E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu, Ankara'dan İstanbul'a yürüyor---

Kılıçdaroğlu, Ankara'dan İstanbul'a yürüyor

Kılıçdaroğlu, Ankara'dan İstanbul'a yürüyor
15 Haziran 2017 - 11:04 borsagundem.com

CHP lideri Kılıçdaroğlu, CHP milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasının ardından bugün Ankara’dan İstanbul’a ‘Adalet Yürüyüşü’nü başlattı. Güvenpark'a gelen Kılıçdaroğlu, "Adaletin olmadığı bir ülkede yaşamak istemiyoruz" dedi.

CHP Milletvekili Enis Berberoğlu'nun MİT TIR'ları davası kapsamında 25 yıla mahkum edilip cezaevine konulmasının ardından CHP harekete geçti.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'dan İstanbul'a 'Adalet Yürüyüşü'ne başladı.

69 yaşındaki CHP Lideri'nin, yürüyüşün yaratabileceği sıkıntıları kendisiyle paylaşanlara, "Siz kendinize bakın" şeklinde yanıt verdiği öğrenildi. Kılıçdaroğlu’nun beyaz gömlek, siyah pantolun ve spor ayakabısıyla başladığı yürüyüşün 28 gün sürmesi bekleniyor.

Öte yandan CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun önceki gün yaptığı "provokasyon olabilir" uyarısının ardından CHP'liler teyakkuza geçti. Partililer ve koruma ekibi Kılıçdaroğlu'nun etrafında kol kola girerek adeta etten duvar ördü.

Bazı engelli vatandaşların da tekerlekli sandalyeyle katıldığı yürüyüşte, "Faşizme karşı omuz omuza" şeklinde sloganlar atıldı. Yine yürüyüşe katılan bazı vatandaşların elinde Atatürk posterleri bulunuyor.

Adalet yürüyüşüne CHP Liderinin oğlu Kerem Kılıçdaroğlu ve nişanlısı Mine Alşan da destek veriyor. Mine Alşan elinde adalet yazısıyla yürüdü.

Kılıçdaroğlu ’Adalet Yürüyüşü’ne devam ettiği sırada Akköprü mevkiinde kısa süreli arbede çıktı. iki grup arasında arbedeye polis araya girerek sonlandırdı.

Kılıçdaroğlu, Atatürk Bulvarı'nı takip ederek, yaklaşık 15 kilometre yürüyüp İstanbul Yolu'na ulaştı. CHP lideri Kılıçdaroğlu, ilk molasını 4 saatlik yürüyüşten sonra verdi. Mola veren Kılıçdaroğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve vatandaşlarla sohbet etti. Yaklaşık 10 dakika mola veren Kılıçdaroğlu, yürüyüşüne devam etti. Korteje trafikteki araçlar da kornalarını çalarak destek verdi. 

İlk günkü yürüyüş Eryaman'da bulunan Hipodrom'da sonlandı.CHP Genel Başkanı Bülent Tezcan, Kılıçdaroğlu ve yanındaki CHP’lilerin, hipodromun açık otoparkının bir bölümüne kurulan çadırlarda sabaha kadar konaklayacağını söyledi. Kılıçdaroğlu yarın sabah saatlerinde İstanbul’a doğru tekrar yola çıkacak. 

YÜRÜYÜŞÜN İLK GÜNÜ SONA ERDİ

İlk günün sonunda Kılıçdaroğlu şu açıklamalarda bulundu;

"Belki sizin de gazetecilik hayatınıza renkli bir sayfa olarak bu yürüyüşümüz geçer. Bir ara uçakta seyahat ederken Meclis Başkanı'na şunu söylemiştim; "150'nin üzerinde gazetecinin hapiste olduğu bir ülkede siz demokrasiyi dünyaya anlatamazsınız." Gerçekten de demokrasiyi dünyaya anlatamazlar. Dünyada bilinen bir gerçek, Türkiye'de demokrasi yok. Uluslararası yayın organlarının da geniş şekilde verdiklerini söylediler, bizim televizyonlarımız da geniş şekilde vermiş. Bütün gazeteci arkadaşlarıma sağolun diyorum."

"YÜRÜYÜŞÜMÜZ BİR ŞENLİK ASLINDA"

"Elbette bu yürüyüşümüz bir şenlik aslında. Adalet arıyoruz, endişeli değiliz. Yolda gelirken arkadaşlarımız slogan attılar, bir bahar havasında yürüyüşümüzü yaptık. Adalet bizim için geçerli bir kavram. Akşam burada konaklayacağız. Konuşacaklar, fıkra anlatacaklar, öyküler anlatacaklar, şenlikli bir akşam olacak. Ben de arkadaşlarımla birlikte olacağım."

GÜVENPARK'TA KONUŞTU: BİR DİKTA YÖNETİMİ İLE KARŞI KARŞIYAYIZ

“Adalet Yürüyüşü”nü başlatmak için partililerle Güvenpark'a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada, ""Bir dikta yönetimi ile karşı karşıyayız. Adaletin olmadığı bir ülkede yaşamak istemiyoruz" dedi. Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:

"Bu ülkeye adalet ya gelecek ya gelecek. Daha önce söyledim, eğer bir bedel ödemek gerekiyorsa o bedeli önce biz ödeyeceğiz. Bu ülkenin geleceği için, çocuklarımızın geleceği için hep birlikte mücadele etmek zorundayız. Bu yürüyüşümüzün bir siyasal partiyle ilgisi yok. Bu yürüyüş kutlu bir yürüyüştür. Bu yürüyüş adalet yürüyüşüdür. Adaleti isteyen herkes bu yürüyüşe destek vermek zorundadır."

"Cezaevleri tıka basa dolu olan bir ülkede adalet olmaz. Adaletin olmadığı bir ülkede devlet olmaz. Adaletin olmadığı bir ülkede barış olmaz. Adaletin olmadığı bir ülkede huzur olmaz. Adalet adalet adalet… Bu soylu kavramın anlamını vermek, bu soylu kavramın gereğini yapmak zorundayız.
Herkesin düşüncesine saygılıyız. Herkesin siyasal görüşüne saygılıyız. Ama herkes ama herkes yargıyı, yargının bağımsızlığını ve adaleti savunmak zorundadır. Biz üzerimize düşeni yapıyoruz. Adaleti savunuyoruz."

"Bütün dünya duysun. Biz Türkiye’de kendi topraklarımızda bir dikta yönetimiyle karşı karşıyayız. Dikta istemiyoruz. 20 temmuz darbesini yapanları istemiyoruz. Kendi ülkemizde demokrasi istiyoruz. Özgürlük istiyoruz. Taşeron işçileri, emekliler, köylüler, işçiler, memurlar herkes için adalet istiyoruz.
Adaletin olmadığı yerde insan olmaz. İnsanca yaşamak için adalet istiyoruz."

KILIÇDAROĞLU: VİCDANLARI SAĞIR OLANLAR UMARIM BU YÜRÜYÜŞÜMÜZÜN ANLAMINI KAVRAR

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, evinin önünde 'Adalet Yürüyüşü' öncesinde ise şu açıklamayı yaptı:

"Adaletin olmadığı bir yerde devlet de olmaz, adaletin olmadığı bir yerde insan da olmaz. O nedenle adalet yürüyüşünü başlatıyoruz. Bugün yürüyeceğim. Umuyorum, vicdanları sağır olanlar bizim bu yürüyüşümüz anlamını kavrarlar. Umuyorum vicdanları sağır olanlar bizim bu yürüyüşümüze bizim bu sesimize bizim bu sözümüze kulak verirler. Biz gerginlik istemiyoruz biz kavga istemiyoruz. Biz birlikte beraber huzur içinde yaşamak istiyoruz. Biz mahkemelerde gazeteciler istemiyoruz. Biz hapishanelerde gazeteciler istemiyoruz. Biz hapishanelerde öğretim üyeleri istemiyoruz. Dolayısıyla bunlar bize acı veriyor ve bu acıyı sonlandırmamız gerekiyor. Söylemiştim, eğer bir bedel ödemek gerekiyorsa o bedeli önce ben ödeyeceğim diye. Şimdi yürüyorum yürüyeceğim. İstanbul’a kadar bu son olmayacak. Bizim yürüyüşümüz bu ülkeye adalet gelinceye kadar devam edecek.

28 GÜN SÜRMESİ BEKLENİYOR

Ankara Güvenpark'tan başlayacak ve Maltepe Cezaevi'nde son bulacağı belirtilen yürüyüşte, Kemal Kılıçdaroğlu'nun günde 18 km katedeceği belirtildi. NTV'nin haberine göre, Kılıçdaroğlu ve CHP'lilerin yürüyüşünün 28 gün sürmesi bekleniyor. 69 yaşındaki CHP Lideri'nin, bu nedenle yürüyüşün yaratabileceği sıkıntıları kendisiyle paylaşanlara, "Siz kendinize bakın" şeklinde yanıt verdiği gelen bilgiler arasında.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Ankara Valiliği, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Güvenpark'tan başlatacağı yürüyüşe ilişkin güvenlik tedbirleri alındığını bildirdi. Valilikten yapılan açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun Ankara Güvenpark'tan başlatacağı ve İstanbul Maltepe'ye kadar sürdüreceği yürüyüşle ilgili bazı önlemler alındığı belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Yapılacak etkinlikte kamu düzeninin, kamu güvenliğinin, trafik düzeninin ve toplantıya katılanların güvenliğinin sağlanması esastır. Bu amaçla, alınacak güvenlik tedbirlerine etkinliği düzenleyen ve katılanların uyması zorunludur. Katılımcılar, Güvenpark'taki toplanma alanına üst araması yapılarak alınacaktır. Yürüyüşün Ankara ili sınırları içerisindeki kısımlarında katılımcıların güvenliğini ve trafik düzenini sağlamak amacıyla korteje, Valiliğimize bildirilen makul sayıdaki kişi katılabilecektir. İl merkezinden sonra yürüyüşe devam edecek olanlar, güvenlik kuvvetlerince kendilerinin tanınabilmesi ve güvenliklerinin sağlanabilmesi için pazu bandı, yelek ve yaka kartı kullanacaktır."

-Ankara sınırları içinde E-5 Karayolu güzergahı takip edilecek
Açıklamada, yürüyüş güzergahı olarak Ankara ili sınırları içinde E-5 Karayolu güzergahının takip edileceği duyuruldu. 
Güzergahta bulunan yerleşim yerlerinde miting ve benzeri etkinlikler yapılamayacağı vurgulandı. 
Yürüyüş sırasında varsa kaldırımlar, yoksa banketlerin kullanılacağı bildirilen açıklamada, taşıtların seyrine mani olacak ve trafik güvenliğini tehlikeye düşürecek şekilde yola girilemeyeceği kaydedildi. Valilik açıklamasında, katılımcıların can güvenliği ve trafik düzeninin sağlanması için hava kararmadan önce yürüyüşün günlük olarak sonlandırılacağı aktarıldı.

Güvenpark'ta güvenlik tedbirleri
Yürüyüşün başlangıç noktası Güvenpark ve çevresinde, sabahın erken saatlerinden itibaren polis ekipleri tarafından yoğun güvenlik tedbiri alındı.

Parkın etrafı bariyerlerle kapatıldı, katılımcıların alana üst araması yapıldıktan sonra alınması için noktalar oluşturuldu. Genelkurmay Başkanlığı önündeki kavşaktan Güvenpark'a giden Milli Müdafaa Caddesi ulaşıma kapatılırken, parktaki dolmuş duraklarının hareket noktası yürüyüşün başlayacağı saate kadar İnönü Bulvarı'ndaki Deniz Kuvvetleri Komutanlığının önüne alındı. Güvenpark'ı Necatibey Caddesi'ne bağlayan Kumrular Caddesi ile Yahya Galip Caddesi de geçici süreyle trafiğe kapatılan yollar arasında yer aldı. Bu yollarda park halinde bulunan bütün araçlar güvenlik tedbirleri çerçevesinde kaldırıldı. Güvenlik önlemleri kapsamında bomba imha uzmanı ekipler de Güvenpark ve çevresinde dedektör köpeklerle arama yaptı.

Bu arada, hem yürüyüş güzergahında hem de Güvenpark ve Kızılay çevresinde çevik kuvvet polisleri görevlendirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (76)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mutlu mutlu17 Haziran 2017 03:07

    Akıl hocanızın kendine hayrı yok Gerçekten sizi gülünç duruma düşürüyor komik chp komik kemal bey

  • BURAK ÖZTÜRK 16 Haziran 2017 11:42

    KILIÇDAROĞLU GİT KUMDA OYNA SEN NE YAPACAN SİYASETİ

  • MİLLET......16 Haziran 2017 01:10

    20 TEMMUZ DARBESİ DİYOR KİMİ SAVUNUYOR KİMLERİ TEMSİL EDİYOR NEDEN DERSENİZ 150 YE YAKIN TESCİLLİ VATAN HAİNLİĞİNDEN YARGILANAN ADI GAZETECİ VEYA FETOCU LAR İÇİN ÇALIŞMAYA YÜRÜMEYE DEĞMEZ

  • MİLLET......16 Haziran 2017 00:58

    CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu 15 TEMMUZDA YAŞANANLARI UNUTMUŞ 20 TEMMUZ DARBESİ DİYOR KİMİ SAVUNUYOR KİMLERİ TEMSİL EDİYOR NEDEN DERSENİZ 150 YE YAKIN TESCİLLİ VATAN HAİNLİĞİNDEN YARGILANAN ADI GAZETECİ VEYA FETOCU LAR İÇİN ÇALIŞMAYA YÜRÜMEYE DEĞMEZ

  • MİLLET......16 Haziran 2017 00:29

    Adaletin olmadığı bir ülkede yaşamak istemiyormuş doğru söylüyorsun iki seçenek sana yakışır pelsilvanya veya kandil hangisi tercih senin yürü be koçum seni kim tutar pelsilvanya seni destekliyor

  • KIZILBAŞ MİLLETİNDEN ALEVİ DİNİNDENİM15 Haziran 2017 23:09

    UYGARLIK, ÇAĞDAŞLIK DİNİM ALEVİLİĞİN GEREĞİDİR MECBURİYETİDİR.ADALET, ÖZGÜRLÜK, EŞİTLİK BİR FERDİ OLARAK GURUR DUYDUĞUM KIZILBAŞ MİLLETİNİN MECBURİYETİDİR.BU YÜZDENDİR Kİ KILIÇTAROĞLUNUN BU YÜRÜYÜŞÜ BU ÜLKE İÇİN ÖNEMLİ KIYMETLİ VE DEĞERLİDİR. BU DEĞER GELECEK ZAMANDA DAHADA ANLAŞILACAKTIR.HAK-HIZIR –ALİ YAR VE YARDIMCIN OLSUN YOLDAŞLARINA SELAM OLSUN KILIÇTAROĞLU.

  • KIZILBAŞ MİLLETİNDEN ALEVİ DİNİNDENİM15 Haziran 2017 23:01

    KILIÇTAROĞLU İŞİN RAST GELSİN HAK-HIZIR-ALİ YOLDAŞIN OLSUN.YOLUN AÇIK OLSUN.YOLDAŞLARINA SELAM OLSUN.HER ZAMAN, KIZILBAŞ MİLLETİNİN BİR FERDİ OLARAK SANA GÜVENİYORUZ ÇÜNKÜ SEN ADAM GİBİ ADAMSIN.

  • KIZILBAŞ MİLLETİNDEN ALEVİ DİNİNDENİM15 Haziran 2017 23:00

    SÜREKLİ KULLANDIĞIM “KIZILBAŞ MİLLETİNDENİM ALEVİ DİNİNDENİM” RUMUZU KULLANARAK 15 Haziran 2017 14:08 TARİHİNDE MESAJ ATAN AHLAKSIZ BAŞKA RUMUZ KULLANAMAYACAK KADAR GÜDÜK KAFALISIN.ŞEREFLİ İSEN BU RUMUZU KULANMASSIN.

  • GAMIŞ15 Haziran 2017 22:08

    yoruldunmu birinin sırtına binme

  • ğamış15 Haziran 2017 22:07

    sana abin inanmıyo milletmi inanacak

  • osman15 Haziran 2017 21:29

    ya boşverin yormayın kendinizi:)))))

  • vah vah15 Haziran 2017 21:28

    15 temmuz da nerdeydiniz..........bacaklar tutmadı galiba:))

  • ahmet engin 15 Haziran 2017 20:35

    Ne çabuk yoruldular . O yüzden gün ortasında başlamışlar , idareci olmak için . Gün geçtikçe kas yaparlar inş. Ne de olsa cehapeli demek sopaya dayağa mağlubiyete alışık olmak demek... ha ha ha

  • asi15 Haziran 2017 19:38

    15 temmuzda saklan.şimdi adalet. bu insanlar sana inanmıyyyyyooooorrrrrr

  • hoppaaa15 Haziran 2017 18:24

    Yola çıkmısken bi artvine ugrayın baskanim

  • yorum sizin15 Haziran 2017 18:20

    Sen bu ülkede adaleti tam ve yerinde istiyorsan önce seni ssk da yaptklarından hesap sorsunlar otur yerinde sayın kılıctaroglu basina is alacaksın bak attın taş başına dusecek kendi kuyunu kazma

  • Al haydar yıldırım15 Haziran 2017 18:15

    kılıçtaroğlu başarısızlıklarını en ufak bir olayda örtmek için 8 takla atıyor.böyle basiretsizler olur ise tabiki CHP 100 senede geçse iktidara gelemez.demekki adam suçlu sununu örtmek için sende tutuştun.

  • eskici15 Haziran 2017 17:17

    yollar yürümekle asinmaz.

  • cengiz15 Haziran 2017 17:07

    Boş işler bunlar.

  • köroğlu15 Haziran 2017 17:05

    yapma ağa başınabi iş gelirbaşımızdan eksik olma muhalefette kalalım

  • TARIK15 Haziran 2017 17:05

    Değil 28 günde 280 günde bunlar yürüyemez:)

  • ASKER15 Haziran 2017 16:55

    YALNIŞ YOLDA YÜRÜYON HAKKARİDEYÜRÜ HEM TRAFİK AZ

  • mösyö göbeğini kaşır15 Haziran 2017 16:18

    AK PARTİ ne yaparsa iyidir. hele cehape ve memur keMAL e yapılan her fiil ülkenin menfaatine hainlerin aleyhinedir...

  • coşkun15 Haziran 2017 16:05

    sizin yüzünüzden akepe aldı başını gitti. ülkeye hep birlikte zarar verdiniz.

  • SALİM15 Haziran 2017 15:58

    Ne kadar gerici bunlar ya,,uçak varken,yürünür mü? :)))))

  • erdi15 Haziran 2017 15:58

    temmuz sıcağında denize gitmek varken,,yürünür mü kardeşim ya.

  • ersoy15 Haziran 2017 15:57

    muhahahaaaaaa:)

  • baturayersin15 Haziran 2017 14:50

    Rametli Demirelin meşur lafı vardı yollar yürümekle aşınmaz

  • ke MAL15 Haziran 2017 14:45

    Sen ermenistana kadar yürüsen de bu memlekette bu millette bir rahat etse artık

  • sencer15 Haziran 2017 14:36

    bence kılıçdaroğlu isyanda şemdi kendi kendine diyordur ki ulan böyle talimat mı olur önce kasetle getirdiniz beni o koltuğa oturttunuz sonra intikam alır gibi 28 gün yürüteceksiniz hay ben böyle işin... diyordur emin olun

  • KIZILBAŞ MİLLETİNDENİM ALEVİ DİNİNDENİM15 Haziran 2017 14:08

    o koltuktan derhal istifa etmelisin yeter bu ülkeye ve chpe ye yaptıkların sen ne biçim solcusun bırak git artık chpden de bu ülkeden de istenmeyen adamsın

  • Dayı15 Haziran 2017 14:07

    AGA İSTANBUL KESMEZ ORADAN DÖN BİRDE KARS A KADAR YÜRÜ OLMADI AZ DAHA GİT SINIRDAN ÇIK BİR DAHA DA DÖNME. O ZAMAN BU YÜRÜYÜŞ ÜLKE İÇİN FAYDALI OLUR :)))))))))

  • eğitimci15 Haziran 2017 13:58

    adalet herkese lazım arkadaşlar yapmayın etmeyin noolur

  • fatih15 Haziran 2017 13:56

    adaletin şirazesini kaçırsanız milleti böyle bölersiniz işte... 15 yılda böyle olduk bi 15 sonra sonumuzu hak getire.. hak hukuk herkese lazım..

  • baba 15 Haziran 2017 13:45

    doğru dündarın yanına bakın o çok rahat sizde rahat edersiniz ve tabii bizzde

  • ordu milli15 Haziran 2017 13:42

    bu ulkede adaletsizligin kaynagi hep cehape olmustur. seyfi oktay ve mehmet mogultay in yaptiklarini unutmadik, unutmayacagiz, unutturmayacagiz memur keMAL...

  • MUHAMMED15 Haziran 2017 13:13

    Sen gerçek lidersin.

  • sünni dinindenim15 Haziran 2017 13:11

    Kılıçtaroğlu işin rastgelsin Peygamberimiz muhammed yanında olsun.Adalet için yürümek şereftir.

  • fatih,islambul15 Haziran 2017 12:42

    C..H.P Lİ ADALET BAKANI ADALET BAKANLIĞINA 50 BİN PERSONEL ALINDIĞINI BUNLARIN C.HP. LİRDEN SEÇİLDĞNİ İTİRAF ETMİŞTİ ONLARIN HALA ÇOĞU GÖREVDE HANGİ ADALETTEN BAHSEDİYOR BU C.H.P.

  • ali 15 Haziran 2017 12:34

    teröre karşı neden böyle yürümedin.......................

  • sabri15 Haziran 2017 12:34

    Yollar yürümekle aşınmazmış...

  • osman 15 Haziran 2017 12:34

    spor yapası gelmiş:))

  • Onlar kendini bilir15 Haziran 2017 12:31

    FETÖ ve pkk teröristleri ile geçmişte kim işbirliği yaptı herkes görüyor ve biliyor.Bilip de şimdi salak aptal moduna yatan ve başkasını suçlayan IŞİT kafalı terörist zihniyetliler şimdi başkasına iftira atmaya devam ediyor.Bunların tek derdi PARA.Yeşil Dolar a secde ederler ve taparlar.Hepsi de Bir tornadan çıkmıştır.Efendileri önlerine yeşil dolarlar atar ve o derse onlar için doğrudur.

  • Adalete Bak15 Haziran 2017 12:30

    Fetu'cu damatlar serbest, Bylock kullanan akp milletvekilletini Mit açıklamıyor. Gazeteci ve Chp milletvekili yargıtay aşaması varken beklenmeden tutuklanıyor. Vay beee adalete bak

  • Aslan Köklü15 Haziran 2017 12:21

    Yorumların çoğu aktirollerden. Zaten imla hatalarından belli. Ülkenin geleceği iyi görünmüyor. Bir bahane ile Irak, Suriye haline gelmeyiz umarım.

  • Pinokyo15 Haziran 2017 12:00

    Otobüsü kullanma sakın rezil olursun

  • ADALET?15 Haziran 2017 11:57

    SİZLER...

  • ahmet engin15 Haziran 2017 11:55

    hainlerle isbirligi yapanlar ya dagda ya pensilvanya da ya da volta da yuruyecek... goreceksiniz... az kaldi

  • Para cıya15 Haziran 2017 11:54

    Sizin dininiz imanınız da para.

  • mehmet15 Haziran 2017 11:54

    aşağıdaki yorumları okuyun, imla kuralları çok şey anlatıyor.

  • çakır15 Haziran 2017 11:48

    Kemal bey baktı seçimlerle olmuyor yaptığı son deneme bunda başarılı olurlarsa yeni oyun kontrollü yürüyüş kendi bireysel düşüncesi değil eminim kontrollü bol yonet parçala taktiği nabız yoklaması inşallah kimseye birşey olmaz yolların yeni vicdanların kralı kemal bey bu sayade ak kara ortaya çıkar yürüyüşe katılan çok olur onumuz bayram hepsi ince hesaplanmış alplerde masaya yatırılmış proje ap açık

  • broker15 Haziran 2017 11:48

    Borsanın bugünkü düşüşünüde yürüyüşe bağlayan zavallı beyin yoksunları, açın gözünüzüde dünyaya bakın asya düştü avrupa düşüşde ,sen tabiiki çok daha fazlasını düşeceksin, çünkü herşeyin aldatmaca. Yellen teyzemi güvercin beklerken birdenbire bilanço küçültmekten bahsetti, tatlı rüya bitti.Dünyayı Amerika yönetiyor hala anlamadınızmı ?

  • Adem15 Haziran 2017 11:45

    Yorumları okuyunca ne kadar yanlı bir anlayış var size ne verdilerse onu kabul etmiş bir halk. Bu yorumculara basit sorular. 1. 15 Yıldır Ülkeyi kim yönetiyor? 2. Açılım diyip PKK'lılar davul zurna ile Ülkeye sokan ve göz yuman kim? 3. Milletvekillleri arasında birtane bile Fetocu yok mu? Damatlar bile tutuklanamıyor. 4. 2001 yılında toplam 3 Şehit vermişken 15 yılda gelinen noktada kim Ülkeyi yönetti?

  • ASKER15 Haziran 2017 11:43

    inşallah ALMANYA YA Kadar ğiden orda ikamet edrsin

  • yürü15 Haziran 2017 11:40

    yol ğitmeyinen aşınmaz

  • para15 Haziran 2017 11:38

    paraları toplamayı unutmayani yolparasını malum TV ye yardım olur

  • SİYASETCİ15 Haziran 2017 11:35

    Buara koltuğu sağlama aldın inceninşimdilikdilinden düştün

  • ASKER15 Haziran 2017 11:33

    terörekarşı neden böyletepkivermiyon

  • KILIÇ15 Haziran 2017 11:32

    asvalt aglıyor.

  • Adalet Yürüyüşü15 Haziran 2017 11:31

    Metin Feyzioğlu, Deniz Baykal ve destekçileri, sözcü gazetesi köşe yazarları, cumhuriyet gazetesi köşe yazarları, odatv köşe yazarları neredeler?

  • Selim15 Haziran 2017 11:27

    Damatlarda yürüyüşe başlıyorlar. İki de bir göz altına alınmaktan rahatsız oldular.

  • GÜLHAN15 Haziran 2017 11:27

    evet dünya turuna çıksa yıllarca gelemez türkiyeye:)))))))))))))

  • faruk bulut15 Haziran 2017 11:27

    ben olsam dünya turuna çıkardım :))

  • Kadir cosar15 Haziran 2017 11:22

    Kemal reis allah askina ramazanda okadar yol yurunurmube..araba maraba carpar birde senle ugrasmayalim MÜDÜR

  • %1 BİLE ETKİ ETMEZ.BOŞ İŞLER15 Haziran 2017 11:19

    BU EYLEMİN EKONOMİ VE PRANIN SİRKİLASYONU BAZ ALINDIĞINDA NEKADARI EKONOMİYE KAZANDIRILMIŞ OLUŞ.TÜKETİÇİ KESİM HARCA PARA.

  • ğamış15 Haziran 2017 11:18

    terör örgütlerine karşıdayürüyorum desene

  • mehmet15 Haziran 2017 11:17

    neden 28 acaba,

  • %1 BİLE ETKİ ETMEZ.BOŞ İŞLER15 Haziran 2017 11:17

    BU EYLEMİN EKONOMİ VE PRANIN SİRKİLASYONU BAZ ALINDIĞINDA NEKADARI EKONOMİYE KAZANDIRILMIŞ OLUŞ.TÜKETİÇİ KESİM HARCA PARA.

  • ğamış15 Haziran 2017 11:17

    inşallah ekonomiye zararvermeden yürürsün ve ancayürürsün

  • YORUM15 Haziran 2017 11:17

    İSTIKAMET KANDİL

  • mann15 Haziran 2017 11:15

    yuru be kocum ,kim tutar seni,zaten bu millet icin hic bir hayirli isin yok,sen alkis tut yuru.hainlere arkadas de,yuru Istanbul kesmez, can dundarin yanina Kadar yuru,aslanim be

  • YALAN MI?15 Haziran 2017 11:15

    BUNLARIN ÜLKE YADA VATANDAŞ UMURLARINDA BİLE DEĞİL.PARA VE YURTDIŞI İLİŞKİLERE HİZMET

  • KARTALAĞABEYLİ15 Haziran 2017 11:14

    LENN TÜM SİYASİLER PARANIN HAVUZUNUN ZENGİLİĞİNE ADAY.ANLAYIN ARTIK

  • ÖĞRENDİK ARTIK15 Haziran 2017 11:12

    BORSAYI MANİPÜLE EDİYOR AKABINDE DOLARI İSE SPEKÜLE

  • KARTALAĞABEYLİ..:))15 Haziran 2017 11:12

    ANLAŞILAN MİNİMUM 13 GÜN BORSA İZLE DÖVİZ TUT.21 GÜN SONRAKİ FİYAT KAREKETLERİ ÖNEMLİ.TAM TERSİ İSTİKAMET.SAT.AL.PARA KAZAN.RAHATINA BAK

  • ali15 Haziran 2017 11:08

    Ankara sınırına gelmeden hastaneye kaldırırlar :)