E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu partisinin vekilleriyle görüşecek---

Kılıçdaroğlu partisinin vekilleriyle görüşecek

Kılıçdaroğlu partisinin vekilleriyle görüşecek
06 Haziran 2020 - 16:10 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, gündemdeki gelişmeleri değerlendirmek ve fikir alışverişi yapmak üzere ilk olarak İstanbul milletvekilleriyle 9 Haziran Salı günü bir araya gelecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gündemdeki gelişmeleri değerlendirmek üzere partisinin milletvekilleriyle gruplar halinde görüşecek.

Kılıçdaroğlu, gündemdeki gelişmeleri değerlendirmek ve fikir alışverişi yapmak üzere 9 Haziran Salı ve 11 Haziran Perşembe günleri, gruplar halinde milletvekilleriyle bir araya gelecek.

İlk olarak 9 Haziran'da partisinin İstanbul'dan çıkardığı 17 milletvekilini dinleyecek olan Kılıçdaroğlu, ilk gün toplam 53 milletvekilinden görüş alacak.

Kılıçdaroğlu, 11 Haziran'da öğle saatlerinde başlayacağı mesaisine, milletvekillerini 4 grup halinde kabul edecek ve birer saat dinleyecek.

Görüşmeler, Grup Başkanvekillerinin koordinasyonunda Grup Yönetim Kurulu salonunda yapılacak.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun milletvekilleriyle görüşmelerinde grup başkanvekilleri ve MYK üyeleri yer almayacak.

Erdoğan: Ekonomiye yılda 1.5 milyar TL katkı sağlayacak

Soylu: En büyük darbe terördür!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Chp umut vermiyor.06 Haziran 2020 19:39

    Senden adam olmaz Kemal. Yalan söyleyerek, terör örgütleri ile beraber yürüyerek siyaset olmaz. Birazcık milli ol...

  • Ss06 Haziran 2020 19:22

    CHP deniz Baykal'dan sonra bitmistir

  • Oguz06 Haziran 2020 18:57

    Ne halt karistiriyor..bu.yine.

  • İşsiz cemal 06 Haziran 2020 18:09

    Yuru ve adam gibi adam Yuru.... Halk gördü devletin nasıl kafasının boş oldugunu... Seçim gelsin seçim.... Boş tencere ve 5 maskenin hesabını bir görelim ama iyi ama kötü hesap... .. :=)

  • BORSACI06 Haziran 2020 17:25

    SEÇİM KAYBEDMEKTEN DERS ALMADIN HALEN SENİN O KOLTUKTA OTURMAN BİR ANORMAL DURUM AMA ASIL SORUN SEN CHP LİLERİ BIKTIRDIN .

  • Aklıma geldide 07 Haziran 2020 02:25

    Harbi yavv bu adam nasıl hala burda diktatör değil şimdi bu hemi yani herkesi çatır çatır doğradı parti içinde sivrilmesin diye koltukta koltukta onuda anlatımda yavv bu adama nasıl oy verilir inatla futbol takımı tutar gibi başarısız işte alenen ortada ceZalandır kardeşim belki altta yeşeren başka umutlar var sandığa gitme oy verme tepkini koy nasılsa sonuç değişmiyor bi donemde bunu yap bakalım belki vizyon değişir yapı değişir yavvv bişe değişir illaki ne bilem abey