E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu: 418 milyar doların her kuruşunu söke söke alacağım---

Kılıçdaroğlu: 418 milyar doların her kuruşunu söke söke alacağım

Kılıçdaroğlu: 418 milyar doların her kuruşunu söke söke alacağım
07 Nisan 2023 - 22:05 borsagundem.com

Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Buyurun, engellenen kampanyamızın ilk filmi. 418 milyar doların her kuruşunu söke söke alacağım. Son günlerinizin keyfini çıkarın çeteler..." ifadelerini kullandı

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile daha önce gündeme getirdiği '418 milyar dolar'la ilgili çektikleri ilk kampanya filminin bazı medya organları tarafından engellendiğini duyurdu. Kılıçdaroğlu, "Ey çeteler ey halkın gasp edilmiş parasıyla alınan medyalar. Ben sizden mi korkacağım ben bu mücadelede ölümü göze almışım." çıkışını yaptı. 

Kılıçdaroğlu saat 21.30'da bir video yayınlayarak, "Herkesin kiminle ve ne ile mücadele ettiğimizi çok iyi anlaması gerekiyor. Bu iş çok ciddi, bu seçim de çok hayati. Ey çeteler! Siz hala anlamadınız, Bay Kemal asla yolundan dönmez." dedi. 

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :