E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu: CHP'ye ciddi kumpaslar var---

Kılıçdaroğlu: CHP'ye ciddi kumpaslar var

Kılıçdaroğlu: CHP'ye ciddi kumpaslar var
23 Kasım 2019 - 18:03 borsagundem.com

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu son günlerde partisi hakkında çıkan haberlerle ilgili, "Türkiye'nin gündemini başka yere çekmek istiyorlar. CHP örgütlerine ciddi kumpaslar var" dedi

İzmir’de bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “CHP’ye karşı ciddi kumpaslar var” dedi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı canlı yayında tartışmaya çağırdı.

"CHP'ye ciddi kumpaslar var" diyen Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ı kastederek “Bizim verilmeyecek hesabımız yok ama seni iyi biliyorum” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları şu şekilde:

* Bizimle uğraşıyorlar. Nasıl bir kumpas kurabiliriz diye düşünüyorlar. CHP’yi nasıl geriletebiliriz, bir dahaki seçimlerde nasıl başarılı olabiliriz diyorlar.

* CHP örgütlerine karşı ciddi kumpaslar var. Milletvekilllerine söyledim, il başkanlarına, belediye başkanlarına, vatandaşlara söyledim bu sürecin olumsuz olması için ellerinden gelen her şeyi yapacaklar. Yumruk atacak, sandalye atacak adam bulacaklar.

* Çok dikkatli olun. Kim başkasına hakaret ederse, sandalye fırlatırsa yakalasından yakalayın ve kapının önüne koyun dedim. Asla ve asla o kişi CHP’nin adamı değil Saray’ın adamıdır dedim.

* Türkiye’nin gündemini değiştirmek ve dikkatleri başka yere çekmek için çaba harcıyorlar. Bunu gayet iyi biliyorum.

ATİLLA DOĞRULATTIM DEMİŞTİ

Kemal Kılıçdaroğlu, partisi hakkında çıkan iddialara ilişkin son kaynak olarak gösterilen Talat Atilla’nın, “Haber bana geldiğinde çok yönlü çek ettim… Hatta, bununla yetinmedim. Bu haberi CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na da bir şekilde “Bu haber doğru mu?” diye doğrulattım” sözleriyle ilgili açıklamada bulunmadı.

İnce: Bu kumpası ancak Kılıçdaroğlu ile birlikte bozarız

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (34)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yuh24 Kasım 2019 17:54

    Zamaninda akpli bakan bizim secmenimiz uzaya yol yaptik desek inanar demisti , yorumlara baktimda hakikaten cok dogru soylemis , zavallilar, hic dusunmezmisiniz kilictaroglu yerine cumhurbaskani adayi yaptigi birine neden kumpas kursun buna ihtiyaci mi var, tabi ist ve buyuk sehirler kaybedildi bisyler yapip chp yi yipratmak lazim ama basaramayacaksinizzz

  • Haha24 Kasım 2019 17:48

    Cikamazzzz

  • ALİ TAŞ24 Kasım 2019 13:39

    9 seçim kaybedip hala ahkam keswbilecek ortam bulan buadam chp den gitmeden chp iktidar olamaz taze kan ve gerçek vatanseverler chp de yerini almalı

  • BİR DOST24 Kasım 2019 13:12

    Adamın hakkını vermek lazım, iyi yalan söylüyor. Bir hafta daha sayesinde polemiklerle geçti. CHP sporun başına başka bir tip geçecek değil, üç aşşağı beş yukarı böyle.

  • gerçek.24 Kasım 2019 12:18

    kendi dedi tilki tvde gel muharrem gitmiş tayyipin ayağına ne oldu kıvırıyon. kemolviç.

  • orhan24 Kasım 2019 10:50

    Kredin bitti,istifa et.

  • Vatandaşşş24 Kasım 2019 10:44

    Ya kardeşim neden zorluyorsunuz çalıyor desenizde soyuyor desenizde sevsekte sevmesekte bu ülkeye recep tayip erdoganın giyip çıkardığı gömlek her siyasetciye bol gelir bu ülke vatandaşlarları yabancıların karşısındaki aciz başkanları gördükten sonra şu ankı cumhur başkanını kımse ne yıkmak ister nede yerine başkası gelmesini ister bütün parti liderlerini gözden geçirin yok arkadaş anlayın yok ya şuan yok başkası.

  • Baba24 Kasım 2019 08:19

    Karıkatır cizgifilm teyoo emmi adam komplo şampiyonuuu gel kopmlo herhaldd gidişide boyle olacaaak.............

  • Nedim24 Kasım 2019 05:58

    Ormancı yine uçmuş!  Sen önce iddialarını her zaman olduğu gibi havada bıraktın!  Yalancıların lordu!   Biliyorum eminim dediğin kumpasları görüşmeleri itiraf et ki!  Namustan haysiyetten bahsettiğin konular ters tepmesin!  Aksi takdirde senin yalanlarını  ancak aptallar dinler. 

  • Miroğlu 24 Kasım 2019 02:16

    CHP daha Alcalamaz diyorum ama hep beni yaniltiyor. Kemal cikip dogru diyorsun yalan atiyorsun sora da bunu hükümete yikiyorsun. Hem seni tahtindan indire bile cek muaremi rakibini kapinin önüne koyun diyorsun itibarsizlastiriyorsun , diyer yandan da Hükümeti yikmaya Calisiyorsun.yemezler, bizim karnimiz Tok. Size hükümetin müdahale etmesine gerek yok, Allah belanizi veriyor kendi liginden tükeniceksiniz. Terörist lerle elele vereceksin birde Reisi Konusmaya cagiracaksin sen Git Terörist Apo ile Görüs hain kafir bati ile Zalim Esed ile Görüs. Senin dengin ancak bunlar. Belediye baskani adayi niye Ince olmadi. Nerden buldunuz imamoglunu kac yil emegi var CHP de. Niye cünki imamoglu Din tüccari. Serefsiz namussuz um dediniz niye millet halä belediyelerin önünde hakkini ariyor. Bir Tane Müslüman CHP liden ses cikmiyor. Cünki Müslüman in ve Müslüman bir Türkiye istemiyorsunuz. Sizin derdiniz bu.

  • Ahmet tan24 Kasım 2019 01:38

    iddiayı ortaya atan chp li. Haberi yapan sözcü gazetesi chp li. Haberi tekzib eden muharrem ince chp li. Haber kaynağının yalan söylediğini itiraf eden chp li. Kendileri çalıp kendileri oynuyor sonrada çıkıp saray bize kumpas kurdu diyorlar. Bu kafayla sittinsene iktidar olamazsınız. Hala milleti kuşbeyinli yerine koyuyorlar.

  • Aturkoz23 Kasım 2019 23:39

    Kumpası Kuran CHP yönetiminin ta kendisidir

  • Kumpas olduğunu 3.gün anlayanlara...23 Kasım 2019 22:16

    Ergenekon'u.Balyoz'u,15 Temmuz'u planlayanlar için çocuk oyuncağı bu.

  • eee23 Kasım 2019 21:25

    bir kişide bu adamın karşısın tv y çıkamadı ya...valla demek var bir bildiği... benim fikrim deişmeye başladı. nedne çıkmıyorlar tv ye. eskiden cocukken tv de tartışırlardı. tayyip erbakan karaoğlan  erdal inönu .. ama cumhur sistemi geldi tv ye çıkma tartışma bitti. hakkaten birileri kaçamak güreşiyor.  çıkın görelim tv de karşı karşıya. en son imamoğlu çıktı cnn yayaını 30 dk erken bitirdi. neden ? gençler olarak uyanıyoruz bizlerde.

  • Mantık.24 Kasım 2019 05:59

    Adam yerine koyan var mı acep!

  • Veysel23 Kasım 2019 20:59

    Çok çoşmussunuz si gaiba dipsiz gölün dibinde hazine buldunuz

  • AĞA23 Kasım 2019 20:25

    ne işin var,gündem yaratıyorsun,,tam bir dizi oyuncusu,yalan makinası,

  • emekli23 Kasım 2019 20:11

    Vücudun kirlense başkasından biliyorsunuz,iyi bir duş al.

  • cumhur23 Kasım 2019 20:08

    Bunlar iyice kafayı yedi. Allah bunların şerrinden önce Reis'i sonra tüm Türk ve Müslümanları korusun. Bunlar talanı iftirayı çerez yer gibi söylüyorlar. Reis trumpla putinle uğraşıyor siz kimsiniz size kumpas kursun, bir de sizin gibi karaktersiz mi. Canlı yayında tartışmaya gelince kılıçtaroğlu ancak Reis'in danışmanı ile tartışabilir

  • emekli23 Kasım 2019 20:06

    yav ğit şu partiden rezil ettin kendini ,partiyi de 

  • emekli23 Kasım 2019 20:04

    yine mağduru oynuyorlar.kumpasmış,trolmüş,yav pkk yı bırakın.

  • Ha23 Kasım 2019 19:24

    Tıroller bakıyorumda aranızda kaytaranlar var onlrada haber verin mesai uzun bu gün

  • reiss23 Kasım 2019 19:12

    reisimmmm bir atama yapmadığın, atamadığın diğer partilerin genel başkanları kalmıştı.... o işlerede yasa çıkart...yasa çıkarta tam olsun.. tü partilerin genel başkanlarını reisi cumhur atar de tam olsun... reisim beni seviliyorsun.... aşığım.. aşık ile maşuk oluyorum reisimimee...

  • RİZEli mulivbjk23 Kasım 2019 19:23

    Ottur günahı yoktur..haydi millet bahcelerine lay lala lala

  • Cem23 Kasım 2019 19:01

    Vay vay tıroller mesaiye başlamışlar

  • Misafir 24 Kasım 2019 14:10

    Sürekli başkalarını yandaş, trol diye aşağılarken kendiniz ne oluyorsunuz hiç düşündünüz mü

  • Kaçış yok23 Kasım 2019 18:50

    Sn. Kılıçdaroğlu gerçeği bütün ayrıntıları ile açıklamak zorundasınız, zira bu gerçeği en çok millet ittifakına destek olan kitle merak ediyor, yuvarlak lafları bırakın lütfen!

  • Mehmet Kalyoncu23 Kasım 2019 18:40

    Hahahaaaa!... Silsile diye bir kavram var, sen bir partinin başkanısın, canlı yayında tartışmaya çağırdığın kişi ise T.C. Başkanı. Sen Yalova kaymakamına(pardon eski milletvekiline) git de sana başına ne geldiğini anlatsın!

  • AHMET ÖZBİR23 Kasım 2019 18:39

    KUMPASIN senaryosunu yazan sen olmayasın, nedense her katakulli işlerden anında haberin oluyor. Ancak bu sefer baltayı taşa fena vurdun Sallaroğlu, Sn. Muharrem İnce'den KALINCA KARARINCA CHP'NİN BAŞINA GELECEK GİBİ.

  • kılıç23 Kasım 2019 18:18

    İŞİ GÜCÜ BIRAKIP YALAN DİNLEYECEK HALİ YOK .REİS ÜLKE YÖNETİYOR ALLAH YARDIMCISI OLSUN.

  • mantık23 Kasım 2019 18:14

    Bir yalandan öteki yalana yüzün kızarmadan geçiş yapmak marifet mi ki?  Yalancılığın prim yapacağını umarak böyle yapıyor!  Ekrem in yaptığı gibi.

  • Fanatik fb23 Kasım 2019 18:13

    Kumpasi kuranlar seni kumpasla oraya getirenler. Senle işleri bitti. Hamamoglu na yol aciyorlar. İkiniz de aynı adresin masasisiniz.

  • Mantık23 Kasım 2019 18:10

    Şunun yüz ifadesine bir bakın!  Zerre kadar samimiyet var mı?  Pişkin aymaz ve yalandar!    Chp liderleri (Atatürk hariç) genellikle ağır bir akıbetle karşılaşıyor.  Bunun ki hepsinden beter olacak.

  • chp li23 Kasım 2019 18:10

    evet başrollerinde siz deniz varsınız chp yi mahvettin çık git