E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'na Cumhurbaşkanlığı'ndan G20 cevabı---

Kılıçdaroğlu'na Cumhurbaşkanlığı'ndan G20 cevabı

Kılıçdaroğlu'na Cumhurbaşkanlığı'ndan G20 cevabı
02 Temmuz 2019 - 17:14 borsagundem.com

G-20 Liderler Zirve'sinde Trump ve Erdoğan arasında iki taraf heyetlerinin de katıldığı toplantıda Türk heyetinin not almaması yönünde iddialarda bulunan Kılıçdaroğlu'na yanıt Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan geldi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yanıt verdi.

Altun, şu ifadeleri kullandı:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Osaka’daki fotoğrafı görmüşsünüzdür. Trump ile Erdoğan yan yana oturuyorlar. Amerikan heyetinde herkesin elinde not defteri ve kalem var. Bizim ekibin de elinde ne kalem var ne de not defteri var' diyerek açıkça yalan söylemiştir.

Liderler ve heyetler arasındaki görüşmelerde diplomatik usul ve teamüller bellidir.

Osaka’da Sayın Cumhurbaşkanımız Erdogan ile ABD Başkanı Trump arasındaki bu önemli görüşmede de gerekli not ve kayıtlar heyet üyeleri tarafından elbette alınmıştır.

G20 Liderler Zirvesi’nde sergilediğimiz güçlü ve kararlı duruştan rahatsızlık duyan Kılıçdaroğlu, bu yalanıyla ulusal çıkarlarımız açısından önemli bir görüşmeyi değersizleştirmeye çalışmıştır. Sayın Kılıçdaroğlu kamuoyundan ve sayın Cumhurbaşkanımızdan derhal özür dilemelidir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • komik02 Temmuz 2019 18:16

    Koskoca muhalefetin koskoca lideri yine koskoca G20 zirvesinden çıkarımları bu mu olmuş. çok komikkkkkkkkkk

  • ahmet02 Temmuz 2019 17:40

    g20 den ne karımız olduguna bakmıyorda yok efendim kimse not almamıs onu konu ediyor.onuda sosyal medyadaki bir kac kendini bilmezin paylasmasına istinaden yazıyor.boyle muhalefet liderimi olur.