E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu ile Akşener'den kritik görüşme---

Kılıçdaroğlu ile Akşener'den kritik görüşme

Kılıçdaroğlu ile Akşener'den kritik görüşme
25 Nisan 2018 - 14:19 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in CHP Genel Merkezi'ndeki görüşmesi sona erdi. Görüşme sonrası Kılıçdaroğlu ve Akşener ortak açıklama yaptı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Merkezi'ne geldi. CHP lideri Kılıçdaroğlu ile Akşener arasındaki kritik görüşme sona erdi.

İYİ Parti lideri Akşener her şartta cumhurbaşkanı adayı olduğunu açıklamıştı. Cumhuriyet Halk Partisi'nin ise cumhurbaşkanı adayı henüz belli değil. CHP'de dün gerçekleşen MYK ve PM'de Kılıçdaroğlu'na ittifak ve cumhurbaşkanı adayı ile ilgili görüşmeler için tam yetki verildi.

GÖRÜŞME SONRASI ORTAK AÇIKLAMA

Akşener'in Kılıçdaroğlu'nu ziyaretinin ardından gerçekleşen basın açıklamasında ilk sözü İYİ Parti Genel Başkanı Akşener aldı.

Akşener, " Kendilerini ziyaret sebebimiz üstün demokrasi hareketlerine teşekkür etmekti. Diğer taraftan merak ediyorsunuzdur, 25 Ekim'de kurulduk, 1 Nisan'da kurultayımızı yaptık. 100 bin imza ile İYİ Parti'nin cumhurbaşkanı adaylığımı sürdürmek istediğimi belirtmek isterim. Bir demokrasi katliamının önüne geçildi, tekrar teşekkür ediyorum. Partimizin sloganı da Türkiye ve milletimiz iyi olacak." dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu ise, "Şunu rahatlıkla söyleyebilirim, biz demokrasiyi savunanlar hangi parti olursa olsun 24 Haziran ve 25 Haziran'da bu ülkeye gerçek anlamda demokrasiyi getireceğiz. Bundan yüzde yüz eminim. Demokrasi birlikteliğini sürdürmenin önemli olduğunu düşünüyorum." dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sinyorabi25 Nisan 2018 22:15

    milliyetciyim sonuna kadar meral abla bazilari gibi kucaktan kucaga gezmiyorlar.aksenerdeki yurek kimsede yok.

  • tarik25 Nisan 2018 18:17

    simdiye kadar girdigi bütün secimleri kaybeden baskandan ne hayir gelirki.?

  • Vatandaş25 Nisan 2018 15:52

    Düsuncesi hür,anlayişi hür,vicdani hür nesiller için orta noktada anlasmaniz umuduyla...

  • Demokrasi isteyenler25 Nisan 2018 15:45

    Hurriyet olmayan bir ulkede ölum ve yok olma vardir.MUSTAFA KEMAL ATATURK

  • Cakir25 Nisan 2018 15:09

    düşüncem cumhurbaskanili makamında Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde çıtayı yükseltmistir cenabı Allah inşallah tekrar Cumhurbaşkanı olmasını nasip eder inşallah diger siyasilere de başarı diliyorum sonuçta onlarında devletimiz yetiştirdi ve koruyor kolluyor önce vatan ne mutlu türküm diyene kalın sağlıcakla

  • haha25 Nisan 2018 15:05

    Bu görüşmelerin bi adını koyun artık, tuzlu kahve içme zamanı gelmişte geçiyor..

  • Mann25 Nisan 2018 14:46

    Aksener ne demişti .biz öyle Abidin gubitik ittifakları grup kurmayacagiz.bugun KK ile yarın PKK. İle refah partisiyle onla şunla bunla farketmez bunlara.abidik gubitik siyasetçi parçası bunlar.

  • Tufan25 Nisan 2018 14:42

    He canım he demokrasiyi siz getirecekseniz orada kalsın aman bize bulaşmasın.

  • alp25 Nisan 2018 14:42

    sana kaldıysak yandık...ülkücü bozuntusu...bide ülkücüymüş...neerden çıkardılar...o ülkücü ise ben değilim..ANAP-DYP ne olduğu belli değil...eğer gerçekten ülkücü ise sana oy vermez...ama türkücüye sözüm yok.

  • Ahlak25 Nisan 2018 23:02

    Başarısız, ülkeye 1 çivi çakmayan bahçeli mi ülkücü ? Siz ülkücü değil akp lisiniz. Bir insanın ülkesini sevmesi için ülkücü olması gerekmez. Ahlaklı, ilkeli olması işini iyi yapması yeterli. Bol keseden atıyorsunuz, sadece laf başka özelliğiniz yok.