E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu kurultay için talimatı verdi---

Kılıçdaroğlu kurultay için talimatı verdi

Kılıçdaroğlu kurultay için talimatı verdi
07 Eylül 2017 - 06:44 borsagundem.com

CHP lideri, 10 Eylül'de başlayacak kurultay sürecinde parti içi tartışmalara izin verilmeyeceğini duyurdu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 10 Eylül'de başlayacak olağan kurultay süreciyle ilgili kurmaylarına talimat verdi. Parti için önemli bir sürecin başlayacağını belirten kılıçdaroğlu, "parti içi tartışmalara izin vermeyin" dedi.

CNN TÜRK'ün haberindeki bilgilere göre, CHP lideri, 10 Eylül'de mahalle delege seçimleri ile başlayacak kurultay takvimine ilişkin olarak kurmaylarına, "tüm enerjiyi parti içine harcamayın, dışarıya açık işler yapın. Parti içi tartışmalar başlamasına ve büyümesine izin vermeyin" talimatı verdi.

Toplantıda son dönemde gerilen Türkiye-Almanya ilişkileri de ele alındı. Edinilen bilgilere göre, Kılıçdaroğlu "Almanya'daki seçimde yarışan adaylar, Erdoğan karşıtlığı ile Türkiye karşıtlığını ayırmaları gerekiyor. Erdoğan, Türkiye'nin sahibi değil" dedi. CHP liderinin bu konuda iyi ilişkiler içinde bulunduğu SPD ve adayı Martin Schulz ile telefon teması kurabileceği öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • The best of the worst 07 Eylül 2017 09:54

    Akkoyun Karakoyun diyerek benim fikirlerime zincir vurabileceğini sanan gafil . Sen asıl kendi yaftana bak : hain korkak uşak FETÖ pkk sevici sürüleri

  • Ekremeren 07 Eylül 2017 08:52

    Hukukun üstünlüğünü savunmak, kuvvetler ayrılığı ilkesine inanmak her insanın savunduğu fikirlerdir. Koyunlar ise abd askerleri gelince genelev temizletme, başkalarının evladını abd asketi önünde kum çuvalı gibi dizme işleri yapar. Birde ingilizce lakapla bilmediği konularda saçmalar. DİMİ AKKOYUN.

  • The best of the worst 07 Eylül 2017 07:02

    Alaman uşaklarını sonu gelecek . Tarih bu rezaleti hep yazacak . Ne mutlu Alamanlara uşak olmayanlara ...