E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu: Kısır tartışmalara girmeyeceğim---

Kılıçdaroğlu: Kısır tartışmalara girmeyeceğim

Kılıçdaroğlu: Kısır tartışmalara girmeyeceğim
13 Ocak 2019 - 11:15 borsagundem.com

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, genel merkezde bir grup gazeteciye gündeme ilişkin açıklamalar yaptı. Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'nun Beştepe ziyareti için de ilk kez konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli’nin kendisini “kısır” tartışmaya çekmek istediğini savunarak “Oturup kavga edelim istiyorlar. Biz o tuzağa düşmeyeceğiz. Erdoğan’ın dili şişecek, cevap vermeyeceğim” dedi. Kılıçdaroğlu dün CHP Genel Merkezi’nde bir grup gazeteciye açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, özetle şunları kaydetti: 

ALANLARA İNME ZAMANI

(Yerel seçim) En kısa zamanda adayları belirleyip açıklayacağız. İYİ Parti ile görüşmeler sürüyor, Saadet Partisi’yle dirsek temasımız devam ediyor. Şimdilik kazasız belasız bir yolculuğu sürdürüyoruz ama artık sonuna geldik. Artık alanlara inme zamanı. İki il kaldı ağırlıklı olarak İstanbul ve İzmir. 16’sında bir Parti Meclisi toplantımız var. Yetiştiremediğimiz yerler olursa en geç bir hafta sonra bitireceğiz.

TUZAĞA DÜŞMEYECEĞİZ

(Erdoğan ve Bahçeli’nin eleştirileri) Onlar bizi kısır bir tartışmanın içine çekmek istiyor. Sokaktaki çocuklar nasıl kavga ederse biz de oturup kavga edelim istiyorlar. Biz o tuzağa düşmeyeceğiz. Erdoğan’ın dili şişecek. Sürekli saldıracak, hakaret edecek ama cevap vermeyeceğim. Ben vatandaşın derdini anlatacağım. Artık kavgadan bıktık. Eğer bana bir şey söylemek istiyorsa dünya kadar televizyon kanalı var, oturur konuşuruz. Erdoğan ve Bahçeli, bu çemberin içindeler biz dışındayız.

ZAYTUNG'A BIRAKIYORUM

(TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ın ‘seçim siyasi faaliyet değildir’ açıklaması) Ben bu değerlendirmeyi zaytunga bırakmak isterim. Siyasi faaliyet değil de nedir? (YSK’ya başvuracak mısınız?) YSK’ya güvenmiyoruz ki. YSK’nın nesine başvuracağız?

İMAMOĞLU’NUN ZİYARETİ

(Erdoğan’ı ziyaret) Gayet güzel. Sonuçta İstanbul ile ilgili gözlemlerini, düşüncelerini aktarıyor. Erdoğan da belediye başkanlığı yaptı ona da gitti. Ayrım yapmamak gerekiyor.

İSTANBUL VE İZMİR İLÇELERİ

İstanbul ve İzmir’i daha masaya yatırmış değiliz. Kimler aday adayı bilmiyorum. Kadın belediye başkanı sayımız fazla olmalı. Başarılı belediye başkanlarımız kalacak. İstanbul’da memnuniyet araştırması yapıldı, değerlendirilecek. Önümüzdeki hafta masaya yatıracağız, sonlandıracağız.

TABANIMIZI KÜSTÜREMEYİZ

(Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in CHP’nin Ordu adayı olabileceği iddiaları konusunda) O çerçevede bizim Ordu’dan oy almak için kendi tabanımızı da küstürmeyecek şekilde aday belirlememiz lazım. Biz MYK’da Şahin’i konuşmadık. Dar alanda birisi arkadaşlarımıza önermiş olabilir. İdris Bey gelip aday olduğu zaman tabanımızdan gelecek tepki de belli. Kendi tabanımızı küstürme gibi bir lüksümüz yok. (Şevket Yaman - Milliyet)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KILIÇ13 Ocak 2019 20:20

    NE VATANA NEDE MİLLETE ZERRE KADAR FAYDA YOK SEÇİMLERDE KAYBEDE KAYBEDE YORULMADINMI ÇEKİL BİR KENARDA BELKİDE ŞU CHP YE FAYDALI BİRİ GELSİN.

  • Düğüm 13 Ocak 2019 15:19

    Cumhurbaşkanlığı seçimi olur kaçaksın? Başkanlık seçimi olur kaçaksın ? Belediye başkanlığı seçimi olur eee tabii ki kaçaksın ? Olağan genel kurul istenir olur mu elbet kaçacaksın ... Daha tankları görür görmez tavana kuvvet pekala kaçacaksın ki artık idmanlısın da maşaAllah, maraton koşarsın ... Durduğunuz ve kaçmadığınız bir yer yok mudur ? Elbette var : HDP yanı başı fetöşcülerin ana kucağı... eeee artık kelam zaid olur...

  • müslüm13 Ocak 2019 12:28

    AKP oyu çok düşüyor. Ben veriyordum artık vermem yol yaptık diyorlar arabama radar cezası yazıyorlar. 60 la şehirler arası yollarda ceza ödemekten bıktım oy vermem artık

  • ?13 Ocak 2019 13:35

    af gelmedimi onada, herşeye af gelmişken şaşaırdım.

  • Hep aynı 13 Ocak 2019 13:03

    Senin oyuna AK PARTİMİZN ihtiyaçı olduğunu kim söyledi ? Siz eski minval üzere bir CHP bir HDP oylarınızı paylaştırmaya devam edin . Bu arada şu oy düşme yalanı da çok bayatladı . Sizinkiler saymayı okumayı ve yazmayı yalap şalap bilirler dedik de amma seni hesaba katmamıştık ... lol

  • Başcı13 Ocak 2019 12:26

    Kılıç köyüne dön. Siyasette yerin yok.

  • gobel6613 Ocak 2019 12:18

    Tazminat davalarının etkisi görünmeye başladı sanırım.