E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriKervansaray’dan Selim Sayılgan açıklaması---

Kervansaray’dan Selim Sayılgan açıklaması

Kervansaray’dan Selim Sayılgan açıklaması
12 Mayıs 2017 - 13:21 borsagundem.com

Kervansaray, Selim Sayılgan ile ilgili alınan kararı KAP’ta yayınladı. Borsagundem.com gelişmeyi haber yaptı. Şirket açıklama yolladı…

Mayıs ayı başında Kervansaray'da yapılan Yönetim Kurulu toplantısında alınan 'tek yetkili' kararı, Şirket tarafından KAP’ta duyuruldu. “… Şirketimizi münferiden temsil ve ilzama yalnızca Ertan Sayılgan yetkili kılınmıştır. Bu karar ile şirketi münferiden temsil ve ilzam hususunda Ertan Sayılgan'dan başka yetkili kalmamıştır” denilen açıklama, Borsagundem.com’da “Selim Sayılgan’ı Kervansaray’dan kovdular” başlığıyla haber olarak yer aldı. Haberimizin ardından Kervansaray Yatırım Holding bir açıklama yolladı. Açıklamada şöyle denildi:

“Şirketimizden Selim Sayılgan'ın kovulduğu yönündeki haber asılsız olup Şirketimiz tarafından KAP'a yapılan açıklamada, Şirketimizde yalnızca Ertan Sayılgan'ın münferiden temsil ve ilzama yetkili kılındığı ve Şirketi münferiden temsil ve ilzam hususunda başka yetkili kalmadığı ifade edilmiştir. Selim Sayılgan Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine devam etmekle olup Şirketin temsil ve ilzamına ilişkin Ertan Sayılgan ile birlikte müşterek imza yetkisi devam etmektedir.”

 

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fırsatçı16 Mayıs 2017 21:25

    fesih davası için ilk mahkeme zamanı belirlendi asıl bomba haber manşetlik...

  • Adalet16 Mayıs 2017 14:29

    Merak etme selim sayilgan babanda gelse genel kurulda sirketiniz elden gidecek

  • Ezel_2016 Mayıs 2017 14:12

    Bunu haber yapacağınıza birazda ky yanında olsanız mesela Genel Kurul Davası açan genel kurul davasında mahkemenin karar aşamasında olduğunu haber yapsanız yani......