E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'dan Erdoğan'ın çağrısına yanıt---

Kılıçdaroğlu'dan Erdoğan'ın çağrısına yanıt

Kılıçdaroğlu'dan Erdoğan'ın çağrısına yanıt
20 Nisan 2019 - 09:43 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Türkiye İttifakı" çıkışını değerlendirdi. Kılıçdaroğlu, "Türkiye milli konularda ittifak yapmak zorundadır" ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu, ittifakın önünü tıkayanların kendileri olmadığını söyledi. "İttifak arayışında olanlar yönetenlerdir. Erdoğan gerilimsiz Türkiye istiyor. Gerilimi yaratan kendisidir, sonlandıracak olan da kendisidir" ifadesini kullandı.

Gazetelerin Ankara temsilcilerine gündemi değerlendiren CHP lideri, erken seçim ortamı görmediğini belirtti, "Erken seçim çağrısında bulunmuyorum" dedi.

CHP lideri İstanbul seçiminin iptal talebi içinse "Hukukun kırıntısı kaldıysa iptal edilmez. İptal edilecek bir durum yok" diye konuştu. Belediye başkanlarına, “Enkaz edebiyatı yapmayacaksınız” talimatı verdiğini de vurguladı.(NTV)

Erdoğan: Türkiye İttifakı olarak hareket etmeliyiz

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (17)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Miting20 Nisan 2019 20:06

    Karin ağrısı olanlar yarın maltepe mitingine sizlerde davetlisiniz ama Ibb belediye otobüsü kaldırmıyor.Kendi imkanlarınız ile geleceksiniz onun iptali içinde mahkemeye basvuruldumu acaba.

  • Nihat20 Nisan 2019 19:08

    Pkk, ypg pyd inkar ve kafirdir!  Zaten kendileri de açıkça söylüyor. Daeş ve El kaide ve  benzeri diğerleri de yine İngiliz derin devletinin kurdurttuğu  mezhebi ağırlıklı Kuran la uyuşmayan şirk ve küfür içeren cehalet mangalarıdır.  Bunlar zaten Amerikan askerinin mahvettiği Iraklı ailelerinin  çocuklarıdır!  Yani yaptıkları ve yönlendiriildikleri işlerde akıl ve iradesi ellerinde  kalmamıştır. Sadece öfke ve kinleri vardır.  Hala Kuran Düşmanlığı yapan münafık takımıyla mücadele boynumuza borçtur!  Allah ın hizbi galip gelecektir!  Kaçınılmaz olan mücadele yaklaşmakta biz hazırız!  MERT DAYANIR  NAMERT KAÇAR!  Orta doğu  İngiltere derin devletinin arenası haline gelmiştir!  Bu alçakların sonunu getirecek olan yine Türkiye Cumhuriyetidir!  Herkes tarafını belirlesin.  Herkes layık olduğuna bir an önce kavuşsun malum aşağıdaki soytarı gibi.

  • Mehmet Yıldırım20 Nisan 2019 18:31

    milli konularda ittifa yapalım diyorsun.peki  adama sormazlarmı.bu ülkeyi yıkmak isteyen pkk nın partisi hdp ile chp nin ittifak yapmak neyin nesi oluyor.ama bu millet günün birinde bunların hesabını bunları yapanlardan adalet önünde soracaktır.sonrada çıkıp ittifaktan bahis ediyorsun.senin ittifakın batsın.senin amacın bu ülkemin kaosa sürüklenmesi.

  • JBT 20 Nisan 2019 18:10

    Milli ittifak....iyi......güzel.......hepimiz birimiz hepimiz.......akıllı olun.....Deli olmayın......iş yapın....çok konuşmayın......

  • erol g.20 Nisan 2019 15:03

    NİSA SURESİ 118-125 AEASI AYETLERE GÖRE ŞEYTANİ İŞ SAYILIP siyasiler olarak erkek çocukların pipi derisinin sünnet adı altında kesilesini kanunla yasaklanmalıdır BU ŞEYTANİ İŞİ YAPANLARA MADDİ/HAPİS CEZALARI UYGULANMALIDIR

  • Nihat 20 Nisan 2019 19:24

    Lağım pisliğinden çıkıp burada yazı yazman bayağı ilginç!  Allah kendi sözüne hakaret edenlere en güzel ve layık olanı verir!  Bekle ve ahlaksızlığının bedelini gör.

  • Herkese kapak20 Nisan 2019 14:07

    Ekrem baskan halen belediyenin önüne yandaş vakıflara giden paralar,bankamatik memurlarını ve usulsüzlüklerin pankartini asmanı dört gozle bekliyoruz...

  • Nihat20 Nisan 2019 19:21

    Evet bekliyoruz!  İspat etmezse edemezse adam değilsiniz!  Eskişehir de çok var onlardan bankamatik işçi ve memurları sabah akşam hocalarına methiye düzüp heykelere övgü yağdırıyorlar. Deyyuslar neredeyse putperest olacaklar.

  • Acı gerçek20 Nisan 2019 12:52

    Chp zihniyeti Başkanla alıp veremediğiniz nedir.Derdiniz nedir.Neyin peşindesiniz.Ben iyi biliyorumki sizlerin derdi İslamla Allahın kanunlarıyla ne alıp veremediğiniz var.Islamı anlamak için kaç sefer kitabı açıp okudunuz.Kafir kafirliğini yaşasın İnançlı inancını yaşasın kapanan kapansın açılan uygar çağdaşlığını yaşasın her koyun kendi bacağından asılacak herkes eninde sonunda kabirde acı gerçekle karşılaşacak.Bizleri yoktan var eden nimetler veren kainatın sahibinin er yada geç huzuruna çıkacağız.Chp zihniyeti tek dağanağınız Atatürk unutmayınki kurtuluş mücadelesinde makarnacıların kanları döküldü sizlerde bedavadan sahiplendiniz.Atatürk ü yaşamtarzınıza alet etmeyi bırakın

  • Nedim20 Nisan 2019 19:17

    Kardeşim boşuna uğraşma bu mallara anlatamazsınız!  Mal gelmişler mal giderler.  Bunların çoğusu özellikle yaşlı olanları sabah akşam kafa çekerler!  Ayda bir de camiy egidince de  Müslümanlığı  kimseye bırakmazlar!  Bundan sonra Allah ın terbiyesi başlar!  Çünkü gerçeği bile bile gizlemek Alllah ın celaline sebeptir.

  • ışın Özdemir20 Nisan 2019 13:52

    bence sen bir kuran'ı oku sonra akp vebşkanının yaptıklarını bir kıyasla sonra yorum yap.kul hakkı nedir bilirmisin ya hırsızlık.bence sende öğrenmelisin

  • Eyt20 Nisan 2019 11:32

    Hep aynı muhabbet birlik beraberlik olalim sonra zillet ve türemişler.

  • Itri20 Nisan 2019 10:48

    Halkın %50sine zillet ittifakı diyenler, yaptıkları hatayı anlamış.

  • Nihat 20 Nisan 2019 20:25

    Aldatılan Halka değil  zillet ittifakını kuranlara söylendiğini neden anlamıyorsun?   pkk lıları izmir marşı ile belediye meclislerine sokmak ahmaklığın ta kendisidir.  İşte böyle kıt düşünüp boş konuşmak nelere mal oluyor.

  • Gizliarsiv20 Nisan 2019 10:09

    Chp pkk ve iyi partinin bu ittifaka gireceğini sanmıyor bunlar yaptıkları siyaset ile ülkenin kimyasını bozdular kimse bana bunların milli olduğunu soylemesin

  • Nihat20 Nisan 2019 10:09

    İlk fırsatta bu seferde yan çizersen artık tarafını görmüş olacağız.  Bunun siyaseti  politikası falan olmaz.

  • KILIÇ20 Nisan 2019 09:54

     SEÇİLENLERİ ALKIŞLAMAKTAN BAŞKA YOL YOK .EGERKİ TÜYÜ BİTMEMİŞ YATİM HAKLARININDA DÜŞÜNÜRLERSE CHP YILDIZ GİBİ PARLAYACAKDIR .