E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu: Aile kadrolaşması sadece CHP'de mi var---

Kılıçdaroğlu: Aile kadrolaşması sadece CHP'de mi var

Kılıçdaroğlu: Aile kadrolaşması sadece CHP'de mi var
31 Temmuz 2019 - 15:15 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Belediye başkanlarının akrabalarını yönetime getirilmelerini doğru bulmuyoruz. Bunların çoğu çözüldü. Bunların hepsi çözülecek. Aile kadrolaşması sadece CHP'de mi var

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türk-İş'i ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu'nun ifadeleri şu şekilde: 

* 'Şirketleri kurtar, işçiye para yok anlayışını' kabul etmiyoruz. Astronomik rakamlar istenmiyor, makul oranlar isteniyor. Elektriğe yapılan zam kadar yap sen de. Soğanı patatesi söylemiyoruz.

* Kıdem tazminatı hakkında sendikalar kendi aralarında oturup uzlaşırsa bizim açımızdan sorun yok. Sendikalara rağmen teklif gelirse muhalefet edeceğimizi söyledik.

* İş kazaları felaket durumda. Avrupa'da birinci, dünyada üçüncüyüz. Her gün beş kişi hayatını kaybediyor. Ölenlerin çoğu sigortasız öldükleri gün sigorta yapılıyor.

* Belediye başkanlarının akrabalarını yönetime getirilmelerini doğru bulmuyoruz. Bunların çoğu çözüldü. Bunların hepsi çözülecek. Aile kadrolaşması sadece CHP'de mi var? CHP beyaz bir kağıt gibi. Üzerinde siyah bir nokta varsa hemen fark ediliyor.

* Sayın (Ahmet) Davutoğlu siyasetçi için etik kurallarını getirdi, geri çektiler. Buradan TBMM Başkanı'na açık çağrı yapıyorum: Siyasi ahlak yasasını çıkartalım.

* Arkadaşların bir kısmı görevlerinden ayrıldı, kalanlar da ayrılacak. Bazı belediyelerde verilen durum da doğru değil. Örneğin Selçuk Belediye Başkanı'nın yakını kendisi belediye başkanı olmadan çok önce orada çalışıyordu.

* Havuz medyasına teşekkür ederiz ama aynı şeyi AK Partili belediyeler yaptığında neden yazmıyorsunuz? Siz gerçekten gazetecilik yapıyosanız diğerlerini de yazın.

* (Bürokratlara çift maaş) Bu kadar işsizliğin olduğu yerde bu doğru değil. Bazıları şirkette görev alıp sonra o şirketlerin denetiminden de sorumlu oluyor. Türkiye etik değerler açısından objeltik kurallara bağlandığında hiçbir sorun kalmaz.

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay da "Dün bize en son verdikleri teklif, ilk altı ay için yüzde 6, ikinci altı ay için yüzde 4" açıklaması yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (18)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • emre2331 Temmuz 2019 23:22

    Herkes kapısının önünü süpürsün. Bu açıklaman olur böyle anlamına gelir. Layık olan heryere gelebilir sorun değil ama adamın oğlu öğrenci daha okul ve mesai saatleri çakışır. Nasıl olacak?

  • Yusuf31 Temmuz 2019 23:01

    Sn kılıçdaroğlu bu nasıl cevap.yani başkaları hırsızlık yapıyor bizde yapabiliriz.böyle mantık olurmu?.Diyeceksinki bir tane bile olsa başını ezecegiz .Genel başkanı severdim ama bu cevap hiç yakışmadı.

  • belirsizlik31 Temmuz 2019 23:30

    Hepsini çözeceğim diyor zaten, adam dürüst hepsini çözdüm demiyor yalan söylemiyor ki. Tabi millet yalana alıştığı için dürüstlük garip geliyor artık.

  • belirsizlik31 Temmuz 2019 22:58

    Dürüst lider vesselam...

  • yorum31 Temmuz 2019 20:52

    kamuda çalışan bütün akp liler hepsi torpille atamayla geldiler kpss nin adını duymuyoruz artık haberlerde sınav mınav yok sadece atama var tanıdığın varsa kurumlarda

  • kırmızılı31 Temmuz 2019 20:48

    BDDK gibibir kurumda yenilen haklar hala çözülmedi 120 işçi işinden oldu akp gençlik kolları geldi oy anam oy 2016 da yenilen haklar kim görecek bunları

  • Parsel paesel31 Temmuz 2019 19:12

    Akp'li Ağrı belediye başkanı da yeğenini özel kalem müdürü yapmış. Bu örnekler akp de çok daha fazla.

  • nicksiz31 Temmuz 2019 18:36

    Herşey çok güzel olacak mış😂

  • murat evro31 Temmuz 2019 16:54

    CHP ZAMANINDA YAPTIĞI YANLIŞIN BEDELİNİ ÖDEDİ ŞİMDİ DAHA GÜÇLÜ

  • Hasanby31 Temmuz 2019 16:50

    Aile kadrolaşması sadece chp de mi var dersen , güven kaybolur. Başkaları yapıyor, chp neden yapmasın, zihniyetine girer. Yaklaşım yanlış

  • doğru31 Temmuz 2019 16:38

    herkes birbirine çamur atıyor ,yok aslında kimsenin kimseden farkı bütün partiler, kurumlar liyakata önem vermiyor yakınlarını atıyor,toplumda çürüme eskiden beri  bütün partilerde bütün kurumlarda ,toplumun genelinde var...

  • komik31 Temmuz 2019 16:18

    Bunun böyle olacağını biliyorduk chp zihniyeti bizi yine şaşırtmadı..

  • volkan31 Temmuz 2019 15:45

    Son zamanlarda Kemal Kılıçdaroğllu daha sağduyulu. Tolumun özlediği daha şeffaf ve eşitlikçi bir ortam. Kötüyü örnek göstermemrk lazım. Torpil ve iltimas toplumun her yerine girmiş. Bunu temizlemek için daha sert olunması lazım göz önğnde olanlar tarafından. Kişi torpil ile bir yere gelemeyeceğini bilirse ilişkilere yatırım yapacağına kendine yani eğitime, tecrübe, kişisel gelişime önem verir. Allaha şükür kimseye iltimas geçmedim bu hayatta kimseye de iltimas yaptım sayılmaz. Ahiretde de kimseden iltimas görmek istemem. Terazi ne derse o. Dünyada alışmak lazım.

  • sedat31 Temmuz 2019 15:44

    kıvırma kılıçoğlu.ne oldu hani CHP  sütten çıkmış ak kaşık idi.kul hakkı yemez idi.

  • Anladın sen 31 Temmuz 2019 16:13

    Aynaya bak derim.Kıvıranları görürsün

  • fırlama31 Temmuz 2019 15:44

    Her işin içindende kelime oyunlarıyla sıyrılıyonya.Bitiyom adalet madalet

  • ahmet31 Temmuz 2019 15:40

    bu demek oluyorki gayet normal biz yapıyoruz demek.

  • edy31 Temmuz 2019 15:38

    okulunu bitirmemiş biri şef,amir,müdür yardımcısı,müdür ,uzman vs. değilde nasıl genel müdür yardımcısı yapılır? işbankasındaki yönetim kurulu üyelerine hiç chp li olmayan birini gönderdin mi. Atatürk hisseleri milletin ortak değeri değilmi ? Sakız gibi çiğnediğin tarafsızlık ilkesi nerede ...