E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu: Doğrudan doğruya tahrik---

Kılıçdaroğlu: Doğrudan doğruya tahrik

Kılıçdaroğlu: Doğrudan doğruya tahrik
29 Ekim 2016 - 21:23 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yardımcılarından Bülent Tezcan’a yapılan saldırı konusunda açıklamalarda bulundu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yardımcılarından Bülent Tezcan’a yapılan saldırı konusunda ilk gelen bilgileri paylaştı.

Tezcan’ın partililerle birlikte bir yemekte olduğunu anlatan Kılıçdaroğlu, saldırganın birkaç kez restorana girip çıktığını ve son girişinde ateş ettiğini anlattı. Saldırganın şehitleri gerekçe gösterdiği iddiasını kendisinin de duyduğunu belirten Kılıçdaroğlu, olayı şöyle değerlendirdi:

“Failin belirlendiği bilgisi verildi. Başbakan da aradı, geçmiş olsun dileklerini aktardı. Kişisel bir husumet olmadığı, Sayın Tezcan’ın CHP’li olduğu için hedef olduğu anlaşılıyor. Bu olay CHP’ye yönelik provokasyonların arttığını gösteren gelişmelerden biri. Daha önce de bana kurşun atmışlardı. Niye yapılıyor? Herhalde özel bir çatışma alanı yaratılmak isteniyor.”

Kılıçdaroğlu, “Saldırganın ‘şehitlerimiz var siz burada ahkam kesiyorsunuz’ diye bağırdığı iddia ediliyor. Size de geldi mi bu bilgi” sorumuza da “İktidarda CHP mi var ki şehitler konusunda bizden şikayet edecek? Kendisi de oradaymış üstelik” karşılığını verdi.

Tezcan ile henüz konuşmadığını ama partililerden bilgi aldığını anlatan Kılıçdaroğlu, “Yaşanan doğrudan doğruya tahriktir” yorumunu yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KILIÇ29 Ekim 2016 21:36

    ÖNCE GEÇMİŞ OLSUN AKPLİ BAŞKANLAR DOGUDA HEP SALDIRIYA UGRUYOR BU TÜR DENSİZ İNSANLAR VARDIR CHP MAHSUS DEGİLDİR.