E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu, Berberoğlu'nu ziyarete gitti---

Kılıçdaroğlu, Berberoğlu'nu ziyarete gitti

Kılıçdaroğlu, Berberoğlu'nu ziyarete gitti
10 Temmuz 2017 - 11:14 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu "Adalet Yürüyüşü" ve mitingin hemen ardından, CHP Milletvekili Enis Berberoğlu'nu cezaevinde ziyaret ediyor

Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nu Maltepe Cezaevi'nde ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, "Morali yerinde. Anılarını yazıyor. Alınan karar çok ağır, hukuk ve adaletle bağdaşmayan bir karar. Adalet ağır yürür ama mutlaka hedefine varır diye bir ifade var. Biz de adaletin tecelli edeceğine inanıyoruz" dedi.

Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler saat 10.50 civarında Maltepe Cezaevine geldi. Berberoğlu ile görüşen Kılıçdaroğlu'nun ziyareti yaklaşık 2 saat sürdü.

Ziyaretin ardından gazetecilere açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Milletvekilimiz Enis beyi, ziyaret ettim. Morali yerinde. Anılarını yazıyor.

Şu gerçeği yerinde görmek acı verici. Adalet saraylarda değil aslında. Bugünkü koşullarda üzülerek ifade edeyim üzerinde adalet yazan saraylarda adalet verilmiyor. Hiçbir günahı olmayan insanların haksız yere suçlanan insanların hapse atılması, toplum vicdanında derin yaralar açar. Enis Bey uzun yıllar gazetecilik yaptı. Bütün gazeteci arkadaşlara selamları var. Morali yerinde. Umarız adalet yerini bulur ve kısa süre içinde tahliye olur. Alınan karar çok ağır, hukuk ve adaletle bağdaşmayan bir karar. Adalet ağır yürür ama mutlaka hedefine varır diye bir ifade var. Biz de adaletin tecelli edeceğine inanıyoruz" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mann10 Temmuz 2017 13:21

    Herkes vazifesini yapıyor. Kilictaroglu da vazifesini yapıyor. Bütün hainlere ve trwristlere destek çıkıyor.

  • Pes artik10 Temmuz 2017 11:31

    Az önce TV'de 15 Temmuz darbe gecesi özetini izledim Kılıçdaroğlu'nun o gece bir tek konuşması yok Ve şimdi ülkesine ihanet etmiş biri için yürüyor Peki bu Kılıçdaroğlu'nun yaptığı ne oluyor... Lütfen savcılar Enis Berberoğlu na O belgeleri kimin verdiğini ortaya çıkarsın artık bunun bir an önce çıkması lazım kim verdi?