E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu: Fındıkta fiyatı Türkiye açıklamalı---

Kılıçdaroğlu: Fındıkta fiyatı Türkiye açıklamalı

Kılıçdaroğlu: Fındıkta fiyatı Türkiye açıklamalı
10 Ağustos 2017 - 20:18 borsagundem.com

Kılıçdaroğlu, "Fındıkta Türkiye, dünyada bir numara. Eğer dünyada bir numara isek, fındık konusunda söylenecek ilk sözü Türkiye söylüyorsa, fındık fiyatını önce Türkiye'nin, hükümetin açıklaması lazım." dedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Akçakoca ilçesine bağlı Uğurlu köyünü ziyaret etti. Köy meydanındaki kahvehanede çay içen Kılıçdaroğlu'nun masasına köy halkınca sepet içinde taze fındık konuldu.

Burada vatandaşlara hitap eden Kılıçdaroğlu, Uğurlu köyüne ilk kez geldiğini belirterek, köyün adının kendilerine uğur getirmesi temennisinde bulundu.

Vatandaşların sorunlarının her aşamasında takipçisi olacağını vurgulayan Kılıçdaroğlu, "Ben de olacağım, Parlamento'daki arkadaşlarım da takipçisi olacaklar. Fındık üreticisinin başka bir gelir kaynağı yok. Onunla çocuklarını okutuyor, ailesini geçindiriyor, onunla üniversiteye giden çocuğunun masrafını karşılıyor, onunla kendi sosyal güvenlik primini ödüyor. Aslında bu üretim bir nimettir ve bu nimetin de hakkının verilmesi lazım. Siz nasıl bu işin takipçisiyseniz ben de takipçisi olacağım. Benim birinci ricam hükümetten, sen ben kavgasını bırakalım. Vatandaşın derdi var, buradaki vatandaşın derdi, 'Benim fındığımın kilosuna kaç lira fiyat vereceksin. Bir an önce açıkla, beni kurda kuşa teslim etme.' Sizin kurda kuşa teslim olmamanız lazım. Çoluğunuz çocuğunuz var, kimseye muhtaç edilmemeniz gerekiyor sizin. Alın teriyle üretiyor ve kazanıyorsunuz." ifadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından Kılıçdaroğlu'na, fındık ürünlerinin bulunduğu çanta hediye edildi.

Bu sırada bazı vatandaşlar, fiyatlara tepki olarak, köy meydanında yaklaşık bir çuval taze fındığı, üzerine benzin dökerek yaktı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (15)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gobel6610 Ağustos 2017 23:55

    İnsanların hakkını vermek lazım. Haklı olan CHP'lide olsa doğru neyse onu söylemelisiniz, doğruyu söylemekten kaçınma malısınız. Neme lazım Adam İyi yalan söylüyor, hatta yalan üzerine akademik kariyer olsa, makamı ordinaryüs profesör olur. Bravoo ona

  • ):10 Ağustos 2017 23:52

    Adam ne derse desin kendileri için hak adalet istese bile bu kıllar aynı şeyleri tekrarlayıp duruyor.İşleri güçleri Pisliklerini dışa vurmak

  • Findık kafalı10 Ağustos 2017 23:46

    Fındık yemezsen ölmezsin ama tek geliri Fındık olan üretici fındık satamaz ise ölür.

  • Laz10 Ağustos 2017 22:58

    Reis ne isterse o olur fındık yemezsek ölmeyiz istesin bedavaya satarız

  • tarik10 Ağustos 2017 22:44

    sen ancak secmenini kandirabilirsin yemezzzler..

  • MİSAFİR10 Ağustos 2017 22:22

    ALMANYA YA SORDUNUZMU

  • MİSAFİR10 Ağustos 2017 22:19

    OĞLUM YENİLĞİYEYALANA DOYMUYONUZ

  • NİSAFIR10 Ağustos 2017 22:17

    YALAN ATIYOR OĞLUM BU ALMANCIBU

  • .))10 Ağustos 2017 22:14

    Piyasada kavrulmuş fındık 30 - 35 tl iken.. devlet neden yaş fındığı 10 -11 tl ye alır ?=?? Ki başka arada kar yapan aracılar var derler (ette,sütte,patateste vb..) Fındıkda kim aracılık eder ki ? google girin bakın.. yaş fındık fiyatı..kavrulmuş fındık satış fiyatı... bahartatlı vb.. vb.. google yaz be kardeşim. hacıhoca açıklama yapacak diye bakma. kendi saksını çalıştır araştır... Arapda deil türkçe yazıyor google da anlarsın sende :))

  • misafir10 Ağustos 2017 20:57

    Kuyrukacısıspor yine işbaşında. Adam fındık diyor üretim diyor, alın teriyle hakkınızı kazanmalısınız diyor, siz yine saçmalıyorsunuz size ezberletilen 2 kelimeyle. Seçim kazanamıyormuş, e Arka Bahçeli barajı zar zor geçiyor ama sırf yaltaklık ettiğinden ona tek söz yok. Böyle iki yüzlü bir güruhsunuz işte, güce paraya tapan, beyni ve vicdanı çürümüşler ordusu sizi.

  • Can10 Ağustos 2017 20:55

    Rezil ettiniz fındık piyasasını, 5yıl önce 20 lira şimdi 9 lira, kepaze herifler

  • ĞAMIŞ10 Ağustos 2017 20:45

    SANA KİMSE İNANMIYOR BEN OLSAM O KOLTUKTA OTURMAM

  • ĞAMIŞ10 Ağustos 2017 20:43

    NASIL BUKADAR YENİLĞİDEN SONRA RAHATSIN

  • ĞAMIŞ10 Ağustos 2017 20:42

    SEN NİÇİNİKTİDAR OLAMIYON

  • Ordulu10 Ağustos 2017 20:26

    Olmazzzzz . Önce Alamanlar açıklasın .... bu da olmazzzzzz . En önce Alaman dergisine zatı şahaneleri açıklasın ...