E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu ve İnce'den sürpriz karar: Ortak mitingler iptal---

Kılıçdaroğlu ve İnce'den sürpriz karar: Ortak mitingler iptal

Kılıçdaroğlu ve İnce'den sürpriz karar: Ortak mitingler iptal
01 Haziran 2018 - 07:32 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile cumhurbaşkanı adayı İnce'nin ortak mitingleri, "Tarafsız cumhurbaşkanı adayı propagandasına zarar verir" gerekçesiyle iptal edildi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile partinin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin yapacağı ortak miting programları iptal edildi.

10 büyükşehirde ortak miting kararı alan Kılıçdaroğlu ve İnce, bu sayıyı önce 8’e, sonra 4 mitinge düşürmüştü. Kılıçdaroğlu’nun İnce ile yaptığı görüşmenin ardından, ortak mitinglerin tarafsız cumhurbaşkanı adayı propagandasına zarar verme olasılığı gözetilerek iptal edildiği bildirildi. Seçim sonuna kadar Kılıçdaroğlu ve İnce ayrı ayrı propaganda yapmaya devam edecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AHMET ÖZBİR01 Haziran 2018 16:43

    MUHARREM'dem İnce İnce Yasemince!.. Hergün pot kırıyor, yalan üstüne yalan, var biraz da sen oyalan! Seçimden sora doğruca Yalova sahilinde GÜNEŞLENMEYE !..

  • Mamn01 Haziran 2018 10:52

    Ortak miting taraflı tarafsız. Ya sizin her tarafı iz yalan dolan. Yalan hucrelerinize işlemiş. Yapsanıza farketmez yapmasanız. Sizin sonunuz belli. Bu halk bu numaraları yemez artık PKK yandaşları.

  • Emrah guzel01 Haziran 2018 09:11

    Bunlar ya saf yada insanlari saf zannediyorlar.Adama sormazlarmı sen 6 ay once chp genel baskani olmak için yarısmadınmı? Bu nasıl tarafsızlık :D

  • ince ince01 Haziran 2018 09:06

    Olmuyacak mitingi olacakmış gibi gösterip sonra iptal edip şirin gözükecaan seni gidi.

  • Ebubekir sonmez01 Haziran 2018 08:42

    Çok yerinde bir karar büyüksünuz kutluyorum 🌷🌷