E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu, Başbakan'a yüklendi---

Kılıçdaroğlu, Başbakan'a yüklendi

Kılıçdaroğlu, Başbakan'a yüklendi
02 Mart 2014 - 09:25 borsagundem.com

CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Ben yol gösterdim, kaç diye. Ama kaçtığın ülkeden getirip hesap soracağım" dedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yalova mitingde hükümeti sert sözlerle eleştirdi. Kılıçdaroğlu, Başbakan için "Bu kardeşiniz, kul hakkını yiyen herkesten hesabını soracaktır. Ben yol gösterdim, kaç diye. Ama kaçtığın ülkeden getirip hesap soracağım." dedi.
İşte CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından önemli satır başları:

Size açıkça yalan söylediler. Her taraflarından dolar akıyor. Ben size söyledim bunlara inanmayın. Herkesin gözü açılsın, neyin ne olduğunu herkes bilsin.

Bir bakanın koluna 700 bin liralık saat... İçinizde kaç kişi 700 bin liralık sahibi? Bunların hepsini serbest bıraktılar. 1 milyar dolar götürdüler. Başbakan’ın evinde çıkan para bu. Milletin vicdanı sızlıyor.

Bir başbakanın evinde nasıl olur da 1 milyar dolar para olur. Oğluna sabah telefon açıyor, ‘paraları sıfırların’ diyor. Ertesi gün yine telefon açıyor, ‘oğlum paraları sıfırladınız mı?’ diyor? ‘30 milyon Euro var’ diyor. ‘Onu da sıfırlayın’ diyor. ‘Kalan parayla villa alırız’ diyor.
Elinizi vicdanınıza koyun. Allah aşkına tüyü bitmemiş yetim adına düşünün. Dünyanın hangi başbakanın elinde 1 milyar dolar var?

Hırsızlık yaptı, parayı bankaya yatıramıyor. Ben sana hırsız demeyeyim, başçalan demeyeyim de ne diyeyim. Bunun adı artık bundan sonra başçalan. Başçalanın yönettiği bir ülkeyi istemiyoruz.

Millet oy verdi, hırsızlık yapıyorlar. Hesabını sormazsam namerdim. ‘Ya koltuğu bırak ya helikoptere bin kaç’ dedim. Beni eleştirdiler, hesap sorulmayacak mı diye. Bu kardeşiniz, kul hakkını yiyen herkesten hesabını soracaktır. Ben yol gösterdim, kaç diye. Ama kaçtığın ülkeden getirip hesap soracağım.

AK Parti’ye oy veren yurttaşlarıma sesleniyorum, yalancıdan, hırsızdan, başçalandan, dini siyasete alet edenden, hukukun üstünlüğüne inanmayandan başbakan olmaz.
Kimse kasetleri yalanlamadı. Bilal Erdoğan’la ses kaydı çıkınca ‘bu montaj’ dedi. ‘Kriptolu telefonlarım dinleniyor’ diyerek doğruladı.

Dün bir ses kaydı daha düştü. Bilal oğlan adalar alıyor. Başçalan’a sormuşlar, ‘adacık alıyor’ demiş. 17 lira aldı diye bir çocuk 17 ay hapis alıyor, trilyonları götürenler hapisten çıkıyor. AK Parti’ye oy veren yurttaşlarıma sesleniyorum, sizin vicdanınız bunu kabul ediyorsa söyleyecek bir şey yok. Kabul etmiyorsanız sandığa gidin, haramilerin iktidarına hep beraber son verelim.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (25)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • aaaa05 Mart 2014 11:29

    MHP istanbul dan , CHP de Ankara'dan adaylarını çeksin oylar bölünmesin yoksa şimdiden geçmiş olsun ... iki ilide kaybedeceksiniz adaylarınızı çekerseniz 2 ilde AKP den kurtulacak , yapacaksanız bunu yapın lafı bırakın yoksa şimdiden geçmiş olsun ...

  • dinle babanı02 Mart 2014 21:17

    ister tır ol ister dıbır ol ama önce adam ol kemal gibi cahil olma

  • mehmet02 Mart 2014 20:43

    kılçtaroğlu böyük adam, dünya lideri, cemaatin dsteğiyle yakında başbakan olur!!!

  • secmen02 Mart 2014 20:40

    bu seçimdende bararı elde edemezsen senide gönderirler müdür bey.

  • çakır02 Mart 2014 20:10

    CHp denetlenmekten korkuyor gibi çünkü hiç bu kadar çirkinleşti herkes görüyor neden birleşmesi mümkün olmayan partiler birleşir hayret anlıyoruz da dilimiz tutuldu pes

  • reis02 Mart 2014 20:04

    sayın kılıntaroglunu seçimlerden sonra büyük bir ihtimalle bu hakaret dolu sözlerinden dolayı davalar acabilir başbakanımız

  • Trol02 Mart 2014 16:13

    Burası da trollerle dolmuş.. Okuyup gülüyoruz halk olarak!! Para karşılığında internette görevlendirilen tayfa gece gündüz, farklı nicklerle yazıp duruyor.. Ama çaresi yok, her şey nafile... Halkın gözü açıldı.. Abbas yolcu!! :)

  • KARA02 Mart 2014 15:45

    Kasetle geldin CD ile gidecen kılıçdaroğlu kasetle gelene hala niye oy verirler onuda anlamış değilim.

  • vatansever 02 Mart 2014 15:07

    BU ÜLKEYE PROJE ÜRETMEDİNİZ, HİZMET GETİRMEDİNİZ, KENDİ HALKINIZI DİNDAR DİYEREK DIŞLADINIZ ,YOLSUZLUKLARLA ANILDINIZ, OY BEKLEDİĞİNİZ HALKA KOYUN GÖZÜYLE BAKTINIZ . ŞİMDİ DİLİNİZDEN DÜRÜSTLÜĞÜ, VATAN SEVGİSİNİ , ALLAH I DÜŞÜRMESENİZ NE FAYDA BU HALK SİZE GÜVENEMİYOR,

  • EREN02 Mart 2014 13:48

    mhp li olarak sandıga gıdecem.chp ve mhp ye kızdıgım icin oyumu AKP YE VERECEM

  • nihat kahraman02 Mart 2014 13:44

    kemalist kemal sen fena halde uçmuşsun! o dediklerin şu anda iktidar olsalar birbirlerini kedi köpek gibi yerler 3 seneye kalmaz bu ülkenin bütün kazanımlarını buhar ederler! bu milletin duası ve temennisi başbakan ile beraberdir! Ayrıca kemalist diye diye rahmetli Atatürk ün adını kirletmeyin!

  • istanbullu02 Mart 2014 13:13

    allahın izniyle gine akparti hükümetiyle yola devam halk gözünü açtı yalanlara itibar etmiyor yapılanlar ortada

  • nuray02 Mart 2014 12:17

    halkımız inanıyorum hizmet edenin yanında olacaktır işallah bu tür komlalar ülkeleri yıpratmaya yöneliktir

  • kurt02 Mart 2014 12:15

    demek oluyorki bu kasetlerin muhalefet parti liderlerine nereden ne ne şekilde geldigimi ögrenmek için liderlere sormak lazım

  • kurt02 Mart 2014 12:13

    artık millet bu tür olaylara ianmıyo hizmet ve istikraa bakıyor

  • reissa02 Mart 2014 12:10

    sayın kılınctar oglu br ülkenin kaderini kasetler vekutular belirlerse o ülkede istikrar olmaz cok şükür o istikrar bozulmadı tabi kasanın içinde çürük meyva olacak fakat bu tür olaylarla ülkemiz yıpratılmamalı

  • hakan 02 Mart 2014 12:02

    yayınladığınız için tşkler umarım koç haberi içinde yorumumu yayınlarısınız

  • hakan 02 Mart 2014 11:46

    demekki kaç yıldır hiç üşenmeden saatlerce dinlemişler nedenki lazım olunca kullanırız itiraz ederse dediklerimizi yapmazssa acaba şu anda kaç bürokrat ve kaç siyasetti yıullarca dinlendi zaaflardan yaralanıldı zamanı gelince kullanılacak sanki ne ayptıkları umurlarında dinleyenleri amaç kendi istedikleri olsun okuyun kimlere neler yapılmış karşılığında nerler istenmiş yapılmadığında nası hükümetler düşürülmüş bunlardan ençok kim zarar görmüş sizde yorumları iptal edip durmayın bizlere saygısızlık yapıyorsunuz

  • Kemalist Kemal02 Mart 2014 11:31

    Artık akp nin işi bitti! Bütün milliyetçler bir cephede artık. Türk islam sentezcileri Gülen hareketi, Atatürkçü milliyetçi Cumhuriyet Halk partisi ve Milliyetçi hareket bir bütün olacaktır aşama aşama. Milli kuaviye ruhu uyandı yine!

  • Cengiz02 Mart 2014 11:28

    İç ve dış muhalefet bütünleşmiş akp ye karşı, aslında tayibi hedef alıyorlar partinin güç odağı diye! tek argumanlarıda karalama politikası. bakalım bu siyaset başarılı olacak! Aslında bunun temelinde yatan Akp nin Turkiyenin uzun vadeli çıkarlarını gözelten ve bazı global güçlerle çelişen dış politikaları. onun için psikolojik desteklerini Mhp ve Chp den yana kullanıyorlar her durumda

  • Pir Sultan02 Mart 2014 11:08

    kaç yıldır sadece diyebildikleri tek şey Tayip şöyle kötü böyle kötü. Peki sizler nesiniz? Tayip en azından yaptıklarını yapacaklarını anlatıyor! sizlerin ne gibi maharetleri var? yönteminiz sisteminiz nedir, neler üreteceksiniz? bir anlatın gösterinde oy verelim size! yoksa beceriksizliğinizi nteliksizliklerini bu yöntemle örtüyyorlar diye düşüneceğiz!

  • Deniz Ulaş02 Mart 2014 11:04

    kaç yıldır muhalefet sadece karalama kötüleme politikasıyla puan toplayıp iktidar olacağını sanıyor! Bu konuda okadar gözleri kararmış ki yalanda entrikada olsa önlerine her atılana hemen sarılıyorlar! Ne yapsınlar hiç bir konudatopluma sunacakları birşey olmayınca medet umdukları te şey bu çirkeflikler! bu kapsamda syaset güdenlerden bu memlekete hiç bir hayır gelmez!

  • Ulusalcı02 Mart 2014 11:00

    Gelecek için dizayn edilen MHp li ulusalcılar Chp li usulcalılar ve Cemaat koalsyonu halkatan güç alıp iktidar olabilecekmi! Yeni Milliyetçi cephe nin ısınma işbirliği blediyelerle kısmen başladı. birazda tabanı birbirine alıştırmaylaya başlıyor! vatana millete hayırlı olurmu acaba!

  • Sosyolog02 Mart 2014 10:56

    Hadi iyisiniz yne! bu servis edilen taplerde olmasa meydanlarda konuşacak bir seyiniz olmayacaktı! Topluma sunacak hiç birsey olmayınca karşındaki karalayarak pozisyon geliştirmek çok acizane bir davranış! Mhalefetin tek umudu Hocanın tapeleri! tabi okadar umut olmuşki hiç br şey sorgulamadan hemen üstüne atlar olmuşlar

  • ramazan02 Mart 2014 10:35

    sen önce şu ssk da batırıdığın paraların hesabını ver rahşan affıyla kurtuldunmu kurtulmadınmı bunlara cevap ver.ondan sonra çık karşımıza