E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu: Artık MHP'siz adım atamazlar---

Kılıçdaroğlu: Artık MHP'siz adım atamazlar

Kılıçdaroğlu: Artık MHP'siz adım atamazlar
30 Haziran 2018 - 12:22 borsagundem.com

AK Parti'nin parlamentoda çoğunluğu kaybettiğini söyleyem CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Artık MHP'siz adım atamazlar" şeklinde yorumda bulundu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde gazetecilere seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Parlamentoda AK Parti'nin çoğunluğu kaybettiğini anımsatan CHP Lideri, "Artık MHP'siz adım atamazlar" ifadesini kullandı.

Yeni dönemde Meclis'te ikili bir yapı oluştuğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, AK Parti'nin çoğunluğu kaybetmesi nedeniyle MHP ile zorunlu işbirliğine gittiğini, Erdoğan'ın artık bağımsız bir iradesinin kalmadığını söyledi.

AK Parti'nin atacağı adımlarda MHP'nin onayına ihtiyaç duyacağını da vurgulayan Kılıçdaroğlu, "Bahçeli, Türkiye'nin ileriye gitmesi için Erdoğan'ı zorlarsa kendisini kutlarız" dedi.

"Soylu'yu ciddiye almıyoruz"
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun şehit cenazeleri için valilere verdiği "CHP il başkanlarını protokole almayın" talimatını da değerlendiren Kılıçdaroğlu, Soylu'yu ciddiye almadıklarını söyledi ve bunun bir iç çatışma planının ilk adımları olduğunu savundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Murat bey30 Haziran 2018 17:07

    Hani başkanlık krallıktı ???? Başkan ne söylerse kanun oluyordu. Parlementer sistem kalkarsa krallık olurdu.CHP zihniyeti ne söylediğini bilmiyor.Tek amacı halkı kışkırtmak. Halk her şeyin farkında

  • VATANSEVER30 Haziran 2018 15:51

    SENDE Bİ TIK SİYASETÇİLİK VARSA ARKANA BAKMADAN ÇEKER GİDERSİN. Kİ CHP KURTULSUN.AZİZ BAŞKAN GİBİ ZORLA GÖNDERİLMEYİ BEKLEMESSİN.

  • murat özgür 30 Haziran 2018 14:57

    sen projesin bunu kabul etmiyorduk ama hala bu direnmen proje olduğunu gösteriyor

  • AYDAN30 Haziran 2018 13:19

    Bİ SUZ YAV...HALAMI NASIL AĞZINA ALIYON ŞU DEMOKRASİYİ...YETER ARTIK...Bİ GİT YAV KINA GETİRDİ,N MAHVETTİ PARTİYİ..BİR DAHA SANA OYMU...ELİM KIRILSIN...UTANMADAN BİDE ERDOĞANA DİKTATÖR DİYORSUN O SEÇİM KAZANDI..SEN ARTIK..YTEEEEEEEEER ÜZDÜĞÜN

  • KILIÇ30 Haziran 2018 13:15

    ÖNCE KALK SEN KENDİNİ VE BAŞARISIZLIGINI KABUL ET BAŞKASINA SÖZ HAKKIN VARMI VAR DİYORSAN SEN YENİLGİ ŞAMPİYONU OLDUN DEMEZLERMİ. 8-)

  • baturayersin30 Haziran 2018 12:32

    leylegin ömrü laklakla geçermiş 5 sene görüşürüz