E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 35 bin lira tazminat ödeyecek---

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 35 bin lira tazminat ödeyecek

 Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 35 bin lira tazminat ödeyecek
19 Nisan 2022 - 17:29 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, içinde Man adasının da olduğu konuşmaları nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, 35 bin lira tazminat ödeyecek

Açıklamayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın yaptı.

Aydın, twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Kılıçdaroğlu,"ben haklı çıktım" deyip Cumhurbaşkanımızı istifa davet ettiği gün, Yargıtay bir dosyamızı daha onadı. Kılıçdaroğlu, 35 bin TL daha ödeyecek. Böylece, içinde Man adasının da olduğu konuşmaları nedeniyle tazminata mahkum olduğu dosya beş, ödeyeceğı tutar 195 bin oldu." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'na açtığı davada karar

 

Kılıçdaroğlu'ndan kendisine dava açan Erdoğan'a yanıt

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Zafer partisi geliyor.20 Nisan 2022 09:27

    Bu ikisi de ülkenin en önemli sorunlarından biri olan göç, göçmen, sığınmacı adı ne olursa olsun istilaya karşı  çözüm üretemiyor. Bir tek bu konuda Zafer partisi çıkış yaptı ve tamamını da getirebilrse oy oranı çok artar belkide tek başına  barajı aşar. Çok iy bir yerden halkın nabzını yakaladı. İnsanlarımız çok rahatsız. Halk bu partiyi izlemeye aldı ve teveccuhu arttı. Diğer siyasiler bunu anlamıyor.

  • Mucise Reis ;)19 Nisan 2022 22:45

    MAN adası gibi sonradan kazanır... Tarafsız bölgede MAN adası dosyasında taraflı sanırız haberlerde dahi veremedi .. oyca ben gazeteyicim soruyorum diye diye ortadayım diye diye kaç program yapmıştı , mahkeme sonucu dahil :D swift kodu tekdir. bankalar global olarak bu kod ile sistemde kayıtlıdır bankalar dekontalarını 50 yıl saklamak zorundadır. yani bir hareket varsa asla gizlenemez :D swift merkesine başvurunda cevap gelir, sen istersen bankayı kapat örneği saatıne kadar çıkar... buna rağman nasıl mahkeme sahte diye sonuçlandı ? :D saçmalık 

  • ALİ KODUŞ19 Nisan 2022 22:07

    sanki kılıçtaroğlu cebinden mi ödüyor.partinin kasasından ödüyordur eğer ödese idi kendisine ceki düzen verir idi diye düşünmekteyim.artık devlet partilere para yardımı yapmamalı benim vergimi nasıl olurda partilere peşkeş çekerler.

  • KILIÇ19 Nisan 2022 18:48

    2 side bir birini yiyor ama bir birinden fakı yok 2 side kirli ittifak bir tane aklı salim tek parti güven verirse iktidara geçecekdir.