E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu: Davutoğlu zor durumda kalırdı---

Kılıçdaroğlu: Davutoğlu zor durumda kalırdı

Kılıçdaroğlu: Davutoğlu zor durumda kalırdı
16 Ekim 2015 - 20:35 borsagundem.com

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir programda önemli açıklamalarda bulundu

Star TV'de katıldığı canlı yayında soruları yanıtlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara patlaması sonrasında Başbakan Ahmet Davutoğlu ile yaptıkları görüşmeyi dışarıda anlatıp anlatmadığı yönündeki soruya, "İçeride konuştuklarımızı dışarıda anlatmadım. Anlatsaydım Davutoğlu çok zor durumda kalırdı. İsterse anlatabilirim." cevabını verdi.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satırbaşları şöyle:

"ÇOK ZOR DURUMDA KALIR"
Kılıçdaroğlu, Star TV sunucusu "Başbakan Davutoğlu içeride yapılan herşeyi konuşuyor anlatıyor. Benzeri bir cümle sarf edildi ne düşünüyorsunuz?" sorusuna şu cevabı verdi;

İçeride konuşulanları dışarıda anlatsam Davutoğlu zor durumda kalır. Ama arzu ediyorsa sayın Kılıçdaroğlu anlatabilir derse ben anlatırım. Ama devlet terbiyem buna izin vermediği için Aramızda kalsın dediği hiç bir konuyu dışarıda anlatmadım.Kendi MKYK üyelerimede anlatmadım onlarda bilmiyor. Ama sayın Davutoğu içeride konuşulanları IŞİD bağlantılarını Kılıçdaroğlu anlatabilir derse ben anlatırım. Kim zor durumda kalırmış çok daha net çıkar ortaya.

CUMHURBAŞKANI ÇAĞIRSAYDI NE YAPACAKTI?
Nazlı Çelik, Kılıçdaroğlu'na "Cumhurbaşkanı görüşmek isterse görüşür müsünüz?" sorusunu da yöneltti. Kılıçdaroğlu bu soruya kaçamak cevap verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'in ismini ağzına almadan şu cevabı verdi;

Olaydan hemen sonra 4 siyasi parti davet edilseydi ya ben gitmem gibi bir tavır sergilememiz doğru olmazdı. Davutoğlu'nun tavrı doğrudur. Davutoğlu'nun teklifi yerindedir. Teklifin bir eksiği vardır. Sayın Demirtaş davet edilmemiştir. Davutoğlu bana hak verdi. Çok sert konuştuğu için çağırmamış.

"UMARIM KENDİ ARACIMIZI VURMAMIŞIZDIR"
Sınır ihlal eden kimliği belirsiz bir insansız hava aracaı düşürdük. Nasıl değerlendirirsizniz? Sorusuna ise Kılıçdaroğlu;

"Umarın kendi insansız hava aracımızı düşürmemişizdir. İki tarafta kabul etmediğine göre kime ait bir insansız hava aracını düşürdük biz?" cevabını verdi.

"YÜKSELİŞTE OLAN TEK PARTİYİZ"
Oy tahmini ile ilgili geren soruya Kılıçdaroğlu, "Bir çalışmamız yok ama gazetelerde çıkan anketlerden gördüğüm, partimizin yükselişte olan tek parti olduğudur. Bu da iyi bir çıta bence." cevabını verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gerçekler Konuşulacak Yakında17 Ekim 2015 00:10

    Aslında herkes gerçekleri biliyor, ama bazıları halen görmemezlikten geliyor.. Ancak hiç bir yalan sonsuza kadar sürmez! Bir gün gerçeklerde açık açık konuşulacak ülkemde, umarım çok geç olmadan yakın zamanda!

  • bosgezen16 Ekim 2015 23:59

    anlatsam zor durumda kalir demis madem zor durumda kalacak bir durum var ortada ve sen secime gidiyorsun bugune kadar sirf bir kac puan fazla oy orani icin her seyi yapan bir partiolarak tabikine yapilacak secim yarisidir , fakat dogru durut olarak sen eger durust biriysen bunu boyle soyliyecegine gercek neyse anlat ,yani boyle konusarak sen kendini iyi biriolarak gostermeye calisiyorsun eline oyle firsat gecse bir dakika durmaz dunyaya anlatirsin siz kenid ulkenizin basbakanini baska ulkelerde sikayet eden insanlarsiniz,simdi kalkmis ben anlatirsam basbakan zor durumda kalir ne acaba bay kilicdaroglunun anlatacagi ,bu herifin hic utanmasi yok ikiyuzlu bos herif

  • kartal16 Ekim 2015 21:40

    chp devet anlayışı bu kocaman bir soru işareti birakıyor.anlatsa bu kadar etkili olmaz be şunu anlamıyorum konuşursam yer yerinden oynar diyenlerın neden yeri oynatmadıkları eger davutoğlu kendisinin zor durumda kalacagı kelımeyı chp soylemışse bana gore chp tanımamış.

  • Vatansever16 Ekim 2015 21:33

    sen iki yuzlu bir pirildaksin

  • altay16 Ekim 2015 21:18

    yahu adam doğrucu davut ve sakin güç. puan topluyor....

  • Emekli16 Ekim 2015 21:17

    niye kendi iha,mızı kandimiz düyürelim?iyi masal düyünüyorsun.