E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu, CHP'nin kuruluş yıl dönümünde Anıtkabir'i ziyaret etti---

Kılıçdaroğlu, CHP'nin kuruluş yıl dönümünde Anıtkabir'i ziyaret etti

Kılıçdaroğlu, CHP'nin kuruluş yıl dönümünde Anıtkabir'i ziyaret etti
09 Eylül 2020 - 11:27 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 97'nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla partililerle birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, beraberindeki heyet ve partililer ile Aslanlı Yol'dan yürüyerek, Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktı. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, Anıtkabir merdivenlerinde hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra Misak-ı Milli Kulesi'ne geçen Kılıçdaroğlu, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı. Kılıçdaroğlu, şunları yazdı:

"Büyük Atatürk, Sayın Genel Başkanım; temellerini 4 Eylül 1919'da Sivas Kongresi'nde attığınız 9 Eylül 1923'te de kurduğunuz Cumhuriyet Halk Partisi'nin bugünkü mirasçıları olarak huzurunuzdayız. Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti'nin emperyalizm karşısındaki kararlılığını Kuvay-i Milliyenin işgal orduları karşısındaki azmini 97'nci kuruluş yıl dönümümüzde de yüreğimizde taşıyoruz. Yegane amacımız sizin ve silah arkadaşlarınızın kurduğu güzel cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandırarak hiçbir çocuğun yatağa aç girmeyeceği bir Türkiye'yi inşa etmektir. İlke ve devrimleriniz ile II. Yüzyıla Çağrı Beyannamemizin ışığında kuracağımız halkın iktidarında ülkemizi işaret ettiğiniz muasır medeniyetler seviyesinin de ötesine taşıyacağımıza söz veriyoruz. Mücadelemiz hakimiyet kayıtsız şartsız milletin olana dek sürecektir. Mazlum milletlere umut ışığı olan Anadolu Devrimi'nin mimarları olarak size ve silah arkadaşlarınıza hayatını kaybetmiş tüm Cumhuriyet Halk Partililere, demokrasi mücadelesinde yaşamını yitirmiş yurttaşlarımıza şükranlarımızı sunuyor, aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Ruhun şad olsun."

CHP lideri Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, daha sonra Anıtkabir'deki İsmet İnönü'nün mezarını ziyaret etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ayıptır09 Eylül 2020 12:43

    Malesef CHP yoldan sapmış ve PKK ile kolkola girerek ilkeleriyle tam tersi istikamette ilerlemekte ve de ülkeye bölüp kendi devletlerini kurmak isteyen HDP ile aynı yolda hareket etmeye başlamıştır. Atatürk'ü ağzınıza alarak birçok insanı kandırıp peşinize taktınız. Şimdide ülke topraklarında Kürt devleti kurmak için gece gündüz çalışıyorsunuz. Yazıklar olsun size ve de yanyana olduğunuz HDP'ye.

  • manyak herif09 Eylül 2020 12:02

    bu atatürkçü ve yiğit lider sayın kılıçdaroğlu eski bir maliyeci ve hesap uzmanı olarak türkiyenin ekonomisini düzlüğe çıkaracağını başta çalışanlar ve emekliler olmak üzere toplumun tüm kesimlerine dokunacak iyileştirmeler ile mesela çalışanların maaşlarına en az %150 zam yaparak işe koyulacağını ardından hiç kimseyi ötekileştirmeden kimsenin ırk,din,dil,mezhep farkı gözetmeksizin demokrasi temelinde kimseyi ötekileştirmeden çağdaş,laik ve atatürkçü çizgide adımlar atacağını değerlendiriyorum.her şey güzel olucak.

  • BİR DOST09 Eylül 2020 15:06

    manyak  arkadaş, Ver gazı... %150 ZAMMI CHP sporlu belediyede çalışanlara yaparak başlayabilir bence. Ben de keMAL arkadaşın ırk,din,dil,mezhep farkı gözetmeksizin bütün laiklikciler ve vatan hainlerine eşit davaranacağını düşünüyorum. Yeter ki Müslüman olmasın. Yüce lider keMAL.

  • Kamillllll09 Eylül 2020 12:00

    Kanları dökülen bizim inaçlı dedeler.Edebiyatını yapan bu takiyeciler

  • Mucise Reis ;)09 Eylül 2020 11:48

    Atatürk hiç bir zaman sönmeyen güneş. Tersini hayal kuranlar, hüsran içerisinde kendini kemire kemire yaşamaya mahkumdur. Keşke AKP de 3 - 5 tarikat oyu için, Atatürk ile ilgili daha modern yapışı işler yapsaydı. Ozaman tek başına iktidar olabilirdi. Malesef bası zincir ve menfaatçi tarikatlar parti işlerine dolandı. Bu yapıcı eleştriyi kendileri yapamaz. yağdanlık kaoynuyor ortalık. Ben kendilerine yapıcı olarak bunu söylemk isterim. Türkiyede -Atatürk 2 Farklı dinler 3 kaliteli yaşam 4 sağlıklı devlet kurumları 5 iç denetimi olan eşitlik 6 yargı ve huzur bunları kendinde toplayanlar ülked ebaşarılı olur. bir tanesine yanaşan kısa sürete tekler ve sahneden kaybolur.

  • KASIM YANTIR09 Eylül 2020 11:39

    Bir de utanmadan sıkılmadan ATATÜRK ün huzuruna çıkıyorlar.yuh sizlere.

  • ZEYREK ZEMHERİ09 Eylül 2020 11:39

    Sizler önce chp olarak bu ülkeyi bölmek parçalamak amacı olan Teröristleri destekleyenler ile ittifak yapmayı bırakın ben sizlerin ATATÜRK cü olduklarınıza hiç inanmıyorum.