E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriKervansaray'dan otel açıklaması---

Kervansaray'dan otel açıklaması

Kervansaray'dan otel açıklaması
26 Eylül 2016 - 15:41 borsagundem.com

Kervansaray Kundu Otelinin yeterli doluluk oranının sağlanamaması nedeniyle bu yaz sezonu için hizmete kapatıldı

Kervansaray Yatırım Holding tarafından, KAP'a yapılan açıklamada, Kervansaray Kundu Otelinin turizm sektöründeki olumsuz gelişmeler, yaz sezonunun sonuna gelinmesi ve yeterli doluluk oranının sağlanamaması nedeniyle bu yaz sezonu (2016) için hizmete kapatıldığını bildirdi.

Şirketten gelen açıklama şöyle,

Şirketimizin aktifine kayıtlı Antalya'da bulunan Kervansaray Kundu Oteli,  ülkemizde yaşanan siyasi gelişmelerden turizm sektörünün olumsuz etkilenmesi sonucu verimsiz bir yaz sezonu geçirilmesi, yaz sezonunun sonuna gelinmesi ve yeterli doluluk oranının sağlanamaması nedeniyle söz konusu otelimiz aynı bantta 2 km yakınındaki diğer Kervansaray Lara Oteline misafirlerimizin kaydırılması suretiyle 01.08.2016 - 31.03.2017 tarihleri arasında hizmete kapatılmıştır.

Kervansaray Kundu Oteli mevsimlik bir otel olup ağırlıklı olarak yaz sezonunda hizmet vermektedir. Otelimiz 2017 yaz sezonunda yeniden faaliyetlerine devam edecektir.

Yukarıda anlatılan nedenlerle Kervansaray Kundu Otelinin 01.08.2016 - 31.03.2017 dönemine ilişkin olarak hizmete kapatılmasının ve misafirlerinin Kervansaray Lara Oteline kaydırılmasının Şirket faaliyetlerine olumsuz bir etkisi bulunmamaktadır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)