E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu: Türkiye'yi de teröre teslim etmeyeceğiz---

Kılıçdaroğlu: Türkiye'yi de teröre teslim etmeyeceğiz

Kılıçdaroğlu: Türkiye'yi de teröre teslim etmeyeceğiz
27 Ağustos 2019 - 16:21 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "İstanbul’u terör yandaşlarına peşkeş çekmeyeceğiz” sözlerine “O hiç meraklanmasın biz sadece İstanbul’u değil tüm Türkiye'yi de teröre teslim etmeyeceğiz” karşılığını verdi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul’da ziyaretlerde bulunuyor. CHP liderine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da eşlik ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul ziyaretleri kapsamında ilk olarak Ümraniye'de yaşayan Akman ailesini ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile

Şile’de açıklamalarda bulunan CHP lideri Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin “Erdoğanın açıklaması oldu ‘Aziz İstanbul'u terör yandaşlarına peşkeş çekmeyeceğiz, buna mani olacağız' şeklinde. Kayyum tartışması sürerken kayyum göndermesi olarak da değerlendirildi.” sorusuna “O hiç meraklanmasın biz sadece İstanbul'u değil tüm Türkiyeyi de teröre teslim etmeyeceğiz” şeklinde yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu “Bunun bir kayyum göndermesi olduğuna inanıyor musunuz?” sorusuna ise “Niye kapalı kapılar ardında beni eleştiriyor. Kendisinin cesareti yok mu? Eleştirebiliyor ama benimle aynı televizyon kabalına çıkmaya cesaret edemiyor.

Niçin? Vatandaşıma soruyorum. Özellikle de Ak Partili kardeşlerime soruyorum. Ben bu ülkede huzur istiyorum. Bu ülkede herkesin rahat yaşayabileceği bir hayat istiyorum. Kavga istemiyorum. Siyasette de kavga istemiyorum. Benimle kavga edecekse ağız dalaşına gerek yok. Çıkar beni bir televizyon kanalına. Dünya kadar televizyon kanalı var. O bana soru sorar. Ben de ona cevap veririm. Ama benim de ona soru sorma hakkım olmalı. Kendisi duyar inşallah bunları” diye karşılık verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • CEMAL BABASIİMAM27 Ağustos 2019 23:28

    istanbul da terörist aramaya gerek yok ki.teröri destkekleyen hdp ile ittifak yapan chp ye yazıklar olsun.

  • abdullah27 Ağustos 2019 22:57

    ne saf çocuk liderine ne kadar da inançla güvenle bakmakta yoksa acımakta mı anlamadım acaba birşeyler yumurtlasada ayağını kaydırsam mı diye düşünüyor yoksa kimseyi işinden ekmeğinden etmeyeceğiz demiştik niçin öyle birşey söyledik ki şimdi kck pkk ve bilumum militanları nasıl işe alıcaz şeref namus sözümüz var beraber olduğumuz hdp onların beraber olduğu pkk lılar işsiz kalsınlarda dağa mı çıksınlar. ne düşünüyor acaba yüz ifadesinden hiçbirşey anlamadım ne kadar da saf temiz herşeye inanıyor onun içinde güven duyamıyorum. iyilerle oturup kalksa iyi olacak çocuk ne güzeldir değil mi?

  • Vah zavallı...27 Ağustos 2019 23:28

    Ne o zoruna mı gitti, hortumlarınız kesilince sağa sola iftira ve çamur atmaya başladınız, işiniz gücünüz fitne fesat, senin gibiler yalanlarla uyutuldukları için gerçeklerden bağırsakları bozuluyor haliyle de karınları gurulduyor..

  • belirsizlik27 Ağustos 2019 21:20

    hdp nin pkk ile ilişkisi varsa akp neden kapattırmıyor diye sormak lazım. chp yi suçlamak daha kolay galiba.

  • pazarci27 Ağustos 2019 18:51

    dunya guzelleri biraraya gelmis 

  • ahmet27 Ağustos 2019 18:09

    sabah aksam pkk ile beraber geziyorsunuz.kendi karın pkk siyasi kolunun karısını ziyaret eder.yok belediye baskanın pkklalıra is verir.yuh size bu kadar yalan pes dogrusu.insanların gozunun icine baka baka yalan atıyorsunuz.

  • abdullah 1127 Ağustos 2019 20:59

    tevekkeli akdenizde pkk bayrağını göremediği için akdenizde bütün devletler var türkiye yok diyordu  hdp pkk lılarla yata kalka türk bayrağının rengini unutmuş koskoca türk bayraklı sondaj gemilerini görememiş.

  • ALAATTİN CAMGÖZ27 Ağustos 2019 17:18

    sen teröri destekleyenler ile ittifak yap sonra bunu söyle .bu ne perhis bu ne lahana.yuhlar olsun.

  • biracı27 Ağustos 2019 21:40

    yok onlar tencereyle ittifak  yaptı  , boş tencere her ikidarın en büyük duşmanı

  • misafir27 Ağustos 2019 18:11

    terörle ilişkisi olan tüm partileri kapatmak için gereken yapılmalı