E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu CHP'nin oyunu söyledi---

Kılıçdaroğlu CHP'nin oyunu söyledi

Kılıçdaroğlu CHP'nin oyunu söyledi
17 Mayıs 2015 - 21:13 borsagundem.com

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin yüzde 35 ile iktidara geleceğini söyledi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Liderler Star'da programında Star Tv Haber Sunucusu Nazlı Çelik Bilgili'nin sorularını cevapladı. Kılıçdaroğlu, 'Yüzyılın projesi'ni 21 Mayıs'ta İstanbul'da açıklayacaklarını söyledi.
 
İşte Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları;
 

(Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kayseri'de yaptığı açıklamalar üzerine) Çatlasa da cevap vermeyeceğim. Ben ona bir soru sordum, sizin için namus ve şeref nedir? Bundan neden vazgeçiyorsunuz. Siz Cumhurbaşkanısınız, gelin bana sorun. 
 
Milletimizde karar verir kim dolandırıcı kim değil. Açık açık iktidar partisini destekliyor. Bizi aldatmaının bir anlamı yok. Tarafsızlık nedir, çıkıp anlatsın.Onunla özel bir tartışma içine girmeyceğim.
 
Kayseri'yle ilgili kitabı okumuş bile değilim. Niye yazdırayım, benim işim mi o. 

"%35'LE İKTİDAR OLACAĞIZ"
 
AKP %34'le iktidar oldu. Biz de %35'le iktidar olacağız. Ama Davutoğlu istifa edr mi?. CHP'nin oyu düşerse ben istifa edeceğim dedim. Davutoğlu istifa edecek mi?
 
CHP bir yardım kuruluşu değil ki, partili gidip HDP'ye barajı geçsin diye oy versin. Ben %1 oy alan bir partinin bile parlemantoya gelmesini savunan biriyim. 
 
Yüzde 10 seçim barajı dünyanın hiç bir ülkesinde yok. Ben bütün siyasi partilerin barajı geçmesini, temsil edilmesini isterim.
 
CHP olarak biz Çözüm Süreci'nde iddialıyız. Görüşünü en net ortaya koyan parti biziz. Biz samimiyiz. 
Seçim bildirgemiz 4 temel ayak üzerine kuruldu. 
 
13 yıldır iktidardalar 13 milyon yoksulumuz var. Bunu değiştireceğiz. 
 
1 yıl içinde yurt sorununu çözeceğiz. Nasıl yapacağımız belli. Planımız neyi nasıl yapacağımız belli. Devlet deneyimimiz var. 
 
Şu anda emekli sayısı 11 milyonu aştı. Davutoğlu'nun bundan haberi yok. Meclis'te 1000 TL'nin altında emekliler için 100 TL yardım yapılacağını açıklamıştı ve bundan %60'ı yayınlanacak demişti. Kendi söylediğini yalanlıyor. Davutoğlu'nun dünyadan haberi yok.
 
Vaadlerimiz milli gelirin %3'ünü bile bulmuyor. 
 
"İMAM HATİP OKULLARI KAPATILMAYACAK"
 
İmam hatip okulları kapatılmayacak. Yıllarca propoganda yaptılar CHP dine karşıdır diye. Niye karşı olalım. Tarihe baksınlar CHP her zaman dinin yanında olmuştur.

Yatılı meslek liseleri kuracağız.

"YÜZYILIN PROJESİ OLACAK"
 
Yüzyılın projesini açıklayacağız. 21 Mayıs'ta İstanbul'da açıklayacağız.Şimdi içeriği hakkında bir şey söylemek istemiyorum.
 
Ekonomiyi Sayın Derviş'e emanet edeceğiz. Sayın Derviş "Yeni bir ekonomik program gerekiyor" dedi.
Bizim tek hedefimiz var. Eğer bu ülke hukukun üstünlüğünü tanıyacaksa, yeni bir ekonomik programla Türkiye atılım yapacaksa, önümüze engel koymasınlar. Bizi tek başına iktidar yapsınlar.
Biz 4 yılda Türkiye'de yoksulluk olmayacak diyoruz. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)