E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'na çok sert cevap---

Kılıçdaroğlu'na çok sert cevap

Kılıçdaroğlu'na çok sert cevap
05 Nisan 2018 - 10:46 borsagundem.com

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üniforma giydiği ve sanatçılarla birlikte ziyaret ettiği sınır karakolu ziyaretine yönelik eleştirilerine çok sert yanıt verdi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Hatay'da gerçekleştirilen askerlere moral gününde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan sözler söylemişti. Hükümetten bu açıklamaya cevap gecikmedi.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ açıklamasında “Cumhurbaşkanı başkomutan. Asker elbisesini giyemez mi? Orada yer alan Mehmetçiklerin başkomutanı cumhurbaşkanı. Bundan rahatsız oluyor. Niye onur duymuyorsun? Cumhurbaşkanı, sanatçılar askerinin yanına gitmiş. Terörle mücadelede askerimizin yanındayız diyorlar. Bu teşekkürü hak eden bir davranıştır. Ben beklerdim ki Zeytin Dalı Harekatı devam ederken Kılıçdaroğlu oraya gitsin de bir kamuflaj da o giysin, Mehmetçiğe destek versin. Şimdi TSK büyük bir kahramanlık ortaya koymuş, o başarıdan rahatsızlık nedeniyle sanatçılarımıza da büyük bir saygısızlık yaptı. Burada bir rezillik varsa ki var Sayın Kılıçdaroğlu’nun sanatçılarımıza yaptığıdır.” şeklinde konuştu.

Bozdağ Kılıçdaroğlu'nun sözlerine yönelik eleştirilerini şu şekilde sürdürdü:

Devlete seri katil diyen birini getirdi İstanbul’a il başkanı yaptı. Kılıçdaroğlu’na sormak istiyorum. Senin gözünde gerçek sanatçı değil. Benim gördüğüm Sayın Cumhurbaşkanımızdan ya da AK Parti’den nefret edecek, CHP zihniyetinde olacak, terör örgütlerinin lehine açıklamalar yapacak, TSK teröristleri imha ederken bildiri yayınlayacak, ‘aman onları imha etmeyin’ diyecek, o zaman bunlar gerçek sanatçı. Ya da Gezi hadiselerinde olduğu gibi yakacak, yıkacak, kamuya zarar verecek. Ya soruyorum vatanını sevmez mi gerçek sanatçı? Terörle mücadelede askerinin yanında duranlar, şehitlerin yanında duranlar, vatanına milletine Cumhurbaşkanına saygı duyanlar sanatçı değil mi? Onlar işte kendisi gibi düşünmeyenlere sanatçılık dahil hiçbir şeyi layık görmeyen zavallılar.

"ŞEHİTLERİMİZİN ELDE ETTİĞİ ZAFERE SAYGI DUYMAKTIR"

Sanatçılarımız her zaman askerimize moral destek için giderler. Kıbrıs harekatı olduğu zaman da sanatçılarımız gitti askerimize moral verdiler. O zaman da şehitlerimiz vardı. Sanatçılarımızın orada askerimizle birlikte olmaları, şarkı söylemeleri şehitlerimizin elde ettiği zafere saygı duymaktır. Cumhurbaşkanımız şehitlerimizin cenazelerine de gidiyor evlerine de gidiyor. Ama Sayın Kılıçdaroğlu gidebiliyor mu, gidemiyor.

Şu anda Suriye’nin kuzeyinde yapılacak bir bölge gelecekte Türkiye’nin bölünmesine yol açacak bir sürecin de başlangıcı olacaktır. Afrin’e gidilmesine rahatsız.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sinyor abi05 Nisan 2018 21:41

    pkk ile gorusen masaya oturan çözüm sacmaligini yapanlar kimlerdi? guney sinirimizda teroristler ellerinde kalasnikoflarla kamyonlarin tepesinde konvoylarla, mercedeslerle şov yapmalarina Kilicdaroglu mu izin verdi? Artik gozunuzu acin. gercek vatanseverler herseyi goruyor kimse milliyetçileri enayi zannetmesin

  • Şahin kus05 Nisan 2018 19:25

    Amerika vietnama dahi sanatçı getirmişti.Askerlere moral vermek icin her devlet bu şekilde davranmaktadır.gecmiste Kıbrıs için de yapılmıştı bu etkinliklik.kilicdaroglunun biraz tarih okuması gerekiyor

  • turan05 Nisan 2018 13:58

    megri megri ne çabuk unutuldu hayret ya

  • Ziya05 Nisan 2018 13:30

    Kılıçdaroğlu nun soy adı bile orjinal değil! Artık bu zatın kimin projesi olduğunu anlamamak için ahmak olmak gerekir! Gece gündüz bu Millet için çalışan başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve ekibi, İha ve diğer savunma ve askeri techizat ve ekipmanlarımızı geliştiren mühendis ve işçilerimize, Serhat boylarında, Suriye de Irak ta gece gündüz uykusuz vatan savunmasında görevli Askerlerimize canı gönülden teşekkürü borç bilirim. Dualarımız sizlerle! Allah yar ve yardımcınız olsun.

  • Belgin05 Nisan 2018 11:40

    Kılıçdaroğlu çok sinsi bir insan Türkiye savaşa girse İnanın bana kendi çıkarları için karşı tarafa geçerse hiç şaşırmayın kendi Ülkesi için çalışmayan bir insandan ne beklersin

  • Türkoğlutürk05 Nisan 2018 13:30

    Suriyeyi parçalayan kılıçdaroğlumu. Şimdi suriyeden sonra sırada tc olduğunu anlamadımı. Şimdi suriyenin toprak bütünlüğü diyor. Bop un türkiyeyi parçalama projesini kim savunuyordu. Kılıçdaroğlumu. Kimin oğlu askerliğini yaptı.

  • Selahattin abi05 Nisan 2018 11:53

    Kendi ülkesi için kim çalışıyo ??