E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKıbrıs görüşmelerinde sürpriz gelişme---

Kıbrıs görüşmelerinde sürpriz gelişme

Kıbrıs görüşmelerinde sürpriz gelişme
06 Temmuz 2017 - 23:40 borsagundem.com

Rum lider Anastasiadis'in İsviçre'deki Kıbrıs görüşmeleri sırasında daha fazla devam etmeyeceğini açıklayıp masadan kalktığı duyuruldu. Ancak bir süre sonra bu haber yalanlandı

İsviçre'de devam eden Kıbrıs müzakerelerinde bu gece sürpriz gelişmeler yaşandı. NTV'nin haberine göre, Rum lider Anastasiadis, İsviçre'deki Kıbrıs görüşmelerinden ayrılacağını açıkladı ve 'Görüşmelere devam edemem, geri dönüyorum' dedi. Ancak Kıbrıs Rum televizyonu Rik, müzakerelerin çöktüğü ve Anastasiadis'in daha fazla müzakere yapmayıp geri döndüğü yönündeki haberleri yalanladı. Rum televizyonu, müzakerelerin devam ettiğini duyurdu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • çakır07 Temmuz 2017 00:57

    Uluslararası suda doğal gaz bulan rum ve İsrailliler tiyatroyu oynamaya devam edecekler gibi çünkü bu dava en çok bizi ve en önemlisi kuzey Kıbrıs da yaşayan tc vatandaşlarını ilgilendiriyor uzlaşma şart biZ tarih arşivlerini açın dedikçe bunlar medya üzerinden algılarla kafaları karıştırıyorlar kurnazlar

  • Huseyin06 Temmuz 2017 23:58

    Allah, Türk milletine yardım ediyor diyelim yoksa bizimkiler ne istediniz de veremedik modunda.

  • Ali06 Temmuz 2017 23:58

    Aaaaaaaaaa nereye gidiyon be daha karpuz kesecektik

  • :)06 Temmuz 2017 23:55

    gösteriş. "...maksat ben uzlaşmacıyım ama Türkiye uzlaşmacı olmuyor.." mesajı veriyo rumlar... rum kesimi kumarhaneleri açıyor, ekonomi zaten çok iyi orda. avrupa birliği ve ingiliz desteği hep var arkasında. bide ciddi yer altı madne-dogalgaz buldular.. israille birlikte çıkarcaklar.. yani şimdi türkiye ile ne uzlaşısında bulunsun bunlar ???? Tiyatro yapıyor rumlar... masum köylü taktikleri..