E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu: Dularımız harekatın başarısı için---

Kılıçdaroğlu: Dularımız harekatın başarısı için

Kılıçdaroğlu: Dularımız harekatın başarısı için
09 Ekim 2019 - 17:37 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Dualarımız, kahraman askerlerimizin burnu dahi kanamadan Barış Pınarı Harekatı'nın bir an önce başarılı bir şekilde tamamlanması için" dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Fırat'ın doğusunda başlatılan Barış Pınarı Harekâtı’na ilişkin Twitter hesabından açıklamada bulundu. Kılıçdaroğlu, "Dualarımız, kahraman askerlerimizin burnu dahi kanamadan Barış Pınarı Harekatı'nın bir an önce başarılı bir şekilde tamamlanması için. Allah evlatlarımızı korusun, Allah evlatlarımızı muzaffer eylesin" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • osman10 Ekim 2019 09:27

    Daha düne kadar suriyede ne işimiz var diyodu. Çark etti.

  • vatandaş09 Ekim 2019 19:45

    kemal aga imana mı geldi hayırdır.

  • Nihat09 Ekim 2019 19:10

    Elin mahkum kerhen de olsa destek vermek zorundasın!  Daha doğrusu öyle görünmek zorundasın!  Bunu herhalde bilmeyen yoktur.

  • EDE09 Ekim 2019 18:28

    Gereksiz ve içi bos bir yorum trt yi hatırla kırpak suleyman zaman ayrıcalik değil git baska yere kus ici boş beyni yıkanmış

  • Vatandaş09 Ekim 2019 18:25

    Hep ile birlik olun....Suriye'de harekete karşı olun...sonra da laf ola....

  • Süleyman Kırpak09 Ekim 2019 17:56

    haydi ordan makam  için giddin pkk partisine destek verdin ittifaklılık yaptın elle kol kola yürüdün.daha sen demiyormudun suriye de ne işimiz var.senden vatansever olmaz.umarım Türk Adaleti Senin yaptıklarının hesabını soracak  ve özelliklede terörist partilere gereken cezayı verecektir.