E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu gençlerle buluştu, 'erken seçim' dedi---

Kılıçdaroğlu gençlerle buluştu, 'erken seçim' dedi

Kılıçdaroğlu gençlerle buluştu, 'erken seçim' dedi
19 Haziran 2022 - 15:21 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın yeniden aday olabilmek için erken seçim kararı almasını beklediklerini söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de düzenlenen Gençlik Buluşması’na katıldı. Kılıçdaroğlu, “Erdoğan'ın üçüncü kez cumhurbaşkanı adayı olması hakkında ne düşünüyorsunuz?” sorusuna şöyle yanıt verdi:

“Erken seçim kararı alması için parlamentoyu feshetmesi lazım, son uygulamalara göre o zaman kendisi aday olabiliyor. Dolayısıyla zamanında seçim olacaktır gibi açıklamalar yapıyor ama aslında erken seçim olacak. Erdoğan da aday olacak ve biz onu inşallah hep birlikte emekli edeceğiz.”

Kılıçdaroğlu, tartışmalara neden olan sosyal medya yasasıyla ilgili ise şunları söyledi:

“Eğer bu şekliyle çıkarsa, iptal edilmesi için Anayasa Mahkemesi'ne iptali götüreceğiz, mücadelemizi yapacağız. Sonuçta demokrasiyi güçlendirmek, demokrasiyi gerçekten de toplumun dokularına kazandırmak için ortak mücadele etmek lazım. Onlar yasa çıkaracaklar baskı kurmak için, biz de mücadele edeceğiz baskıları kaldırmak için, biz daha güçlüyüz çünkü biz demokrasiyi savunuyoruz.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kasım'da seçim yok

 

10 araştırma şirketinin son seçim anketi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ KODUŞ19 Haziran 2022 17:17

    Madem erken seçim istiyorsun talimat ver milletvekillerine hepsi kökten istifa etsin al sana erken seçim.Ama yaparmısınız yapmazsınız bir dönem milletvekilli yapmayan süper emekli olmuyor değil mi.süper emekli olup aylık 50 000 TL maaş alacaksınız milletvekili cumhuriyetine kayıt olup  ayrı bir devlet olan milletvekilli devletinin imtiyazlarından ve sağlık sisteminden yararlanacaksınız.milleti kandırmayın.diyelim ki sen geldin ne yapacaksın.nasıl yapacaksın kaynakları nereden bulacaksın açıklasana yüreğin yetiyor ise bunlar iktidara gelsinlen tavansever subaylar bu ülkeyi bunlara bırakacaklarını hiç zannetmiyorum.

  • baran19 Haziran 2022 16:17

    Hey Allah ım sen bilirsin bu siyasi hilkat garibesi ve pis 7 lisi bir aday dahi çıkaramazlar ama seçim de seçim diyor.  Bu ne samimiyetsizlik bu nasıl bir zırvalama?  Bahanesi daha da beter yıpranırmış!  E o zaman al adayını pamuklar içinde cam fanusta muhafaza et!   Bu zevatın Türkiye nin ve Türk milletinin hiç bir değerine saygısı olmadığından kendisinin de sol cenah dahil Türk Milletinde zerre kadar karşılığı olmadığını bildiğinden böyle davranıyor.  Kendisi asla aday olmayacak  sağı yani Türk Milletinin kahir çoğunluğunu güya bölmek için ya Abdullah GÜL ü ya da Cin Ali yi aday gösterecek!  Yani kukla adaylar.  Bu numaralar Türk Milletine sökmez bay Kemal.

  • pazarci19 Haziran 2022 16:01

    bu zamana kadar Mustafa Kemalin arkasina sigindiz simdiide Cumhurriyetin arkasini siginin,o suratlariniza  gizliyecek yer gerek