E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'na dert yandı, bayıldı---

Kılıçdaroğlu'na dert yandı, bayıldı

Kılıçdaroğlu'na dert yandı, bayıldı
19 Eylül 2017 - 16:57 borsagundem.com

Çorum’da, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanına yaklaşan bir vatandaş, “Biz emekliyiz. Emekli bitti. Rençber bitti” dedikten sonra yere yığıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çorum'un Osmancık ilçesinde şehit ailelerini ziyaret etti. İlk olarak Mardin'in Derik ilçesinde operasyon sırasında PKK terör örgütü ile çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Mustafa Ayna'nın Yenimahalle Zerat Zeytinli Caddesi’nde bulunan evini ziyaret etti. Şehit astsubayın babası Muzaffer Ayna'ya taziyelerini ileten CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Ayna ailesiyle bir süre görüştükten sonra şehit evinden ayrıldı.

DERDİNİ ANLATIRKEN FENALAŞTI

Şehit evi çıkışında Kılıçdaroğlu’nun yanına yaklaşan Şaban Taşlı isimli bir vatandaş, “Biz emekliyiz. Emekli bitti. Rençber bitti” dedikten sonra bayıldı. Yere düşüp başını beton zemine çarpan Şaban Taşlı için Kılıçdaroğlu sağlık görevlilerini çağırdı. Sağlık görevlileri yaşlı adama müdahale ettikten sonra Osmancık Devlet Hastanes'ine kaldırdı. Kılıçdaroğlu, yaşlı adam hastaneye kaldırılana kadar başından ayrılmadı.

Kılıçdaroğlu'na ziyaretlerde CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, CHP Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Tufan Köse ve Amasya Milletvekili Mustafa Tunca, CHP İl Başkanı Hasan Suvacı, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere eşlik etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BİRAZ AKIL VE MERHAMET ÖZGE19 Eylül 2017 23:26

    Tuzu kuru ÖZGE sen İskandinav ülkelerinde yaşıyorsun galiba.Çalışan neden düşük pirim yaratılmasını istesin.Sen kafayı mı yedin ÖZGE.Hadi sen de bir bayıl da görelim ÖZGE...

  • KK19 Eylül 2017 22:50

    Kemal curuk ya

  • H.omer19 Eylül 2017 19:20

    Sağlık OLSUN GENEL BAŞKAN KILIÇDAROĞLU nu ne derseniz deyin seviyoruz

  • özge19 Eylül 2017 18:28

    Allah belasını anında vermiş. emekli bitmiş, eskiden emekli iyiydi şimdi bitti öylemi? nankörler. sen yeni emekli oldun galiba, 3000 maaş alıp, patronla anlaşıp asgari ücretten yatırılırken bu günleri düşünmezsin. ölürsün karın alır , o ölür kızın alır. devlet sana ailene bakar ama gider kılıçdaroğluna ağlarsan, allahta o anda belanı verirki, diğerlerine ibret olsun.