E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu isyan etti: Yeter artık---

Kılıçdaroğlu isyan etti: Yeter artık

Kılıçdaroğlu isyan etti: Yeter artık
26 Eylül 2016 - 20:53 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaşanan terör olaylarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şırnak-Uludere karayolu üzerindeki cezaevi yakınlarında bulunan kontrol noktasında çıkan çatışmada 6 askerin şehit olmasıyla ilgili "Bu işin sorumlusu siyaset kurumudur. Ülkeyi kim yönetiyor Allah aşkına? Ne olacak bu ülkenin hali? Varsa bir sorun getirin, çözelim. Ne istiyorsanız çözelim, ne istiyorsanız yapalım. Bu dursun artık, 'Yeter' diyoruz artık" dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Ankara'daki Şinasi Sahnesi'nde Dil Derneği ile Çankaya Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği 84'üncü Dil Bayramı Töreni'ne katıldı.

Tören öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, Şırnak'ta yol kontrolünü sağlayan askeri time PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen ve 6 askerin şehit olduğu saldırıyla ilgili şöyle konuştu: "Emin olun, ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Terörü bitirmek için ne gerekiyorsa biz verelim, dedik. Bizden ne istiyorsanız her türlü katkıyı verelim, dedik. Yasa değişikliği, hay hay buyurun yapın. Anayasa değişikliği, hay hay buyurun yapın. Ne istedilerse bütün talepleri karşılandı. Son derece üzgünüm. 10 şehidimiz var. Bu işin sorumlusu kim? 10 eve ateş düştü. Ne söylüyoruz? Şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Evet, Allah rahmet eylesin. Ailelerine baş sağlığı diliyoruz. Türk milletinin başı sağ olsun. İyi de bunu ne zaman ve nereye kadar söyleyeceğiz. Kim bu işin sorumlusu? Bir sorumlu çıkması lazım. Birisinin açıklama yapması lazım. Neden bu kadar şehidimiz geliyor, diye. Neden doğru dürüst bir önlem alınmadı, diye. Neden bu tablo annelerin önüne konuyor. Annelere ne anlatacağız biz?

Bu işin sorumlusu siyaset kurumudur. Vatandaşı sorumlu tutamayız. Ülkeyi kim yönetiyor Allah aşkına? Nereye gidecek bu ülkenin hali? Ne olacak bu ülkenin hali? Ben merak ediyorum. Vatandaş olarak merak ediyorum, siyasetçi olarak değil. Varsa bir sorun getirin, çözelim. Ne istiyorsanız çözelim, ne istiyorsanız yapalım. Bu dursun artık, 'Yeter' diyoruz artık"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cego27 Eylül 2016 07:48

    Bende birşeyler yazmak istedim. Fakat yorumlara bakınca vazgeçtim.

  • Mehmet Toprak27 Eylül 2016 00:17

    Bir psikopatın bitmeyen kin ve nefretinin sonuçları

  • selahattin kılıç26 Eylül 2016 23:36

    hem teröristi alkışla hem şehitlere üzül ne tarafta olduğunu anladıysam senin gibi zavallı olayım

  • Musti26 Eylül 2016 22:15

    Bu kontrol noktalarinda gerekli onlemler alinmali, en cok sehiti oralardan veriyoruz ...

  • munci26 Eylül 2016 22:01

    hendek kazan arkadaşlarına diyeceksin.

  • H hoşgüler26 Eylül 2016 21:39

    Sen nasıl bir insansın ne istediğine bir karar ver kıblesi belli olmayan varlık satılmış varlık bedel ödemeden hiçbir şey elde edilemez bunu öğrenemedinizmi şu an mazotu 4 tl nin üzerine kullanıyorsaz geçmişden gelen sizin süper bakanınız ın hatalarını n bedelini ödüyor kemal efendi

  • Metin26 Eylül 2016 21:38

    Sen kimsin

  • Cüneyt Görür 26 Eylül 2016 21:28

    Sen yeter dedin ya oldu bitti her şey. Sizin gibi kötü zihniyetli beceriksiz siyasetçiler yüzünden memleket bu halde Allah topunuzun.....

  • KILIÇ26 Eylül 2016 21:27

    DÜN İSTANBULDA PKK ANNELERİNİN EYLEMİNDE CHPLİ VEKİLLER EN BAŞTAYDI BUNA NE DENİR.