E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu: Akşener ile görüşeceğim---

Kılıçdaroğlu: Akşener ile görüşeceğim

Kılıçdaroğlu: Akşener ile görüşeceğim
25 Mayıs 2017 - 10:04 borsagundem.com

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener ile bir görüşme gerçekleştireceğini açıkladı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, MHP'den ihraç edilen Meral Akşener ile de ülke gündemine ilişkin bir görüşme yapacağını açıkladı.

Sözcü'den Başak Kaya'nın aktardığına göre, Kılıçdaroğlu FETÖ operasyonunun ardından gazeteye yaptığı ziyarette Akşener ile ülke gündemine dair bir görüşme yapacağını söyledi.
Kılıçdaroğlu ayrıca, "Bunların amacı FETÖ ile mücadele değil, FETÖ ile mücadele edenlerle mücadele. Hepsi kendi yol arkadaşlarıydı. Niye mücadele etsinler ki? Siyasal iktidarlarını güçlendirmek, otoriter bir rejim oluşturmak için bunu fırsat bilip ne kadar muhalif unsur varsa, onların dünya görüşünü paylaşmayan varsa tamamını tasfiyeye yönelik bir operasyon. Ama hepimizi saf dışı bırakamazlar, güçleri yetmez. Mücadelemiz sürecek" ifadelerini kullandı.

'6-7 AY ÖNCE SÖZCÜ'YE OPERASYON KONUŞULUYORDU'

Kılıçdarıoğlu, "Sözcü'ye bundan 6-7 ay önce bir operasyon yapılabileceği konuşuluyordu. O zamanlar Başbakan Binali Yıldırım ile görüşmemde bunu sordum. ‘Hayır nereden çıkardınız' dedi. Şimdi ise zamanlamayı belirlediler. Kontrol edebilecekleri, sözlerini uygulayacak bir savcı buldular ve düğmeye bastılar" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • temel25 Mayıs 2017 17:06

    basarisiz politikacilarin birbirlerine ne kadar yakin olursa basarisizliklarida katlanarak artar.

  • ALİ ESEN25 Mayıs 2017 11:10

    MHP'de genel başkanlık yapacak kişiydi Akşener. Ancak bu seçimi kimlerin yaptırmadığını biliyoruz. Bir Mhp'li olarak Akşener'i destekliyorum. Geleceğin Türkiye'sinde önemli bir yeri olacak.

  • muhsin25 Mayıs 2017 10:49

    Tencere tekerlenmiş kapağını bulmuş p.k.k destekçileri işbirliği yapacakmış yapında ülkücüler görsün ne mal olduğunu meral akşenerin

  • Ahmet25 Mayıs 2017 10:44

    Anlaşılan itin uğursuzun biri klevya başında hemen ürümüş

  • Göktürk25 Mayıs 2017 10:34

    Ülkemizin baskı ve kaos ortamından çıkarılması gerekir.Bu yönde atılacak her adım ülkemiz siyasetine faydalı olacaktır.Darbe rejiminin uygulamaları olan KHK ile ülkemiz yönetilmez.Hızla Baas rejimi olan tek parti devletine doğru gidiyoruz.Hukuk ve adaletten git gide uzaklaşıyoruz.Vatanını milletini seven çağdaş demokrasiye inanan özgürlükleri savunan herkes ülkemize sahip çıkmalı.

  • it urur kervan yurur25 Mayıs 2017 10:15

    korler sagirlar birbirini agirlar. akp, mhp is yapsin siz nasil bozariz planlari yspin. baska birsey bilmezsiniz.