E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu: 12 maddelik genelge hazırladık---

Kılıçdaroğlu: 12 maddelik genelge hazırladık

Kılıçdaroğlu: 12 maddelik genelge hazırladık
27 Haziran 2017 - 09:46 borsagundem.com

CHP lideri, yürüyüşünün 13. günü öncesinde kısa bir açıklama yaparak provokasyonlara karşı hazırladıkları 12 maddelik genelgeye değindi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki yürüyüşüne 13. günde devam ediyor. Yürüyüş öncesi kısa bir açıklama yapan CHP lideri, provokasyonlara karşı 12 maddelik genelge hazırladıklarını belirterek "Bizi protesto edenlere ağır söz kullanmayın, sadece onları alkışlayın dedik" diye konuştu.

"Bugün Köroğlu'nun diyarını terk ediyoruz. Köroğlu'na selamlar. Köroğlu gibi olanlara selamlar." diyen Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti: 

"Onlar için yürüyoruz. Adalet için yürüyoruz. Birlikte yürüyoruz. Hiç kimse rahatsız olmasın. Provokasyonlara karşı dün akşam 12 maddelik bir genelge hazırladık, katılan herkese vereceğiz. 'Sakın şu veya bu nedenle bizi protesto edenlere bir saldırı, bir şiddet, bir ağır söz kullanmayın. Ne söylerlerse söylesinler, sadece onları alkışlayın.' dedik. Dolayısıyla bu da bizim demokratik tavrımızı gösteriyor, adalete olan inancımızı gösteriyor, adalete ne kadar değer verdiğimizi gösteriyor ve insanlara ne kadar değer verdiğimizi gösteriyor."

Kılıçdaroğlu, açıklamasının ardından yürüyüşüne başladı.

ALİ İSMAİL KORKMAZ VE BERKİN ELVAN'IN AİLELERİ DE YÜRÜYÜŞTE

Yürüyüşün bugünkü bölümüne Gezi eylemleri sırasında hayatını kaybeden Berkin Elvan, Ali İsmail Korkmaz ve Ethem Sarısülük'ün aileleri de katılıyor. Kortej, "adalet" sloganları atarak yürüyüşüne devam ediyor.

Kılıçdaroğlundan Adalet Yürüyüşünün 13. gününde açıklama: 12 maddelik genelge hazırladık

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • EMİR ÖMER27 Haziran 2017 23:40

    Yorumları okuyorumda hakikatten EĞİTİM ÖĞRETİMİN neresindeyiz diye düşünmeme gerek kalmıyor çünkü aşağıdaki yorumlar. Kin nefret kokuyor buna rağmen genel başkan bu konuda duyarlı ve başarılı ADALET herkese lazım

  • alı27 Haziran 2017 20:42

    nekadar demokrat gozlerım yaşardı

  • realist27 Haziran 2017 15:29

    Bütün medeni, gelişmiş ve demokratik ülkelerde ,yönetimi elinde bulunduran iktidarlar, ve icraatları eleştirilir. ne hikmetse bizde , icraatı yapan iktidar değil,yanlışları seslendiren muhalefet,yani patron değil işci eleştiriliyor.işte diğerleri ile farkımız.

  • Tc27 Haziran 2017 13:36

    Atatürk kurmuş olduğu partinin bu durumlara düştüğünü İyi ki görmüyor

  • KERİM27 Haziran 2017 12:27

    ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR

  • Adalet herkese lazım27 Haziran 2017 12:05

    Anadolu nun KEMAL'ı tüm Hak Hukuk ve Adalet arayanların sesi oldu.Darbe yı fırsat bilip darbe Yöntemleri ile yani OHAL kullanılarak ülke yönetilmez.

  • Can27 Haziran 2017 12:04

    Yeter artik, oldun Kukla, Birak su partiyide kendi icinde biraz toparlansin, batirdin guzelim partimizi, yaziklar olsun sana

  • EMEKLİ27 Haziran 2017 11:18

    millet seni sevse başa ğetirir demekki sevmiyo almanyaya yürüsen başbakan olaman

  • EMEKLİ27 Haziran 2017 11:17

    memleketi karıştırmak için elinden ğeleni yapıyon

  • Pes artik27 Haziran 2017 10:49

    Adamlar uzayda yaşam merkezi kuruyorlar biz hâlâ yaya uğraştığımız şeylere bak ya bunlar hep ortalığı karıştırma yönelik Politikalar çözüm sunamayan maalesef

  • temel27 Haziran 2017 09:54

    zzavalli CHP ve zavalli baskani...