E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu: Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu, yol arkadaşımdır---

Kılıçdaroğlu: Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu, yol arkadaşımdır

Kılıçdaroğlu: Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu, yol arkadaşımdır
25 Mart 2023 - 13:45 borsagundem.com

Sosyal medya hesabından Muhsin Yazıcıoğlu'nu anan Kemal Kılıçdaroğlu, Yazıcıoğlu'nun evladı olan Fatih Furkan ile çekildiği fotoğrafı paylaşarak Furkan'ın yol arkadaşı olduğunu belirtti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Muhsin Yazıcıoğlu'nu vefatının 14'üncü yıl dönümünde rahmetle anıyorum. Rahmetlinin sevgili oğlu Fatih Furkan, yanı başımdan ayırmayacağım diğer bir yol arkadaşımdır" dedi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, "Muhsin Yazıcıoğlu'nu vefatının 14'üncü yıl dönümünde rahmetle anıyorum. Allah bana ömür verdiği sürece, rahmetlinin sevgili oğlu Fatih Furkan, yanı başımdan ayırmayacağım diğer bir yol arkadaşımdır. Merhum Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili soruşturmayı birlikte sonuca vardıracağız" dedi.

Kılıçdaroğlu’ndan 'Yeniden Refah Partisi' açıklaması

Muhsin Yazıcıoğlu vefatının 14'üncü yılında anılıyor

Kılıçdaroğlu'ndan 'en düşük emekli maaşına' ilk yorum

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'ten Kılıçdaroğlu'na ziyaret

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Baba25 Mart 2023 21:59

    Cook zavallı bir durumdasin sayın Kılıçdaroğlu seni uzun süreden beri tanıyoruz şimdiye kadar neyi iyi yaptın basardigin ne var partinde en ufak başarı gosteremedin. Ama şuan herşeyi çözen herşeyi halleden birisin HDP ye gidip gorusuyorsun onlara vadlerin var belliki masaya bile almaya tenezzül etmediniz Milliyetçilerin desteğini alıyorsun Tip in desteğini saadetin desteğini alıyorsun kimse kusura bakmasın ama burda derin devlet güçleri yokmu sen kazanırsan TÜRKİYE Kaybedecek. Sana inanmak akla ziyan bir durum....

  • İnanmana yardımcı olmak istiyorum25 Mart 2023 23:38

    14 Mayıs 2023 ten sonra bölücülük bitecek ve insanlarımız birleşerek, kucaklaşarak kazanma mücadelesi verecekler! Sadece kendi çıkarlarını düşünen çakma milliyetçilik ve din simsarlığı dönemi sona erecek! Çocuklarımızın geleceği ve eğitimlerinin her şeyden daha önemli olduğuna inanan, birbirine saygı duyan, farklı kültürel özelliklere sahip bir millet ve çok güçlü bir ülke olacağız! 13. Cumhurbaşkanı Sn. Kemal  Kılıçdaroğlu bu yeniden diriliş dönemimizin mimarı olarak tarihteki yerini alacak.

  • erhan25 Mart 2023 16:22

    bu adamda apoyu fetoyu ozgurlesytirecem derken 1yandan da boyle diyo...bu adama inananda beyin sıkıntısı olmak zorunda (6)  (6) 

  • Akil Adam25 Mart 2023 18:53

    Haklısın Apo'nun kardeşini TRT ekranlarına çıkması, mesajının TRT de okutulması, PKK lilerin Habur da karşılanması, Oslo görüşmelerin yapılması hep Sn.Kılıçdaroğlu' nun istekleri doğrultusunda gerçekleşti. HÜDAPAR ile YRP nin Cumhur ittifakına katılmaların bile Sn. Kılıçdar oğlu programladı.

  • Sinan25 Mart 2023 15:15

    Gerçek milliyetçilerin Sn. Kılıçdaroğlunu desteklemesi gelecek için umut verici gerçekten.