E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu adaylarını açıkladı---

Kılıçdaroğlu adaylarını açıkladı

Kılıçdaroğlu adaylarını açıkladı
15 Ağustos 2013 - 10:42 borsagundem.com

Yerel seçimler için aday belirleme çalışmalarının devam ettiğini belirten CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, iki adayın isminin kesinleştiğini söyledi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerel seçimlerle ilgili aday belirleme çalışmalarının sürdüğünü söyledi.
Cumhuriyet gazetesinden Utku Çakırözer’e açıklamalarda bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, seçimlerde partisinin oylarının artmaması durumunda liderlikten ayrılacağı sinyalini verdi.
Kılıçdaroğlu, İstanbul, Ankara ve İzmir’in ilçelerinde milletvekillerinin aday olmayacağını dile getirdi.
Adaylık için kimseye söz vermediğini vurgulayan Kılıçdaroğlu, bu konuda son kararın parti yönetiminin vereceğini ifade etti.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, şu ana kadar iki adayın isminin kesinleştiğini açıkladı.
Halen belediye başkanlığını yürüten Özlem Çerçioğlu Aydın’dan yeniden aday olurken; Zeki Çardak, Tokat’ın Reşadiye ilçesinde başkan olmak için mücadele edecek.
Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:
“Şu an itibarıyla adaylığı yüzde 100 kesin olan iki aday var. Aydın Belediye Başkanı son derece başarılı. İkincisi ise Tokat Reşadiye adayımız. Yıllardır aday çıkaramadığımız bir yer. Şimdi orada bir arkadaşımız aday olma isteğini net bir biçimde ortaya koydu. Ben de kendisini sonuna kadar destekliyorum. Bu iki yer dışında hiçbir yerde adayımız kesinleşmiş değil.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ORÇUN16 Ağustos 2013 20:11

    seninle ilgili gerçekleri yazınca editör yayınlamıyor. mecbur normal yazılar yazıyoruz. ŞUNU BİL HAVADA BULUT SEN BAŞBAKAN OLMAYI UNUT.

  • ÇAYLAK.15 Ağustos 2013 20:55

    KILIÇTAROĞLU sen böyle safsafalı konuşursan belikde 50sene sonra iktidara gelirsiniz yahu tüm ülkede senin teşkilatlarının içinde bir seçim yap bakalım halkın tamamı seni istiyormu yada başka birinimi başkan olarak görmek istiyor sen önce bunların araştırmalarını yapta öyle seçimlere gir yoksa sonun gene hüsren olacaktır.bu haber hem sizler için hemde MHP tisi içindir bahçeliyede karşı olanlar var bunları hemen yapmalısınız yoksa yarın seçimlerde çok geç olacak.AKP ninde ekmeğine yağlan bal sürmüş olursunuz.

  • Free15 Ağustos 2013 14:52

    %0,000001 arttsa bile oylar oturmaya devam edecem dıosun yanı? Bu durumda inşallah düşer oylar da kurtuluruz senden demekten başka çare bırakmıyosun insana ! Ve bunu da bir CHP liye söyletiyosun dikkatini çekerim ...

  • QQ15 Ağustos 2013 14:35

    Aydın Belediye Başkanı son derece başarılı mı :) Peahhh ; Git de bi kuşadası nda ara sokakları bi gez bakalım Kemal Efendi. Sokaklar delik deşik , asfalt yada parke taş diye bişey zaten yok, çöpler çöp bidonlarından yerlere taşıyor ,sivrisinekler için ne bi ilaçlama ne bi bişey , sahiller kumsal desen bakımsızlıktan perişan gene pislik izmarit çer çöp içinde ... kuşadası davutlar soğucak beldesi sakini olarak benim görebildiğim bunlar haaa Aydın da diğer sokaklar bal dök yala şeklindeyse bilemem Ama gördüğüm her yerde çöp sıkıntısı var :)Bırak artık şu koltuğu artık genç birisine de kurtulalım şu AKP belasından ltfn .. sen baştayken bişey olacağı saçma sapan konuşup yok yağ sürüyosun adamların ekmeğine