E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisKervansaray mağdurları Ankara’da yürüyecek---

Kervansaray mağdurları Ankara’da yürüyecek

Kervansaray mağdurları Ankara’da yürüyecek
19 Ocak 2017 - 10:24 borsagundem.com

“Ofis boşaltılmış, telefonlar kapalı, şirket kayıp” diyen yatırımcılar, seslerini duyurmak için Başkent’e çıkarma yapmaya hazırlanıyor. Çoluk çocuk bin kişi Meclis’e ve SPK’ya yürüyecek

BORSAGUNDEM.COM-ÖZEL HABER

Doğu Anadolu’da aldığı yarada tek damla gözyaşı dökmeyen Gazi Astsubay, değerini yüzde 97 yitirmiş 22 kuruşluk Kervansaray Yatırım hissesinin yıktığı hayallerine, geleceğine vurulan darbeye ağlıyordu. “Varımı yoğumu kaybettim” haykırışı binlerce mağdur yatırımcının sesi, soluğu oldu.

İsmail Düz’ün feryadında usulsüzlük suçlamaları, beklentiler vardı, kendi için değil, tüm yatırımcılar adına. “Taşınmazlar holdingin içinden çıkarılmasın. Şirket kasası boşaltılmasın. Seçimli Genel Kurul acilen toplansın. Zorunlu pay alım teklifi yapılsın…”

Yıllardır temettüye hasret, Kervansaray’a yatırdığı birikimi çöp olmuş bir tasarruf sahibinin son arzusuydu bunlar.

ANKARA’DA YÜRÜYÜŞ HAZIRLIĞI

Çığlığın üzerinden haftalar geçti, Bodrum’da icradan satışı durdurulan otel dışında başka bir gelişme yaşanmadı. Yıllardır kulak kapatılan ‘hak arama’da bir milim ilerleme olmadığını gören mağdurların, yeni bir umutla, bu kez de ‘protesto’ girişimine karar verdiği ortaya çıktı.

Kervansaray Yatırım Holding hakim ortağı Zeynep Tümer’in SPK’nın aldığı kararları sürekli yargıya taşıyarak erteletmesine ‘artık yeter’ demek için yanıp tutuşan küçük ortakların, çekilen acıyı ekonomi yönetimine, otoritelere daha yakından duyurmak amacıyla Ankara’da yürüyüş yapmayı planladıkları belirtildi.

“O GÜN AİLELERİMİZLE BİN KİŞİ BAŞKENT’TE OLACAĞIZ”

Borsagundem.com’a konuşan Kervansaray yatırımcısı Ali Demirtaş, çilelerini paylaşmak için bu seçeneği devreye soktuklarını anlatarak, “İsmail Düz’ün öncülüğünde çalışmaları yürütüyoruz. Yakında ailelerimizle birlikte Meclis’e ve SPK’ya yürümeye hazırlanıyoruz. O gün başkentte en az bin kişi toplanacağız” dedi.

Bu arada ‘olağanüstü genel kurul’ çağrısı istemiyle Kervansaray Yatırım Holding’e ‘ihtarname’ çektiklerini de ifade eden Demirtaş, “Belki de halka açık şirketler tarihinde ilk” dediği yazıda mevcut yönetimin istifasını, aralarından seçtikleri 5 ismin de ‘azınlık hissedar’ olarak yönetime girmesini istediklerini söyledi. “Ama” dedi, büyük şoku açıkladı: Şirketin verdiği adres boşaltılmış, tebligatı alan yok!

160 HİSSEDAR ADINA İHTAR HAZIRLANDI

Avukat Nail Çakır’ın 160 yatırımcıyı temsilen Kervansaray Yatırım Holding’e göndermek üzere hazırladığı toplam 22 maddelik ‘ihtar’da önemli uyarılar, itirazlar yer alıyor. Yönetimi usulsüz, kanuna aykırı tasarruflar ve müflis bir idare sergilemekle suçlayan, şirketin göz göre göre iflas sürecine götürüldüğü iddiasıyla başlayan yazıda, Kervansaray Yatırım’ın finansman durumunun düzeltilmesi için gerekli hiçbir önlemin alınmadığı vurgulanıyor. Değeri için “En az 100 milyon TL” denen Bursa Termal Otel’in 26-27 milyona icradan satışa konmasına tepki gösteriliyor. Bir şahsa aylık 150 bin TL ödeme yapıldığı, ayrıca şirkete ait taşınmazların satış bedelinden %1 komisyon ödendiği belirtilen ‘ihtar’da söz konusu anlaşma için “Zararın artmasına bilinçli katkı” deniliyor. Şirket yönetiminin bir şahıstan alacağı 8.586.936,00 TL ve faiz tutarından vazgeçtiği ifade ediliyor, ekleniyor: “Halka açık bir şirket yönetiminin üstelik şirket borca batmışken bu kadar yüksek bir alacaktan ve faizden vazgeçmesi kabul edilebilir değildir.”

OLUMSUZLUKLAR TEK TEK SIRALANDI

Titiz bir araştırmanın yer aldığı yazıdaki hassas diğer noktalardan bazıları şöyle:

*Kervansaray Yatırım Holding A.Ş, bilançolarda son 5 yılda sürekli zarar ettiği-ettirildiği için biz hessedarlar temettü alamadığımız gibi, 1 adet Kervan hissesi 5 yıl önce 7.00 TL iken bugün 0.21 TL’ye düşmüş olduğundan yatırımcıların paraları 4’de 1’e düşmüş bulunmaktadır. 3 yıl önceki döviz kuru ve enflasyon farkı da eklendiğinde, azınlık hissedarların paraları neredeyse 8’de 1’e düşmüştür.

*Şirket 18.04.2014 tarihinde “borca batık olma ve sermaye kaybı ile” karşı karşıya olduğunu kamuoyuna açıklamış ve 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu 376. Maddesi kapsamında sermayesinin %55’ini kaybettiğini bildirmiştir. Şirketin içine sokulduğu bu vahim duruma rağmen gerekli önlemlerin alınmaması ve iyileştirici işlemlerin yapılmaması sonucu 09.05.2015 tarihindeki KAP açıklaması ile bu defa sermaye kaybının %62 olduğu belirtilmiştir. Bu kadar büyük sermaye kaybına rağmen yönetim halen kamuya açıklanan hiçbir olumlu adım atmamış olup şirketi şüpheli işlemler ile yönetmeye devam etmektedir.

*Şirketin kendi özkaynakları mevcut olduğu halde gereksiz şekilde borçlandırılarak büyük bir faiz yükü altına sokulmuş, borçlanmaların USD ve EURO gibi yabancı paralar üzerinden yapılmış olması nedeniyle de büyük bir kur farkı zararının oluşmasına sebebiyet verilmiştir…

*Şirkete ait taşınmazlar, ekspertiz değerinden düşük bedellerle şirkete yakın, yönetimle ilişkisi bulunan isimlere satılarak şirket zarara uğratılmaktadır…

*Çoğunluk hisse sahibi olan, şirket ortaklarına, aile fertlerine ,yönetime yakın isimlere şirket kasasından faizsiz borçlar verilip, karşılığı tahsil edilmeyerek şirket zarara uğratılmış ve uğratılmaktadır…

* Şirket adına kayıtlı gayrimenkullerin listesi tam ve net olarak bildirilmeyerek tapuları denetleme kuruluşlarına dahi teslim edilmemiştir…

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL HEMEN TOPLANSIN

16. maddede ise Şirketin genel kurul yapmama alışkanlığına yer veriliyor, 2015 ve 2016 yılı genel kurullarının da halen toplanmadığı hatırlatılıyor.

Ve bir türlü zorunlu pay alım çağrısına yanaşmayan Kervansaray Yatırım Holding’ten ‘olağanüstü genel kurul’u toplaması isteniyor.

Yatırımcılar tarafından belirlenen genel kurul gündeminde ise 1.madde hemen öne çıkıyor.

*Kervansaray Yatırım Holding’in mevcut yönetim kurulu başkan ve üyelerinin görevlerine son verilmesi, yapılacak seçimle tamamının yeniden belirlenmesi, başkan ve üyeliklere İlhan Aslan, Hakan Eryılmaz, İsmail Düz, Mehmet Öztekin ve Muhammet Gümüt’ün ‘azınlık adayları’ olarak gösterilmesi teklif ediliyor.

ŞİRKET KAYIP, TEBLİGATI ALAN YOK!

İhtar’da süreç eski yılın son günü başlıyor. Noter kanalıyla Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.’ye gönderilen dilekçede 45 gün içinde toplanması gerektiği belirtilen olağanüstü genel kurula yönelik herhangi bir yanıt gelmiyor. Çünkü, yatırımcıların söylediğine göre tebligatı alacak kimse yok! İddiaya göre Şirket haber vermeden ofisi boşaltmış, hatta kira borçları bile yatırılmamış. Telefonları da kimse açmıyor. 6 Ocak’ta Sermaye Piyasası Kurulu’ndan aldıkları randevuyla yatırımcılar Kurum yetkililerine gelişmeler hakkında bilgi veriyor. ‘Kayıp Kervansaray’ SPK kayıtlarına giriyor.

Halka açık şirket, halka kapanıyor!

Yatırımcısını da batırarak!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (669)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Guclu30 Ağustos 2017 19:01

    Ertan sayılgan türkiyenin en kurnaz insanı onun batması imkansız sirketin içini boşaltın şirketi zarar ettiriyordur

  • Ağlak31 Mart 2017 11:00

    Anakra asfaltı ağladı da ... Kervanzedeler sokakta yok! Yüreğiniz bu kadar mı?

  • Ağlak08 Şubat 2017 16:28

    Ankara sokakları ağlakları bekliyor! Neredesiniz?

  • Sis turizm26 Ocak 2017 18:47

    Sis turizm tek başına borsaya açılmadı çünkü bu kadar borcu olan şirkete kimse görmedi . Onun yerine çoğunluğu dolaşımda olan şirkete girip çoğunluğu azınlık yaptılar fiyatı baskıladılar . Ve birleşme olayı ile hisseyide öncesinde zirveye taşıdılar. Şimdi de toplayamiyorlar geri. Hal böyleyken durup dururken sis turizmin niye tek başına borsaya açılmadığını sorgulamak da nedir? Kuzu görünümlü sırtlanlara özgü sorular

  • alps00726 Ocak 2017 00:09

    Kervan birleşmek zorunda kaldı.

  • alps00726 Ocak 2017 00:07

    Kervanda kredi sorunu birleşme öncesinde vardı. yani 2012 de de vardı. Bununla ilgili link https://s30.postimg.org/yfcg7wthd/kerkrsor01.png

  • alps00725 Ocak 2017 17:02

    1998 den beri borsadayım. Çok hisse takip ediyorum. Boş zaman hobim! Değerleme raporları meraklıları varsa TRGYO, VKGYO,HLGYO,AKFGY bakabilirler.

  • Alp'e25 Ocak 2017 15:34

    Alps007 kervan hissenin yok ama nedense 3 senedir takip ediyorsun kervanı ne hikmetse. İşte bu yüzden ofsaytsın

  • alps00725 Ocak 2017 12:44

    Alps007 nin Kervan hissesi yok! Çalışması meydanda. Peki KERVAN hissesi olanların çalışması nerede! alps007 soruyor! hissesi yokken çalışan alps007 ; Acaba kimler SS ye gönüllü ; parasız hizmet ediyor?

  • alps00725 Ocak 2017 11:13

    70 gayrimenkulun excell görüntüsü . Link verecem boş ve anlamsız tartışma yerine belki faydalı olur. Umarım yayınlanır. https://s23.postimg.org/6yi2rjrkr/70g1.png

  • 70 gayrimenkul24 Ocak 2017 21:48

    Akayteks Boya Fabrikası 26,315,000 Akayteks Dokuma Fabrikası 17,270,000 Akayteks Didim 4 Adet Arsa 42,500 Akayteks İsmetiye Arsa 30,000 Akayteks Üsküdar Daire 100,000 Bahar Döşem Kayseri Tarla 55,000 Ceylan Yenibosna Bina 14,585,000 Kervansaray Tekstil S.İ.S. - 2 Fabrikası SATILDI Kervansaray Tekstil S.İ.S. - 4 Fabrikası 23,905,000 Melis Yapı 3 Adet Apartman Dairesi 600,000 Melis Yapı 4 Adet Apartman Dairesi 850,000 Melis Yapı Bahçeli Ev 5,000,000 Melis Yapı Medical Park 60,000 Mintay Dış Ticaret Çorum Fabrikası SATILDI

  • 70 gayrimenkul24 Ocak 2017 21:46

    Akayteks Boya Fabrikası Akayteks Dokuma Fabrikası Akayteks Didim 4 Adet Arsa Akayteks İsmetiye Arsa Akayteks Üsküdar Daire Bahar Döşem Kayseri Tarla Ceylan Yenibosna Bina Kervansaray Tekstil S.İ.S. - 2 Fabrikası Kervansaray Tekstil S.İ.S. - 4 Fabrikası Melis Yapı 3 Adet Apartman Dairesi Melis Yapı 4 Adet Apartman Dairesi Melis Yapı Bahçeli Ev Melis Yapı Medical Park Mintay Dış Ticaret Çorum Fabrikası S.İ.S. Turizm Şişli Bina S.İ.S. Turizm Bursa Osmangazi Arsa S.İ.S. Turizm Milas 4 Adet Arsa S.İ.S. Turizm Yenişehir 4 Adet Arsa S.İ.S. Turizm Bayrampaşa Daire S.İ.S. Turizm Nilüfer 3 Adet Daire S.İ.S. Turizm Akatlar2 Adet Daire S.İ.S. Turizm İstinye Villa S.İ.S. Turizm Uluca Pasajı 2 Adet İşyeri S.İ.S. Turizm Mudanya Villa S.İ.S. Turizm Mudanya 2 Adet Daire S.İ.S. Turizm Mudanya 25 Daire ve İşyeri S.İ.S. Turizm Ege Pasajı

  • Tb201324 Ocak 2017 19:35

    Tez ve antitezlerinizde rumuzuma referans yapmayınız. Bundan önce hiç bir öncüye güvenmediğim veya tereddüt duyduğum tercih sadece beni bağlar. Ve bugüne kadar da bu tarz oluşumlara katılmama sebebim de budur. Ancak 160 kişinin toplandığı bir oluşumu da eleştirecek değilim . Ha atılan bazı adımlari usul yönünden eleştirdim veya eksik buldum . Ayrı bir konu. Fakat ben bir yerde yalan veya iftira uydurma söylenti gördüğüm an içine asla ve asla girmem. Girme meraklısı da değilim. Bu tercih benim mı? Benim.. hiç kimse de sorgulayamaz. Genel kurul çalışmaları benim dışında yürüyen bir organizasyon ama her nedense rumuz olarak şahsım ve hatta satmadigim lotlar yazı konusu oluyor. Bunu da herkesin takdirine bırakıyorum. Bu yazı bu platformda yazdığım son yazıdır.

  • Tb201324 Ocak 2017 18:45

    Ben kendi davama bakarım. Başkasının ne halt yediği veya yiyeceği umrumda bile değil. Haciz davam tamamlandığında da sayfanın yüzüne bile bakmam. Kimseyi ikna etmek için de çaba harcayip nefesimi tüketmem. Oluşuma giren de oluşuma düşman olan da kalkıp rumuzum üstünden aklınca yazıp rahatliyor sadece. Bu insanlarla muhatap olmamaya çalıştım. Bu tip insanların olduğu gruplara da girmemeye özen gösteriyorum. Olur da anlaşma sağlanırsa baştan söylüyorum bana ulaşmaya bu anlaşmanın da içine çekmeye devam çalışmayın boşuna. Herkes kendi parasının peşinde koşsun. Benimkinin derdine düşmesin...

  • Tb201324 Ocak 2017 18:31

    Oluşum da yatırımcı lehine alınacak her türlü karar destek görmelidir. Ne zaman? Genel kurulda... Niye toplanıldı niye ogk başvurusu yapıldı diye sorgulayan varsa art niyetlidir ki zaten yok . Ha bu süreçte aniden bir yerlerden teklif gelir ve toplanan kalabalık o teklifi kabule zorlanirsa o zaman kalkar yorum yaparız. Suanki durumda gizli gündem yok ise ogk talebinde mahsur yoktur. Bu konuda değil varsa eksiklikler herkesin bu eksiklikleri odaklanması gerekir. Lütfen yazilarinizda rumuzuma atıf yapmayiniz. Bu oluşumla hiçbir bağım yoktur. Karşı da değilim ama umrumda da değil. Benim kervan sayfalarına harcadigim süre tamamen benim için bir israf... Daha önce de vurguladım bazıları rumuzuma iftira atarak kalabalığı heyecanlandırmak isteyebilirler. Onların amaçları her zaman farklıydı. Ne farklı.

  • Tilki Selim24 Ocak 2017 18:22

    24.01.2017 tarihli Hürriyet - Haberler, Son Dakika Haberleri ve Güncel Haber adlı haber sitesinde de yer verildiği üzere; Şirketimizin kreditör bankalarından biri olan Aareal Bank AG tarafından gönderilen 64.604.686,41 EURO tutarında "İpoteğin Paraya Çevrilmesi Yolu İle Takipte İcra Emri" ne ilişkin olarak yapılan takip ile ilgili olarak; Şirketimizin aktifine kayıtlı Kervansaray Bursa Termal Otel binası, Bursa 7. İcra Dairesi tarafından toplam 53.610.720 TL bedelle satışa çıkarılmış olup 31.01.2017 günü açık artırma usulü ile satış gerçekleştirilecektir. Dosya alacaklısı Aareal Bank AG ile yeniden yapılandırma görüşmelerimiz devam etmektedir. Sayın, Pay sahiplerimizin bilgisine sunulur. .... Denizbank ile de görüşüyorlardı. Sonuç... Elde var sıfır.

  • ismi lazım değil24 Ocak 2017 17:39

    İLK İHALE 31 OCAK GÜNÜ Edinilen belgelere göre Bursa’da bulunan otel için satış günü belirlendi. Busra 7. İcra Müdürlüğü’nün kararına göre Kervansaray Bursa Termal’in ilk icra ihalesi 31 Ocak günü yapılacak. İlk ihalede alıcı çıkmaması durumunda ihale 28 Şubat günü yinelenecek. Anılan otel için belirlenen bedel 53 milyon 610 bin TL. Bilindiği icra ihaleleri belirlenen bedelin yüzde 50’si üzerinden yapılıyor. ... Borsagündem de bu rakam nedir?

  • Fikret24 Ocak 2017 15:52

    Şirket kötü yönetiliyor.Kalkış bunları savunuyorsunuz.Siz ya manyak yada satılmışsınız.Bunun başka izahı yok.

  • Tilki Selim24 Ocak 2017 14:14

    SS ye küfredenler, beddua edenler şimdi SS nin koruyucu meleği olmuş. SS eğer forumlardan rahatsız olsaydı kanuni haklarını kullanırdı. Kervan topikleri açık ise demek ki! SS nin adamı istediği algıyı oluşturmuş sürüyü istediği gibi yönlendiriyor. Cambaza bak cambaza deyip malı götürenler! Acaba bu cambaz kim ki!

  • Emzikci mülayim 24 Ocak 2017 13:58

    Uyanık olun başınızdaki çobanlara çok dikkat edin. Bu konuda tb2013 hakkını vermek gerekir adam 4 yıldır hep çobanlara karşı çıktı geçen dedim kızdınız hepinizi toplasak bir tb etmezsiniz içinizden 10 kişi çıksa çok farklı olurdu onun gibi

  • Emzikci mülayim 24 Ocak 2017 13:55

    He he Ferhat çok korktu tilki selimde hukuki süreç hastayım bu kervanların kafasına bebeler gibi ağlamanızdan belli ama sizin kafaya bakarsak bebeler sizden akıllı la benim hakkımda da hukuki süreç başlatın emzikçi mülayim bize emzik veriyor diye

  • Ferhat24 Ocak 2017 13:07

    Yani şimde sen Tili Selim sin veya Tilki Selim adına yazan onun tuttuğu birisin. O halde yatırımcı üzerinize oynadığınız bu oyun kayıt altındadır. bu durumda Tilki selim ile ilişiğiniz yoksa Sayılgan ailesi tarafından hakkınızda hukuki süreç şayet yakınlığınız varsa da yatırımcı tarafından hukuki sürece dahil olmanız olasıdır. Yaptığınız her 2 tarafından da hukuki sürece dahil olmanıza yatkındır

  • Tilki Selim24 Ocak 2017 12:52

    Burada birileri istediğini yazacak; doğru yanlış önemsiz olacak! Tilki Selim yazınca hakaret işitecek! Sizin ne kadar hakkınız varsa Tilki Selimin de o kadar hakkı var! Herkes edebince yazsın! Tilki Selime cevap yazanlar önce 646 yorumu da okuyacak sonra Tilki Selim’e laf söyleyecek! Sizin 160 kişi olmanızın benim gözümde bir değeri yok!

  • Tilki Selime24 Ocak 2017 12:34

    Evet hisseye girdiğimde çağrı falan yoktu. Ve ben girdikten sonra bir defa yüzde 10 prim yaptı. Günlükçü değil. 2 de bir al sat yapmaktan da anlamam.sonra bir düşüş yaptı ki bir daha çıkmamak üzere ve zorunlu çağrı şartı oldu. Benim yatırımım da adeta çöp oldu. Hisselerimin alış tarihi bellidir. Sen neyin laga lugasını yapıyon Tilki selim nick li ukala. Kimin ne zaman aldığını nereden biliyon ukala bozuntusu. Terbiyesizliğinin lüzumu yok. üstelik kim ne vakit alırsa alır. Halka açık şirket değil mi? Yaptığın edepsizliktir. Neyin ahkamlığına soyunuyorsun.Dedim ya Tilki Selim nicki ile sıkıntı yaşarsın bak. Bir daha yatırımcıyı etkileyecek şekildeki yorumlarına dikkat et. Kim ne vakit girmiş seni ne ilgilendirir. Kaldı ki hakim ortağın piyasaya verdiği hisseler kendisine nakit olarak finansman kaynaklıdır. Yorum tarzını gözden geçirmen gerekiyor

  • Tilki Selim24 Ocak 2017 12:20

    Ben yatırım yaptım diye yazanalr var! Ben aldığımda Gözaltı pazarında değildi diye yazanlar var! Aklımızla alay etmeye devam edin. Daha şirketi bile bilmiyorsunuz!

  • ismi lazım değil24 Ocak 2017 11:16

    canerex kardeş; real trade ekranından izliyorum. karanlık odaya girmeden 64 kademesinde yaklaşık 550 bin satıcı vardı. 17.36-17.40 arasında aralıksız aldı ve satıcı 200 bine düştü. ortak satışının da bittiğini düşünüyorum. tekrar yukarı zıplaması iyi olacak.hayırlısı olsun...[/ Ortak satışından bu kadar düştüğünü zannetmiyorum latek tede aynı oyun onandı dün takaslara baktım Endeks türev aracı kurum 5 milyon satmış ardından EKPRES denen aracı kurum 4 milyon almış kağıt el değiştirmiş bir üçkağıt var....08 Eki 2013 21:43

  • saydami24 Ocak 2017 11:06

    17 Kas 2009 13:08 1000 LOT BEN DE DE VAR --- BORÇLARINI YAPILANDIRIDIĞI TAKDİRDE (GÖZALTI PAZARINDAN ) ÇIKMA İHTİMALİ KUVVETLİ O ZAMAN 5.00 FİYAT'A GİDECEĞİNE İNANCIM TAMDIR. ZATEN ŞİRKET YETKİLİLERİ HİSSENİN OLDUĞU YERDEN MEMNUN DEĞİL TAHMİNİMCE BANKALAR İLE ÖDEME NOKTASINDA ANLAŞMA OLURSA SONUÇ MÜKEMMEL OLACAKTIR ZATEN HAK ETTİĞİ YER BURASI DEĞİLDİR. SABIRLA SONUCU HEP BERABER BEKLEYECEĞİZ BENCE ALIP BEKLEYEN ÇOK KAZANACAKTIR BOL KAZANÇLAR DİLEĞİYLE.HOŞCAKALINIZ. .......ben orta vadeli olarak (5 ay kadar) CEYLN 8000 lot almayı düşünüyorum. ama korkularım şüphelerim var sene içerisinde 2 defa sıfırı görmüş çünkü. Bu kadar zaman içerisinde tahminen ne olur sizce bu hissenin durumu? Almak için biraz daha beklemeli miyim?

  • Hasan S.24 Ocak 2017 10:58

    Tilki Selim nicki ile yazmamn gerektiğini bilmen gerekirdi. Bu durumda SS adına yazmış oluyorsun ki acaba gerçekten de SS misin? değilsen SS nin seninle hukuki süreçte ilgilenmesi gerekir . Şayet SS isen veya yandaşı isen bu durumda da izahını burada değil hukuki süreçte yapacaksın , bunu bilmen gerekirdi

  • Tilki Selim24 Ocak 2017 09:20

    2016/9 Finansal tablo dipnotlar sayfa 98 den alıntı: Sermaye Risk Yönetimi 31 Aralık 2015 tarihi itibariyle net borç : 528,598,763 TL 30 Eylül 2016 tarihi itibariyle net borç : 615,172,379 TL …. Bu 9 ayda ne oldu da net borç böyle (9 ayda net borç artışı 87 milyon arttı) bir artış gösterdi? 31 Aralık 2013 tarihi itibariyle net borç : 489,116,688 30 Eylül 2014 tarihi itibariyle net borç : 477,443,222 Fikir versin diye

  • frecell1998 23 Ocak 2017 22:19

    23-02-2016, 23:06 Hocam istediği kadar sürsün trlibor faizi işlemeye devam ediyor. Bakın neydi ne oldu fiyat siz iyi hesaplamışsınız o civarda... Kaç lira ile başlamıştık... Valla artık bu dakikadan sonra S.S. düşünsün bu işi nasıl çözeceğim diye... Mahkemeler de biter lehimize de karar çıkar, SPK zaten bir taraftan bastırıyor... Alacaklılar malum, bir de ablasına icralar gidince eee artık biz değil onlar düşünecek... Evet fiyat 0,17 ama bu arkadaş 7'lerden 4'lerden 3,2,1'ler den mal satarken düşünecekti... Yani yaprağına geldim mi şapır şupur sapına geldim mi yok ben oynamıyorum... Evet riskimiz ne??? Zaman... Zamanı olan eninde sonunda kazanacak. Allah satmak zorunda bırakmasın... Ben sadece satmak zorunda kalıp satan küçük yatırımcıya üzülürüm. Yoksa S.S.'ye hayatta üzülmem.

  • frecell1998 23 Ocak 2017 22:16

    Ben SPK'ya şikayette bulundum arkadaşlar... Hem bu icra ile ilgili hem başka icralar olabileceği konusunda şüphelerim ile ilgili... Gayrimenkul mutabakatları ve alacak verecek mutabakatları ile ilgili komple bir şikayet dilekçesi yazıp gönderdim... Cevabı geldiğinde buradan paylaşacağım. ........ sonuç ne oldu??????

  • AĞLAK23 Ocak 2017 21:16

    Ağlak kervancılar ; hala ağlamadıklarını mı iddia ediyorlar! Sezen Aksu'dan gelsin. Sen ağlama...

  • Tilki Selim23 Ocak 2017 19:33

    Freecellin 1-2 milyonluk ipotek dediği yer..23.12.2016 tarihli özel durum açıklamamızda; kreditör bankalarımızdan Odea Bank A.Ş. grubumuzdan olan 29.505.037 TL ve 1.104.262 EURO'luk kredi alacağını Devir/Temlik ettiği Mega Varlık Yönetim A.Ş.'nin talebi üzerine borcun teminatı olarak gösterilen Şirketimizin aktifinde kayıtlı bulunan 49 yıllık irtifak hakkı olan Kervansaray Bodrum Oteli'ni Bodrum 2.İcra Dairesi tarafından toplam 94.239.951 TL bedelle satışa çıkarıldığını ve satışa çıkarılan Bodrum Oteli'nin irtifak hakkının satışının düştüğünü duyurmuştuk. ... Bilanço okuması bu işte.

  • frecell1998 23 Ocak 2017 19:28

    15-02-2016, 00:39 u anda bile Bodrum otelinin üzerinde çok küçük 1-2 milyonluk ipotek var. Madem ipoteklendirme de sorun yaşıyorsun bu oteli de verebilirsin... Ne bileyim bir sürü arsan, Bursa'da ki fabrikaların ve arsaları (biliyorsunuz üretim durdu)... Yani isteseler sorunu çözebilirler. Son bilançoya bakıyorsunuz otellerin karı 25 milyon civarında ama arkadaşların amacı üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olduğundan dolayı icraat yapmıyorlar... Aareal bankın işlettiği faize bakarsanız bunu anlayabilirsiniz muhtemelen sorun burada diye düşünüyorum..

  • nedao23 Ocak 2017 19:02

    27-10-2014 22:23 .....sen benim falsolu açıklamalarımı bul senin adına kendimi şikayet edeceğim...durmuşsun durmuşsun 6. mesajında falsolu falsolu konuşuyorsun...sen araştır benim yatırım tavsiyesi içeren yazımı bul sonra konuş...benim niyetim evet belli burada zararına satış yapan yapacak arkadaşların zarara uğramaması için çaba sarfetmek...senin ismin cismin nedirde yok müdahil olan kişiden bahsediyorsun...dava dosyasında şuan itibaren müdahillik yok...çok konuşma..uza...

  • ismi lazım değil23 Ocak 2017 18:49

    Vallahi sevgili bir buyugum vakti zamaninda evdeki esin bile bilmeyecek derdi maasini cebindeki parani biz bu taktik uzerine devam ediyoruz. (YATIRIM TAVSIYESIDIR) :)....Allahtan benim karının bütün paramızla kervan aldığımdan haberi yok :))))

  • ismi lazım değil23 Ocak 2017 18:47

    50 YE SEVİNİR OLDUK ne günlere kaldık

  • ismi lazım değil23 Ocak 2017 18:46

    Benim gibi her şeyi soyleyen biriyseniz isiniz zor. Bi de kendi cepten takip etmez mi sormayin. Hani son bir aydi hani cagri deyip duruyor. Sanki cagriyi zeynep degil ben yapacam. Tovbe tovbe.. bu arada 50yi birileri tirtikliyor mu ne. Bir derinlik verebilir misiniz dostlar. Bugune kadar derinlik kademe Paylasimda bulunan tum arkadaslara tesekkurler.

  • ismi lazım değil23 Ocak 2017 18:45

    27-10-2014 17:09 "Beyler az once hanim tehdit etti. Hele bi cagri olmasin valla seni bosar evden atarim dedi."

  • titanium06 23 Ocak 2017 18:37

    Danıştay Kararının çıkmasından önce önümüzde ZT. nin çağrıya başlaması için muhtemel bir 11 Kasım 2014 tarihi var.. Bu tarihe kadar Z.T. çağrıya başlamazsa savunma verecek ve ilk cezada olduğu gibi savunmasını 1 ay içinde SPK ya teslim etmek zorunda.. İlk cezada bunu sonuna kadar kullanmıştı.. Yani bu tarih en geç 11 Aralık 2014.. Spk nın savunmayı incelesi ilk cezadaki gibi 25 gün süreceğini sanmam ama yinede SPK nın Z.T. e çağrıya başlamadığı taktirde %27 cezayı hemen keseceğini hiç sanmıyorum..Bu iş yine Ocak 2015 i bulur gibi... Böyle olursa o tarihe kadar Danıştay Y.D. veya RED kararının çıkması için geniş bir zaman olur.. Danıştay da Y.D. istemli en yakın dosya 2014/2989 numaralı dosya ve 24.09.2014 tarihinde Tetkik hakiminde ancak halâ karara bağlanamadı ve 1 aydan fazla zaman geçti.. Bilindiği üzere bizim dosyada Savcı görüşü bile 2 ayda teslim edildi..

  • alps00723 Ocak 2017 18:24

    Sarı selimi ne çabuk unuttunuz. 2016 yılının başında OGK toplamak için ne kadar uğraştı durdu. 50 -60 kuruşa hissesini vermeye razı çok adam vardı. Yazıları buraya almama gerek yok; isterseniz forumları bir okuyun hem zaman geçer hem nostalji olur!

  • alps007'ye23 Ocak 2017 18:18

    Haber daha yeni düştü genel merkez. Borsagundemin işi yokda hemen saniyesinde senin için habermi yapacak? Şirketin batıp batmadığına borsagündem mi karar veriyor? :)

  • Tilki23 Ocak 2017 18:16

    Valla bu olaylar ilk başladığı zaman çağrı yapar kurtulur kendi de riske girmez diye düşünüyordum. Ama tilki inadına adamlar kağıdı da bu kadar insanı da yaktılar. Bu saatten sonra bana deseler olur mu? valla Allah bilir diyebilirim ancak.

  • selocuk23 Ocak 2017 18:03

    Beybi GİZ Plazada Işıklar Holding ve Usaş Yatırımlar Holding'in de olması dikkatimi çekti . çakma selocuk yine başladı Dr. Ali YÜRÜDÜ demeye : )

  • alps00723 Ocak 2017 17:58

    yazdıklarıma ister katılın; ister katılmayın. Forumlarda ağlayanları okudum. Katılmamanız durumu değiştirmez

  • Tilki Selim23 Ocak 2017 17:56

    Kervan bilançolarına zerre kadar güvenmiyorum. Denetçi ALİ YÜRÜDÜ ye de güvenmiyorum. O kadar çok bariz hatalar var ki! Bunların kasıtlı yapılmadığına inanmak çok zor. Bu kadar kasıtlı hata neden yapılır ki! Mevcut ortamda bu hataları göstermek mümkün değil. 2013-2014-2015 de tapu mutabakatı varken 2016 da neden yok! Bu işi aynı kişi yapıyor! Aklımızla alay edenler var!

  • alp007'ye23 Ocak 2017 17:54

    "Şuan 0.50-0.60 kuruşu arayan o kadar insan varki" demişsin. Milleti o moda soktuk zannediyorsanız her seferinde olduğu gibi yine bayağı bir yanılıyorsunuz :)

  • alps007'ye23 Ocak 2017 17:53

    Ben 2,3 sene önce batıyor dediğiniz şirket nasıl bir şirket ise hala batamadı ! Siz yazmaya devam edin, bizde lotları ikiye katlamaya devam edelim. Uyar mı? : )

  • alps00723 Ocak 2017 17:45

    beni TRGYO, DOAS, CCOLA, VKGYO HLGYO ... takip ediniz

  • alps00723 Ocak 2017 17:42

    2-3 sene önce ben batıyor diye yazarken ciddiye alanlar rahatça 50-60 kuruştan hissesini satardı. Şimdi o 50-60 kuruşu arayan o kadar KY var ki!......

  • alps00723 Ocak 2017 17:22

    6 Ocak’ta Sermaye Piyasası Kurulu’ndan aldıkları randevuyla yatırımcılar Kurum yetkililerine gelişmeler hakkında bilgi veriyor. ‘Kayıp Kervansaray’ SPK kayıtlarına giriyor. Halka açık şirket, halka kapanıyor! Yatırımcısını da batırarak!.........Madem şirket batmıyor BORSAGÜNDEM de bu yazı yok mu? BAtmıyorsa rahatla OGK derdi neden madem batmıyorsa.

  • selocuk23 Ocak 2017 17:16

    Dr. Ali YÜRÜDÜ 24 Mart 2016 1. Grup'un varlıklarında bulunan net ekspertiz değeri, 16,656,514 TL olan 41 adet taşınmaza ait tapu mutabakatları temin edilememiştir. Doğrulama alınamayan tutarlar nedeniyle varsa oluşabilecek taahhüt ve yükümlülükler ilişikteki konsolide finansal tablolara yansıtılamamıştır. … Dr. Ali YÜRÜDÜ 19 Ağustos 2016 1. Grup'un varlıklarında bulunan net ekspertiz değeri, 144,815,424 TL olan 70 adet taşınmaza ait tapu mutabakatları temin edilememiştir. Doğrulama alınamayan tutarlar nedeniyle varsa oluşabilecek taahhüt ve yükümlülükler ilişikteki konsolide finansal tablolara yansıtılamamıştır. … İki tarih arasında ne değişti de 41 taşınmaz 70 taşınmaza çıktı?

  • selocuk23 Ocak 2017 16:49

    alps007 kendini parçalıyor. Ama batıyor dediği şirket plazada daire kiralıyor. :) selin pardon selim nickli kişi ile artık kaç para aldılarsa bilançoda herkesin bildiği masalları yapıştırıp yapıştırıp durdular heryere. bugün sustuğuna göre aldıkları maaşda demekki günlükmüş

  • selocuk23 Ocak 2017 16:35

    Batan şirketin merkezine de bak hele. Beybi Giz Plaza !!!

  • Hasan S.23 Ocak 2017 12:54

    1 şirketin halka arzının o şirkete para getirisi olurken şirket halka arz ettiği hisseleri karşılığı yatırımcısının parasının üzerine yatmasını mı bekliyorsunuz?Yatırımcı şirkete bağış mı yaptı ki!Hissedarı olduğu şirketini kötüleyenler,şirket yandaşlığı profiline yatkınlar.Bunların maksatları nedir diye sorgulama ihtiyacı duyuyoruz.Halkın parasını alacak sonra elini kolunu sallayarak yıllarca yatırımcısının parasını kullanacak,yatırımcısını zarara uğratarak ayrılması için de bu yandaş profillerini devreye sokacak.şirket yandaşlığına soyunarak utanmadan sıkılmadan yatırımcıya;"girmeseydin,avucunu yalarsın,mahkeme süreci devam etmesine rağmen çağrı olmayacak" tarzı atıflarınızla ithamda bulunan terbiyesizler!Hukukun işlediği süreçte hukuku yok mu sayıyorsunuz? Hukuk dışı yaptırımların kabul edileceği algısı ile neyin peşindesiniz?Hak arama yeri hukuktur ve bu hak arayışına itirazınız mı var da 2 de 1 hukuk ile hakkını arayanlara ukalalık taslıyorsunuz.

  • Hasan S.23 Ocak 2017 12:50

    sayıyorsunuz? Hukuk dışı yaptırımların kabul edileceği algısı ile neyin peşindesiniz?Şirket, sektöründeki işi ile meşgul olmalı ve yatırımcısına art niyet beslememelidir.Aksi halde hak arama yeri hukuktur ve bu hak arayışına itirazınız mı var da 2 de 1 hukuk ile hakkını arayanlara ukalalık taslıyorsunuz.

  • Emzikci mülayime22 Ocak 2017 23:17

    Tb2013 konusunda sana katılmam mümkün değil. İçimden bir his truva atı olduğudur. KY nin hisse satmasını engelleyen ve hatta KY nin hisse almasını sağlayan kişi olarak görüyorum. Yorumlarına iyi bak, bu net görülür. Aldığı hisseleri yayımlatması da üzerinde oluşacak olan negatif algıyı pozitife çevirmek için kullandığıdır. İçimdeki hissi kanıtlayacak maddi delilim yok ama! Bir kere kıllandım. Ölümüne KERVAN diyen birinin Ülker de alım yapması bu durumu destekler. İFA davasını ilk seslendiren ama mahkemeye gitmeyen biri. Bursaya gidip avukat ile görüşmesi de garip; memlekette avukat kıtlığı mı vardı diyen de tb2013 idi. Bursa’daki avukat ile görüşmesinde bu 1.66 rakamına itiraz durumu vs. Çok güçlü kanıtım yok ama. Bir kere kıllandım.

  • Emzikci mülayim 22 Ocak 2017 21:49

    150 küsür insansınız grup kurmuşsunuz hepinizi toplasak emin olun bir tb2013 etmezsiniz içinizden 10 tane yatırımcı onun gibi olsa çok farklı yol kat edilirdi kervanda ama size illa çoban lazım. adam duruşunu bozmadı 4 yıldır Erdinçmar egemen Özbey başınızda çobanken siz onları yalarken o karşı geldi adama o zaman da saydınız sövdünüz algı yaptınız şimdi yine aynı birde tb2103 hiç bir zaman sizin gibi bebeler gibi ağlamadı hisse düşsede çıksada duruşu değişmedi helal olsun tb2013

  • Emzikci mülayim 22 Ocak 2017 21:42

    Amerikan başkanı na gitseniz boş. Alemin uyandıkları sizi havadan böyle hisseden para vuracaktınız alayaım 2 aya çağrıdan veririm dediniz verseydiniz iyidi demi göbeği kaşıya kaşıya la iyi para vurduk derdiniz selime de kral adam derdiniz ama çağrı elinizde patladı ondan sonra ver yansın yok hak hukuk ağlama geçin bunları lafa gelince devlete güvendik spk ya borsaya yatırım yaptık dersiniz o dönemler spk başkanı tv lerde yatırımcıya dedi bist 30 en iyisi diye yatırım yapacak adam boktan hisseler almaz sağır sultan bilir böyle hisselere kumar kağıdı denir sonra bebeler gibi ağlarsınız

  • Selim22 Ocak 2017 20:44

    Prof. Dr. Ali Alp’e danışmak lazım dedim. Aklıma geldi bunun eşdeğeri adamlara da sormak gerekir. SPK da uzman olarak çalışan/ayrılan uzmanlara yoğunlaşmak gerekir. Kırmızı Keman mangalda kül bırakmıyordu. Bu işi yapsa yapsa o yapar. Kırmızı okuyorsan SPK ya gidip uzman biri/birileri ile bir görüşme yap. Faydası olur zararı olmaz. (Kervan konusunda bilgisi olan biri tercih sebebi).

  • Serhan22 Ocak 2017 20:36

    2016/9 Finansal tablo dipnotlar sayfa 98 den alıntı: Sermaye Risk Yönetimi 31 Aralık 2015 tarihi itibariyle net borç : 528,598,763 30 Eylül 2016 tarihi itibariyle net borç : 615,172,379 TL …. Bu 9 ayda ne oldu da net borç böyle (9 ayda net borç artışı 87 milyon arttı) bir artış gösterdi? Kervan yatırımcısı arkadaşlar bu soruya bir yanıt versin!

  • Kaçak kömür22 Ocak 2017 18:43

    SS ye tilki lakabını kim taktı. Ben takip ettiğimden beri bir numarasını görmedim. Bilen varsa yazsın da biz de öğrenelim. Böyle beceriksiz biri nasıl olur da TİLKİ lakabını alır. Bundan sonra adı BECERİKSİZ Selim olsun.

  • Kaçak kömür22 Ocak 2017 18:22

    6. Grup yasal kayıtlarında 30 avukata ve/veya avukatlık bürolarına avukatlık işlemleri için toplam 1,485,745 TL avans vermiştir. Denetleme raporu ALİ YÜRÜDÜ tarafından yazılmış görünüyor. Bu avukatlara bu kadar para veren kişi ÇAĞRIyı uzatmak için 40 takla atar. Atmasın mı! İdam sehpası lafını kullanan adamdan KUZU gibi mi davranmasını bekliyorsunuz? KUZU olaydı 2014 de ÇAĞRI olup bitmişti! SS ye tilki lakabını ben mi taktım? Şimdiye kadar 2014 den beri ortada ne tilkilik gördünüz?

  • Selim22 Ocak 2017 18:20

    96 kuruştan niçin çağrı yapmadı. işte diyoruz ya aklını kullanmadı. belki kurtulurum dedi. mahkeme şansım var dedi, onu kullanırım dedi, akıl hocaları da akıl verice..... çağrı oldu 2,bilmem kaç

  • matematikçi22 Ocak 2017 18:19

    balinus2 epeydir sesin soluğun çıkmıyor sayın tb 2013 hayırdır bizim bilmediğimiz bir şeyler mi var? ehhh tb kayıp değil

  • Selim22 Ocak 2017 17:57

    Prof. Dr. Ali Alp 1987'de Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlığı'nda uzman yardımcısı olarak başladığı iş hayatında 1988 – 1996 arasında Sermaye Piyasası Kurulu'nda Uzman, 1996'dan sonra Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Müşaviri, Başbakanlık'ta ve Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda Müsteşar Yardımcısı, Emlak GYO'da Yönetim Kurulu Başkanı ve TRT'de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. Akademik tarafta da doçent ve daha sonra profesör unvanını alan Ali Alp, halen Bilkent Üniversitesi ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi İşletme Bölümü'nde öğretim üyesi olarak ders veriyor. … SS nin akıl hocasına gidip akıl danışmak lazım. Bunu Kırmızı keman rahat yapar.

  • selime22 Ocak 2017 17:51

    adam diyorki satmayacağım. bıkmadınızmı? sana ne ülkerde alır başka hissede?

  • Selim22 Ocak 2017 17:48

    TB2013 fanları tb yi Ülker forumundan takip edebilir.

  • selime22 Ocak 2017 17:48

    selim öyle bir yazmışsınki sanki ülker almak suç. ama çamur atmak için kaç gündür çaba harcadığın belli. birliği bozamazsın bunu herkes görüyor

  • Selim22 Ocak 2017 17:45

    1000-2000 liralık hisse nedir ki! Şimdi almaya kalksam bu fiyatlarla 1 milyon lotun üzerinde alırım. AYIPtır ya 1000 lira nedir?

  • Selim22 Ocak 2017 17:41

    Kervanzede tb2013 ülker forumunda neler yazmış. Dün, 16:23 #4666 tb2013 tb2013 is offline Duhul Sep 2013 Gönderi 982 Esas Kapı orada arkadaş, beğenmeyen çekip gider. Ben de bunu anlamıyorum, hergün sayfaya giriyorlar, ah vah çekip gidiyorlar... Valla keyfim yerinde, gayet de iyi maliyetim var ; ) Buradan aldığımla başka tahtaya gireceğim. İsterse aylarca beklesin. Çok da umrumdaydı..... yazı kime ait tb2013 e ait ama okuma da sorun var .. anlamada sorun var! ALGI bu

  • matematikçi22 Ocak 2017 17:18

    al 1000-2000 liralık dursun. demedi deme.

  • Selim22 Ocak 2017 17:18

    Kervanzede tb2013 ülker forumunda yazıları vardı. Demek ki hem kervan hem de ülkeri var! Katılmıyorum... kendi ağzıyla yazıyor .. Ülkerim var diye ama hala katılmıyorsunuz. Algı bu işte

  • matematikçi22 Ocak 2017 17:18

    selim aşağıda gayette iyi maliyetim var demişsin de....

  • Selim22 Ocak 2017 17:16

    balinus2 epeydir sesin soluğun çıkmıyor sayın tb 2013 hayırdır bizim bilmediğimiz bir şeyler mi var? ehhh tb kayıp değil

  • Selim22 Ocak 2017 17:13

    Sis Turizm Net Borç Hesaplaması 30.09.2012 Konsolide ('000 TL) Nakit f azlası 5,552 KV Finansal Borçlar (254,665) UV Finansal Borçlar (35,110) Net Borç (284,223) Birleşme raporu sayfa 105 den alındı. 2012 de Sis turizmin net borcu 284 milyon lira. Kervancılar bu borçlar nereden geliyor diye ağlıyordu. Birleşme raporuna bakınız. ..... Kaynak verilmiş mi! neden katılmadınız.

  • Selim22 Ocak 2017 17:12

    kervan da lotum yok! İkna ederseniz olur. Başka hissede var! Afyon, YKBNK, zoren, VKGYO

  • matematikçi22 Ocak 2017 16:50

    kaç lotun var selim, maliyet kaç

  • matematikçi22 Ocak 2017 16:50

    selim biz sırtımızı devletimize yaslamışız, güveniyoruz çok şükür. arkadaşlarımız da senden iyiler insallah.....

  • Selim22 Ocak 2017 16:43

    96 kuruştan niçin çağrı yapmadı. işte diyoruz ya aklını kullanmadı. belki kurtulurum dedi. mahkeme şansım var dedi, onu kullanırım dedi, akıl hocaları da akıl verice..... çağrı oldu 2,bilmem kaç..... güzel yazı ... beğendim. size bu aklı kim verdi? Acaba bu aklı verenler SS ile ortak mı çalışıyor. Kimin eli kimin cebinde... SS nasıl tilkidir?

  • Selim22 Ocak 2017 16:37

    TB2013 hemen dava aç. 10 sn durma.

  • TB201322 Ocak 2017 16:32

    Ülker sayfasında da FETÖ korkusu ile milleti vahamete sürükleyenler gibi, burda da kağıdı battı gösterenlere gösterilecek tepki elbette aynı olacakdı. Ülker için yaptığım tavsiye sanki KERVAN için söylenmiş gibi gelip burada yazı yazanlara söylüyorum. Ülkerden aldığım para ile kervan'a gireceğim. İnadına Doldurmaya devam. Çok merak ediyorsanız eğer.!

  • Selim22 Ocak 2017 16:27

    matematikçi, Selim de mehmet de aynı kişi. Yorumları bir daha oku.

  • Selim22 Ocak 2017 16:24

    Kervanzede tb2013 ülker forumunda yazıları vardı. Demek ki hem kervan hem de ülkeri var!

  • Selim22 Ocak 2017 16:23

    Kervanzede tb2013 ülker forumunda neler yazmış. Dün, 16:23 #4666 tb2013 tb2013 is offline Duhul Sep 2013 Gönderi 982 Esas Kapı orada arkadaş, beğenmeyen çekip gider. Ben de bunu anlamıyorum, hergün sayfaya giriyorlar, ah vah çekip gidiyorlar... Valla keyfim yerinde, gayet de iyi maliyetim var ; ) Buradan aldığımla başka tahtaya gireceğim. İsterse aylarca beklesin. Çok da umrumdaydı

  • matematikçi22 Ocak 2017 16:22

    96 kuruştan niçin çağrı yapmadı. işte diyoruz ya aklını kullanmadı. belki kurtulurum dedi. mahkeme şansım var dedi, onu kullanırım dedi, akıl hocaları da akıl verice..... çağrı oldu 2,bilmem kaç

  • Selim22 Ocak 2017 16:17

    Kervanzede tb2013 ün ülker de yazdığı yazıları neden beğenmediniz. Gidin okuyunuz. Teyit ediniz. Yoksa bu beğenmeyenler tb2013 mü?

  • matematikçi22 Ocak 2017 16:16

    Selim kardeş, sen kervn yatırımcısımısın, yoksa paralı uşagımısın. Allahına açık konuş. o kadar olumsuz konuşuyorsun kiiii.. çağrı yapmayacak diyorsun. Sonsuza kadar mı. GM lerinden 3 tane otelin kullanım haklarını değerlemeye yakın rakamla satarsa tüm borçlarınuı da oder. Çağrı tutarı da kalır. Bence bu kadar açık…… işi hem kendisi açısından hem de yatırımcısı açısından zora sokuyor. Anlamadım, sen neye hizmet ediyorsun…. yorumlarının Bize faydası olacaksa yaz. …

  • Hasan S.22 Ocak 2017 16:07

    Tam 4 yıl oldu.Dile kolay.4 yıldır hisse dibin de dibine baskılandı.Mahkemelerle süreci uzatırken de sürekli zarar eden bir mali yapıyı oluşturdular.Bizler bu hisseye bugün girmedik.4 yıl evvel girerken halka açık bir şirkettir dedik girdik.4 yıl önceki mali yapısı da ortada iken girmemiz gayet normaldi.Bugün giren kişi için neden giriyorsun diye sorabilirsiniz.Ama bize sorma o vakit bistte yer alan tüm yatırımcılar sorman gerekecektir.Biz girdiğimizde çağrı zorunluluğu diye bir şey de yoktu. Çağrı zorunluluğu bizler girdikten sonra gerçekleşti. Bizler, girdiğimizden bugüne tüm yatırımımız bir hiç oldu adeta.Üstüne üstlük koskoca 4 yılımızı da yediler. ky nin birliği için gerçekleşen oluşum haklarını arayışları adınadır.Ankarada yürüyeceğiz İnşallah.Hakkımızı hukuki zeminde talep edeceğiz.KY nin zferi olacak İnşallah.Ky üzerinden alavere dalavere işler çevrilmesine müsaade etmeyeceğiz. Ankarada buluşmak dileğiyle

  • TB201322 Ocak 2017 16:02

    Aşağıda bir başka hisse senedinin sayfasında yazdığım yorum sanki KERVAN'da yazılmış gibi paylaşılmıştır. Oysaki alakası bile yoktur. Bu tarz şahsımı ve rumuzumu kullanarak algı yapan sahtekarlara itibar etmeyiniz. Daha önce de vurguladığım gibi, KERVAN sayfasında yorum yazmak benim için bitmiştir. Yalanların, dolanların, iftiraların kol gezdiği bu sayfada değil 1 yorum yazmak; bir harfimi bile ziyan etmem. Rumuzlar üstünden kim algı yapıyorsa yapsın, bilinizki KY düşmanıdır. İster grubunuzun içinde olsun, isterse MEMSA'da gezip de 1 lotu bile olmadan buralarda akıl dağıtanlar olsun... Kervan ile alakalı yorum yazmamı kimse beklemesin. Haciz davam tamamlandığında, şahsımla alakalı yorum yazanları da tek tek yargıya taşıyacağım. Kimin ne yaptığı umrumda değildir.

  • Selim22 Ocak 2017 15:49

    SS çağrı fiyatına niye itiraz etsin ki. basit bir faiz hesabı... 0,96+ trlibor... 0,96+1,44=2,40 (mesela).... EEE o zaman neden 96 kuruştan çağrı yapmadılar! Demek ki ödemeyeceğine göre istediği kadar itiraz eder! Elinde o kadar avukat olan adam itiraz etmeyecek de ne yapacak! Adamın işi gücü itiraz etmek! Hissenizi satın gidin diye yazan yok! Bu çok zor bir iş hazırlıklı olunuz! HAyal kurmayın. Yoksa sukutu hayale uğrarsınız.

  • Selim22 Ocak 2017 15:33

    6. Grup yasal kayıtlarında 30 avukata ve/veya avukatlık bürolarına avukatlık işlemleri için toplam 1,485,745 TL avans vermiştir. Ayrıca Grup'un kısa vadeli ticari borçlar hesabında takip edilen ve hesaplarını henüz kapatmadığı 7 avukat ve avukatlık bürolarına olan borç tutarı 54,206 TL'dir. Grup yönetimi ilgili avukat ve/veya avukatlık büroları ile yapılmış herhangi bir avukatlık sözleşmesi olmadığını ifade etmiştir. İlgili avukatlardan mutabakat mektubu ve avukat mektubu temin edilememiş olup takip ettikleri herhangi bir dava nedeniyle oluşabilecek taahhüt ve yükümlülükler tespit edilememiştir. Bu nedenle tespit edilemeyen taahhüt ve yükümlülükler ilişikteki konsolide finansal tablolara yansıtılamamıştır. (Not 12). Bu avukat ordusu neden besleniyor ÇAĞRIYA İTİRAZ etmeyecekte!

  • Hasan S.22 Ocak 2017 15:24

    Ky hakkını alamayacak vurgusu ile ky yi hisselerinizi zatın demek için mi çırpınırsınız.zarardan verip te kurtulalım mı? Devletimizin bağlayıcı kurumlarına ,adaletin hukuk zemininde sağlanacağına güvenimiz tamdır.Zorunlu çağrıyı yerine getiremeyen biri tümü ile iflas etmelidir ancak. öyle mal kaçırarak göstermelik bir iflas değil. Ticaretini yaptığı sektördeki firması şuan içinde bulunduğu hukuki süreçten iflas edişi ancak ve ancak o şirketten ceketini alıp çıkarak iflas bayrağını dikerek mümkündür. Saman altından bir kuruş kaçıramadan iflası mümkün olacaktır. KY, ancak ve ancak bu şekilde bir iflas durumu gerçekleşirse kendim ettim kendim buldum diyecek ve yatırımının üzerine gerçekten de alavere dalavere iş çevirmemiş diyecek soğuk su içeçektir. Evet böyle bir iflası gerçekleşirse çağrı yapmaz.bu şartlar gerçekleşsin SPK nın zorunlu çağrısını gerçekleştirmesin bu durumu anlarız. Ancak şirketten malı götürür ve çağrı yapmıyorum derse de Devletimizin adaletine güvenimiz tamdır NOKTA

  • Selim22 Ocak 2017 15:17

    Kervanzede tb2013 ten 24-12-2016, 13:45 #4361 tb2013 tb2013 is offline Duhul Sep 2013 Gönderi 982 Esas İnşallah 'la, Maşallah 'la hem kendilerini hem de milleti kandırıyorlar... Hisse yükseldikçe, pohpohlamalar da artacak... KAP'a da yeni yeni haberler gelecek. Sayfada online olanların sayısı da artacak... Sonra bir bakmışsınızki, yine diplerde... O sebeple, yükselişler benim açımdan satış fırsatıdır...

  • Selim22 Ocak 2017 15:13

    Ben düşmanlarımla başa çıkabilirim. Tanrı beni dostlarımın kötülüğünden korusun. (Voltaire) Düşmanlarınızı sevin, çünkü kusurlarınızı yalnız onlar size açıkça söylerler. (Benjamin Franklin) Açık yürekle konuşan düşman içten pazarlıklı dosttan iyidir. (Hz.Ali) ....... Diyeceğim dostunuzu da düşmanınızı da iyi biliniz.

  • Selim22 Ocak 2017 15:07

    Dün, 16:23 #4666 tb2013 tb2013 is offline Duhul Sep 2013 Gönderi 982 Esas Kapı orada arkadaş, beğenmeyen çekip gider. Ben de bunu anlamıyorum, hergün sayfaya giriyorlar, ah vah çekip gidiyorlar... Valla keyfim yerinde, gayet de iyi maliyetim var ; ) Buradan aldığımla başka tahtaya gireceğim. İsterse aylarca beklesin. Çok da umrumdaydı

  • Selim22 Ocak 2017 14:46

    Aarel bank icra haberi ilk düştüğünde yatırımcı çok panik yapmıştı. Hisse fiyatı da ayrı bir durum. Forum da biri bu icra işinin 1 yıl süreceğini yazmıştı. Bu yazıyı yazan bu icra haberinden sonra hisselerini de sattı. Aarel bank icra işi yaklaşık 17 aydır sürüyor henüz Aarel bank bu işi sonuçlandıramadı (12 ay sürmesi bekleniyordu). Bu durum daha ne kadar sürer bilmem. Çağrı kararı bekleyen yatırımcıları çok iyimser gördüm. Yüksek mahkeme yatırımcı lehine karar vermesi normal durum. Ama daha sonra Z.T. Nin hemen çağrı yapacağı beklentisi çok yanlış bir beklentidir. Sonra hemen çağrı olmazsa bu beklentiye giren yatırımcının psikolojisini düşünebiliyor musunuz? Demem o ki dereyi görmeden paçayı sıvamayın. Sonra sukutu hayale uğrarsınız.

  • Mehmet22 Ocak 2017 14:04

    Sis Turizmin net borcu 2012 yılında 284 milyon . Döviz kurunun sert artışı bunun yanında işleyen faiz ile 2016 yılında 404 milyon liralık icra çok mu? Az olduğu kanaatini taşıyorum. AAREL banka ödenen faizin %10.5 olduğu düşünülürse. 2016 yıl sonu bilançosunda bu 404 milyonun ne kadar olduğunu öğreneceğiz. Bilançoya inanmıyorsunuz ama KERVAN 2016 yılı bilançosunda kar yazacak! Neden diye sorarsanız!....

  • Selim22 Ocak 2017 13:47

    SS çağrı fiyatına niye itiraz etsin ki. basit bir faiz hesabı... 0,96+ trlibor... 0,96+1,44=2,40 (mesela).... EEE o zaman neden 96 kuruştan çağrı yapmadılar! Demek ki ödemeyeceğine göre istediği kadar itiraz eder!

  • Mehmet22 Ocak 2017 13:45

    Sis Turizm Özsermaye Değeri 30.09.2012 Ana Ortaklığa ait özkaynaklar 79,173,956 TL Ödenmiş Sermaye 67,500,000 TL Birleşme raporu sayfa 107 Ceylan Özsermaye Değeri 30.09.2012 Ana Ortaklığa ait özkaynaklar 51,909,000 TL. Ödenmiş Sermaye 60,000,000TL Birleşme raporu sayfa 112 Birleşme sonrası durum ne oldu. 2013/12 bilançosunda Özkaynaklar 282 milyon Ödenmiş Sermaye 588.5 milyon …. İki farklı şirket var. Ödenmiş sermayeleri toplamı 127.5 milyon birleşme sonrası sermaye oluyor 588 milyon. İki şirketin özkaynakları toplasanız 130 milyon birleşme sonrası oluyor 282 milyon. … Tüm bunları altı üstü bir YENİDEN DEĞERLEME ile yaptılar. Ama bu işten karlı çıkan SİS Turizm oldu. Mahkemeye bunu da taşıyınız.

  • Mehmet22 Ocak 2017 13:28

    Sis Turizm Net Borç Hesaplaması 30.09.2012 Konsolide ('000 TL) Nakit f azlası 5,552 KV Finansal Borçlar (254,665) UV Finansal Borçlar (35,110) Net Borç (284,223) Birleşme raporu sayfa 105 den alındı. 2012 de Sis turizmin net borcu 284 milyon lira. Kervancılar bu borçlar nereden geliyor diye ağlıyordu. Birleşme raporuna bakınız.

  • Mehmet22 Ocak 2017 13:25

    Sis Turizm Net Borç Hesaplaması 30.09.2012 Konsolide ('000 TL) Nakit f azlası 5,552 KV Finansal Borçlar (254,665) UV Finansal Borçlar (35,110) Net Borç (284,223) .... Birleşme öncesi 2012 yılında SİS turizm net borcu 284 milyon

  • matematikçi22 Ocak 2017 13:25

    SS çağrı fiyatına niye itiraz etsin ki. basit bir faiz hesabı... 0,96+ trlibor... 0,96+1,44=2,40 (mesela)

  • Selim22 Ocak 2017 13:19

    d) (b) bendinde belirtilen sürede pay alım teklifinde bulunmak amacıyla Zeynep TÜMER tarafından Kurulumuza başvuruda bulunulmaması halinde, anılan şahıs hakkında Kurulumuzun 22.04.2014 tarih ve 12/376 sayılı kararı kapsamında işlem tesis edilmesine, e) Pay alım teklifi yükümlülüğünün yerine getirilmemiş olması nedeniyle, Şirket ortaklarının varsa meydana gelmiş zararlarının tazmini için yargı yoluna başvurabilecekleri hususunun Kurulumuz Bülteni ile duyurulmasına, karar verilmiştir…… SPK 2014/24 sayılı bültende Tüm Kervan yatırımcılarına yol gösterdi mi? Yatırımcılar için zararlarını giderme adresi mahkemeyi gösterdi mi? Göstermedi mi? Bu bülteni yatırımcılar ciddiye almadı mı?

  • Hasan S22 Ocak 2017 13:00

    2013 yılında SPK, yatırımcının haklarını koruma adına Z.Tümere çağrı zorunluluğu getirmiştir. geçen 3 yıl içerisinde de hukuki süreçler ilenmiş ve Danıştay 13. Dairenin kararı beklenmektedir. RED kararı , NOKTA konumundadır. Bundan sonra kaçış yok. Neyden kaçış yok, SPK dan kaçış yok. ya çağrı olacak ya da hiç arzu etmedikleri durum şirketlerine kayyum atanması gerçekleşecektir. Ne demek yani , " Ben , T.C. Devletinin kurumlarının beni bağlayıcı kararlarını tanımıyorum" mu diyecek. Ya tanıyacak ya da O Kayyum atanacak İnşallah. Biz olacakları yazıyoruz. senaryo yazmıyoruz. senaryo yazanlara ders veriyoruz. Görelim bakalım , T.C. Devleti krumları şaka mı yapıyor. Danıştay RED kararı verdiğin de Danıştay da mı şaka yapmış olacak :)) Bu yandaşların tümü yumoş olacak. 4 yıldır süründürdüğünüz ky ye yazdıklarınıza bakın edepsizler sizi. Hem suçlular hem de halen üste çıkmaya kalkarlar.

  • Selim22 Ocak 2017 12:59

    ARTOG değerli Ayhan Öztürk Elini kolunu sallaya sallaya geziyor mu? Çağrısı vardı yaptı mı? Burası muz ....

  • Selim22 Ocak 2017 12:48

    Kervanzede tb2013 ülker forumunda yazıları vardı. Demek ki hem kervan hem de ülkeri var!

  • Hasan S.22 Ocak 2017 12:45

    Burada biri yazıyordu. hani ukalanın öne gidenidir ya kendisi de. akrabana tanıdığın kim varsa hepsine söyle bırak 20-22 den almayı 30 dan alın hadi diye yazıyordu. O ukalaya diyoruz ki ; yandaşlarınızdaki 110 milyon lotu verin bakın nasıl alıyoruz . bizde 35 milyon lot var genel kurul çağrısı yapacağız ama 110 milyon lotun sahibi yandaşlarınız piyasada yok. ne iş ne ayaksınız madem çağrı yapmamak için batıcaksınız senaryosunu yazıyorsunuz o halde yandalarınız da 110 milyon lotu pazartesi hemen elinden çıkarsın genel kurula 140 milyona sahip gerçek ky ile girelim. zahtekarlar oluumumuzu engellemesin. ne bu arkadaş tüm yandaşlar (110 milyonun sahipleri) afkurmaya başladı. SPK size bedelin alasını ödetecektir İnşallah. ky nin kanını emmeyi kendine vazife bilmiş yumo takımlarısınız sizler. nedir bu ky nin üzerine gelmeleriniz. edepsizler sizi

  • Hasan S22 Ocak 2017 12:39

    Sıkıntı yok arkadaşlar.Burası Muz Cumhuriyeti değil. Alavere dalavere işler varsa gereken bedeli hukuk önünde öderler.SPK, zorunlu çağrı demiş.Şirketin tüm mali yapısı kayıt altındadır.Gayrimenkulleri zatıp elini kolunu zallaya zallaya ben gidiyorum diyemez.Şayet böyle bir durum olursa bu dolandırıcılığa girer ki hukukta bunun bir bedeli vardır.Sizlere korku senaryoları yazanlar yumoşturlar.Onlar bedel ödeyecek yumoşlardır.Devletimiz kurumlarının bağlayıcı kararları karşısında birilerinin senaryolarına aldanmayın. dalvere işler çevirenler bu senaryoları sunmak için dalavere işler peindeler. Devletimiz kurumlarının yaptırım gücüne güvenin. SPK, zorunlu çağrı yapmışken birileri çıkıyor çağrı yok diyor ve siz de inanıyorsunuz.SPK zorunlu çağrı derken şaka mı yaptı yani. SPK , gerekeni yapacaktır. Bu çağrıdan kaçabilmesinin tek yolu var. o da ceketini alıp şirketini terketmesidir. Kayyum gereğini yapacaktır. rahat olun

  • matematikçi22 Ocak 2017 12:37

    he he selim. he he soru, he he boru... 1,66 ya itiraz edecek(kaldı kı şu an 1,66 bile değil) sonra 2 yılda da onu kaybedecek. sonra 3,5 olacak, ona da itiraz edecek, sonra 5,5 olacak.......sonsuza kadar sürecek değil mi..... .....niye 3,5 atıyorsunuz......

  • Selim22 Ocak 2017 12:30

    Hayırsever SS ve ZT. çağrı yapacaklarını fakat 1.66 olan fiyatın fazla olduğu konusunda mahkemeye başvursalar. Çıkan sonucu yüksek mahkemeye taşısalar vs. vs. bu durumda bu çağrı hikayesi ne zaman gerçekleşir. Acaba 2017 de mi çağrı olur. Yoksa 2018-2019-2020-2021-2022-….. acaba ne zaman? Çağrı işini geciktirmeye çalışan SS ve ZT çağrı işini daha ne kadar geç yaparlar. Değerli avukat beyin bu konuda bir fikri var mıdır?

  • Selim22 Ocak 2017 12:28

    OGK toplandı ama yönetim kuruluna bu gruptan bir kişi alınsa acaba NEDAO için yazılan söylenen her şey bu kişi için yazılıp söylenmeyecek mi? Bu duruma bu 160 kişi hazırlıklı mı? Aranızda bu konu konuşuldu mu? Sonra birbirinizin kalbini kırmayın!

  • Kuçu kuçulara ithaf olunurr22 Ocak 2017 12:04

    Cağrı olacak başka yolu yokk.

  • soru22 Ocak 2017 11:54

    matematikçi. sen milleti s.... mı zannediyorsun? MMCAS ile KERVAN'ın adresleri aynı idi, yine aynı olacak. Ne belgesi soruyorsun? Sizin belgeniz nerede? Şirketin kaçtığına dair? Uydurma şizofrenik yalanlar uydurup hikayeler üretiyorsunuz, milletin psikolojisi ile oynuyorsunuz. zuhal tılhaslı her iki şirketede nasıl bakıyor? SPK nasıl irtibat kuruyor bunlarla? Taşınma gerçekleşmiş ama ilan edilmiyor. Bunun yerine siz kalkıp felaket tellallığı yapıyorsunuz.

  • soru22 Ocak 2017 11:51

    matematikçi boş konuşuyorsun. şirketin içini madem boşalttırmıyorsunuz, fabrikalar niye satılıyor? ve sesiniz çıkmıyor? zaten ipotekli ve alacaklısıda belli oteller üstünden milleti kandırıyorsunuz. ipoteksiz mallarda satılıyor milletten saklıyorsunuz. beylikdüzünde fabrika var mı yok mu? varsa ve satıldıysa bu sebeple daire boşaltıldıysa niye milletten saklıyorsunuz? Herşeyden haberiniz var bundan mı haberiniz yok? yeni erdinçler çıkmış meğer, kimsenin haberi yok.

  • Selim22 Ocak 2017 11:39

    (Bu SSnin ve ZTin ne kadar art niyetli oldugunu hala anlamayanlar var. Yav kacarin yok haaa. Ya cagriyi yapip kurtulacan, ya da tum itibarini ve sirketi kaybedeceksin. Artik cagrisiz bir kervan o-l-a-m-a-z..) Bu yazı (SS hem kötü niyetli ama hem de çağrı yapacak. Bu nasıl kötü niyet. Adam tam bir hayırsever! Süreci uzatıyor ki! KY daha fazla çağrı parası kazansın. Bunu anlamayanlar KALIN KAFALI değil de nedir? Hayırsever olmasa çağrıyı 96 kuruştan yapardı. İstiyor ki çağrı 5 liradan olsun. Bu arada çağrıyı da kendine GÜVENENLERE (hisse senedi olanlara )vermek istiyor. SABIR . SABIR. SABIR) bu yazıya denk farkı yok ama farklı gören var ZEKA işte

  • matematikçi22 Ocak 2017 11:11

    SS 0,96 dan yapmadı, 5 i bekliyor ha. yani okadar hayırsever. yada şirketin içini boşaltıyor ki çağrıyı yapsın. şirketi boşaltmasına izin vermiyeceğiz allahın izniyle. aslında biz ona iyilik yapacagız. sahip olamadığı şirketine sahip çıkacağız

  • Selim22 Ocak 2017 10:39

    SS. ve ZT nin artniyetli olduğunu düşünenler var. Ne yapıyorlarmış şirketi kötü yönetiyorlarmış. Yok şirketin içini boşaltıyorlarmış. Amaç ne şirketi batırmak mı? Hiç şirket sahibi şirketini batırır mı? Tüm bunlar neden oluyor. Şirketin içini boşaltarak ÇAĞRI ya kaynak bulduklarını düşünüyorum. Fon bulup foncuları zengin edeceklerine kendi şirketin kasasından para alarak (Şirketin kasasını boşaltarak) bu çağrıyı yapacaklar. Çağrı parasının denkleştirilmesine ne kaldı ki! Az daha şirketin içi boşalırsa çağrıyı yapacak para tamamlanmış olacak!

  • Selim22 Ocak 2017 10:27

    Bu SSnin ve ZTin ne kadar art niyetli oldugunu hala anlamayanlar var. Yav kacarin yok haaa. Ya cagriyi yapip kurtulacan, ya da tum itibarini ve sirketi kaybedeceksin. Artik cagrisiz bir kervan o-l-a-m-a-z.. SS hem kötü niyetli ama hem de çağrı yapacak. Bu nasıl kötü niyet. Adam tam bir hayırsever! Süreci uzatıyor ki! KY daha fazla çağrı parası kazansın. Bunu anlamayanlar KALIN KAFALI değil de nedir? Hayırsever olmasa çağrıyı 96 kuruştan yapardı. İstiyor ki çağrı 5 liradan olsun. Bu arada çağrıyı da kendine GÜVENENLERE (hisse senedi olanlara )vermek istiyor. SABIR . SABIR. SABIR

  • AĞLAK22 Ocak 2017 10:05

    2014 -2017 ye kadar ÇAĞRI, ÇAĞRI, ÇAĞRI diye yazanlar ağlamıyormuş. SS ye ZT ye küfredenler, beddua edenler ağlamıyormuş. Sabah akşam mahkeme kararı ne oldu diyenler ağlamıyormuş! Mahkeme kararı bir an önce sonuçlansın diye SPK, Mahkeme kapılarını aşındıranlar ağlamıyormuş. SPK haftalık bültene bakıp SPK nın bir yaptırımı yok mu diyenler ağlamıyormuş. Forumlarda birlik kurmak için çalışanlar ağlamıyormuş. Whatsupta grup kuranlar ağlamıyormuş. Tüm bunlara kim inanır KADİR İNANIR. Tüm bu ağlayanlara Sezen Aksu dan gelsin. SEN AĞLAMA….

  • Soru22 Ocak 2017 00:51

    Mmcas taşındığında kervan da taşındı diyecekleri yerde kalkıp boşaltılan daire üstünden kervan kaçtı algısı yaptınız burada. SS ve zt nin artniyetli olduğunu bilmeyen mı var. Size ne demeli peki? Boşaltılan dairede mmcas da vardı hiç ondan bahsetmeyip milleti saf yerine koyarak kervan kayboldu ayağı yapıyorsunuz. Şunu gördüm ki milletin zaafindan herkes yararlanıyor. SS ile mücadele edenler bile

  • Matematikci21 Ocak 2017 23:13

    Bu SSnin ve ZTin ne kadar art niyetli oldugunu hala anlamayanlar var. Yav kacarin yok haaa. Ya cagriyi yapip kurtulacan, ya da tum itibarini ve sirketi kaybedeceksin. Artik cagrisiz bir kervan o-l-a-m-a-z...

  • Soru21 Ocak 2017 22:30

    Bırakın şu 2 aydır boş lafını. Madem öyle SPK nasıl ulaşmış bu adamlara bugüne kadar ? Daha birkaç gün önce kapa açıklama yaptılar. Milleti psikolojik olarak etkilemeyi bırakın.

  • Soru21 Ocak 2017 22:17

    Belge yok madem koydugunuz fotoğrafta niye kervan ile mmcasin tabelaları üst üste? İkisinede Zuhal tilhasli bakıyor adresleri niye farklı olacak!?

  • beko1921 Ocak 2017 22:10

    uyapta red kararı henüz yok.neden olmayan bir şeyi yazıyorsunuz acaba?

  • Emzikci mülayim 21 Ocak 2017 21:21

    Siz 4 yıldır gaz la gidiyorsunuz doğruları yazanlara hep saldırılar yapıyorsunuz burda yazılı kalsın bu senede çağrı yok resmini çekin 2017 de çağrı yok dua edin şirket kottan atılmasın gazla peynir gemisi yürümez

  • soru21 Ocak 2017 21:10

    MMCAS yeni yerine taşınırken aslında kervanda taşınmış oldu. Nedense henüz kervan için açıklama yapılmıyor. onun yerine bu şekilde KAÇTI haberi yapılıyor? Neden? Genel kurula kadar yapılan herşey hoşuma gitti fakat iş genel merkez bomboş, kimse yok, cevap veren yok şeklinde panikvari bir havaya sokuluncada garibime gitti. 12 ocakda mmcas yeni adresini açıklıyor, 19 ocakda da bu haber veriliyor. verin vermesine de mmcas'dan yeni adresinden neden bahsetmiyorsunuz? tabelaları bile üst üste fotoğrafta

  • matematikçi21 Ocak 2017 20:55

    Ey soru; MMCAS ayrı, KERVN ayrı. Evet tek benzer tarafları ikisi de halka açık şirketler. Ama kağıt üzerinde ikisinin de aynı yerde olduğunu ve olacağını belgeleyen hiçbir belge yok. Kaldı ki şirket en az; 03/01/2017 ile 12/01/2017 tarihleri arasında zaten kayıptı. Kervan hala kayıp. Kayıp olmasaydı ya da korkmasaydı ihtarı alırdı. Şirketin komşularına göre 2- 3 aydır kayıp lar. Aslında seni insan yerine koyup cevap veriyoruz, bana göre değmezsin ama… Yarabbim böyle akılsızlara akıl ihsan eyle. (amin)

  • vlktimes21 Ocak 2017 20:03

    Holding addaya gitmiş. Fakat spk hemen bulmuş kulağını çekmiş. Oda ağlamış. Ağlayınca emzik verniş . Bir daha yaparsan daha büyüğünü veririm demiş.Oda meee demiş. Sonra spk buna bir isim Koyalım kurulu toplayın demiş.Ve koymuşlar . ÇAĞRI .

  • soru21 Ocak 2017 19:20

    Şirket Yönetim Kurulu'nun bugün yaptığı toplantısında; Şirket merkezinin Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, Çam Apartmanı, No 36, Daire 6, Zincirlikuyu, Şişli - İstanbul adresine taşınmasına, Şirket merkezi değişikliğinin Ticaret Sicil Memurluğu'na bildirilerek tescil ve ilan işlemlerinin yapılmasına karar verilmiştir. Sayın, Pay sahiplerimizin bilgisine sunulur. MMC SANAYİ VE TİCARİ YATIRIMLAR A.Ş. Şimdi merak ettiğim şey 12 ocakda yukarıdaki açıklama yapılmış. MMCAS ve Kervan'ın merkezi aynı daire idi. Bunu bilmiyormuş gibi kervanı kayıp gibi göstermek birincisi kurumları kandırmaktır, ikincisi de yatırımcının kafasını karıştırmaktır. Şirket bu adres değişikliğini özellikle duyurmayarak sözüm ona yatırımcı dostları üstünden haber yaptırtıp soru işaretleri mi yaratmayı amaçlıyor? Bu haber olmasa idi şahsen benim haberim olmayacaktı. Ama gittim mmcasın kap sayfasına yeni adresi hemen buldum. Bu haber ile yapılmak istenen nedir? Baskı mı? Bana hiç öyle gelmiyor.

  • Batırımcı21 Ocak 2017 16:24

    Kervan tahtasına batırımcı olanları davet ediyorum. Yatırımcı olanlar uğramasın.

  • drtuss'a21 Ocak 2017 16:21

    drtuss burada. cesareti yok kendi nicki ile girmeye. yüzlerce insan var çünki yazamaz, paçası yemez. madem ky dostu hadi çıksın söylesin destek versin. veremez çünki memsada olmayan birliği burada görünce pisletmeyi daha uygun görüyor. millet parasını acaba alırmı? diye için içini kemiriyor. kendisi memsada sürünüyor.

  • Çağrıcılar neredesiniz21 Ocak 2017 16:03

    Çağrı olacağını yazanlar bile çağrıya inanmıyor! Eğer inansalardı. Eşine dostuna akrabasına sülalesine KERVAN aldırırdı. 1 e 10 kazanmayı sadece kendileri için değil sülaleleri için de isterlerdi! Ayinesi iştir kişinin lafına bakılmaz! Kervan tahtasında satıcı değil alıcı ordusu olurdu. Burada atıp tutmak kolay. Bu atıp tutanları kervan tahtasında da görmek isteriz.

  • Emzik meraklısına21 Ocak 2017 15:53

    Çağrı olmayınca emzik lazım olacak.

  • Yatırımcı21 Ocak 2017 15:43

    Hatta çalıştığı Blue Mountain Capital Management LLC 'den para alsın ya da şirkete ortak etsin ; ) eğer o zat, bu zat ise. Milleti keko zannediyorlar.

  • Yatırımcı21 Ocak 2017 14:45

    Bu Zeynep Tümer, Blue Mountain Capital Management LLC'de Müşteri Danışmanı, Yatırımcı İlişkileri, Pazarlama ve Strateji uzmanı olan kişi mi? Madem bu kadar ekonomiden anlıyor, bir fon şirketi bulsun çağrıyı yapsın. Müşteri danışmanı olarak çalışacağına : )

  • Emzigi mulayime yutturan21 Ocak 2017 14:43

    Kaçış yok bu cağrı sevee sevee olacakk... O zaman göreceksiniz kim bire kac kazanıyormus.

  • muro başkan 21 Ocak 2017 14:26

    mahkeme kararı uyapta ret ret ret

  • muro başkan 21 Ocak 2017 14:25

    uyapta var mahkeme kervanın itirazını ret etdi

  • Emzikci mülayim 21 Ocak 2017 13:56

    Borsada kısadan para vurmak için git kumar hissesi al çağrı var diye alemin uyanığı sizsiniz ya sonra çağrı olmayınca otur ağla hak hukuk de oldu canım başka silah mı dayadılar kervan al diye madem yatırım yapacan neden bist 30 almadın da gidip nerde havadan para vuracağın hisse alırsın sonra böyle ağlarsan ağlayana emzik

  • Ferit21 Ocak 2017 13:27

    KY spikerin taraf tuttuğunu fakat taraftarların Tilki Selimi dövdüğü ve nakavt etmek üzere olduğu konusunda hemfikir olduğunu. Maçın bu şekilde cereyan etmesinde hakem ve spikerin rol oynadığını iddia etmektedir. KY Tilki selimin kulağını ısırdığını ve diskalifiye edilmediğini iddia etmektedir. KY nin idiasına göre masa hakemleri devreye girecek maçın hakemi değişecektir. Ky nin antrenörü masa hakemlerine baskı yapmaktadır. Maçın adil yönetilmediği ve Tilki Selimin maçtan diskalifiye ile ihraç edilmesi gerektiği konusunda yoğun itirazlarda bulunmaktadır. Tilki Selimin antrenörü maçın adil yönetilmediği ve grogi duruma düşenve yerde 25 saniye kaldığını; 10 a kadar sayılmadığını sayılsa nakavt olacağını iddia ediyor … Maç yoğun itirazlarla heyacanlı bir şekilde devam etmektedir.

  • Hayret21 Ocak 2017 13:16

    Şirketin kayıplara karıştığı falan yok. Tabelada mmcasin da adı var. Niye kimse mmcas kayıp? Demiyor. Gi din bakın mmcasin kapdaki yeni adresine. Kervanda aynı adresi açıklayacak ama boş daireyi kalkıp haber yaptırıyor. Nemalandiktan sonra açıklarlar adresi. Herşeyi bulan adamlar bu bunu cozememis

  • Ferit21 Ocak 2017 13:07

    Tilki Selim ile KY arasındaki boks maçı 2013 ten beri devam ediyor. Süreçte Tilki Selim KY yi çok pis dövmektedir. KY köşeye sıkışmış gardını almıştır. Yeni raunda KY atağa kalkmış yumruklarını göstermiştir. Tilki Selim çok çeviktir; yumrukları ustaca savuşturmaktadır. KY köşesinde antrenörden taktikler almaktadır. KY antrenörü KY nin Tilki Selimi benzettiğini nakavt olmak üzere olduğunu söylemektedir. KY nin yüzü Çarşamba pazarına dönmüş nefes alış verişi bozulmuştur. Rauntlarda 3 kez grogi duruma düşmüştür. Ama maçı alacağına olan inancı tamdır. Ky maçın hakeminden Tilki Selimin faullü yumruklar vurduğunu Tilki Selime ihtar vermediğini ve Tilki Selimin diskalifiye olması gerektiğini iddia etmektedir. Çok heyecanlı maç herkes tarafından ilgiyle takip ediliyor. Maçın nasıl biteceği üzerine bahisler konmaya başlamıştır.

  • Ferit21 Ocak 2017 12:50

    Tilki Selim ile KY arasındaki boks maçı 2013 ten beri devam ediyor. Süreçte Tilki Selim KY yi çok pis dövmektedir. KY köşeye sıkışmış gardını almıştır. Yeni raunda KY atağa kalkmış yumruklarını göstermiştir. Tilki Selim çok çeviktir; yumrukları ustaca savuşturmaktadır. KY köşesinde antrenörden taktikler almaktadır. KY antrenörü KY nin Tilki Selimi benzettiğini nakavt olmak üzere olduğunu söylemektedir. KY nin yüzü Çarşamba pazarına dönmüş nefes alış verişi bozulmuştur. Rauntlarda 3 kez grogi duruma düşmüştür. Ama maçı alacağına olan inancı tamdır. Tilki Selim maç başındaki kondisyonunu korumaktadır. Yüzünde bir deformasyon görünmemektedir. Ky maçın hakminden Tilki Selimin faullü yumruklar vurduğunu Tilki Selime ihtar vermediğini ve puan silinmesi gerektiğini söylüyor. KY maçın hakeminin gözünün görmediğini tüm seyircilerin de gördüğü üzere adil bir dövüş olmadığını söylerken. ..

  • Mehmet21 Ocak 2017 12:28

    Kimin kafası kalın! Kimin kafası ..... Hepsini zaman gösterecek. Sabırla koruk üzüm olur!

  • Mehmet e21 Ocak 2017 12:08

    Mehmet Birak onu bunu. Ben diyorumki içini boşalttı e ne olacak? Cagridan mı yirtacak? Ve ayrıca diyorumki defolup gitsinler ,yatırımcı 145 milyon sermayeli şirketi yönetmesini de iyi bilir. Kalın kafan almadı sanırım bunları.

  • Mehmet21 Ocak 2017 11:46

    KY Şirketinin içinin boşaltıldığını düşünüyor. Bu bağlamda bu duruma engel olmak amacıyla ifa davası açmıştır. Bununla yetinmemiş olağanüstü genel kurulu toplama çabası içine girmiş 160 kişiyi toplamıştır. Yönetime talip olan bu kişiler aynı zamanda KAYYUM istemektedirler. Biliyorlar ki şirketin içinin boşaltılması kendilerine zarar verecektir. Bunları anlıyorum yalnız kafama bir şey takılıyor Şirketin içi neden boşaltılıyor. Amaç çağrıyı yapmak mı? Çağrıyı yapmak için hazırlanan kişiler şirketin içini neden boşaltıyorlar! Burada yapılan yorumlarda çağrı-mahkeme beklentisi yüksek olan kişiler ÇAĞRI inançları hiç sarsılmadı. Şirketin içinin boşaltıldığını düşünen kişiler ÇAĞRI olacağına nasıl inanmaktadırlar? Bunu anlamakta zorlanıyorum. Demek ki çağrı yapmak istiyorsan şirketin içini boşaltman gerekiyor. Bu ne yaman çelişki ANNE!

  • Mehmet21 Ocak 2017 11:24

    25. Ana ortaklık Şirket olan Kervansaray Yatırım Holding A.Ş'nin taşınmazlarında bulunan ve işletmesini yaptığı Bodrum Oteli'ni 4 Ağustos 2015 tarihinde SBK Holding A.Ş. ye aylık 84,000 USD, yıllık 1,008,000 USD olmak üzere 10 yıllığına kiraya vermiştir. Yapılan sözleşmeye istinaden toplam kira bedeli olan 10,080,000 USD'nin 5,080,000 USD'si sözleşme imza tarihinde ödenecektir. 31 Aralık 2015 tarihi itibariyle SBK Holding A.Ş.'den 10,181,911 TL tahsilat yapılmıştır. SBK Holding A.Ş. Kervansaray Bodrum Oteli'ne 27,960,000 TL değerinde 10 senelik kira şerhi işletmiştir. Grup 30 Haziran 2016 tarihi itibariyle Bodrum Oteli'ni işletmeye devam etmekle birlikte herhangi bir devir işlemini gerçekleştirmemiştir. .... Bodrum oteli kim işletiyor Kervan . SBK dan alınan para ne oluyor. Borç almış oluyorlar. Şirketin içi nasıl boşaltılıyor... Tilkilik bu işte

  • Mehmet21 Ocak 2017 11:09

    Bu 14-15-16. maddelerde yer alan gayrimenkuller kervan birleşme raporu sayfa 98-99-100-101 de görülebilir. Teyit amacıyla

  • Mehmet21 Ocak 2017 11:02

    16. Grup'un bağlı ortaklığı olan SİS Dokuma Boya İplik Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin aktifinde kayıtlı Bursa İli, Osmangazi İlçesi, 396 ada, 2 parselde bulunan fabrika binası 14,000,000 TL'ye 31 Ekim 2014 tarihinde satılmıştır. Satış tarihi itibari ile herhangi bir ekspertiz raporu olmamakla birlikte satılan taşınmazın 9 Ocak 2012 tarihli Çınar Taşınmaz Değerleme ve Müşavirlik A.Ş. tarafından yapılan ekspertiz raporlarına göre değeri 19,896,000 TL'dir.

  • Mehmet21 Ocak 2017 11:02

    15. Grup'un bağlı ortaklığı olan Mintay Dış Ticaret ve Tekstil Sanayi A.Ş.'nin aktifinde kayıtlı Çorum İli, Merkez İlçesi, Pınarçay Köyü, kır Mevkii, 6 pafta, 732 parselde bulunan fabrika binası ve müştemilatı ile birlikte Çorum Organize Sanayi bölgesi 12.cadde No:4 adresindeki gayrimenkul 7,100,000 TL'ye 19 Mart 2014 tarihinde satılmıştır. Satış tarihi itibari ile herhangi bir ekspertiz raporu olmamakla birlikte, satılan taşınmazların 10 Nisan 2011 tarihinde Elit Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından yapılan ekspertiz raporlarına göre değeri 11,000,000 TL'dir.

  • Mehmet21 Ocak 2017 11:01

    14. Ana ortaklık şirket olan Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.'nin aktifinde kayıtlı Tepecik Yolu, Selçuklar Sokak No:2 Sarıkonaklar Sitesi B4/1 Blok 10 No'lu bağımsız bölüm Akatlar Beşiktaş, İstanbul adresindeki apartman konutunu 2,600,000 TL satış bedeli ile ilişkili taraf Berad Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Pazarlama Limited Şirketi' ne ve Tepecik Yolu, Selçuklar Sokak No:2 Sarıkonaklar Sitesi B4/1 Blok 11 No'lu bağımsız bölüm Akatlar Beşiktaş, İstanbul adresindeki apartman konutunu 3,000,000 TL satış bedeli ile Kervansaray Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Adil İlhan Ceyhan' a 31 Mart 2014 tarihinde satmıştır. Satılan taşınmazların 21 Kasım 2012 tarihinde Respa Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. tarafından yapılan ekspertiz raporlarına göre değeri 6,510,000 TL'dir.

  • Mehmet21 Ocak 2017 10:58

    1. Grup'un varlıklarında bulunan net ekspertiz değeri, 144,815,424 TL olan 70 adet taşınmaza ait tapu mutabakatları temin edilememiştir. Doğrulama alınamayan tutarlar nedeniyle varsa oluşabilecek taahhüt ve yükümlülükler ilişikteki konsolide finansal tablolara yansıtılamamıştır. 14.15.16 maddelerde 4 gayrimenkulun satıldığı görülüyor. Bu satışlar değerleme raporlarının altında bir fiyata satılıyor. 14.15.16. maddeleri sonra alacam Ama bu satışlardan dolayı bu 144 milyon azalmalıydı. Çünkü satılmışlardır. Bu rakam yaklaşık 37.5 milyon azalmalıydı! Bu durum oldukça manidar…

  • Mehmet21 Ocak 2017 10:50

    1. Grup'un varlıklarında bulunan net ekspertiz değeri, 144,815,424 TL olan 70 adet taşınmaza ait tapu mutabakatları temin edilememiştir. Doğrulama alınamayan tutarlar nedeniyle varsa oluşabilecek taahhüt ve yükümlülükler ilişikteki konsolide finansal tablolara yansıtılamamıştır ATA Uluslararası Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.... Member Firm of Kreston International Dr. Ali YÜRÜDÜ Sorumlu Denetçi........... 2013-2014-2015 denetimi yapan kişi 2016 da da aynı işi yapıyor. Neden sadece bu durumu 2016 yılında görüyor. Daha önce neden görmedi? Çok manidar...

  • Mehmet21 Ocak 2017 10:43

    YÖNETİM KURULU BAŞKANI KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş. 06.01.2016 17:10:12 Yönetim Kurulu'muzun bugün yaptığı toplantısında; Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan, Sermaye Piyasası Bağımsız Dış Denetleme hakkında yönetmeliğin 14. maddesi gereği ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 398. Maddesi kapsamında gerçekleştirilecek bağımsız denetim hizmetleri ile ilgili şirketimizin 2016 yılı Bağımsız Denetleme Kuruluşu olarak Güncel Bağımsız Denetim Danışmanlık ve YMM A.Ş.'nin seçilmesine ve yapılacak olan ilk genel kurul toplantısında genel kurulun onayına sunulmasına karar verilmiştir. ..... Bunun gereği yerine getirilmemiştir. 6 aylık bağımsız denetim kurumu hala ATA Uluslararası Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. Member Firm of Kreston International Dr. Ali YÜRÜDÜ Sorumlu Ortak Başdenetçi Görünüyor. Neden acaba!

  • Yatırımcı21 Ocak 2017 10:36

    küçük yatırımcı en kısa sürede göreve, ben yaptım oldu patronluğu bitmiştir. Halka açık bir şirkette kanun nizama uyulur. Oldu ki uyulmadı ceza evi resepsiyonu size yerini ayırır. Keser döner sap döner gün gelir hesap döner.

  • Herşeyi bilen ky21 Ocak 2017 09:53

    Zeynep Tümer Selim için işleri iyi yönetmiyor diyormuşsun. Alın kontrolü elinize hem kendinizi hemde ky yi düzlüğe...Selimide idam sehpasına çıkarın. Bak Çetin beyde bu durumdan rahatsız diyeyim sana.

  • İsmail üstün21 Ocak 2017 08:02

    Borsa artik yatirim yeri olmali... Spk nin yetkileri artirilmali, küçük yatırmcı ona buna yem edilmemeli...

  • Grlonl21 Ocak 2017 00:19

    Bu arada ben 4 yıldır beklemiyorum. 0.17 krş tan aldım.Bir miktarda 0.22 den aldım. Ölücüyüm yani. Ölü dirilirmi ? Çağırana bağlı. Bu arada ben zenginim zaten...Hadi tekrar et .Bu Çağrı olacak.

  • Grlonl21 Ocak 2017 00:01

    Neymiş.... Bu ÇAĞRI olacak. Bütün mahkemeleri kaybettiniz/kaybedeceksiniz. Yok efendim adalet,1e5 kazanacaklarmış.Siz sahtekarlık yapın.Şaibeli işlere kalkışın. Direnci görünce meee meeeee. Pamuk eller cebe.Yapacak birşey yok. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı hiç üzgün değiliz.

  • yatırımcı20 Ocak 2017 23:40

    it ürür kervan yürür. burası ne komedi dükkanı nede ağlama duvarı burası borsa, borsa ne demek yatırım demek, ben kazancımı alın terimi kaptırmam merak etme mülayim..yatırımcı hiç bir zaman sen kadar ucuz olmaz..anlayana .....

  • Nurettin20 Ocak 2017 23:22

    Sanırım amaçları kotadan şiketti attırmak. Ondan sonra bldirimsiz habersiz şirketin her turlü varlığını isedikleri fiattan al sat yaparlar. Devletin şirket yönetimine bir an önce el koyması gerek.

  • Bombacı mülayim 20 Ocak 2017 23:17

    Ağlayana emzik var. Borsa da kuş vuracaksın çağrı olacak parayı vuracaksın olmayınca da ağlayacaksın haktan hukuktan bahsedeceksin çağrı olsaydı hemen 1 e 5 alsaydın haktan hukuktan bahsetmezdiniz alemin uyanığı sizsiniz ya bi

  • Zavalli Tilkicik20 Ocak 2017 23:15

    Artog neden kapandı? Kervan neden kapanacak? Alakası bile yok. İcradaki mallar satildiginda alacaklida kalmayacağına göre şirket neden kapanıyor? Bunlar eğer defolup gideceklerse buyursunlar bosaltsinlar şirketi. Bu şirket pekale yatırımcısı ile yoluna devam eder. Niye batsinki? Sebep ne? Hem icrada oteller satılacak hemde borç aynen kalacak onuda Ky mı ödeyecek? Başka?

  • Hasan S.20 Ocak 2017 22:59

    Bombacı Mülayim, yorumunuz sizi emniyet teşkilatına ihbarı gerektiriyor. Verilen adrese tehditiniz gayet nettir. O adrese terörist mi göndereceksiniz yumoş bombacı. Devletimizin Adaleti sizin gibi çete zihniyetlilerin kafasını ezmek için her daim hazırdır. Akıllı ol

  • Pörtföy yönetimi 20 Ocak 2017 22:45

    Kervn da bu kadar cüretkarla yapılan bütün işleri hayretle izliyoruz. Ülkenin ekonomisi ve borsasını yönetenlerin bunları izlemesinde daha büyük hayretle izliyoruz. Clkho Artog ta olduğu gibi adamlar şirkette operasyonu bitirdikten sonra müdahale edecekler gibi görünüyor

  • Saçmalik20 Ocak 2017 22:03

    27 termale Bodrum'a ise 90 milyon TL veripde şirketin dışına çıkaracağına o para ile 50 milyon Lot ile problemi oladuguna göre bu yatırımcılara çağrı paralarını verse elinde 450 resmi , 130 da gayriresmi Lot olacak.Çağrı fiyatından yine istese bu lotlari pazarlar. O yüzden 50 milyon lota çağrı yapmamak için şirketi boşaltmakda neyin nesi? Kim inanır buna?

  • yatırımcı20 Ocak 2017 21:52

    yatırımcının talebi 2 yıldır yapılmayan genel kurulun yapılmasıdır. dirayetli ve vasıflı bir tüccar bu şirketi 1 yılda ayağa kaldıracaktır. bu şirket aile şirketimi tüm kazançlar faizsiz yönetim kurulu tarafından iç edilmektedir.

  • Şemsiye açılıyor 20 Ocak 2017 21:51

    20/01/2027 : 2.655 :-)

  • Turhan 20 Ocak 2017 21:49

    ursa hoteli 27 milyondan Bodrum hoteli 90 milyondan icraya götürmek tam bir komedi :)) Hemde bildirimsiz saklı gizli yürüdü işler ana yatırımcı dikkatli takibinden kaçmasaydı altın vuruşu yapacaklardı. Bu işler ülke borsasına sürekli darbe vurmaktadır. Bu borsayı yöneten devlet kurumları niye bulaşarak müsamahalı ve umursamaz anlamak mümkün değil.

  • Bank manager 20 Ocak 2017 21:42

    Ayıp ayıp ayıp... Adeta üç yıldır bütün yapılan işler yatırımcının gözüne baka baka alay eder gibi yapılan işler... Bütün kurumlar hiçe sayılarak yapılan birbir alavere dalavereler.. Ülke borsası için Rezalet rezalet rezalet... Buba seyirci kalan bu devletin kurumlarını yönetenler için yüz karası yüz karası yüz karası...

  • mehmet20 Ocak 2017 21:12

    hesap verecen selim

  • Bombacı ya20 Ocak 2017 21:10

    Bombacı haftalığına 30 lira vereyim konuşma, patronunun verdiğinden iyidir. Bak bu teklifi düşün

  • Mehmet20 Ocak 2017 21:01

    Bursa Termal, Lara, Bodrum Otel icra geldi. yatırımcı çok büyük panik yaşadı. Fazla panik yapmayın başka icra haberleri de gelecektir. Denetçi raporuna bakılırsa bunların eli kulağındadır. Belki de geldi de SS haber vermiyor. Siz 2 kere daha okuyun. Geldiği zaman panik yapmayınız.

  • Yatırımcı20 Ocak 2017 20:59

    yatırımcıların beklediği sonuç; 1- çağrı 2 - olmazya çağrı olmadı şirketin (5 yıldır zarar ettiren)yönetim kadrosunu ehil ellere teslim etmek... anlayanlar asla anlayamayacak patron ... anlatsın

  • Mehmet20 Ocak 2017 20:57

    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/581587 yatırımcı KErvan otellerinin performansını beğenmiyor. AKFGY aylık raporunun linkini aldım. İnceleyin fikir verir. AKFGY otel bol değerleme raporu da çok. İnceleyin

  • Amaç nedir20 Ocak 2017 20:49

    Mmcas in suanki kapda açıklanan yeni adresi ne ise kervaninkide o olacak. Bu haber en çok neye hizmet ediyor ? Kenetlenen zaten satmamakta kararlı fakat haberin kendisi olumsuzluklarla dolu. Bunu okuyan ve kararsız olan nalet okuyup satmak ister. En çok onları etkiliyor bu haber. Yazılan olumsuz yorumlarda bu tereddütu artırmak içinde bundan iyi fırsat bulamazdi. Zaten herkes toplanmış.

  • Ne ayak bunlar20 Ocak 2017 20:38

    Amanda aman bilancoyuda incelemişler uzman kesilmişler. Nedense bugün şimdi hepsinin yazası tutmuş.

  • murat TOSUN20 Ocak 2017 20:32

    bombacı mülayım. senin yalanını...... git de SS senin eline versin.... emziği canım, yanlış anlama

  • Mehmet20 Ocak 2017 19:55

    Sözkonusu krediye ilişkin temerrüt faizleri konsolide finansal tablolara yansıtılmamıştır. Demek ki normalde bu faizler yansıtılsaydı bilanço daha kötü gelecekti.

  • Mehmet20 Ocak 2017 19:37

    OdeaBank A.Ş. yukarıda sözkonusu edilen ve tamamının vadesi geçmiş olan krediyi Mega Varlık Yönetim A.Ş.'ye temlik etmiştir. Mega Varlık Yönetim A.Ş. Grup'a İstanbul 14. İcra Dairesi'nde asli alacak, temerrüt faizi, akdi faiz ve BSMV dahil 4,056,650 TL, 1,928,703 EURO ve 2,505,337 USD' lik ilamsız icra ile İstanbul 14. İcra Dairesi'nde asli alacak, temerrüt faizi, akdi faiz ve BSMV dahil 5,530,243 TL, 1,210,108 EURO ve 5,926,112 USD ilamsız icra başlatmıştır. Ayrıca Mega Varlık Yönetim A.Ş. 10. İcra Dairesi'nde Grup'un aktifinde bulunan 1 adet taşınmazına 9,586,893 TL, 3,138,810 EURO ve 7,702,595 USD ipotekli takip başlatmıştır. OdeaBank A.Ş.'nin Grup'un taşınmazı üzerinde 1. dereceden 75,000,000 TL'lik ipotek bulunmaktadır. Sözkonusu krediye ilişkin temerrüt faizleri konsolide finansal tablolara yansıtılmamıştır.

  • Mehmet20 Ocak 2017 19:35

    Fibabanka A.Ş. yukarıda sözkonusu edilen kredinin vadesi geçmiş 4,137,097 EURO ve henüz vadesi gelmemiş 7,354,839 EURO anapara alacağını Güven Varlık Yönetim A.Ş.'ye temlik etmiştir. Güven Varlık Yönetim A.Ş. Grup'a İstanbul 37. İcra Dairesi'nde asli alacak, temerrüt faizi, akdi faiz ve BSMV dahil 43,697,318 TL'lik ilamsız icra başlatmıştır. Ayrıca Güven Varlık Yönetim A.Ş. 10. İcra Dairesi'nde Grup'un aktifinde bulunan 1 adet taşınmazına 42,201,919 TL'lik ipotekli takip başlatmıştır. Fibabanka A.Ş'nin Grup'un taşınmazı üzerinde 1. dereceden 35,000,000 EURO ve 2. dereceden 70,000,000 TL'lik ipotek bulunmaktadır. Sözkonusu krediye ilişkin temerrüt faizleri konsolide finansal tablolara yansıtılmamıştır.

  • Mehmet20 Ocak 2017 19:34

    Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.'nin 30 Haziran 2016 tarhi itibariyle Akbank T.A.Ş.'ye olan finansal yükümlülüğü 9,345,655 USD (27,042,586 TL)'dir. Akbank T.A.Ş. 3 Ağustos 2015 tarihinde "Genel Kredi Sözleşmesi" kapsamında İstanbul 9. İcra Dairesi'nde 24,450,443 TL'lik ilamsız takip başlatmıştır. Ayrıca Akbank T.A.Ş. Grup'un aktifinde bulunan 14 adet taşınmazın her birine 23,116,195 TL'lik icrai haciz işletilmiştir.

  • SBK kirası hakkında20 Ocak 2017 19:32

    25. Ana ortaklık Şirket olan Kervansaray Yatırım Holding A.Ş'nin taşınmazlarında bulunan ve işletmesini yaptığı Bodrum Oteli'ni 4 Ağustos 2015 tarihinde SBK Holding A.Ş. ye aylık 84,000 USD, yıllık 1,008,000 USD olmak üzere 10 yıllığına kiraya vermiştir.ATA Uluslararası Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. Member Firm of Kreston International Dr. Ali YÜRÜDÜ Sorumlu Denetçi İstanbul, 19 Ağustos 2016

  • Selim20 Ocak 2017 19:26

    Kervanı bu hale ÇAĞRI düşürdü. Kimse bunu öngörmemişti. Nereden nereye. Demek ki ÇAĞRI her zaman hisse fiyatını yükseltmiyor.

  • Yalakalar her zaman kazanır.20 Ocak 2017 19:24

    @Dr_Faruk_Ozlu 2016/3034 13.danıştay bir türlü sonuçlanmıyor, lütfen yatırımcıların sesine kulak verin , 4 yıldır sürünüyoruz. #kervn #spk... böyle yazın ki adamlar yardım etsin. Buradaki yorumlardaki öyle tepeden tepeden konuşmalar. ya herro ya merro diyen yok. Azıcık edebiyat parçalamayı öğrenmeniz kişisel menfaatinizedir.

  • İç Anadolulu ky20 Ocak 2017 19:17

    Şirketi düşürdükleri hale bak...bunlar donunu toplamaktan aciz birde yapacak bişey e laf sokmaya çalışıyorlar

  • Milas 20 Ocak 2017 18:57

    Bu yatırımcıya her alanda çalım atma işlemler silsilesinede SBK HOlDiNG inde oyuna girmesi çok kötü bir imaj

  • Hotel manager 20 Ocak 2017 18:54

    SBK holding in Bodrum hoteli kiralama işleride ayrı bir katakulle. O kapasitede bşr hotelin 1 milyona kiralanması. Hadi ordan! SBK da bu Katakkule işlere ortak olmuş artık.

  • Poly 20 Ocak 2017 18:42

    Piyasa operasyonlarının büyük çoğunluğunda sırtını Ankara'nın gücüne dayamış iş bilen borsa simsarları Daltonlar var. Ama bir gün siyasal güç değişince hesap sorulur tek yek

  • Yapacak bişey yok anam20 Ocak 2017 18:11

    Zeynep Tümer kızın için üzüldük. Geçmiş olsun. AMA birçokta yavrusunu sizin yüzünüzden mağdur eden aile var bunuda düşünün.

  • Selim20 Ocak 2017 18:02

    SS ye helal olsun. KY yi toplamış hemde 160 kişi. Büyüksün SS.

  • yatırımcı20 Ocak 2017 17:54

    İstediği koşullarda şirket birleşimleri yapıyorlar ama çağrı yapmamalıyız diyorlar. Şirket birleşimi başvurusunda bulunduklarında, SPK bu koşullarda şirket birleşimi zorunlu hisse geri alımını gerektiir diye bildirilmiş. Ve şirket bileşmeden sonrada SPK çağrı yapacaksın demiş. %75 halka açık olan Kervn da Zeynep tümerin dolaylı hissedarlık oranı%10 civarında iken ,kendi özel şirketini halka açık şirketle birleştirikten sonra zeynep tümerin ortaklığı direk %73 den fazla , direk dolaylı olarak ta %90 civarına çıkıvermiş ve tek hakim ortak olmuş. Ayrıca bu şirket birleşitirlemeri halka açık şirketin hem bilançolardaki özsermayesinin birkaç kat erimesine neden olmuş, hem de şirket finansal borç krizine sokulmuş. Buna rağmen yinede çağrı yapma yerine hisse satışlarıyla hisseyi dibe basmalar, Ulkenin ekonomisini borsasını yönetenler ülke borsasının bu kadar kirlenmesine çirkefleşmesine izin vermemeli, vermeyecektirde. Küçük hissedarlar göreve

  • Bombacı mülayim 20 Ocak 2017 17:54

    Yatırım cı sen önce ayağına don al emzikler benden ağlamayı kes önce ya herro ya merrovu da başınıza çoban olmuş bu sene idare eder seneye ben sizin başınıza çoban olacam

  • kayyum20 Ocak 2017 17:53

    Kayyum atanmalı. Selimin keyfini mi bekleyeceğiz? Yeter artık.

  • Kadir kırık20 Ocak 2017 17:49

    Ülkede adelet kisiye gore degisiyor.

  • canan20 Ocak 2017 17:45

    yeter yaa insanlari kazikladiklari yeter

  • Bombacı mülayim 20 Ocak 2017 17:36

    Murat tosun en geç 15 gün sonra emziğin elinde söz tosunum rahat ol. Başka isteyen varsa adres versin emzik listesi. 1 murat tosun 2 3

  • murat TOSUN20 Ocak 2017 17:24

    '''bombacı mulayım''' adresim aşagıda. gonder. gondermesen; adım murat TOSUN , murat.... abdullahpaşa mah. malatya cad. 270. sk. no:46 elazıg merkez

  • Yatırımcı20 Ocak 2017 17:21

    Patronun adamlarını satın aldığımda bakalım eski yöneticiler hakkında neler yazacaklar. Şimdiden görür gibiyim

  • Yatırımcı20 Ocak 2017 17:20

    Benim yatırımım beni bağlar hisse almış ortağı olmuşum, hissesi dahi olmayan yöneticiler (5 yıldır zarar ettiren) acilen istifa etmeli kendi çiftliklerine dönmelidir. Yönetime hissedar olarak talip vede ilk genel kurulda alacağım

  • murat TOSUN20 Ocak 2017 17:18

    '''bombacı mulayım''' adresim aşagıda. gonder. gondermesen; adım murat TOSUN , murat.... abdullahpaşa mah. malatya cad. 270. sk. no:46 elazıg merkez

  • Ferit20 Ocak 2017 17:17

    Kervansaray mağdurları Ankara’da yürüyecek! Mağdurları Ankara sokaklarında aileleri ile yürürken görmek istiyorum. Bakalım 20.000 olacak mı?

  • Uza20 Ocak 2017 17:13

    Drtuss ş...'si burada anlasilan. Nick değiştirip değiştirip yazdigi yazı şeklinden nasılsa belli

  • Yapacak bir şey yok a ya sokan adam20 Ocak 2017 17:09

    Burda madur edilmiş yatırımcılar yazıyor

  • matematikçi20 Ocak 2017 17:06

    '''''yapacak bir şey yok a''' sen selimmisin yoksa onun paralısı mı. zoruna gidiyor. nerde yatırım yaptıysan çöplüğüne g it

  • Hektor 620520 Ocak 2017 17:05

    Sen kimsinki burda devlete spk ya güvenmiş borsada halka açılmış bir şirketin hissesini almış fakat hukuk tanımaz devlet kurumlarıyla dalga geçen bir patron tarafından madur edilmiş yatırımcılara vicdansızca ve alçakça almasaydınız dersin peki biz aldık burda sana girip çıkan ne onu açıkla sen asıl

  • Bombacı mülayim 20 Ocak 2017 17:00

    Kervancılar a bedava emzik kampanyası adres verenlere ücretsiz kargo ya emzik verilir gerçi bunlar zengin olacak selo bunlara bombayı patlatacak haklarını verecek havadan para yı varsaydınız iyidi demi selo kraldı o zaman

  • Yapacak bir şey yok a20 Ocak 2017 16:51

    Sen otur kendi haline üzül çocuk ları bu işe karıştırıyorsun. Siz havada para bulacağız diye çocuklarınızı zor durumda bırakıyorsunuz silah zoruylamı borsaya soktular adam olun çocuklarınızın rıskınla borsa da kumar hisselerine girmeyin birde utanmadan çoluk çocuk karıştırıp ağlıyorlar

  • Ufuk özdemir 20 Ocak 2017 16:31

    Böyle borsa olmaz olsun Zeynep senide sana çanak tutanlarıda Allah bildiği gibi yapsın

  • Bombacı20 Ocak 2017 16:06

    Bomba yı elinizi vermişler siz patlamalarınımı istiyorsunuz o da olur

  • Yapacak bişey yok20 Ocak 2017 16:01

    Zeynep Tümer kızın için üzüldük. Geçmiş olsun. AMA birçokta yavrusunu sizin yüzünüzden mağdur eden aile var bunuda düşünün.

  • Patron20 Ocak 2017 15:48

    SBK holding icra ile otelleri almak varken neden gidip de KERVAN şirketini alsın. Başına KY yi bela etmeyi seviyorsa! PAra çok gelmişse ! Kervan yatırımcısına acımışsa o zaman olabilir!

  • Hüseyin Arat20 Ocak 2017 15:12

    Ky.'nin derdinden anlayan ve hakkını arayacak devlet büyüklerinden bir tane yetkili yok mu? Allah aşkına...

  • Patron yarısı 20 Ocak 2017 14:47

    Sbk holding,artık patlat bombayı.Kervanı aldığını duyur,ralli başlasın 😀

  • SCKAN20 Ocak 2017 14:32

    Sayın SPK Yöneticileri Elinizi vicdaniniza koyup oyle karar verin. Bu işi daha fazla bekletip yeni ocaklar yıkmayın insanlar perişan.

  • Red Kit20 Ocak 2017 14:22

    Halka açık şirketin birleşme öncesi gercek değerine göre Spk nın belirlediği çağrı fiatı oldukça iskontoluydu. Sadece 0.96. Ama danışmanları uzatmaları oynarsak korkular salarsak 0.20 kuruşlardan da alırız hesapları yaptılar. Ama bu defa tutmadı. Oysa daltonlar her defasında yatırımcının elindekini en ucuza kapmayı hep tutturmuştu. Budefa nerde hesapla yanlışlık yaptılar acaba?

  • Drtuss malına 20 Ocak 2017 14:20

    Drtuss ezigi burada....

  • Kundu20 Ocak 2017 14:16

    Yatırımcıların elinde 35 milyon civarında hisse olabileceği ve gerisinin yan ceplerde olabileceği düşünülmekte. bakalım ne zaman GAME OVER olacak :)))

  • broker20 Ocak 2017 14:13

    Çağrı sözkonusu iken SS Melis çakıra 15 milyon hisse Masum çeviğe 17 milyon hisse aktarmıştı. Neden acaba? burdaki strateji nedir

  • Ya herro yada emzik E 20 Ocak 2017 13:55

    Çokmu rahatsız oldunuzzz

  • Ya herrro ya da emzik20 Ocak 2017 13:35

    Grup olarak haberin altına yorum yapalım dikkat çeksin hemde siteyi övelim yanımızda olsun demişsinizdir kesin siz. Bu kervancıların kafasına hastayım ya sonra benim gibi yazanlarda çıktımı çağrı yakın diyorlar he canım he zengin oluyorsunuz az daha ağlayın haberden medet uman hayel görmeye devam edin

  • yatırımcı20 Ocak 2017 13:26

    Şirket yönetimi acilen firmanın sahiplerine devredilmelidir. Şirkette hiç bir payı olmayan insanlar nasıl yönetici olurlar anlamak mümkün değil.

  • yatırımcı20 Ocak 2017 13:22

    SPK kararıyla çağrı yapılacak, Devlet kurumlarıyla oyun olmaz, SPK kararı nedeniyle Zeynep Tümer Yönetim kurulunda değil, Yönetim kurulunu hissedarlar devir almalıdır.

  • Ky20 Ocak 2017 13:22

    Ky nin bu durusu, hak arama mucadelesi bazilarinin isine gelmedi tabi. Mamalari kesildi. Ky kanmiyor artik bende varim diyor. Devlet kurumlarindan sirketin incelenmesini istiyor. Oteller fullken, almadigi kullanmadigi denizbank kredisine faiz oderken sirkete zararlar aciklattirdilar. Devletinde vergi kaybi var incelense neler cikacakta iste

  • Grlönl20 Ocak 2017 13:13

    Asıl biz size hastayız.Seviyoruz sizi bea.Hemide çok.O kadın gelecek...Pardon o çağrı OLACAK. Neymiş tekrar et ..

  • Kucuk yatirimci20 Ocak 2017 13:12

    Ne kadar selim ve yandaslari bagirip cagirsada bu hak mucadelesi her kulvarda devam edecektir.

  • DrtussA20 Ocak 2017 13:11

    Ey drtuss kendi isminle bile suraya giremiyorsun. Hala ky nin hakkini aramasini hazmedemiyorsun. Ayip ayip bak ky toplanmis dik duruyor hakkini ariyor. Ama hep soyledigimiz gibi biz seni seviyoruz hem de hepimiz (artik ozlu soz oldu)

  • Zbyr20 Ocak 2017 13:10

    Sn. CUMHURBAŞKANI MIZ BIST te YATIRIM YAPIN DİYE ÇAĞRI YAPAN SİZDİNİZ. BİZDE CUMHUR OLARAK BİZE SAHIP CIKIN DİYE SİZE ÇAĞRI YAPIYORUZ

  • Eyy ss ve avanesi20 Ocak 2017 13:08

    Daha yeni basliyoruz... GK dan sonra madem sirket batacak fesih davasi, mal kacirma ve ortulu kazanc aktarimindan suc duyurulari... Sirketin Incelenmesi icin maliye bakanligi ve diger kurumlara dilekceler... Ve tabi eylem ve basinda haber yaptirtma... Tum ilgililere duyurulur...

  • Sezene koyan adam EsEsli20 Ocak 2017 13:02

    Çokmu rahatsız oldunuz çıkan haberlerden...Borsa gündem cesurca paylaştı haberi diye...ama siz insanmısınızki

  • Grlönl20 Ocak 2017 13:00

    Ne kadar çok k ç yalayıcı varmış.Karşılığını veriyormu bari .Temizleyin temizleyin aferin. o çağrı OLACAK.

  • Hektor620520 Ocak 2017 12:59

    Koşu koşun borsada soygun var alenen küçük yatırımcıyı soyuyorlar

  • Sn Matematik20 Ocak 2017 12:52

    biz yatırımcılar için kanunkar kapsamında 30 milyon yeterli, şirketi yönetende tek bir lot yok, lotlar bizde yönetimede talibiz, çok daha iyi yöneteceğimizden kimsenin şüpheside olmasın..

  • Mali müşavir 20 Ocak 2017 12:52

    Bilançolar herzaman gerceği yansıtmaz. Bilançoya bakarsan otokarın değeri 200 milyon. Ama sadece fabrikası milyarlar eder. Şirketin bütün gercek güncel değeri gayrimenkulleri diğer varlıkları falan 1.5 milyara yaklaşıyorsa ve şirketin diğer alacakları eklenip borçlar çıkılınca, hisse defter değeri zaten 2 liranın üzerine çıkıyor. ZT niye bu kadar dolap dümene ihtiyaç duyuyor anlamak güç

  • Sezen Aksu20 Ocak 2017 12:29

    Ne kadar çok ağlayan var! Sen ağlama ! Sen ağlama sana kıyamam.

  • Ferit20 Ocak 2017 12:24

    Hırsızın parasında gözü olan KAHRAMANDIR.

  • Matematik20 Ocak 2017 12:23

    Şirketin kapta açıkladığı çağrı rakamı 166 kuruş (Şimdi bu rakamın 250 kuruş olduğunu hesaplayanlar var). Borsada 21 kuruştan işlem gören şirket. KY madem 7 liralardan geldiğini düşünüyor. Neden 21krştan almıyor. Bu fiyat bu hisseye reva mı? Bu oluşum neden bir kervan alma seferberliği düzenlemiyor. 7 liradan hisse almayacak 22-30 kuruştan alsa ne kadar kar edecek bunu kimse görmüyor mu? 160 kişi 2 arkadaşına aldırsa . 80 milyon hisse toplanması işten bile değil. 80 Milyon hisse ile Şirketi yönetmek gayet de mümkün! Herkes çalışsın arkadaşlar.

  • Ufuk özdemir20 Ocak 2017 12:18

    Anlaşılan birilerinin çok zoruna gitmiş tasmalarını koparmış arkadaşlar

  • Ufuk özdemir20 Ocak 2017 12:17

    Spk daha ne kadar bekleyeceksiniz böyle şirketlere ne kadar musamma göstereceksiniz

  • 700cü20 Ocak 2017 12:15

    Kimsenin parasında pulunda gözümüz yok sadece hakkımızın peşindeyiz

  • Yol alın20 Ocak 2017 12:11

    Bir veya iki kişi nick degistire degistire olumsuz yazıyor ne amaçla ? Kağıdı yok ama bizleri düşünüyor !

  • Koray 20 Ocak 2017 12:09

    Biri yazmış şirketin gayrimenkulünü bizden kaçıranuz diye, sanki bunlar neler değerleri beler biliyormusun ki kaçurmasınlar, denetçi bile bilmiyor. İstedikleri fiata tıkır tıkır satarlar ruhun duymaz. Hatta beylik düzündekilerş satmışlar diyenlerde var, onun içinde oralar boşaltılmış

  • cem 20 Ocak 2017 12:03

    yazik yazik ulleyi ne hale getirdiler. devletin buna el atmasi ve bu sorunu cozmesi gerekli

  • Aydın 20 Ocak 2017 12:02

    Bunların Ankara desteği güçlü. Bugüne kadar istedikleri fümeni çevirdiler. Daltonlar gücü aşkına

  • YETER ARTIK20 Ocak 2017 11:57

    YETER SÖZ MİLLETİN, SÖZ KÜÇÜK YATIRIMCININ,YETER ARTIK İNSANLARIN EMEKLERİNİ SÖMÜRDÜKLERİNİZ

  • Levent20 Ocak 2017 11:53

    Koş vatandaş koş. Yetişen alıyor. Sonra bu fiyatları çok arasınız!

  • Yasin ılıkca20 Ocak 2017 11:47

    Kanunların yaptırımı olmalı. Bu sirkete bukadar hoşgörü fazla artık.

  • Ya herro ya merro20 Ocak 2017 11:28

    Çağrı olana kadar hisse satmak yok! İcra haberi; batma haberi beni korkutamaz. SS elinden geleni ardına koyma! SS nin yardımcıları da ayağınızı denk alın. SS eninde sonunda bu çağrıyı yapacaksın.

  • Cemil20 Ocak 2017 11:26

    Bu kervancilarda kendini borsaci saniyor ya !!! Sanirim birileri ky yine kandirmis

  • FREECELe20 Ocak 2017 11:24

    Ky acele etmezse gerçekten çağrı fiyatı 5 geçer. 8 i bulur mu? Bir hesapla 2 sene sonra çağrı fiyatı ne olabilir.

  • Ferit20 Ocak 2017 11:24

    Aglayin aglamayana mama yok.borsada binlerce insan aptal bi kervancilar zeki ..daha dune kadar biz spk ya biz adalete güveniyoruz diyen sizler değilmiydiniz

  • Ferit20 Ocak 2017 11:20

    Sen ağlama, dayanamam Ağlama gözbebeğim sana kıyamam Al yüreğim senin olsun Yüreğim bende kalırsa yaşayamam Sen ağlama, dayanamam Ağlama gözbebeğim sana kıyamam Al yüreğim senin olsun Yüreğim bende kalırsa yaşayamam

  • Hakan20 Ocak 2017 11:20

    Daha dune kadar ya herro ya merro diyenler bugun burayı ağlama duvarına cevirmis.Ne oldu selim amcaniz sizi kandirdimi anlasamadiniz mi

  • Sertol20 Ocak 2017 11:18

    Borsada 1 milyonu aşkın yatırımcı var. Bunlar hiç bir şey bilmiyor 160 kişi biliyor! Çok açıkgözsünüz. Ky nin aklı olsa Kervan alırdı.

  • Yatırımcı20 Ocak 2017 11:12

    Patronun elemanları biz geliyoruz, küçük yatırımcı birleşti şirketin %5 i bizde, Zeynep Tümer yoksa %30 şirket hissesi biz küçük yatırımcıda, genel kurulda borusunu hisse sahibi öttürecek, yok öyle beleşe köfte, hem hissen yok hem patron olacaksın öylemi

  • Real20 Ocak 2017 11:09

    Ky çok sabırsız. Mahkemeyi hızlandırmanın ne karı var ki! Faiz işlemiyor mu? 2 Sene sonra çağrı parası 5i geçer 8 i bulur. Acele etmeye ne gerek var! Çağrıdan kaçış yok

  • güzel günler20 Ocak 2017 11:08

    olumsuz yorum yapanlara sesleniyorum; siz olumsuz yorum yaptıkça bizim haklılığımız ön plana daha çok çıkıyor. Ama siz bunu anlayamayacak kadar basit düşünenlerdensiniz...

  • Sdf20 Ocak 2017 11:08

    Ky nin bu birlikteligi sirket üzerinde baskı oluşturuyor .sirket gerekli adımları atmalı artık yada spk yaptirimlarini artırmali

  • Yatırımcı20 Ocak 2017 11:07

    70 adet gayrimenkulü bizden habersiz kaçıramayacak. Şirket çok yakında biz hisse sahiplerine dönecek, şirketin ortağı olarak bizde sözümüzü söyleyeceğiz elbette

  • Levent20 Ocak 2017 11:03

    Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim. Bana hisseni söyle sana kim olduğunu söyleyim.

  • yatırımcı20 Ocak 2017 10:56

    Borsa Gündem' e haber ve desteğinden teşekkür ederim.

  • Mert20 Ocak 2017 10:56

    SS der ki 4 liradan aşağı çağrı yapmam. Racona ters. KY de sabırlı olsun. Hepsinin gözlerinden öperim.

  • misafir20 Ocak 2017 10:50

    Hadi hep birlikte tempo tutalım; ÇAĞRIIII. ÇAĞRIIII. ÇAĞRIII.......... Gelsin keriz paralarıııı....

  • Misafir20 Ocak 2017 10:48

    Çok güzel özetlemişsiniz, emeğinize sağlık. Çağrı kokusu geliyor burnuma. Utanmadan SS yi destekleyen yaratıklar var burada. Hiç mi utanmıyorsunuz? Yakında mahkemeden tokat gibi cevabı alırsınız. Hakkımızı size bırakmak yok...

  • iyo20 Ocak 2017 10:41

    yatırımcıdan para toplarken halka açık, diğer konularda yatırımcıya kapalı olduğu SPK nın verdiği cezalarla kanıtlanmış bir şirkete bu kadar tahammül edilmemeli. küçük yatırımcı da bu ülkenin vatandaşıysa ve Devletine karşı görevlerini yerine getiriyorsa, Devlet de vatandaşını korumalıdır, hakkını almasına yardımcı olmalıdır

  • Grlönl e20 Ocak 2017 10:40

    Ha ha ha çağrı fiyatı 3 oldu selim 5 olsun yapacakmış nasılsa kaçış yok yakında zenginsiniz. 4 yıldır aynı kafa hastayım size kervancılar

  • Selim20 Ocak 2017 10:36

    HIRSIZLA ORTAK OLANLAR DA HIRSIZDIR.

  • Ortaya20 Ocak 2017 10:35

    Selim de diyordu ben nasıl bunlara çağrı yaparım 2.50 den geri alırım diye selim sizlere üzülmüş 2.50 az 5 olsun yaparım diyor. Şu kervan yatırımcısı kadar komik değişik yatırımcı topluluğu gelmemiştir şu borsaya

  • Hamza Arıcı20 Ocak 2017 10:33

    Sayın SPK yöneticileri bu küçük yatırımcının mağduriyetine ne zaman son verilecek.

  • Grlönl20 Ocak 2017 10:32

    BU çağrıdan kaçış yok.Sahi çağrı fiyatı 3 tl oldu gakiba...

  • Sinecan57 20 Ocak 2017 10:28

    SELİM SAYILGAN VE NADAO BU YAPTIKLARINIZIN YANINIZA KALACAĞINI DÜŞÜNÜYORSANIZ YANILIYORSUNUZ SAYILGAN AİLESİNİN FERTLERİNDEN ZEYNEP TÜMER TV KANALLARINDA BOY GÖSTERECEĞİNİZE HAKKINI YEDİĞİNİZ VE MAĞDURİYET YAŞATTIĞINIZ BUNCA İNSANIN HAKKINI NASIL ÖDEYECEĞİNİZİ DÜŞÜNÜNÜZ UNUTMAYIN Kİ KUL HAKKI HİÇBİR ZAMAN ÖDEŞİLEMEYEN BİR HAKTIR.

  • Selim20 Ocak 2017 10:28

    SS ye hırsız diyenler var! Ben de derim ki! Hırsızla ortak olanlar da hırsızdır! Desem mantıklı olur mu? Hırsızla ortak olunur mu? Neden ortak oldunuz?

  • Hamza Arıcı20 Ocak 2017 10:27

    Yazık benim ülkeme, böyle bir dürüst,vatan aşığı cumurbaşkanının yönetiminde böylesine işadamları,hakikatten yazıklar olsun böyle iş adamlarına

  • xnmb20 Ocak 2017 10:25

    Acaba spk, haftalık bültenleri takip et demekten ve ceza kesmek ten, kestiği cezayi da aliyomu aliyomu bilmiyoruz , gidin ifa davası açın demekten başka ne işe yarar. Ceza kesmekle olmaz bu iş hepsini içeri aticaksin.

  • Ayhan20 Ocak 2017 10:17

    Son gülen iyi gülecek inşallah...teşekkürler Borsagündem

  • ES ES li20 Ocak 2017 10:15

    Rahatsız olan tipler var aramızda...demekki çok zorunuza gitti...siz önce SBK nın eteklerinin altına saklanmaktan bir kurtulunda...

  • Ftih dmn20 Ocak 2017 10:13

    Danıştay'da HSYK yabsikayet edilmeli karar duzeltme davası bukadar sürüyor sa kimse adalete guvenmez

  • Eskişehirli ky20 Ocak 2017 10:13

    Bu işten kaçış yok inşallah küçük yatırımcı birlik olarak s.s veya z.t ye bu çağrıyı yaptıracak eminim devletde spk da kanunda haklıdan yana olacaktır. Bir an önce kervandan kurtulmak dileğiyle...Artık çağrıyı istiyoruz 3,5 yıl oldu yeter daa

  • Selim20 Ocak 2017 10:12

    http://www.kervansarayhotels.com.tr/pdf/UZMAN%20KURULU%C5%9E%20RAPORU%2008052013.pdf ...... Birleşme raporu linki sayfa 145 sisi turizm gelir tablosu .. sayfa 107 sis turizmin özkaynakları ... Otel geliri birleşme öncesi azdı. Sis Turizmin özkaynakları da şimdikinden daha azdı. Raporu okursanız bu net görülecektir.

  • Ekrem20 Ocak 2017 10:12

    Borsa gündeme Teşekkürler. Ky nin yanında olduğu için.

  • Ayber0620 Ocak 2017 10:12

    Teşekkürler Borsa gündem...Allah ve devletin kurumları haklının yanında inşallah...çok geçmeden bu işi çözmek sizin elinizde patronlar...ama hala diretmekte ısrar ediyorsunuz...hayret

  • Eskiz1720 Ocak 2017 10:11

    Allah ve devletin kurumları haklının yanında inşallah...çok geçmeden bu işi çözmek sizin elinizde patronlar...ama hala diretmekte ısrar ediyorsunuz...hayret

  • Realturkish20 Ocak 2017 10:10

    Son 4-5 yılda gayrimenkuller aşırı değerlendi bu şirkette bir sürü gayrimenkul var bazıları aldığı fiyata göre yüksek karla satmasına rağmen hala param yok diyor bankalardan o kadar kredi çekti tadilat yapacam diye giçbir şey yaptığı yok tam hırsız bunlar

  • Enteresan isler20 Ocak 2017 10:09

    Kervanin da adresi mmcas ile muhtemelen aynı şekilde açıklanacak. Mmcas in kap sayfasına bakabilirsiniz yeni adres için. Herşeyi arastiriyorsunuz da bunu mu bulamıyorsunuz?

  • Yatırımcı 20 Ocak 2017 10:07

    Yatırımcı parası kıymetlidir, yatırımcı şirketin ortağıdır, şirkettin iyi yerlere gelmesi için çalışandır, asalak değildir, parası ile destek olandır, kimse asalak patronlarla karıştırmasın

  • Hten 20 Ocak 2017 10:07

    Sayın spk yöneticileri bu ky ahı sizde kalmaz sizede hesap sorma vakti yakındır

  • Hten20 Ocak 2017 10:04

    Sayın spk yöneticileri bu yayınlanan bildiriyi sizinde okudugunuzu biliyorum ama hala bir yaptırımınız yol

  • İsmail üstün20 Ocak 2017 10:03

    Biz bu hisseyi göz altına düşmeden önce almıştık şirket kötü yönetilmeseydi paramızı 4/1fiyatına düşmezdi Allah'ran hiçmi korkmuyonuz bizim şuçumuz bu ülkede tatırım yapmakmı çoluk çocumuzun hakkını istiyoruz kimsenin malında mülkünde gözümüz yok..

  • Himalaya20 Ocak 2017 10:02

    Bu şirketin Kozadan hiçbir farkı neden Kayyum atanmıyor bu gibi şirketlern varlığı ülke ekonomisinede zararlar verir bu kadar büyük şirket bu kadar büyük oyunlar oynuya biliyorsa istediği her şeyi yapabiliyorsa spk ya ne gerek var

  • Cagrı20 Ocak 2017 09:59

    Cagrı istiyoruz...

  • M.güneş20 Ocak 2017 09:56

    Mahkemeler neyi beklemektedir yıllardır sonuca alınmayan alınsa bile hiç bir yaptırımı olmayan adalete güvenimiz artık kalmamıştır.. Sabır taşına döndük

  • F.d20 Ocak 2017 09:56

    Göz göre göre sirketin içini boşaltmaya çalışan bir sirket. SPK izin vermemeli buna

  • Mehmet Y.20 Ocak 2017 09:56

    Allah haklı mücadelesinde küçük yatırımcının yardımcısı olsun. Üç kuruş çıkar sağlamak maksadıyla küçük yatırımcı saldıranların da hak ettiğini versin inşallah.

  • Ali Özkan Öztürk20 Ocak 2017 09:55

    Yazık benim ülkeme, böyle bir dürüst,vatan aşığı cumurbaşkanının yönetiminde böylesine sahtekar işadamları,hakikatten yazıklar olsun böyle iş adamlarına

  • Tolga 20 Ocak 2017 09:55

    Hala utanmadan burada küçük yatırımcıyı haksız göstermeye çalışan ve patronu ise haklı göstermeye çalışanlar var. Yoksa bu patron Onların da patronu mu? Haklı mücadelesini veren küçük yatırımcı saldıranların amacı ne olabilir ki?

  • İbrahim KESER 20 Ocak 2017 09:55

    Adalet elbet tecelli edecek...Kötüler için yaşasın cehennem...

  • Fath20 Ocak 2017 09:54

    Kanunları hiçe sayan sirket insanlarla dalga geciyo kap ta yayinladigi adreste bulunmuyo

  • F.dd20 Ocak 2017 09:53

    Spk görevini yapmalı kayyım atamalı artik

  • Realturkish20 Ocak 2017 09:53

    Her sene oteller dolup taşmasına rağmen her sene zarar ettiğini söyleyen bir şirket bu bağımsız denetim kuruluşuna artık ne kadar para veriyorsa istediği kararı çıkartıyor.Bağımsız denetim kuruluşuda kendince haklı şirket hem parayı veriyor hem kendimi denetletiyor. Bu kadar zenginim çalmasına imkan veren düzenlemeler acil değişmeli yoksa borsada yatırımcı bulamıyacaklar

  • Ali Candan20 Ocak 2017 09:50

    Bu işten kaçış yok inşallah küçük yatırımcı birlik olarak s.s veya z.t ye bu çağrıyı yaptıracak eminim devletde spk da kanunda haklıdan yana olacaktır. Bir an önce kervandan kurtulmak dileğiyle...Artık çağrıyı istiyoruz 3,5 yıl oldu yeter daa..

  • ünal20 Ocak 2017 09:50

    SELİM SAYILGAN VE NADAO BU YAPTIKLARINIZIN YANINIZA KALACAĞINI DÜŞÜNÜYORSANIZ YANILIYORSUNUZ SAYILGAN AİLESİNİN FERTLERİNDEN ZEYNEP TÜMER TV KANALLARINDA BOY GÖSTERECEĞİNİZE HAKKINI YEDİĞİNİZ VE MAĞDURİYET YAŞATTIĞINIZ BUNCA İNSANIN HAKKINI NASIL ÖDEYECEĞİNİZİ DÜŞÜNÜNÜZ UNUTMAYIN Kİ KUL HAKKI HİÇBİR ZAMAN ÖDEŞİLEMEYEN BİR HAKTIR.

  • İnancım20 Ocak 2017 09:49

    Spk görevini yapmıştır. Zeynep Tümer'e ait yaklaşık 400 milyon hisse blokelenmiştir. Devletin adaleti ağırdır, bizleri patrona kurban etmeyecektir

  • Ezel_2020 Ocak 2017 09:47

    Adalet inşallah yerini bulur

  • Dolapcevirenler20 Ocak 2017 09:41

    Mmcas da daha yeni adresini değiştirdi. Ve açıkladı. Kervansarayda da aynı adres açıklanır. Bilinmeyen birşey değil bu...

  • Xcl ye20 Ocak 2017 09:34

    Ağlayan yok hakkımızı istiyoruz, şirketin içi boşaltılmasın, gözlerimizin önünde tezgah kurup bir cepten alıp diğer cebe konulmasın, mücadele ediyoruz, sanırım sen evinin kapsında kilit yok,

  • Enteresan 20 Ocak 2017 09:31

    Milyonluk sermaye, mülk, oteller , holding yönetiminin bir ofisi yok.

  • DİKKAT EDİN...!!!!!!!...KRİPTOLAR DOLANIYOR...20 Ocak 2017 08:34

    MEMSADAKİ GİBİ İYİ KÖTÜ POLİS SENARYOSU HAKİM KILINARAK KÜÇÜK YATIRIMCI YILLARCA OYALANACAK...ÖNCÜ GÖZÜKENLER ASIL HİSSEDEKİ ÇIKMAZ SOKAĞIN YOLUNU KÜÇÜK YATIRIMCIYA AÇACAKLAR...DİKKAT EDİN GERÇEK MADURLAR.ÖZELLİKLE ŞEFAAT DİNÇ GÜVENİLMEZ YALANCININ BİRİDİR.

  • Uykusuz20 Ocak 2017 08:21

    Bu cagrı yapılacqk kardesim Spk bu ülkenun kurumu şirket bu ülkede ki sirketse seveee sevee bu çağrı olacak.

  • Murat 20 Ocak 2017 07:57

    Bugüne kadar yürütülen bütün iş icraatların iyş niyetli olmadığını en ahmak insanlarda görebiliyor. Neden şirket yönetimine el konmuyor.? Neden acaba ?

  • Beylikdüzü 20 Ocak 2017 07:41

    Bu şirket adresinin yerindeki boş olmasının nedeni ordaki varlıklar satıldığı için boşaltıldığını belirtenler var? Beylik düzendeki tekstil tesisler 22 bin metre kareye kurulu değerli bir arsa üzerinde. Kaça satılmış acaba? Bilen duyan var mı?

  • Fani20 Ocak 2017 07:38

    Borsa risk değil mi?Hadi ben bu riski aldım Türkiye hisseleri 5 yıldır iyi kötü hareket halinde iken neden bu hisse hep düşüyor..

  • Bursa termal 20 Ocak 2017 07:35

    Adamlar Bursadaki 5 yıldızlı çok değerli termal hoteli 30 milyon civarında icradan yancıları marifetiyle toz duman etmeye çalışıyor. En az 150 milyon civarında değeri olan bir hotel. Sanki benzer operasyonlar diğer gayrimenkuller üzerindedir yapılmaya çalışılıyor

  • 565620 Ocak 2017 07:20

    İnsanları kandıran bir şirket olamaz.

  • Drtuss gibilerine20 Ocak 2017 06:41

    Frecele diye yorum yazan drtuss in ta kendisi kıskançlığından ne yalan uyduracağını şaşırdı madem o kadar aklın var kendine sakla kendisi sanki memsada köşeyi döndü bir sürünende o. Memsada birlik olan yok gelmiş kervandaki kalabalığa laf sokuyor. Bu olumsuz yazanlar sadece birkaç kişi sadece nick değiştiriyor.

  • xcl20 Ocak 2017 03:02

    Ne ağlıyorsunuz,zorlamı aldırdılar?

  • Fikret20 Ocak 2017 02:08

    Kamuoyu'nun gözü, kulağı,sesi ve küçük yatırımcı dostu BORSAGÜNDEM.

  • Fikret20 Ocak 2017 02:00

    Kötü niyetli yönetimlerin sonu geliyor.Yetkili merciler bu gidişe dur diyecektir.

  • Darry220 Ocak 2017 01:25

    Yani bu zt avukatlığını yapan aslında diğer yandanda zt kendine ait batık şirketi, finansal durumu özvarlıkları güçlü olan halka açık şirketle birleştirip, halka açık şirkti atırdı demeyede geldiğinin farkında değil) ozaman bu katakullelerle halka açık şirketi batırmaya hakları var diye sorarlar adama. Ozaman yatırımcının hakkını teslim ederek bedelini ödemeleri gerekir derler adama. Şirket batıksa ve elden bir şey gelmiyor diyorsanız niye yönetime yapışmışsınız, niye yıllık genel kurulları yapıp şirketi yatırımcı yönetimine bırakmıyorsunuz? yatırımcıya bıraksınlar da şirkette ne var ne yok veya neler yapılabilinir neler yapılamaz herkes görsün! nerden bakarsanız komedisiniz)))

  • Darry20 Ocak 2017 01:14

    Birileri bilanço bilgesi kesilmiş ve yatırımcılar bilançolardan anlamıyorsunuz demiş, yok denetçi şöyle demiş böyle yazmış gibi boş lafazanlık yapıp operasyoncuların avukatlığını yapıp durmuş. Önce şirket ait butun gayrimenkulleri listele ve karşısına makul güncel değerini yaz sonrada ve borçlarla karşılaştır öyle konuş. Bunuda geçtik madem şirketi batık, ozaman n,ye yıllık olağan kurul yapmıyorsunuz ve şirket yönetimini yatırımcılara bırakmıyorsunuz? Bakın bakalım yatırımcıların yönetimiyle şirketin varlıkları kaynakları doğru değerlendirilerek kısa sürede şirket nerelere geliriliyor görün!? Ha şirket batık diyorsan ozaman birde şirket birleşiminden önceki halka açık şirketin blançolarına bak, ozaman şirketin hiç finans borcu olmadığını ve özsermye yuksek olduğunu görürsün. Yani şirket birleşimiyle Zt halka açık şirketi batırdı mı ve şirket artık batıkmı demek istiyorsun?

  • Xyzw20 Ocak 2017 00:44

    mağduruz kardeşim hakkımızı söke söke göstere göstere keyfini çıkara çıkara alıcaz borsagündem den ALLAH razı olsun ky dostular

  • HAYIRSEVER20 Ocak 2017 00:34

    SPK çağrı kararı verdi. Lakin Z.T de çağrı yapacak para yok . Sorun da burada. Siz diyorsanız SPK Z.T. ye çağrı parasını verecek ve çağrı olacak diyorsanız. Daha çook beklersiniz. Z.T. ye hayırsever muamelesi yapanlara bu ifade edilince neden kızıyorlar ki! Çağrıya inananlar Z.T. ve SS ye hayırsever muamelesi yapıyor! Bunu yazınca mı dalga geçmek oluyor . Asıl dalga geçenler bu çağrıya inananlar!

  • yatırımcı20 Ocak 2017 00:28

    16 kuruş maliyet çağrı 3 lira, patrona selam söyleyin onun 400 milyon batacaksa benimde 200 batacak feda olsun

  • Hasan S.20 Ocak 2017 00:06

    SPK, zorunlu çağrı şartı koymuştur. Burada küçük yatırımcı ile dalga geçenler şunu mu demek istiyor. SPK, şaka yaptı zorunlu çağrıdan vaz geçti. Bunu mu diyorsunuz yani. SPK yı tınlamaz mıyız diyorsunuz? zorunlu çağrı SPK nın bugün aldığı bir karar değil. Bunu Kervansaray iyi biliyor. Açın KAP ı incleyin. Danıştay dava sonucu Kervansarayı bağlamaz mı yani? Bunu mu diyorsunuz? Hukukun hiçe sayılacak diyorsunuz yani? Göreceğiz bakalım. SPK, şaka yaptı di mi?

  • Hüseyin Cebeci20 Ocak 2017 00:03

    Diyorumki bıçak kemiği kesiyor devlet büyüklerine bu yazıları ulaştırın medyadan sorumlu danışmanlar 15 Temmuz gecesi sokaklara sahip çıktık sizden ödünç birşey istemiyoruz hakkımızı almamıza yardımcı olun ha olamıyoruz derseniz yol verin bildiğimizi yapalım artık gözüm bulanık görüyor

  • ÜNAL AKGÜN19 Ocak 2017 23:56

    SS ÇAĞRI YAP SENDE KURTUL BİZDE.

  • Hayırsever19 Ocak 2017 23:40

    SS kadar hayırsever biri dünyada yok. KY çağrıdan zengin olsun diye 96 kuruştan yapacağı çağrıyı 3 liradan yapacak. KY nedense bir türlü böyle hayırsever birini sevemedi.

  • DERY ye19 Ocak 2017 23:38

    “Şirketin kaynakları borçları ödemeye ve ek buyuk özsermaye ile kendini geliştirmeyede yeter, ve zt nin sadece şirketeki varlıklarının az bir kısmıda çağrıyı karşılamaya yeter. Gerisi laf. sadece amaç farklı.” Bu yazıyı yazana kadar Denetçi ALİ YÜRÜDÜ nin yazısını okuyup anlasaydın daha iyi olurdu. Demek ki DERY DENETÇi ALİ Bey den daha bilgili. Grup'a 404,405,878 TL'lik icra takibi başlatılmıştır. Grup'un vadesi geçmiş 2,456,398 TL'lik personele kıdem ve maaş borcu ile 28,931,590 TL tutarında vadesi geçmiş vergi ve sigorta primleri borcu bulunmaktadır. Bu durum işletmenin sürekliliği konusunda ciddi belirsizlikler oluşturmaktadır. Normal faaliyet koşullarında bu borçların ödenmesi ancak ilişkili şirketlerden olan alacakların, diğer alacaklarda kısa vadede tahsilatlarının gerçekleşmesinin veya işletme varlıklarının nakde dönüştürülmesi ile mümkün olabilecektir. ... Denetçi ALİ YÜRÜDÜ

  • HASAN S ye 19 Ocak 2017 23:18

    22-24 kuruştan bir dünya al. Maliyetini düşür. Bırak bu 7 TL ayaklarını. Şu an 22 kuruş mu! hadi 30 kuruş olsun. Dünya arkadaşın vardır. Buyur al 30 kuruştan.

  • FREECELe19 Ocak 2017 23:16

    Gerçeğe uygun muhasebe kullanacağını KERVAN KAP haberinde duyurdu. Bu sayede özkaynaklarını korumaya çalışacak. LARA icra muhabbetinde yeniden değerlemesi yapıldı. Ama ortada KAP da yayınlanan bir rapor filan yok. Bütün GMYO şirketleri Değerleme raporlarını KAP ta yayınlar ama KERVAN garip bir şirket. Değerlemeler yapılıyor ama ortalıkta değerleme raporları yok. Bu nasıl dünyadır. SPK ya şikayet edip bu değerleme raporlarını KAP ta görün. Aksi halde bilançolarda yeniden değerleme kullanarak yayınlanan bilançoların gerçeği yansıtmadığını yazın. Kervan mimli bir şirket . Birleşme raporuna bakarsan Gayrimenkulleri değerleyen şirket (Elit Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ) belli. Ama 2015 sonu bilançosundaki değerlemeler muğlak! Keza LARA değerlemesi muğlak. Sıkıştırmaya çalışın SS yi.

  • Serdar A.19 Ocak 2017 23:15

    Bu ülkenin yetkili organları karar veriyor ancak yaptirımı yok. Şirket resmen devletle dalga geciyor ve buna göz yumuluyor. Güclü olanların alınan spk kararlarını uygulamama gibi bir lüksü mü var yazılı olmayan kitaplarda.bunca magdur olan insanın hakkı hic onem arz etmiyor mu.

  • HAHAHA19 Ocak 2017 23:04

    niye ağlıyorsunuz silah zoruylamı aldırdılar lotları

  • Hasan S.19 Ocak 2017 22:59

    Burada ss nin avukatlığına soyunan ukalalar var. Onlar accayip ukaladırlar. Bakınız ky yi 1 e 10 alacak diye dalgaya alıyorlar. siz ky ye 7 TL den verip sonra 0,22 kuruşa düşürüp 4 yıl boyunca hisseyi dibe basarak ky nin 7 TL sini 1 e 35 eritmişken yaptığınız dalavereler karşısında ukalık yapma yürekliliğine de mi sahipsiniz Ey Krvansaray avukatları. Hukuk karşısında gereken bedel ne ise o bedele maruz kalacaksınız İnşallah.

  • Memocan19 Ocak 2017 22:53

    Zorunlu çağrı birleşik küçük yatırımcının (bky) zorlaması ile olacak. Biz de Sayılganların/Tümerlerin paralarını çatır çatır yiyicez.

  • FREECELe19 Ocak 2017 22:50

    Şirketin durumunu anlamak için bir bilançoya baksan yeterdi! Yakın izleme pazarına düşmeden önce. Madem bilançodan anlamıyorsun. Dürüstçe anlamadığını kabul et. Denetçi raporunu anlamaya çalış. Madem çevren de var. Bir Muhasebeciye bilançoları incelet. Bu iş öncelik olsun. Faydası olur zararı olmaz.

  • çakır19 Ocak 2017 22:41

    Yeter artık izmirdeki yatırımcılar sizde sesinizi çıkarın kaç şirket kç yatırımcıyı mağdur etti aklıma gelen 5 6 yıldır sabır sabır nereye kadar usaş çemaş feniş artog goldaş kervansaray bursa çelik bursa vana karkim sondaş ihlas birde otamatik seans durdurma adil değil halka arz fiyatının altına düşen şirketlerin hisseleri satılmasın temettü odemek mecbur olsun borsa sabır ve risk almak zorunda değilsin diyenlere lafım bence en mantıklı yatırım borsa fakat kç yatırımcıyı bir kaç şirket bezdirdi birdaha bist 30 dışına çıkmam herkese sabır diliyorum Allah yardımcımız olsun

  • kenan19 Ocak 2017 22:38

    Daha önceleri şirketin bir çok varlığı kelepire satışlarla şirket dışına taşınmış. Zaten denetçi bunları raporlamış. Şimdi icradan satışlarla veya gizemli satışlarla şirketin diğer varlıklarınında çok ucuza şirket dışına taşınması için fırsatlar oluşturulmaya çalışılıdğı butun hal vaziyetlerden belli

  • Mert19 Ocak 2017 22:30

    Şirketten butun alacaklılar alacaklarını teminat altına almış ama şirket diğer kişi ve kurumlara verdiği mal hizmet veya nakit borç karşılığındaki bir çok yüklü alacağını hiç teminatlandırmamış. Çok ince ayar işler bunlar!

  • FrecelleE cevap yazana Es Es li19 Ocak 2017 21:47

    Çokmu zorunuza gitti Borsa gündemin haber yapması.

  • Frecell19 Ocak 2017 21:44

    Frecell e diyen arkadasim biz bu hisseyi aldigimizda goz altinda degildi... Yani hadi biz sucluyuz da hirsizin hic mi sucu yok diye guzel bir cumlemiz vardir... Hele haksizlik karsisinda susan dilsiz seytandir diye bir cumlemiz var ki herhalde kervan icin soylenmis...

  • Volkan19 Ocak 2017 21:38

    Borsa yı küçü yatırımcıyı soyma mekanı olarak görenlere SPK görevini yapıp dur demeli. Sürekli yeni mağdurlar oluşması önlenmeli. Yasalar ile kanunlar ile adeta dalga geçen patronlar gerekli cezaları almalı.

  • Tolga C.19 Ocak 2017 21:36

    Bir de utanmadan ky yi mağdur eden patronların avukatlığına savunanlar forumlara olduğu gibi buraya da dadanmış. Gerçi neden utansınlar onlara da kemik verenler belli.

  • ismail A19 Ocak 2017 21:35

    Surekli oyun icindeler... Spk ceza yetkisini kullanirken hep patronlar lehine kullaniyor. Verebilecegi azami tutarlari vermeyerek hep iyi niyet gostererek yatirimcilar bu hale getiriliyor. Artik devletin ve kurumlarinin borsa da yatirimcilarin paralarinin gasp edilmesini engellemesi gerekiyor... Spk ya yapilan her sikayette hukuki hakkinizi kullaniniz deniyor. Her bultende bu yaziyor. Biz hakkimizi kendimiz arayacaksak siz ust kurul olarak neden varsiniz?? Neden halka actiniz? Hadi actiniz neden kontrol etmediniz? Bizim sucumuz halka acik bir sirkete yatirim yapmak mi? Spk yi goreve davet ediyoruz... Yoksa kanuni hakkimiz gibi eylem yapma hakkimizi da kullanacagiz... elinize sağlık üstat

  • satış19 Ocak 2017 21:26

    fabrika satılmıştır. ancak ne kap ne spk kimsenin haberi olmamıştır. çok cesur hareketler bunlar..

  • Cingöz 19 Ocak 2017 21:09

    Şirket kayıp. OGK toplantısında muhatap bulunamıyor! Yatırımcı sanki bunlar hiç olmamış gibi çağrıdan emin. Bu iyimserlik iyi mi? Demek ki Z.T. ye güven tam. S.S. ye güven tam. Paniğe de gerek yok! Şirket para basıyor ama ky söz konusuysa çok cimri. SS.Z.T. böyle para basan şirketi halka arz ettiklerine göre servet paylaşmayı seviyor. Ky sevgileri o kadar çok ki ! Lutfedip halka açmışlar. KY çağrıdan şüphe etmemeli. İki oteli 464 milyon ediyor. 7 Otelin hesabını artık siz yapın. 404 milyon liralık icranın lafı mı olur? Kervan para basıyor. Siz burada olumsuz yazanlara itibar etmeyin. Bunlar SS tilkisinin oyunları. Bu oyunlar çok görüldü. Böyle para basan şirketi batırmak hesaplarına gelir mi? Daha KY ye satmak istedikleri 400 milyon hisse var. Sakın olumsuz yazanlara itibar etmeyin. Kervan dile kolay para basıyor! Tilki! korkma , titre , kendine gel! KY bu oyunları yemez! Adam ol öp KY nin elini!

  • Ferit19 Ocak 2017 20:41

    32. Grup, 30 Haziran 2016 tarihi itibariyle şartlı sonucun dayanağı paragraflarında da açıklandığı üzere vadesi gelmiş ancak ödemesi yapılamamış 177,036,646 TL'lik kredi anapara borcu bulunmaktadır. Grup'un 68,918,925 TL'lik finansal borçları da varlık yönetimi şirketlerine temlik edilmiştir. Yapılan bu temlikler ve ödenmeyen finansal borçlar neticesinde Grup'a 404,405,878 TL'lik icra takibi başlatılmıştır. Grup'un vadesi geçmiş 2,456,398 TL'lik personele kıdem ve maaş borcu ile 28,931,590 TL tutarında vadesi geçmiş vergi ve sigorta primleri borcu bulunmaktadır. Bu durum işletmenin sürekliliği konusunda ciddi belirsizlikler oluşturmaktadır. Normal faaliyet koşullarında bu borçların ödenmesi ancak ilişkili şirketlerden olan alacakların, diğer alacaklarda kısa vadede tahsilatlarının gerçekleşmesinin veya işletme varlıklarının nakde dönüştürülmesi ile mümkün olabilecektir. ... Denetçi ALİ YÜRÜDÜ .... bilançoda bu durum güncellenecektir. Kervanda değişen ne!

  • İsmail a19 Ocak 2017 20:32

    Şu çağrı yapılsın artık, ky yıllardır perişan oldu. Spk göreve, kayyum istiyoruz

  • Ens19 Ocak 2017 20:25

    Red kararini bekliyoruz

  • End4419 Ocak 2017 20:24

    Firma kap ta aciklama yapmali ve cagriyi artik kabullenmeli

  • Ceo19 Ocak 2017 20:23

    Yönetimi yatırımcılara devretsinler bakın şirket kısa zamanda nasıl kalkınıyor nerelere geliyor. Adamlar hiç iyi niyetli değil. Oysa şirketin çok mal varlığı var. bunları bile gizliyorar

  • Selim19 Ocak 2017 20:06

    Biz bunları anlattık. Kağıtla kalemle bilgisayarla anlattık. Halen ders alınmamış. Biz bunları anlattık. Mağdur olup ağlamayın diye. Kalemle kitapla tahtayla anlattık. Kervan nedir? Ne değildir! Biz bunları anlattık. Mağdur olup ağlamayın diye. Mahkeme mahkeme gezmeyin diye. Biz bunları anlattık.

  • judge19 Ocak 2017 20:00

    Ankaraya yürüyüş iyi fikir. Bu yuruyuşe basın yayın temsilcileri davet edilmeli. Mağduriyet oluşturan durumlar bir bir anlatılmalı. Birde deveti yönetenlere ''sizi mağdur edenlerin şirketlerine her türlü mudahaleyi yapıyorsunuz, bizleri mağdur edenlere neden hep umursamazsınız'' diye defalarca haykırmalı!

  • Yakutlu7119 Ocak 2017 19:57

    Şu çağrı yapılsın artık, ky yıllardır perişan oldu.

  • Niyet19 Ocak 2017 19:41

    Şirketin varlıkları herşeye yeter! Çağrıyı yapmadıkarı gibi yatırımcıları hisseden çıkarmak içim şirkete her türlü ayarı verdiler. Bu gecen 3 yılda isteselerdi şirketi finansal olarakta özsermaye olarakta çok iyi yerlere getirirlerdi ama niyet başka. Denetçi raporuda şirketin sahip olduğu70 gayrimenkulunden bahsediliyor. Bunlardan sadece bir kısmı satılsaydı butun finansal borçları sıfırlardılar ve icralar kapıya getirilmezdi. Ve bir kısım gayrimenkul satışları ve kalanrında güncel değeriyle bilançolara yansıtılsa özsermaye çok yukselirdi. Finans borç ertilmiş ve özermaye yukseltilmiş olsa, istedikleri bankadan gereken krediyi edinip bu çağrı olayınıda aşarabilirlerdi. Ve şimdi şirkette her bakımdan farklı bir yerde olurdu . Ama niyet başka. Niyet önemlidir

  • mavituz19 Ocak 2017 19:40

    ÇARESİZLİKTEN; Kimimiz Şair oldu.... Kimimiz sürekli Grafik paylaşır oldu.... Kimimiz paranoyak oldu... Kimimiz agresif oldu... Kimimiz depresif oldu... Hepimizin psikolojisi bozuldu... Hepimizin devlet kurumlarına güveni sarsıldı... Yeter artık...

  • colyaran6919 Ocak 2017 19:34

    dört sene önce 0.94 den aldığım hisseyi gözaltına düşünce hissemin çoğunu 0.27 den sattim.Bu hisse benide mahvetti Allahından bulsunlar

  • şef 4519 Ocak 2017 19:24

    aynı olay samat ve prizma ortaklarında da var. şirket kar ediyor ama hiç dağıtmıyor. kağıt 8 tl den şimdi 1 tl sürünüyor.

  • Kerim19 Ocak 2017 19:15

    Pazara indim bir güzel Görünce dilim tutuldu Zeynep abla ne iyisin Vereceksin 1 e 10 Hayalimde vardı bir ev bir araba Vereceksin hayalimi Sen çok yaşa Zeyneb abla Yapacaksın çağrıyı

  • Kerim19 Ocak 2017 19:11

    Yakın izleme pazarında bir güzel Kervan ne güzel hisse Yakışmıyor yerine Herkes kervan almalı 1 e 12 hayali kurmalı Herkes kervan Çağrıya katılmalı

  • Kervan19 Ocak 2017 19:06

    canımı sıkanlar var oryantal yapanlar var aptal yerine koyup keyfimi bozanlar var Bu çağrı olacak Keyfimi bozanlar var!

  • Kerim19 Ocak 2017 19:02

    a benim kör kervanım halimi gör kervanım Çağrının hasretinden içimde kor kervanım

  • İsmail19 Ocak 2017 18:57

    Kervansaray avukatlığına soyunan; neden dalavere işler yaptığınızı açıklasana. Genel Kurul çağrısına karşı şirket adresin neden boşaltıldı. Sen zaten art niyetlisin. Koskoca şirket söz konusu. Kayyum için şartları sen kendin oluşturdun. Şirketi yönetmiyor, içini boşaltmaya gayret ediyor yatırımcının hakkını korumuyorsun. Kayyum yönetimi devralır, kısa zamanda da senin gibi art niyetlinin yapamadığı düzeye çıkarır. Tamamen katılıyorum. Spk göreve

  • Hektor620519 Ocak 2017 18:56

    Demekki hukuk böyle bişey canın çeker baklava çalarsın yıllarca hapis yatarsın sonra başka birinin canı çeker borsada binlerce insanın birikimini çalar cebine indirir lüks içinde yalılarda yaşar

  • Kerim19 Ocak 2017 18:55

    KY kurar hayali! Kervan çağrı hayali 1 Koyup 10 alma hayali Mahkeme tez karar ver Gerçekleşsin KY hayali Z.T. çağrı yapmazsa! (Param yok! olsa yapardım çağrıyı) KY girer depresyona! Doktor! Doktor! Yok mu? bunun ilacı!

  • mavituz19 Ocak 2017 18:53

    Terk ettiğiniz ofisi bari temiz bırakma efendiliğinde bulunsaydınız. Resimlere bakın... Kocaaa KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG pisligini bırakıp kaçmış... Ayıp Ayıp.... Utanın...

  • ŞEFAAT DİNÇ19 Ocak 2017 18:52

    ya bugün ya yarın yada 2017 yada 2018 eyyyyyyyyyyyyy patronlar bu çağrıyı seve seve yapacanız

  • Hektor620519 Ocak 2017 18:52

    Koş spk koş borsada soygun var hemde öyle böyle değil

  • ŞEFAAT DİNÇ19 Ocak 2017 18:52

    mağduruz kardeşim hakkımızı söke söke göstere göstere keyfini çıkara çıkara alıcaz borsagündem den ALLAH razı olsun ky dostular

  • ŞEFAAT DİNÇ19 Ocak 2017 18:50

    adamın avukatı bize İFA davasında fırsatçı diyo . Neymiş miş 20 kuruşlardan almışızda 2,5 TL den çağrıya katılacakmış mışız ebe kardeşim ebe kardeşim biz kağıdı 20 kuruşlardan almadık ki? 12 lere ceylanken getiren kim? yatırımcının eline kaçtan verdin? çağrı fiyatının 2,5 Tl lere gelmesine çağrı yapmayarak sebep olan kim?

  • Kerim19 Ocak 2017 18:45

    Seher yeli her yerlerden serindir Kervandan ayrılanın derdi derindir Ağlama güzelim dökme yaşını Gider de gelirim Mevla kerimdir Kervandan ayrılanın derdi derindir

  • Hasan S.19 Ocak 2017 18:26

    Kervansaray avukatlığına soyunan; neden dalavere işler yaptığınızı açıklasana. Genel Kurul çağrısına karşı şirket adresin neden boşaltıldı. Sen zaten art niyetlisin. Koskoca şirket söz konusu. Kayyum için şartları sen kendin oluşturdun. Şirketi yönetmiyor, içini boşaltmaya gayret ediyor yatırımcının hakkını korumuyorsun. Kayyum yönetimi devralır, kısa zamanda da senin gibi art niyetlinin yapamadığı düzeye çıkarır.

  • Serhat19 Ocak 2017 18:17

    Hamama giren terler! Terleyen neden şikayet eder ki! Terleyeceğini bilmiyor muydun!

  • Mehmet19 Ocak 2017 18:08

    d) (b) bendinde belirtilen sürede pay alım teklifinde bulunmak amacıyla Zeynep TÜMER tarafından Kurulumuza başvuruda bulunulmaması halinde, anılan şahıs hakkında Kurulumuzun 22.04.2014 tarih ve 12/376 sayılı kararı kapsamında işlem tesis edilmesine, e) Pay alım teklifi yükümlülüğünün yerine getirilmemiş olması nedeniyle, Şirket ortaklarının varsa meydana gelmiş zararlarının tazmini için yargı yoluna başvurabilecekleri hususunun Kurulumuz Bülteni ile duyurulmasına, karar verilmiştir. SPK 2014/24 sayılı bülten. SPK KY yol gösterdi ama KY armut piş ağzıma düş dedi.

  • Mehmet19 Ocak 2017 17:55

    30 Haziran 2016 tarihi itibariyle tahakkuk eden 17,465,121 EURO'luk (55,965,234 TL) faiz kayıtlara alınmıştır. İlgili kredinin ertelendiği ve ödemesinin yapılacağı tarih olan 10 Şubat 2014'te kredi anaparasına ve tahakkuk eden faizlere ilişkin herhangi bir ödeme yapılmamıştır. Rapor tarihi itibariyle sözü edilen kredi anapara ve faiz borçlarının ödemesi yapılmamıştır. Söz konusu kredinin ödenmeyen anapara ve faiz borçları dahil toplam borç tutarı 71,365,269 EURO (228,682,868 TL)' dur. .... Mağdur mu arıyorsunuz İşte mağdur AAREL BANK.. ALacağı yıl sonu 74.5 milyon Euro yıl sonu bu rakam TL olarak 276 milyon lira

  • Hacıı19 Ocak 2017 17:54

    Evet beceriksizlik ve turlu ayak oyunlariyla sirketi bu hale getiren Ky idi ya o yuzden kervana zararını odemeli. KY 3 yıldır bedel oduyor sira basiretsiz tacirlerde.

  • yatırımcı19 Ocak 2017 17:54

    patronlar şirketin içini boşaltıyor. dur diyecek hiç devlet kurumu yokmudur. el insaf

  • Emr19 Ocak 2017 17:52

    Artik mahkeme karari aciklanmali ky magduriyeti giderilmelidir

  • Mehmet19 Ocak 2017 17:49

    30 Haziran 2016 tarihi itibariyle tahakkuk eden 17,465,121 EURO'luk (55,965,234 TL) faiz kayıtlara alınmıştır. İlgili kredinin ertelendiği ve ödemesinin yapılacağı tarih olan 10 Şubat 2014'te kredi anaparasına ve tahakkuk eden faizlere ilişkin herhangi bir ödeme yapılmamıştır. Rapor tarihi itibariyle sözü edilen kredi anapara ve faiz borçlarının ödemesi yapılmamıştır. Söz konusu kredinin ödenmeyen anapara ve faiz borçları dahil toplam borç tutarı 71,365,269 EURO (228,682,868 TL)' dur. .... Mağdur mu arıyorsunuz İşte mağdur AAREL BANK.. ALacağı yıl sonu 74.5 milyon Euro

  • Serdar5219 Ocak 2017 17:48

    Fais yada doviz gibi yatirım aracları yerine ulke ekonomisine reel sektore yatırım yapan kucuk yatırımcı bu sekilde magdur edilmemeli artık yeter

  • Mehmet19 Ocak 2017 17:45

    32. Grup, 30 Haziran 2016 tarihi itibariyle şartlı sonucun dayanağı paragraflarında da açıklandığı üzere vadesi gelmiş ancak ödemesi yapılamamış 177,036,646 TL'lik kredi anapara borcu bulunmaktadır. Grup'un 68,918,925 TL'lik finansal borçları da varlık yönetimi şirketlerine temlik edilmiştir. Yapılan bu temlikler ve ödenmeyen finansal borçlar neticesinde Grup'a 404,405,878 TL'lik icra takibi başlatılmıştır. Grup'un vadesi geçmiş 2,456,398 TL'lik personele kıdem ve maaş borcu ile 28,931,590 TL tutarında vadesi geçmiş vergi ve sigorta primleri borcu bulunmaktadır. Bu durum işletmenin sürekliliği konusunda ciddi belirsizlikler oluşturmaktadır. Normal faaliyet koşullarında bu borçların ödenmesi ancak ilişkili şirketlerden olan alacakların, diğer alacaklarda kısa vadede tahsilatlarının gerçekleşmesinin veya işletme varlıklarının nakde dönüştürülmesi ile mümkün olabilecektir. ... Denetçi ALİ YÜRÜDÜ .... Bile bile lades!

  • Serkan serkann19 Ocak 2017 17:43

    Aileler dağılıyor. Millet bosaniyor. Yeter artık kac aileyi dagittiniz. Insanlar yillarca biriktirdiklerini yatırdı. Siz dalavere ile iki dk caldiniz.. Yeter artıkkkkk SPK göreveeeeee

  • FREECELe19 Ocak 2017 17:42

    Borsa artik yatirim yeri olmali... Diye düşünen neden Yakın izleme pazarındaki hisseyi alır! ... Yüksek risk ! Yüksek kazanç yüksek kayıptır!

  • Serhat19 Ocak 2017 17:36

    KY Kervan kurumsal kimliğine zarar vermektedir. Ky kervana verdiği zararı ödemelidir. ... Bu bağlamda savcıları göreve davet ediyorum

  • AYNI SEYLER OLACAK19 Ocak 2017 17:34

    memsanin 4 yillik surecine bakin ayni seyler olacsk cagri mahkeme dahil...

  • Kerim19 Ocak 2017 17:33

    Avcı av olunca ! Ağlamasın da ne etsin! Başını o duvardan bu duvara vurmasın da ne etsin! 1 koyup 8 alma hayali kurmayıp da ne yapsın!

  • Ss1919 Ocak 2017 17:01

    Kısa ve net Devletimiz gücünü göstermeli sorumlularının bin meli tepesine. Zararları sorumlulArın yedi cedinden tahsil edip ky nin zararlarını karşılamalı.

  • HANİFİ ŞAHİN 19 Ocak 2017 17:01

    Her turlu kanun boşluğu ve duzenbazlıkla vatandaşları magdur eden bu sirket daha ne kadar gormezden gelinilecek.

  • Serkan DİNÇ 19 Ocak 2017 17:00

    Kanunların yaptırımı olmalı. Bu sirkete bukadar hoşgörü fazla artık.

  • Adam olun19 Ocak 2017 16:59

    Mehmet arkadas hemen ipinizi biraktilar heraldr eninde sonunda o cagriyi yapacak patronunuz merak etmeyin ama ole ama bole birdaki burdaki insanin ahini almaya fevam edin solediklerinizi hepsi yalan ama yaziklar olsunki siz ve sizin gibi adamlari bist e sokuyolar

  • Ss1919 Ocak 2017 16:57

    Devlet büyüklerine sesleniyorum. Şirketi batırma larına izin vermeyin. Çağrı durumunu mahkemeleri, devlet organlarını kullanarak oyaliyor lar bunlara kim dur diyecek. Artog, clk , ericom olmasın. Devlet gücünü göstermeli ,bin meli tepelerine, sorumlularının mal varlıkların a el koyup ky nin zararı ödenemli, kayyum ne gerekiyorsa. Yeter artık ky nin çektiği bu dolandırıcılar dan.

  • Frecell199819 Ocak 2017 16:54

    Borsa artik yatirim yeri olmali... Spk nin yetkileri artirilmali, ky ona buna yem edilmemeli...

  • y. aydin19 Ocak 2017 16:51

    spk yı göreve çağırıyorum

  • HAMİT şahin19 Ocak 2017 16:48

    Kayyummm atansin artik yeterrrrrrrrrr....... Bu şekilde borsa dolandırıcıların yuvası haline gelecek. .

  • Mogu19 Ocak 2017 16:44

    Elbet bu zulüm bitecek

  • samim 7119 Ocak 2017 16:40

    SPK BU KADAR USULSUZLUGE NIYE KAYYUM ATAMIYOR

  • mali19 Ocak 2017 16:33

    SPK goldaşta bile küçük yatırımcıyı korumadı. Umut görünmese de hiçbir şey yapmadık psikolojisinden iyidir.

  • a. aydın19 Ocak 2017 16:16

    yeterrr

  • Mert19 Ocak 2017 16:08

    *Çoğunluk hisse sahibi olan, şirket ortaklarına, aile fertlerine ,yönetime yakın isimlere şirket kasasından faizsiz borçlar verilip, karşılığı tahsil edilmeyerek şirket zarara uğratılmış ve uğratılmaktadır… ... Bilanço bunun YALAN olduğunu söyler. AYIP AYIP bu kadar yalana ne ihtiyaç var.

  • Hüseyin Dal19 Ocak 2017 15:59

    Ey SPK her işlemini takip altında tutman gereken Kervan kayıp duymadıysan duyurulur

  • Temel Tembel19 Ocak 2017 15:48

    Almasaydınız, alırken bana mı sordunuz diyecektir birileri. Kısacası, kimi kime şikayet ediyorsunuz, üzgünüm ama nafile çabalar bunlar.

  • Emr0719 Ocak 2017 15:48

    Sirket artik silkinip kendine gelmeli acilen

  • Emr0719 Ocak 2017 15:47

    Bu kadar olmaz yani birileri müdale etmeli

  • Yasin ılıkca19 Ocak 2017 15:44

    Kanunların yaptırımı olmalı. Bu sirkete bukadar hoşgörü fazla artık.

  • Ali oguz19 Ocak 2017 15:39

    Sonra tvlerde ahkam keseceksiniz .turkiye soyle guvemli boyle firsatlar var yabanci gelsin diye aglayacaksiniz...iste yatirimcinin hali ortada...

  • Murat19 Ocak 2017 15:35

    Kervansaray mağdurları Ankara’da yürüyecek .... Nerede bunlarda o yürek! İnanmazsanız 1 ay haberlere bakınız!

  • S. A.19 Ocak 2017 15:32

    Devletin kılcal damarına kadar giren föteden ne farkı var. Kervan saray holfink yöneticilerinin. Dolandrmadigi yer kalmamş selim sayılgann Insallah sevgili cumhurbasknmz bu haberi görurde kayyum atama emri verir. Bakana adelet gelir. Bizim canmz cigerimiz yaniyor. Sagol borsa gundem.

  • Serdar A..19 Ocak 2017 15:31

    Her turlu kanun boşluğu ve duzenbazlıkla vatandaşları magdur eden bu sirket daha ne kadar gormezden gelinilecek.

  • Mehmet19 Ocak 2017 15:27

    kervan UZMAN KURULUŞ RAPORU 08052013 .... Rapor iyi okunursa yazıda ne kadar yaşlan var ortaya çıkar ... Neden dürüstçe doğrular yazılmaz da doğruların yanına bol YALAN sos olarak servis edilir.

  • Süleyman19 Ocak 2017 15:25

    Öncelikle Kayyum şart

  • Mehmet19 Ocak 2017 15:18

    32. Grup, 30 Haziran 2016 tarihi itibariyle şartlı sonucun dayanağı paragraflarında da açıklandığı üzere vadesi gelmiş ancak ödemesi yapılamamış 177,036,646 TL'lik kredi anapara borcu bulunmaktadır. Grup'un 68,918,925 TL'lik finansal borçları da varlık yönetimi şirketlerine temlik edilmiştir. Yapılan bu temlikler ve ödenmeyen finansal borçlar neticesinde Grup'a 404,405,878 TL'lik icra takibi başlatılmıştır. Grup'un vadesi geçmiş 2,456,398 TL'lik personele kıdem ve maaş borcu ile 28,931,590 TL tutarında vadesi geçmiş vergi ve sigorta primleri borcu bulunmaktadır. Bu durum işletmenin sürekliliği konusunda ciddi belirsizlikler oluşturmaktadır. Normal faaliyet koşullarında bu borçların ödenmesi ancak ilişkili şirketlerden olan alacakların, diğer alacaklarda kısa vadede tahsilatlarının gerçekleşmesinin veya işletme varlıklarının nakde dönüştürülmesi ile mümkün olabilecektir. ... Denetçi ALİ YÜRÜDÜ ... Bunu burada yorum yapan %50 den fazlası biliyor !

  • süleyman19 Ocak 2017 15:17

    Borsamızın ve ülkemizin itibarını korumak adına TMSF nin bi an önce duruma el atması lazım

  • Mehmet19 Ocak 2017 15:09

    *Şirketin kendi özkaynakları mevcut olduğu halde gereksiz şekilde borçlandırılarak büyük bir faiz yükü altına sokulmuş, borçlanmaların USD ve EURO gibi yabancı paralar üzerinden yapılmış olması nedeniyle de büyük bir kur farkı zararının oluşmasına sebebiyet verilmiştir… ... Bunlar YALAN... Özkaynaklar zaten borçla oluşturuldu. Birleşme raporu okunursa zaten anlaşılır. ... Neden doğrunun yanına YALANlar ilave edilir.

  • frk3319 Ocak 2017 15:05

    Daha neyi bekliyor spk... Bu kadar küçük yatırımcının günahı senin boynuna

  • Mehmet19 Ocak 2017 15:03

    Ya herro ya merro deyip de bu kadar ağlayanı da ilk defa görüyorum. Demek ki !herro da yalan merro da yalan!

  • Yasin ÖZKAN 19 Ocak 2017 15:01

    Kayyummm atansin artik yeterrrrrrrrrr....... Bu şekilde borsa dolandırıcıların yuvası haline gelecek.

  • yiğit19 Ocak 2017 15:00

    paranızı 3 yıl önce dolara yatırsaydınız en az 2 kat kazanmıştınız. zararın nereseinden dönülse kardır, hala şansınız var

  • Mehmet pirinç19 Ocak 2017 14:59

    Devletin kurumlarının bu işleri daha sıkı tutmalı ve gereken cezayı vermesi

  • Zeki KÖKSAL 19 Ocak 2017 14:58

    SPK ve Danıştay'ın kararlarını vermesi lazım çok geç olmadan

  • Fatih Çakır 19 Ocak 2017 14:58

    Sayın yetkililer spkyı, hukuk sistemini, kısaca devletin kurumlarını parmğında oynatan küçük yatırımcının tasarruflarını iç eden bu kiişilere artık biri dur desin.

  • kaan19 Ocak 2017 14:57

    it ürür, kervan yürür demiş atalarımız

  • fatma deze19 Ocak 2017 14:56

    memet şimşeke bildirileim durumu. o hemen halleder.

  • yörük19 Ocak 2017 14:56

    hükümetimizi kandırıp mağdur edecekler yine

  • dingil19 Ocak 2017 14:55

    kervana operasyon çekmeye çalışıyorlar. spk dikkat et gandırılma

  • Ufuk özdemir 19 Ocak 2017 14:55

    Yönetim kurulu şirketi soyup soğana çevirmesine engel olacak devletimizin hiç mi kurumu yok. Oteller full bilançolar zarar

  • Aynenn19 Ocak 2017 14:55

    Birlerce insan mağdur. Onlarca kapanmış bu şekilde ve aynı isimler ve oyuncular tarafından batırılmış şirket var. En azından bu şirket daha kapanmadan ayakta iken müdahale edin. 15 dakika içinde istenildiğinde kanun hükmünde kararname çıkarılarak her türlü işlem yapılabiliyor. Devletin büyüklüğünün önüne kim geçebilir. Allahın aşkına Aslanları kedilere boğdurtmayın artık. Perişan etmeyin aileleri toplumu. Adaleti getirin artık bu ülkeye. Bu yapılanlar garibana degilde bir zengine yapılsa idi coktan yargı karar vermis spk müdale etmisti. LÜTFEN SN YETKİLİLER BİZ GEÇTE OLSA ADALETİ İSTİYORUZ. LÜTFEN ARTIK GÖZLERİNİZİ KAPAMAYIN ŞU ŞİRKETİ MÜFETTİŞLERİNİZE İNCELETİN BAKIN NELER BULACAKSINIZ NELER

  • Ufuk özdemir 19 Ocak 2017 14:54

    Biz CUMHURBASKANIMIZA guvendik paramizi borsaya yatirdik. DÖVİZE değil. Sahtekarlara DUR denilmesini bekliyoruz ve ANKARA ya gidiyoruz....

  • Aynen19 Ocak 2017 14:54

    Bu ülkede adelet olduğuna inanıyoruz ve adalete sığınıyoruz. kervan holdingin yaptığı üsülsüz işlemlere bakılsın. Yüksek yargı kararaları en uzun nasıl verilirse öyle veriyor ve Selim ve ekibi kasten yanlış dilekçeler verip tebliğileri almayarak makamları yanıltıyor ve gereksiz yere meşgul ediyor. Siyasiler dokunmuyor. Kervan holdinge geldimi herkez sağır sultanı oynuyor. Duymadım. Görmedim bilmiyorum. Bu kadar dolap bu kadar aleni nasıl çevrilir bir türlü anlayamıyoruz. Nasıl Amerika suriyeye Afganistana demokrasi ve özgürlük getiriyorum ayağı ile her türlü sömürüyor ve işgal ediyorsa Bizim Devletimiz de sanki bize öyle davranıyor.

  • anal mağduru19 Ocak 2017 14:52

    bu işler danışık dövüş.

  • davutoglu19 Ocak 2017 14:51

    cumhurbaşkanımınızn ekonomi danışmanları anlar bu işlerden.

  • Abdullah Herdem 19 Ocak 2017 14:51

    Bende yüzlerce mağdurdan biriyim. 22 yıldır adalet için devlet memuru olarak görev yapıyorum. Yazınız için çok teşekkür ederim. Fakat sizde iyi biliyorsunuz ki olanların sadece %10 luk kısmını yazmışsınız. Tek istediğim tek istediğimiz 4 yıldır devam eden kanunsuzluğun son bulmasıdır. İlgili kurumlar özellikle SPK artık devletin gücünü her iki tarafa da göstersin. Sadece Adalet istiyoruz. Her Türk vatandaşı gibi. Saygılar.

  • jale19 Ocak 2017 14:50

    bu işi çözse çözse Binali bey çözer. sesimizi ona duyurulaım.

  • Kadir kirık.19 Ocak 2017 14:50

    Devletin kılcal damarına kadar giren föteden ne farkı var. Kervan saray holfink yöneticilerinin. Dolandrmadigi yer kalmamş selim sayılgann Insallah sevgili cumhurbasknmz bu haberi görurde kayyum atama emri verir. Bakana adelet gelir. Bizim canmz cigerimiz yaniyor. Sagol borsa gundem.

  • mağdure bacı19 Ocak 2017 14:50

    kumpas kuruluyor kervana. kayyum atayıp mallarını yok paraya yağmalayacaklar. hükümetimiz bu zulme izin vermessin

  • Halil19 Ocak 2017 14:49

    Kanunların yaptırımı olmalı. Bu sirkete bukadar hoşgörü fazla artık.

  • Real19 Ocak 2017 14:47

    Yönetim değişsin. yatırımcı temsilcileri yönetici olsun şirketin varolan kaynaklarıyla bakın bakalım şirket nasıl kalkınıp uçuşa geciyor. şirketin kaynakları çok. ama bugune kadar yönetimin niyeti çirkefti hep

  • Reis sevdalısı19 Ocak 2017 14:46

    Reisimizin de dediği gibi. Tarafı olmayan bertaraf olur....

  • Mkonuk4419 Ocak 2017 14:45

    Olumsuz oyveren her zaman heryerde var ne yazikki... haksizlik karsisinda susan dilsiz seytandir

  • Şirketin paralı uşakları19 Ocak 2017 14:38

    Buradaki yorumlara olumsuz oyverenlere, unutmayın hırsıza ortak olmak haram a ortak olmaktır. Yarın hesap gününde ben sadece para için şahsiyetimi satmıştım demeniz sizi kurtarırım bilmem

  • KERVAN MAĞDURU19 Ocak 2017 14:38

    Sayın yetkililer spkyı, hukuk sistemini, kısaca devletin kurumlarını parmğında oynatan küçük yatırımcının tasarruflarını iç eden bu kiişilere artık biri dur desin.

  • Turgay sabancılar19 Ocak 2017 14:38

    Artık spk ve devletin gerekli kurumları bu duruma el atmalıdır... insanların göz göre göre hayatlarını kaydıranlardan hesap sorulmalıdır

  • Öneri19 Ocak 2017 14:35

    Türkiyede küçük yatırımcının ilk defa kendini hakkini için böyle bir oluşum içerisinde yer aldığı bist in kazançlı bir kurum haline gelmesi için ve ky kendine çekmesi için bu haklı davada spk ne zaman harekete geçecek

  • İsmail19 Ocak 2017 14:29

    Finansal FETÖ den ne farkı var bunların.Devletin kural kanun ve kurumlarını tanımayan adamlar.Hükümetin derhal müdahele etmesi gerekiyor.Adamlar sosyete de gerine gerine geziyorlar. Anlaşılsın artık

  • Yasin ılıkca19 Ocak 2017 14:22

    SPK ve Danıştay'ın kararlarını vermesi lazım çok geç olmadan

  • Ecem su kirık.19 Ocak 2017 14:21

    Kimse yok mu bu ulkede eli vicdannda yönetici Kim dur diyecek yapılan bunca usulsuz olaya Zengin her istedigini yapacak mi bu ulkede zenginsen milleti soy dolandr carp sonra hicbir cezası olnasn bu adalet bu mu insanlik kervann idari yönetimine artk ceza bekliyoruz.

  • Yok artık19 Ocak 2017 14:20

    Yönetim kurulu şirketi soyup soğana çevirmesine engel olacak devletimizin hiç mi kurumu yok. Oteller full bilançolar zarar

  • Ufuk özdemir 19 Ocak 2017 14:17

    Sayın Spk yetkilileri daha ne kadar bekleyeceksiniz 3.5 sene oldu mağdur olalı ne zaman dur diyeceksiniz böyle şirketlere

  • İsmail a19 Ocak 2017 14:16

    Sayın yetkililer spkyı, hukuk sistemini, kısaca devletin kurumlarını parmğında oynatan küçük yatırımcının tasarruflarını iç eden bu kişilere artık biri dur desin. Tamamen katılıyorum

  • Ali Candan19 Ocak 2017 14:15

    SPK dan hala ses yok hala adamın kap a yaptığı açıklamayı cevap göndermiş şirket yerinde yok o adres boş ey SPK neden anlamak istemiyosunuz herkesin aklıyla dalga geçmeyin ne yapacaksanız bir an önce yapın şirketin içi tamamen boşaltılmadan . Teşekkürler Borsa Gündem küçük yatırımcının sesi oldunuz.

  • KERVAN MAĞDURU19 Ocak 2017 14:14

    Sayın yetkililer spkyı, hukuk sistemini, kısaca devletin kurumlarını parmğında oynatan küçük yatırımcının tasarruflarını iç eden bu kiişilere artık biri dur desin.

  • ilhan Aslan19 Ocak 2017 14:14

    Bu ülkede adelet olduğuna inanıyoruz ve adalete sığınıyoruz. kervan holdingin yaptığı üsülsüz işlemlere bakılsın. Sanki spk yönetimini her şeyi biliyor ama ne hikmetse ses çıkarmıyor. Yüksek yargı kararaları en uzun nasıl verilirse öyle veriyor ve Selim ve ekibi kasten yanlış dilekçeler verip tebliğileri almayarak makamları yanıltıyor ve gereksiz yere meşgul ediyor. Siyasiler dokunmuyor. Kervan holdinge geldimi herkez sağır sultanı oynuyor. Duymadım. Görmedim bilmiyorum. Bu kadar dolap bu kadar aleni nasıl çevrilir bir türlü anlayamıyoruz. Nasıl Amerika suriyeye Afganistana demokrasi ve özgürlük getiriyorum ayağı ile her türlü sömürüyor ve işgal ediyorsa Bizim Devletimiz de sanki bize öyle davranıyor.

  • ilhan Aslan19 Ocak 2017 14:14

    Güya her türlü kanun var ama Kervansaray ve yöneticileri ile birlikte hareket edilen diğer holdinglere dokunulmuyor. Bu oyunun aynısı daha yakın zaman da Halka açık ATAÇ ve daha birçok firmada da oynandı ve sonu hüsran oldu. Şirketin içi boşaltıldı ve tüm malları büyükler tarafından peşkeş çekildi. Küçük yatırımcıda elinde hisseleri ile beş kuruşsuz kaldı. Yanlış anlamayın bu firmalar devletin denetim ve gözetimi ile halka açılıp, devlet milletine diyor ki bakın millet ben bunları halka açıyorum ve gerekli denetimi yaptım. Bunlara yatırım yapabilirsiniz. Nasıl adalet ey devleti yönetenler böyle adalet olur mu? Kimdir bu selim sayılgan ve ekibi niye korkuyorsunuz niye müdahale etmiyorsunuz. Cumhurbaşkanligina başbakanlığa SPK ya yüzlerce binlerce şikayet yazıldı. Hicmi yok Allahıni kitabını dinini bilen yönetici. Kimler koruyor bu Kervan holdingi ve yandaşlarını. Binlerce yuva yıkıldı birlerce aile perisan oldu.

  • ilhan Aslan19 Ocak 2017 14:13

    Birlerce insan mağdur. Onlarca kapanmış bu şekilde ve aynı isimler ve oyuncular tarafından batırılmış şirket var. En azından bu şirket daha kapanmadan ayakta iken müdahale edin. 15 dakika içinde istenildiğinde kanun hükmünde kararname çıkarılarak her türlü işlem yapılabiliyor. Devletin büyüklüğünün önüne kim geçebilir. Allahın aşkına Aslanları kedilere boğdurtmayın artık. Perişan etmeyin aileleri toplumu. Adaleti getirin artık bu ülkeye. Bu yapılanlar garibana degilde bir zengine yapılsa idi coktan yargı karar vermis spk müdale etmisti. LÜTFEN SN YETKİLİLER BİZ GEÇTE OLSA ADALETİ İSTİYORUZ. LÜTFEN ARTIK GÖZLERİNİZİ KAPAMAYIN ŞU ŞİRKETİ MÜFETTİŞLERİNİZE İNCELETİN BAKIN NELER BULACAKSINIZ NELER.

  • to19 Ocak 2017 14:13

    Bu konu tüm küçük yatırımcılara ibretlik ders olsun. Küçük yatırımcı birleşince neler yapabileceğini gösteriyor.

  • sckan3719 Ocak 2017 14:08

    Sayın SPK artık bu işe bir son ver. 4 yıldır bunlara seyirci kalıp devletin kurumlarıyla dalga geçmelerine müsade etme.

  • İLLEDE KAYYUM19 Ocak 2017 14:05

    Ortaklardan alacaklar 30 Eylül 2016 31 Aralık 2015 Ertan Sayılgan ..........20,279,746 .....11,321,186 Selim Sayılgan .........14,081,700 .....7,323,890 Çetin Tümer .......... 2,743,585 .....1,652,128 Zeynep Tümer ..........10,727,441 ....... 8,523,834 TOPLAM ......................47,832,472 ......28,821,038 ...... Ortaklar çağrı yapsın da şu borçları da bir zahmet ödesinler . ....

  • can gülen19 Ocak 2017 14:05

    birlikten kuvvet doğar. elbet yapilanlarin cezası verilecek

  • Çalışkan19 Ocak 2017 14:04

    Sayın yetkililer spkyı, hukuk sistemini, kısaca devletin kurumlarını parmğında oynatan küçük yatırımcının tasarruflarını iç eden bu kiişilere artık biri dur desin.

  • Lawyer19 Ocak 2017 14:03

    Devlet yetkilileri durumu görmüyor mu? Herkes aynı işleri yaparsa bu borsanın hali ne olur? şirket brleşimi finansal mali her bakımda halka açık şiket aleyhine olduğu bilançolarda çok aşikar. Çok abartılı şekilde yatırımcı aleyhine olan bu şirket birleştirme işi temizleyecek tek şey, yatırımcının ortaklıktan ayrılma hakkını kullanacağı makul bir fiattan çağrı yapılmasıydı. Bu hisseleri belirlenen fiattan almasıyla Zeynep Tümer kimseye birşeyde bahşetmiyordu. Sadece şirketin değerine göre yatırımcıya düşen paydayı verip alacaktı. Hata SPK nın beliledi 0.96 kuruş olan çağrı fiatıa oldukça iskontoluydu. Çünkü halka açık olan Kervn ın Zt nin şirketi olan Sis iplik ile birleşmeden önceki bilançoda hisse defter değer 1.50 civarındaydı. Ama nedense çağrı yapma yerine başka alangirili farklı icratlara girmeyi tercih ettiler. Borsayı yönetenler sağ olsun, bir çok alavere dalavereye fırsat tanıdılar bugune kadar.

  • Uludağlı19 Ocak 2017 14:01

    Biri de gelse aynı şekilde kendi şirketini Zeynep Tümerin şirketiyle birleştirse ve bu birleşmeyle Zt nin şirketinin bilançolarda özsermayeyi dört kat erise ve finans borç çıkmazına girse, Zeynep Tümer nasıl karşılar acaba? Tabi durum sadece birleşme ilede sınırlı değil üstüne üstelik Zeynep Tümer kendi şirketini halka açık şirket birleştirirken, kendi şirketine ait iki hotelin üs hakkı kullanımı iptal olasılığını yatırımcıya bildirmemesiyle yatırımcılar fena yanıltılmış. Ve de bu iki hotelin değeri karşılığnda kendilerine hisse ihraç etme marifetinide de bulunulmuş. Yatırımcıara büyük haksızlık! Bu iki hotelin üs hakı iptal edilirse yatırımcı iyi kazıklanmış olacak. Böyle borsa mı olurmuş!

  • Sebahattin19 Ocak 2017 14:00

    Koskoca ülkenin borsasında işlem gören şirket kayıp.

  • UB19 Ocak 2017 13:55

    Kervan mağdurları oyununu bozacak

  • UB19 Ocak 2017 13:55

    Kervanı batıramayacaksın SS

  • illede şeref19 Ocak 2017 13:54

    ARKADAŞLAR BU SAYFAYI KOPYALAYIP BİMERE.CİMERE.SPK. GÖNDERELİM BURDAKİ YORUM KADAR ZAMAN ALIR

  • xnmb19 Ocak 2017 13:52

    Biz küçük yatırımcıya eğitim, Kervansaray yat. Hld. e de kayyum şart.

  • Y.C.19 Ocak 2017 13:51

    SPK ilk once %3 sonra %27 ve %70 ceza kesecegim dedi... Ilk %3 u kesti sonrakin de de %6 kesti nerede %27, %70 diye soruldugunda biz oyle uygun gorduk diyorlar... Halbuki mevzuatinda idari para cezasi verdiginde ikincisinde bunun en fazla iki kati kesilir diyor... Spk bu yuzdeleri neye gore belirledin ya da kendi mevzuatindan haberin yok mu???

  • twit19 Ocak 2017 13:50

    borsagündemin haberini twitter da linkleyerek devletin tüm kurumlarını menşınlayalım

  • murat19 Ocak 2017 13:47

    Finansal FETÖ den ne farkı var bunların.Devletin kural kanun ve kurumlarını tanımayan adamlar.Hükümetin derhal müdahele etmesi gerekiyor.Adamlar sosyete de gerine gerine geziyorler.

  • Sdk 19 Ocak 2017 13:36

    5-6 yıl önce hisse 70-80 kuruştan 7 lere çıktı ozaman da batıktı 50kuruş etmeyen hisseye 6-7 tl verirken düşünecektiniz risk alıp kaybettiniz bile bile hemde geçmiş olsun

  • farık3119 Ocak 2017 13:36

    Borsa gündemi teşekkürler.

  • Ufuk özdemir19 Ocak 2017 13:33

    SPK nın bir an önce bu işe el atması gerekir şirketin verdiği adreste olmaması ne demek neden spk var ne zaman bir iş yapacak

  • doğan19 Ocak 2017 13:31

    Borsa gündeme sonsuz teşekkürler.tek çare kayyum atanıp çağrı yı gerçekleştirmesi

  • tv19 Ocak 2017 13:31

    ya diger şirketler ne olacak ranlojistik mango ataç aman allahpm saymakla bitmiyor maksatları şirketi yönetmek deyilmiş içini boşaltıp kendilewrimni borsadan attırmak

  • Emr2319 Ocak 2017 13:30

    Kararla beraber spk müdale etmeli

  • Economist19 Ocak 2017 13:28

    İstediği koşullarda şirket birleşimleri yapıyorlar ama çağrı yapmamalıyız diyorlar. Şirket birleşimi başvurusunda bulunduklarında, SPK bu koşullarda şirket birleşimi zorunlu hisse geri alımını gerektiir diye bildirilmiş. Ve şirket bileşmeden sonrada SPK çağrı yapacaksın demiş. %75 halka açık olan Kervn da Zeynep tümerin dolaylı hissedarlık oranı%10 civarında iken ,kendi özel şirketini halka açık şirketle birleştirikten sonra zeynep tümerin ortaklığı direk %73 den fazla , direk dolaylı olarak ta %90 civarına çıkıvermiş ve tek hakim ortak olmuş. Ayrıca bu şirket birleşitirlemeri halka açık şirketin hem bilançolardaki özsermayesinin birkaç kat erimesine neden olmuş, hem de şirket finansal borç krizine sokulmuş. Buna rağmen yinede çağrı yapma yerine hisse satışlarıyla hisseyi dibe basmalar, şirkette onlarca olumsuzluklar falan. Ülkemiz borsasını çok kirleten işler. Ulkenin ekonomisini borsasını yönetenler ülke borsasının bu kadar kirlenmesineçirkefleşmesine izin vermemeli

  • Kayyum19 Ocak 2017 13:25

    Kayyum

  • Bist19 Ocak 2017 13:24

    Bir zorunlu hisse geri alımını 3 yıldan fazla yaptırılamıyorsa ve hala istedikleti gibi uzatmaları oynayabiliyorlarsa, bu zorunlu hisse geri alımı düzenlemelerinin yasaların ne anlamı var? Zaten böye yıllara uztarak nakite sıkışan yatırımcının elindeki hisseleri alırlar. Hemde en dip fatlara basarak alırlar. Yatırımcıları dökmeleri için fırsat verirsen, bu yasaların sadece göstermelikten başka anlamı kalmaz. Ulke borsası böyle yönetilemez.

  • Hüseyin Cebeci19 Ocak 2017 13:22

    Borsagündemi mutlaka takip eden devlet yetkilerine haber veren danışmanlar bu haberden haberdar edin devlet büyüklerimizi

  • ismail A19 Ocak 2017 13:20

    Küçük yatırımcı Danıştay kararına kilitlendi. Nefesler tutuldu

  • samim 7119 Ocak 2017 13:19

    danıstay halen nıye kara düzeltmeyi sonuçlandırmadı.alt üst dosyalar yayınladı kervanın dosya sonuclandırılmadı.???

  • Hamza Arıcı19 Ocak 2017 13:19

    YETKİLİLER NEDEN SUSUYORSUNUZ ????? SİZİN ÇIKARINIZ NEDİR BU SOYGUNDA ????? AİLELER DAĞILIYOR !!!!! YATIRIMCILAR İNTİHARIN EŞİĞİNDE !!!! BORSAGÜNDEM KADAR CESUR OLAMADINIZ !!!!!!

  • Kervanzede2419 Ocak 2017 13:18

    Sirketin haline bakin yazik cok yazik yatirimcisini ne hale düşürmüş....

  • Serr kan19 Ocak 2017 13:17

    Kayyummm atansin artik yeterrrrrrrrrr....... Bu şekilde borsa dolandırıcıların yuvası haline gelecek. ...........!!!!!!!!

  • Batık adam19 Ocak 2017 13:17

    KAYYUM sart oldu

  • NERDEE19 Ocak 2017 13:16

    olan yatırımcıya oluyor piyasayı dolandır kaç... goldaş a bak hiçbirşey olmamış gibi senden benden serin adamlar

  • Ufuk özdemir19 Ocak 2017 13:16

    Devletin kurumlarının bu işleri daha sıkı tutmalı ve gereken cezayı vermesi

  • Vedat19 Ocak 2017 13:16

    Yatırımcılar mağdur edildi diye Asya Kozaa grubuna şuna buna el koyuyorsunuz. KErvn da da bu kadar yatırımcı mağdurken şirkete neden hiç mudahale olmadı demeli!

  • Engin çayloğlu 19 Ocak 2017 13:15

    Devlet vatandaşına sahip çıkmalı artık soygunculara üç kagıtçılara değil. Sesimizi duyurmak için ne yapalım kendimizimi yakalım. Nerde adelet. Adelet hep üç kagıtçıyamı çalışacak. Neden hep dürüst olan kaybediyor. Ankara'ya yürüyeceğiz cumhurbaşkanımıza çıkmaktan başka çaremiz yok. Bizi en iyi o anlar

  • Sinecan5719 Ocak 2017 13:15

    Biz CUMHURBASKANIMIZA guvendik paramizi borsaya yatirdik. DÖVİZE değil. Sahtekarlara DUR denilmesini bekliyoruz ve ANKARA ya gidiyoruz....

  • Madurum..19 Ocak 2017 13:14

    Bu kervanin sahipleri yatirimciyi dikkate bile almiyo adamlarin nereye guveni varsa bilemedim hic umurlarinda bile degil...

  • 700cü19 Ocak 2017 13:14

    Teşkürler borsa gündem, Yekililer lütfen duyun sesimizi, yatırımcılarını perişan ettiler

  • İhvan önder19 Ocak 2017 13:14

    Sonuna kadar mücadeleye devam

  • Sincan 5719 Ocak 2017 13:13

    Biz ulkemize guvendik yatirimimizi yaptik ama kimlere . Artik hesap sorulsun lutfen.

  • sinecan5719 Ocak 2017 13:12

    Danıştay kararı sonrası bu işi ancak kayyum çözer.SPK artık bu duruma sessiz kalmaz inşallah.

  • Ufuk özdemir19 Ocak 2017 13:11

    Borsa gündeme tşkler böyle şirketlere spk nın taviz vermemesi gerek gereken cezayı vermesi gerekir

  • İsmail üstün19 Ocak 2017 13:11

    Borsa Gündeme binlerce teşekkür ediyorum.Küçük yatırımcının sesi olmaya devam edin. Bizlerde hakkımızı arayımki mazlumlar kurtulsun.

  • I turhan19 Ocak 2017 13:10

    4 yil oldu bekliyoruz spk,devlet hicmi gormuyo bu şirketi anlamiyorum güvenip hiseletini aldik hatami yaptik yaaa....

  • Serkan19 Ocak 2017 13:10

    Resimdede görüldüğü gb şirketin adresi bomboş bir pc bile yok....

  • Serkann19 Ocak 2017 13:09

    Selim icra yoluyla mal kaçırıyor

  • Erkan19 Ocak 2017 13:07

    Bukadar insanı mağdur eden bu sirkete en ağır yaptırımlar da bukunulmali

  • Serdar A.19 Ocak 2017 13:05

    Kayyum atanmadan tünelin ışığı görünmeyecek. Küçük yatırımcının ilacı kayyum

  • Serdar A.19 Ocak 2017 13:03

    Aile düzenimız bozuldu daha nereye kadar kanunları hiçe sayacaklar.yetkililer bu sese kulak versin artık

  • Hektor620519 Ocak 2017 13:03

    Koskoca devlet insanları borsada soymalarına izin veriyor tek kelimeyle utanç duyulması gereken bir durum

  • Yeter artık19 Ocak 2017 13:02

    Birilerinin bunları kolladığını ve koruduğunu düşünmekteyim.Yoksa bu kadar çığlığı duymamak ve görmemek mümkün değil.Ayrıca bize destek olan BorsaGündem'e teşekkür ederim.

  • Es Es li ky19 Ocak 2017 13:00

    Borsa gündeme sonsuz teşekkürler...haklının yanında olup korkusuzca böyle bir haber yaptığınız için...sildirmek için çalışanlarada lütfen prim yaptırmayınız.

  • Ahmet gültekinlt19 Ocak 2017 13:00

    Ne olacak bu yarırımcının hali spk ya güvenemeyeceğiz kime güvenelim bi yardım lütfen

  • Ayber0619 Ocak 2017 13:00

    Borsa gündeme sonsuz teşekkürler...haklının yanında olup korkusuzca böyle bir haber yaptığınız için...sildirmek için çalışanlarada lütfen prim yaptırmayınız.

  • Tugba19 Ocak 2017 12:57

    Adresim bu diyo.adresindeki ofis bomboş çıkıyo. SPK bu ciddeytesiz holding e ne zaman haddini bildirecek

  • Mete uysal19 Ocak 2017 12:57

    Emeği geçen herkese tşk ler

  • Murat talha19 Ocak 2017 12:57

    Halka acik sirket le oynamak neymiş görsünler.

  • Kervancı19 Ocak 2017 12:57

    Yazık beceriksizler, duzenbazlıklarınız icin 40 takla atıyorsunuz yazıklar olsun. Bu sirket yonetilemiyor KAYYUM atanmalı...

  • Muratt zor19 Ocak 2017 12:56

    Biz ulkemize guvendik yatirimimizi yaptik ama kimlere . Artik hesap sorulsun lutfen.

  • Hüseyin Cebeci19 Ocak 2017 12:55

    Emeği geçenlerden Allah razı olsun.Şimdi Spk yetkileri sıra sizde adamlar şirketin yerinde yeller estiriyor açıklama halen aynı adresteyim diye dalga geçiyor bizim ihtarname geri döndü haberin var spk bizahmet adreste birileri varmı diye bakıver bize inanmıyorsun gerçekleri görmüş olursun

  • mavituz19 Ocak 2017 12:55

    YETKİLİLER NEDEN SUSUYORSUNUZ ????? SİZİN ÇIKARINIZ NEDİR BU SOYGUNDA ????? AİLELER DAĞILIYOR !!!!! YATIRIMCILAR İNTİHARIN EŞİĞİNDE !!!! BORSAGÜNDEM KADAR CESUR OLAMADINIZ !!!!!!

  • Murat bey19 Ocak 2017 12:54

    Dövizi birak TL ye geç denmisti bu mu olacak yani. Borsa ya yatirim yapmanin karsiligi bu mu olacakti.

  • Fth.dm19 Ocak 2017 12:54

    Ne zaman aklı başına gelecek nu sirketin.bıktırdi insanlari

  • RİZA AYKILIÇ19 Ocak 2017 12:53

    Borsa gündeme teşekkürler.küçük yatırımcının sesi olduğu için. Kervansaray mağduri

  • Murat murat19 Ocak 2017 12:52

    Bu ulkenin gelecegini çalanlara goz actirmamali yetkililer . Göz yummayin bu firsatçilara

  • MURAT773519 Ocak 2017 12:48

    Biz CUMHURBASKANIMIZA guvendik paramizi borsaya yatirdik. DÖVİZE değil. Sahtekarlara DUR denilmesini bekliyoruz ve ANKARA ya gidiyoruz....

  • Hamza Arıcı19 Ocak 2017 12:47

    SPK - BİST- DANIŞTAY 13. DAİRE

  • Hamza Arıcı19 Ocak 2017 12:46

    ALLAH rızası için bir yetkili DUR desin yıllardır süre gelen SOYGUNA... YETKİLİLER GÖREVE... Neden görmezden geliniyor bu durum ????? Yetkili kurumlar neden sessiz kalıyor ????? Hangi YAPI bunları koruyor ?????

  • tarkan tatli19 Ocak 2017 12:45

    devlet acaba böyle bir şirkete neden çağrı yaptıramayıp kayyum atamıyor acaba...binlerce küçük yatırımcı mağdur ediliyor

  • ismail A19 Ocak 2017 12:45

    Danıştay kararı sonrası bu işi ancak kayyum çözer.SPK artık bu duruma sessiz kalmaz inşallah.

  • ARZU ÖZEN19 Ocak 2017 12:44

    Mağdur olan ky ya artık kulak verilme zamanı geldide geçiyor

  • Carlos19 Ocak 2017 12:44

    Borsa gündeme teşekkürler.küçük yatırımcıyı desteklediği için...

  • KILIÇ19 Ocak 2017 12:42

    HAK ARAMA YERİ SOKAKLAR OLMAMALI ANCAK ÜLKEMİZDEKİ ADALETTE HAKKANİYET OLMAYINCA TEK ÇARE SOKAKLAR KALIYOR.AYRICA BORSAMIZDA ADALET HİÇ KONU BİLE DEGİL SADECE SPK İLGİLİ VEDE YETERSİZ.

  • Keskin keskin19 Ocak 2017 12:42

    Tüm tazminatı yatırdım yıllar önce meger dolandırılmışım hemde devletin gözetiminde. Allah bildiği gibi yapsın yatacak yeriniz olmayacak daha çok içimde çığlık varda neyse.. Devletin gereğini yapmasını bekliyor ve umuyorum yoksa halimiz çok kötü ailecek perişan olduk demektir. Borsa yalanmış devlet te buna ön ayak oluyormuş bunuda yaşayarak öğrendik.

  • Kadir kirık.19 Ocak 2017 12:42

    Bu ülkede adelet var diyenler gelsin kervann holdinkin yaptıgı üsülsüz işlemlere baksn. Sanki spk yönetimini satın almış. Yüksek yargıda adamları var. Siyasiler dokunmuyor. Kervan holdinke geldimi herkez sagır sultanı oynuyor. Duymadm. Görmedim bilmiyorum. Nasl adalet ey devleti yönetenler böyle adalet olur mu? Kimdir bu selim sayılgan ve ekibi niye korkuyorsunuz niye müdale etmiyorsunuz. Cumhurbaşkanligina onlarca şikayet yazdm. Başbakanliga yazdım. Ya hicmi yok Allahıni kitabını dinini bilen yönetici. Kimler koruyor bu Kervan holdinki ve yandaşlarını adelet buysa yere batsn siz adaletiniz yere batsn sizin yöneticiliginiz yere batsn sizin siyasetiniz. Binlerce yuva yıkıldı birlerce aile perisan oldu. Birlerce insan madur. Bu yapılanlar garibana degilde bir zengine yapılsa idi coktan yargı karar vermis spk müdale etmisti. Garibansan öl işte adelet bu Kim bunlara destek oluyor koruyorsa evi barkı ailesi perisan olsun. Sagolun Nail bey ve ekibi.

  • mehmet özekin19 Ocak 2017 12:41

    Adalet yerini bulacak.

  • tevfik aksu19 Ocak 2017 12:40

    spk daha neyi bekliyor anlamış değilim. bu kadar yatırımcının mağdur olmasına nasıl göz yumar.

  • Ahmet19 Ocak 2017 12:36

    Adalet itiyoruz.

  • Hasan ÇALI19 Ocak 2017 12:36

    Umarım bu haberden sonra sesimizi duyan olur teşekkürler borsa gündem

  • SUÇ ORTAKLARI19 Ocak 2017 12:36

    SPK - BİST- DANIŞTAY 13. DAİRE

  • Onur şarbudak19 Ocak 2017 12:34

    Önce halka açıl sonra yatırımcıyı dolandır neler çekti millet sizin yüzünüzden burdan yetkililere sesleniyorum gereğini yapın artık suçlular cezasını çeksin insanlar mağdur edilmesin ilgilerinden dolayı BORSA GÜNDEME TEŞEKKÜR ederim.

  • Hten19 Ocak 2017 12:34

    Borsa gündeme sonsuz teşekkürler azınlıgın dili oldunuz

  • B.B19 Ocak 2017 12:33

    Borsa gündeme duyarlılığı için teşekkürler.

  • B.B19 Ocak 2017 12:33

    Borsa gündeme duyarlılığı için teşekkürler.

  • Hten19 Ocak 2017 12:33

    Bizden kaçış yok sayın sayılgan

  • Hamza Arıcı19 Ocak 2017 12:32

    Borsa Gündeme binlerce teşekkür ediyorum.Küçük yatırımcının sesi olmaya devam edin.

  • Ufuk özdemir19 Ocak 2017 12:31

    Borsagündeme tşkler haklını. Yanında olduğunuz için gerçekten çok mağduruz 3.5 sene oldu Halen alengirli işlerle uğraşıyorlar

  • Burak19 Ocak 2017 12:30

    Sesimizi duyurdugunuz icin tesekkurler bordagundem

  • Hamza Arıcı19 Ocak 2017 12:28

    Danıştay kararı sonrası bu işi ancak kayyum çözer.SPK artık bu duruma sessiz kalmaz inşallah.

  • F.dd19 Ocak 2017 12:27

    Spk sirkete artık bi yol haritası sunmasıni istemeli

  • Ctar 19 Ocak 2017 12:26

    Sesimizi duyun artık. Duyuranlara teşekkürler.

  • İBRAHİM KESER19 Ocak 2017 12:26

    Elbet adalet yerini bulacak. Borsagündem teşekkür ederim...

  • sacit 19 Ocak 2017 12:26

    kayyum atansın

  • Murat Balcı19 Ocak 2017 12:26

    Küçük yatırımcının korkulu rüyaları insanları mağdur edip ondan sonra kapı duvar.... borsa gündeme teşekkürler bu haber için..

  • caglar 19 Ocak 2017 12:25

    teşekkür borsa gündem

  • Xl19 Ocak 2017 12:25

    Borsa gündeme öncelikle tesekkur etmek istiyorum. Mazlumun yaninda oldugu icin. Spk acilen bu ise dur demelu artik. Halka acik sirketlerin bundan sonra kanunlarin bosluklarindan faydalanip sureci tikamamali artik. Acilen yeni spk kanunlari cikmali yoksa binlerce magdur olusmaya devam edecek.

  • Akrep 19 Ocak 2017 12:25

    Kervan sahipleri insan deyil küçük yatırimcin kanini emiyor birileri bunlara durdemeli ..SPK neden görevini yapmiyor anlatmış deyilim devlet kafa tutuyor bu insanlar küçük yatirimci kan agliyor yazik ...

  • Mhnds19 Ocak 2017 12:25

    En güzeli kayyim atanmasi.şirketi batık göstermeye çalışıp mal kaciramazlar en azından

  • Elohabs19 Ocak 2017 12:24

    Devletin kanunu bir şirkete zorunlu çağrıyi 4 yıldır yaptiramiyosa diyecek bişey kalmiyo

  • necmiye19 Ocak 2017 12:24

    teşekkürler borsa gündem

  • Yalcin c19 Ocak 2017 12:24

    Spk her aldigi karards patronlari cezalandiracagina biz ky yi cezalandiriyor... Brut takas, internet yasagi, goz alti Bir cok hissede tahta kapama... Bu adamlar zaten her isini hallediyor... Eyyy spk artik biz ky yi cezalandirma kimse sorumlu onlari cezalandir. Sirket ile ilgilibaldigin kararlar bize ceza olarak donuyor.. Yonetim kurullarina patronlara ceza ver... Sahsi ceza uygula kurumsal degil...

  • Salih19 Ocak 2017 12:24

    Devlet büyüklerimiz artık müdahale etsin bu mahduriyetlerin sorumlusu SPK DIR,BORSA İSTANBULDUR. Bu kurumlara hesap sorulsun...ARTIK BUNLARA Bİ DUR DEYİN YETER...

  • Yildiray Sarihan19 Ocak 2017 12:24

    Sesimize ses olan borsagundeme tesekkurker

  • 52_hacı_5219 Ocak 2017 12:23

    ALLAH rızası için bir yetkili DUR desin yıllardır süre gelen SOYGUNA... YETKİLİLER GÖREVE... Neden görmezden geliniyor bu durum ????? Yetkili kurumlar neden sessiz kalıyor ????? Hangi YAPI bunları koruyor ?????

  • Es Es li ky19 Ocak 2017 12:23

    Borsa gündeme sonsuz teşekkürler...haklının yanında olup korkusuzca böyle bir haber yaptığınız için...sildirmek için çalışanlarada lütfen prim yaptırmayınız.

  • mehmet19 Ocak 2017 12:23

    teşekkürler borsa gündem

  • Ayber0619 Ocak 2017 12:23

    Borsa gündeme sonsuz teşekkürler...haklının yanında olup korkusuzca böyle bir haber yaptığınız için...sildirmek için çalışanlarada lütfen prim yaptırmayınız.

  • Ayhan Büyükaksu19 Ocak 2017 12:23

    Borsa gündeme sonsuz teşekkürler...haklının yanında olup korkusuzca böyle bir haber yaptığınız için...sildirmek için çalışanlarada lütfen prim yaptırmayınız.

  • Serdar A.19 Ocak 2017 12:23

    Degerli borsagundem yetkilileri bu haber icin sonsuz tesekkurler. Bu ve bunun gibi magduriyetler yasanmaması icin gerekli tedbirlerin alınmalı. Adalet halk icinde isletilmeli

  • çerezci19 Ocak 2017 12:22

    ancak haber sitelerinde yayınlanıyor devlet uyuma artık neyi bekliyorsun insanları intahar eşiğine getirdiniz.

  • Fatihh19 Ocak 2017 12:22

    Aile düzenimız bozuldu daha nereye kadar kanunları hiçe sayacaklar.

  • Eskiz1719 Ocak 2017 12:22

    Şirketin adresinde olmaması ne demek...petagonyamı burası :(

  • Erol tosun19 Ocak 2017 12:22

    Selim kacisin yok gel şu çağrıyı yap

  • Buda mı gol değil19 Ocak 2017 12:20

    ALLAH rızası için bir yetkili DUR desin yıllardır süre gelen SOYGUNA... YETKİLİLER GÖREVE... Neden görmezden geliniyor bu durum ????? Yetkili kurumlar neden sessiz kalıyor ????? Hangi YAPI bunları koruyor ?????

  • F.dmn19 Ocak 2017 12:20

    Devletle dalga geçen bir sirket kimseyi uklmursadigi yok 4 yıldır bekliyo millet.

  • Ss kervan gidiiy19 Ocak 2017 12:20

    ALLAH rızası için bir yetkili DUR desin yıllardır süre gelen SOYGUNA... YETKİLİLER GÖREVE... Neden görmezden geliniyor bu durum ????? Yetkili kurumlar neden sessiz kalıyor ????? Hangi YAPI bunları koruyor ?????

  • Ya herro ya merro19 Ocak 2017 12:20

    ALLAH rızası için bir yetkili DUR desin yıllardır süre gelen SOYGUNA... YETKİLİLER GÖREVE... Neden görmezden geliniyor bu durum ????? Yetkili kurumlar neden sessiz kalıyor ????? Hangi YAPI bunları koruyor ?????

  • Mkonuk4419 Ocak 2017 12:20

    Ne yetkilisi yaaa. Spk, sirkete yerinde olduguna dair aciklama yap diyor. Sirkette evet ben yerimdeyim diyor... yetkili spk bu.... bu kadar basit....

  • Kervan gidecek19 Ocak 2017 12:20

    ALLAH rızası için bir yetkili DUR desin yıllardır süre gelen SOYGUNA... YETKİLİLER GÖREVE... Neden görmezden geliniyor bu durum ????? Yetkili kurumlar neden sessiz kalıyor ????? Hangi YAPI bunları koruyor ?????

  • Kervan yürür19 Ocak 2017 12:19

    ALLAH rızası için bir yetkili DUR desin yıllardır süre gelen SOYGUNA... YETKİLİLER GÖREVE... Neden görmezden geliniyor bu durum ????? Yetkili kurumlar neden sessiz kalıyor ????? Hangi YAPI bunları koruyor ?????

  • memsazede19 Ocak 2017 12:19

    Bu tür firmalar ve sürekli zarar ettirilen firmalar, nominalin altında işlem gördürülen firmalar derhal TMSF'ye devredilmeli bak o zaman bu kadar vurdumduymaz olabiliyor mu patroncuklar...Ya da SPK ciddi tazminat ödemek zorunda kalsın bak o zaman denetimler hava civa olabiliyor mu?

  • Frecell19 Ocak 2017 12:19

    Borsadan cani yanmis tum arkadaslar borsanin kumar yeri degil yatirim araci olmasi icin hep beraber ilgililere ulasalim... Artik kimse patronun inisiyatifine birakilmasin.

  • Hacı_523419 Ocak 2017 12:19

    ALLAH rızası için bir yetkili DUR desin yıllardır süre gelen SOYGUNA... YETKİLİLER GÖREVE... Neden görmezden geliniyor bu durum ????? Yetkili kurumlar neden sessiz kalıyor ????? Hangi YAPI bunları koruyor ?????

  • Hamza Arıcı19 Ocak 2017 12:19

    ALLAH rızası için bu soyguna dur diyecek bir yetkili yokmu. Borsa Gündem küçük yatırımcının sesi olduğu için teşekkürler.

  • Borsa Gündem19 Ocak 2017 12:19

    Bir önceki haber gibi inşallah geri çekmezsin bu haberi

  • Hacı19 Ocak 2017 12:19

    ALLAH rızası için bir yetkili DUR desin yıllardır süre gelen SOYGUNA... YETKİLİLER GÖREVE... Neden görmezden geliniyor bu durum ????? Yetkili kurumlar neden sessiz kalıyor ????? Hangi YAPI bunları koruyor ?????

  • Ezel_2019 Ocak 2017 12:18

    Yetkiler duyun artık sesimizi🤔

  • Emrah19 Ocak 2017 12:18

    Yapılan haksızlıklara artık boyun eğilmemeli koy çok zor durumda

  • Mehteroğlu19 Ocak 2017 12:18

    borsaada genele yayılan ve denetlenmeyen bir soygun muazzam şekilde devam ediyor. Bu soyguna dur diyecek bir kurum yokmu bu ülkede

  • Yalcin19 Ocak 2017 12:17

    Spk ya sikayet ediyoruz... Sirket adresinde kimse yok diye... Spk cevap veriyor sirket aciklama yapti yerindeymis diye 10 tane arkadas bizzat gitti bakti... Postacisi gitti bakti komsulari coktan tasindilar diyor mal sahibi kirami bile odemediler diyor Ama spk ya gore yerindeler... Demek ki Ankara'dan oyle gorunuyor... Heyyy Allahim

  • Ezel_2019 Ocak 2017 12:17

    artık bundan sonra yetkililer gereğini yapar inşallah. spk nın zorunlu çağrı yap dediği ve yapmayan şirket yok sanırım. süreci merakla takip etmekteyim. umarım karar düzeltme sonucundan sonra. spk inşallah mahkeme younu göstermez bize , gereğini yapar umarım. ayrıca borsa gündemede her zaman küçük yatırımcının yanında olduğundan doayı teşekkür ederim

  • Mkonuk4419 Ocak 2017 12:17

    Ne yetkilisi yaaa. Spk, sirkete yerinde olduguna dair aciklama yap diyor. Sirkette evet ben yerimdeyim diyor... yetkili spk bu.... bu kadar basit....

  • Adalet19 Ocak 2017 12:17

    Adalet adalet....

  • Eskişehirli19 Ocak 2017 12:17

    Surekli oyun icindeler... Spk ceza yetkisini kullanirken hep patronlar lehine kullaniyor. Verebilecegi azami tutarlari vermeyerek hep iyi niyet gostererek yatirimcilar bu hale getiriliyor. Artik devletin ve kurumlarinin borsa da yatirimcilarin paralarinin gasp edilmesini engellemesi gerekiyor... Spk ya yapilan her sikayette hukuki hakkinizi kullaniniz deniyor. Her bultende bu yaziyor. Biz hakkimizi kendimiz arayacaksak siz ust kurul olarak neden varsiniz?? Neden halka actiniz? Hadi actiniz neden kontrol etmediniz? Bizim sucumuz halka acik bir sirkete yatirim yapmak mi? Spk yi goreve davet ediyoruz... Yoksa kanuni hakkimiz gibi eylem yapma hakkimizi da kullanacagiz...

  • Engin çayloğlu19 Ocak 2017 12:16

    Kayyum atanmadan tünelin ışığı görünmeyecek. Küçük yatırımcının ilacı kayyum

  • ismail A19 Ocak 2017 12:14

    artık bundan sonra yetkililer gereğini yapar inşallah. spk nın zorunlu çağrı yap dediği ve yapmayan şirket yok sanırım. süreci merakla takip etmekteyim

  • ISIKLAR HOLDING19 Ocak 2017 12:14

    Ieyho, usas ta ayni rezillik var, yillarca milleti mahvettiler, tmsf el atsin

  • Hoşçakalın gözüm19 Ocak 2017 12:14

    Allah'ım bunları gör bizleri bu hale dusurenlerin ciğeri yansın

  • Mkonuk4419 Ocak 2017 12:13

    Arkadaslar, bende kervanzedeyim... Spk ya 'sirketin yerinde olmadigi, telefonlara bakmadigi' hakkinda yazdigim sikayet cevabinda: Şirket’in adresine yapılan tebligatlarda yaşanan aksaklıklar nedeniyle, Şirket yetkilileri ile iletişime geçilmiş olup, Şirket’in konuya ilişkin özel durum açıklaması yapması gerektiği hatırlatılmıştır. Bu kapsamda, Şirket tarafından 12.01.2017 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda yayınlanan özel durum açıklamasında; “Şirketimizin merkez adresi hali hazırda Yakuplu Mahallesi, Beysan Sanayi Sitesi, Sena İş Hanı, N49, Beylikdüzü - İstanbul adresinde olup adres değişikliği öngörülmektedir. Şirket merkez adresinden iletişim sağlanmakla birlikte yeni adresimizin belli olması halinde ayrıca KAP'tan bildirilecektir.” denilmektedir. ....... Yani bu kadar sacma bir ortam var.

  • çelik19 Ocak 2017 12:13

    borsagündeme teşekkürler. küçük yatırımcının sesi oldunuz

  • Gökhan temizel19 Ocak 2017 12:13

    Aslinda spk nin bole insanlara sirket felan kursurmamalari lazim hem borsanin adini koyuluyolar hemde binlerce insani madur ediyolar ama er yada geç adelet tecelli edecektirr borsagundemede bu haberinden dolayi tesekkur ederimm

  • mavituz19 Ocak 2017 12:11

    ALLAH rızası için bir yetkili DUR desin yıllardır süre gelen SOYGUNA... YETKİLİLER GÖREVE... Neden görmezden geliniyor bu durum ????? Yetkili kurumlar neden sessiz kalıyor ????? Hangi YAPI bunları koruyor ?????

  • Bülent ozkol19 Ocak 2017 12:11

    İnsanın nerede bu devlet nerede bu hukuk diye bağırıp cagirasi geliyor Valla

  • Mehteroğlu19 Ocak 2017 12:11

    Borsa gündeme küçük yatırımcının sesi olduğu için çok teşekürler. ARTIK YETKİLİLERİ BU YOLSUZLUĞA DUR DEMEK İÇİN GÖREVE DAVET EDİYORUM

  • Korkut19 Ocak 2017 12:10

    Danıştayın kararını da sabırsızlıkla bekliyoruz. Küçük yatırımcıların mağduriyetini gidermek için kayyum seçeneği de göz ardı edilmemeli

  • mete1719 Ocak 2017 12:09

    artık bundan sonra yetkililer gereğini yapar inşallah. spk nın zorunlu çağrı yap dediği ve yapmayan şirket yok sanırım. süreci merakla takip etmekteyim. umarım karar düzeltme sonucundan sonra. spk inşallah mahkeme younu göstermez bize , gereğini yapar umarım. ayrıca borsa gündemede her zaman küçük yatırımcının yanında olduğundan doayı teşekkür ederim

  • Engin çayloğlu19 Ocak 2017 12:09

    Küçük yatırımcının sesini duyan varmııııııı. Nerde bu devlet nerde bu millet nerde yetkililer.

  • Alpaslan KIRIKKAŞ19 Ocak 2017 12:08

    Teşekkürler borsa gündemm

  • melih19 Ocak 2017 12:08

    borsaada genele yayılan ve denetlenmeyen bir soygun muazzam şekilde devam ediyor***..şirketlerin için boşaltan çeteler muazzam vergi zararı yaratan çeteler mağdur küçük yatıırmcı ve zenginleşen çetelere denetlenmeyen****

  • Abdurrahman19 Ocak 2017 12:08

    İnsanların mağdur ettiniz

  • Deniz Diler19 Ocak 2017 12:07

    Borsagundem e teşekkürler. Haberi okuyan herkes lütfen yorum yapsın. Sesimizi herkese ve her yere ulaştıralım. Lütfen yorumlarla bize destek verin..

  • Ayhan Aksu19 Ocak 2017 12:07

    Borsa gundeme oncelikle cok tesekkurler... Devlet kurum ve kuruluslarinin da tek hatasi ulkesinin borsasina yatirim yapan yatirimcilarin soyulmasini engellemesini bekliyoruz... Sirket avukatlarinin ifa davalarinda zaten sirket batikti ondan birlestirdiik diye ifadeleri var. Batik bir sirketi ey SPK nasil borsaya actin neden denetci raporlarinda o kadar eksik yazilirken bunlari arastirmasi icin denetci gondermedin.

  • Baybali19 Ocak 2017 12:07

    İnsanların mağduriyeti giderilmelidir .

  • yüksel19 Ocak 2017 12:07

    halka açık şirket yıllarca böyle yönetilemez. önce halka açıl yatırımcının parasını al, sonra da ben sizi tanımıyorum de. böyle bir şey olamaz. bu mesele artık yatırımcının değil Devlet Kurumlarının meselesi olmuştur.

  • vatankutsal19 Ocak 2017 12:06

    spk ve devlet kırumları bu sorunu. artık çözmeli

  • Slm mutlu19 Ocak 2017 12:05

    Yetkililerin biran önce duruma el koymasını bekliyorum ÜLKENİN YATIRIMA İHTİYACI OLDUĞU BİR DÖNEMDE BUNUN GİBİ YATIRIMCILARI DOLANDIRANLARA GEREKEN YAPTIRIMLARIN UYGULANMASINI BEKLİYORUM TMSF Yİ GÖREVE DAVET EDİYORUM

  • Ayhan Büyükaksu19 Ocak 2017 12:04

    Kervansaray ky sini mağdur ettiklerini duymayan kalmayacak...teşekkürler Borsagündem

  • Haykırış19 Ocak 2017 12:03

    Bu ülke muz cumhuriyetimi sayın yetkililer yatırım yapın Die bas bas bağırıyorsunuz tl güçlensin Die dolar düşsün Die ky dolarını bozduruyorsunuz ama bi şirkete sözünüz geçmiyormu nerde bu spk nerde bu bist nerde bize lere bırakın dolarları Dien devlet büyükleri

  • T. KERESTECİ19 Ocak 2017 12:03

    Yatırımımızı dövize, yabancı şirketlere değil ; Türk yatırımcısına emanet etmemizin sonuçları hüsran olmamalı . Küçük yatırımcı mağdur edilmemeli ve borsadan sorumlu kurumlara güveni tam olmalı ki yatırım olsun. 4 senelik bu bekleyişin sonu artık gelsin.

  • ES ES li Ayhan19 Ocak 2017 12:02

    Borsa gundeme oncelikle cok tesekkurler... Devlet kurum ve kuruluslarinin da tek hatasi ulkesinin borsasina yatirim yapan yatirimcilarin soyulmasini engellemesini bekliyoruz... Sirket avukatlarinin ifa davalarinda zaten sirket batikti ondan birlestirdiik diye ifadeleri var. Batik bir sirketi ey SPK nasil borsaya actin neden denetci raporlarinda o kadar eksik yazilirken bunlari arastirmasi icin denetci gondermedin...

  • mehmet19 Ocak 2017 12:02

    yazıklar olsun yatırımcısını kandıran şirketlere

  • Ali19 Ocak 2017 12:02

    Borsa kumarhane esit olmamalı

  • EsEs li eskiz1719 Ocak 2017 12:01

    Borsa gündeme sonsuz teşekkürler...haklının yanında olup korkusuzca böyle bir haber yaptığınız için...sildirmek için çalışanlarada lütfen prim yaptırmayınız.

  • Elohab19 Ocak 2017 12:00

    Yatirmcisindan mal kaçırmaya calisiyo sirket.spk goreve

  • Stdlbsk19 Ocak 2017 11:59

    Borsa gündem e sonsuz teşekkürler.....

  • Fatih duman19 Ocak 2017 11:59

    Yatırımcılarının aile hayatlarını bozdu 4 yıldır bekliyo insanlar. Art niyetli bu sirkete spk dur demeli ve kayyim atamalı artik

  • EsEs li Ayhan19 Ocak 2017 11:58

    Borsa gündeme sonsuz teşekkürler...haklının yanında olup korkusuzca böyle bir haber yaptığınız için...sildirmek için çalışanlarada lütfen prim yaptırmayınız.

  • Aybet0619 Ocak 2017 11:57

    Teşekkürler Borsagündem bu haberlerin silinmemesi sizden tek ricamız...şimdi karşı taraf diyecekki bizi mağdur ediyorsunuz biz Şahsiyetli bir Şirketiz.

  • ADNAN ÇETİN19 Ocak 2017 11:57

    SPK BİST YADA İMKB NİN HİÇ BİR YAPTIRIMINI GÖRMEDİM...YATIRIMCININ GÜVENCESİ NEDİR..BİLEN VAR MI.?

  • ismail A19 Ocak 2017 11:57

    Küçük yatırımcı yanlız bırakılmamalı, yapılan hukuksuzluklar asla göz ardı edilmemeli.

  • Ayhan Büyükaksu19 Ocak 2017 11:56

    Surekli oyun icindeler... Spk ceza yetkisini kullanirken hep patronlar lehine kullaniyor. Verebilecegi azami tutarlari vermeyerek hep iyi niyet gostererek yatirimcilar bu hale getiriliyor. Artik devletin ve kurumlarinin borsa da yatirimcilarin paralarinin gasp edilmesini engellemesi gerekiyor... Spk ya yapilan her sikayette hukuki hakkinizi kullaniniz deniyor. Her bultende bu yaziyor. Biz hakkimizi kendimiz arayacaksak siz ust kurul olarak neden varsiniz?? Neden halka actiniz? Hadi actiniz neden kontrol etmediniz? Bizim sucumuz halka acik bir sirkete yatirim yapmak mi? Spk yi goreve davet ediyoruz... Yoksa kanuni hakkimiz gibi eylem yapma hakkimizi da kullanacagiz...

  • Eskiz1719 Ocak 2017 11:56

    Borsa gundeme oncelikle cok tesekkurler... Devlet kurum ve kuruluslarinin da tek hatasi ulkesinin borsasina yatirim yapan yatirimcilarin soyulmasini engellemesini bekliyoruz... Sirket avukatlarinin ifa davalarinda zaten sirket batikti ondan birlestirdiik diye ifadeleri var. Batik bir sirketi ey SPK nasil borsaya actin neden denetci raporlarinda o kadar eksik yazilirken bunlari arastirmasi icin denetci gondermedin.

  • Ali19 Ocak 2017 11:54

    Kayyum....

  • Tolga Daniş19 Ocak 2017 11:54

    Halka açık ama halka arza onay veren Kurum a kapalı Şirket.Bizim Borsa ya niye kumarhane diyorlar

  • Vedat19 Ocak 2017 11:54

    Neden kayyum atanmaz....

  • cenk güler19 Ocak 2017 11:53

    yazık yazık ulke ne hale geldi

  • UB19 Ocak 2017 11:52

    O çağrıyı yapacaksın selim efendi kaçarın yok

  • koray uyulu19 Ocak 2017 11:51

    elbet gercek hesap gunu gelecek ky somurenler nasil hesap verecek

  • ismail A19 Ocak 2017 11:50

    200 küçük yatrımcı toplandı ve azınlık hakkını korumak adına Şirkete Genel Kurul İhtarında bulundu. Bu hareket bildiğim kadarıyla Borsa tarihinde bir ilk

  • kaptan19 Ocak 2017 11:50

    Yaziklar olsun yatirimcisini kandirmaya calisan sirketlere

  • AlKAN19 Ocak 2017 11:49

    Öncelikle borsagündem.com ailesine teşekkür ederiz. Bu kadar kötü yönetilen artniyetli yöneticilerin olduğu ve yüzlerce insanı mağdur eden bir şirkete devletin dur demesi gerek artık.

  • mete19 Ocak 2017 11:48

    Allah aşkına küçük yatırımcı sıkıntıyı defalarca spk

  • İbrahim GÖK19 Ocak 2017 11:46

    Devletimiz kurumlarına güvenmeyelim mi??? Spk ve mahkemeler kanunları ve yönetmelikleri uygulayamıyor ve yaptırımları yoksa biz nasıl hukuk devletiyiz!!! İyi niyetli olmayan bu şirkete ve şirket yöneticilerin iyi bir ders verilmeli ki milletin ADALETE güveni kaybolmasın...

  • MAZLUM19 Ocak 2017 11:45

    KAYYUM İSTİYORUZZZZ .. DEVLET ŞİRKETE EL KOYSUN BUNLARI CEZAEVİNE ATSIN DAVACI OLURUZ.. ÖMÜR BOYU YATSINLAR

  • Birlik19 Ocak 2017 11:45

    Ky nın çığlıkları ne zaman duyulacak?

  • DAVACI19 Ocak 2017 11:44

    BUNLARIN YERİ TOPLUM İCİ DEĞİL CEZAEVİ. AKILLI İNSANIN YAPMASI GEREKENLERİ YAPMIYIOR.. PATRONLARIN ŞİRKETE 42 MİLYON BORCU VAR ADAM ÖDEMİYOR

  • Ahmet ünal 19 Ocak 2017 11:42

    Borsa gündem olmasaydı kücük yatırım cının sesini duyu racak hic biryer yok Borsa magdurlarını koruyanları icin kurdukları dernek tamam en Borsa magdurlarını aleyhine calıştı Varol Borsa gündem

  • Yorumspor19 Ocak 2017 11:41

    Ankara'ya yürümekle bu işler çözülmez. Öncelikle bu şirketlerin halka açılmasını önlemek gerekir.

  • KALKAN19 Ocak 2017 11:38

    adamlar fetöcü olsa hemen kayyum atanırdı. demekki yandaş

  • hayati19 Ocak 2017 11:37

    adamlar arkalarını sağlam yere dayamış

  • görele19 Ocak 2017 11:35

    it ürür kervan yürür:)

  • Gürler Önal 19 Ocak 2017 11:34

    Paraları yerken mis, çağrıya gelince meee meee.Yok öyle yağma beyler,bayanlar. Hadi doğru Spk ya hadi hadi e hadii....

  • Eskiz1719 Ocak 2017 11:32

    Borsa gündeme sonsuz teşekkürler...haklının yanında olup korkusuzca böyle bir haber yaptığınız için...sildirmek için çalışanlarada lütfen prim yaptırmayınız.

  • Alpaslan KIRIKKAŞ19 Ocak 2017 11:31

    4 yıl olacak nerdeyse devlete kanunlarına şirketleri denetleyen spk ya güvenmenin sonucu bu artık yeter diyorum umarım bu sefer sesimizi duyan olurda vicdana gelir.

  • frecell199819 Ocak 2017 11:30

    Borsa gundeme oncelikle cok tesekkurler... Devlet kurum ve kuruluslarinin da tek hatasi ulkesinin borsasina yatirim yapan yatirimcilarin soyulmasini engellemesini bekliyoruz... Sirket avukatlarinin ifa davalarinda zaten sirket batikti ondan birlestirdiik diye ifadeleri var. Batik bir sirketi ey SPK nasil borsaya actin neden denetci raporlarinda o kadar eksik yazilirken bunlari arastirmasi icin denetci gondermedin...

  • Ayber0619 Ocak 2017 11:29

    Ahh Selim efendi ahhh..bu kadar ahhh almak hiç akıl kâri değil bilgin olsun...

  • Eskişehirli Ayhan19 Ocak 2017 11:28

    Bu yoruma sonuna kadar katılıyorum. Surekli oyun icindeler... Spk ceza yetkisini kullanirken hep patronlar lehine kullaniyor. Verebilecegi azami tutarlari vermeyerek hep iyi niyet gostererek yatirimcilar bu hale getiriliyor. Artik devletin ve kurumlarinin borsa da yatirimcilarin paralarinin gasp edilmesini engellemesi gerekiyor... Spk ya yapilan her sikayette hukuki hakkinizi kullaniniz deniyor. Her bultende bu yaziyor. Biz hakkimizi kendimiz arayacaksak siz ust kurul olarak neden varsiniz?? Neden halka actiniz? Hadi actiniz neden kontrol etmediniz? Bizim sucumuz halka acik bir sirkete yatirim yapmak mi? Spk yi goreve davet ediyoruz... Yoksa kanuni hakkimiz gibi eylem yapma hakkimizi da kullanacagiz...

  • Hüseyin arat19 Ocak 2017 11:23

    Katılıyorum, çok iyi haber olmuş, arkadaşlar

  • ismail A19 Ocak 2017 11:22

    bir kervansaray yatırımcısı olarak ülkede kanunların nitelikli dolandırıcıları ne kadar korudugunu yıllardır magduriyetini yaşayarak ögrenmiş bulunmaktayım amaçları sadece piyası zarar ugratmak ve yatırımcısını magdur etmek olan şirket yetkililerine gerekli yaptrımın devlet eliyle yaptırılmadığı sürece bu tarz insnalara örnek olacagı ve bu usulsüzlüklerin aynen devam edecegi kanatindeyim bize yaşattıklarının katbe kat fazlasını yaşamaları ümidi ile..

  • Hektor620519 Ocak 2017 11:22

    Biz yatırımcıları soymaya çalışan devlet kurumlarıyla alay eden bu şirket bir an önce cezalandırılmalır. Yoksa bidaha bu bu borsaya yatırımcı bulamayacaklar

  • ES ES li19 Ocak 2017 11:21

    Yakında 13ncü daire 2016/3034 de uyapta yayınlanacak...

  • AYHAN19 Ocak 2017 11:19

    Ahhh Selim ahhh şu ana kadar sana doğru yolu gösteren KY yi dinleseydin işin üçkağıdına gitmeseydin...şimdi kafanı yastığa rahatça koyup SBK nın üstündeki baskısıni yaşamayıp patronluğunu doyasıya yaşayacaktın.

  • Mağdur19 Ocak 2017 11:18

    Bu dünyada hakkımızı alırmıyız bilmem. Ama öbür dünyada elim Sayılganların yakasında olacak.

  • ünal19 Ocak 2017 11:18

    bir kervansaray yatırımcısı olarak ülkede kanunların nitelikli dolandırıcıları ne kadar korudugunu yıllardır magduriyetini yaşayarak ögrenmiş bulunmaktayım amaçları sadece piyası zarar ugratmak ve yatırımcısını magdur etmek olan şirket yetkililerine gerekli yaptrımın devlet eliyle yaptırılmadığı sürece bu tarz insnalara örnek olacagı ve bu usulsüzlüklerin aynen devam edecegi kanatindeyim bize yaşattıklarının katbe kat fazlasını yaşamaları ümidi ile..

  • Eskişehirli ky19 Ocak 2017 11:17

    Selim inadı bırak o güzel haberleri servis için sonraya sakladığını cümle alem biliyor lakin benlik bir durum yok ama ihtiyacı olan ky den AH almaman tavsiye olunur.

  • frecell199819 Ocak 2017 11:16

    Surekli oyun icindeler... Spk ceza yetkisini kullanirken hep patronlar lehine kullaniyor. Verebilecegi azami tutarlari vermeyerek hep iyi niyet gostererek yatirimcilar bu hale getiriliyor. Artik devletin ve kurumlarinin borsa da yatirimcilarin paralarinin gasp edilmesini engellemesi gerekiyor... Spk ya yapilan her sikayette hukuki hakkinizi kullaniniz deniyor. Her bultende bu yaziyor. Biz hakkimizi kendimiz arayacaksak siz ust kurul olarak neden varsiniz?? Neden halka actiniz? Hadi actiniz neden kontrol etmediniz? Bizim sucumuz halka acik bir sirkete yatirim yapmak mi? Spk yi goreve davet ediyoruz... Yoksa kanuni hakkimiz gibi eylem yapma hakkimizi da kullanacagiz...

  • mağdur vatandaş19 Ocak 2017 11:15

    kimse birşey yapamaz bunların arkasında derin devlet var .....

  • ismail A19 Ocak 2017 11:15

    Küçük yatırımcı dostu BORSAGÜNDEM, Küçük yatırımcı maduriyetine son verilsin. Genel Kurul talebimizi bütün yetkili mercilerin dikkate alması gerek

  • DANIŞTAY 13. DAİRE ÜYESİ19 Ocak 2017 11:11

    KAÇA SATILDIN KAÇ PARA ALDIN DOSYAYI HANGİ HUKUK BÜROSUNA YÖNLENDİRDİN ONU AÇIKLAAA

  • Cahit kurşun 19 Ocak 2017 11:11

    İNŞAALLAH bu defa haksız olan güçlüler kazanamayacak. Hak er yada geç Haklıdan yana tecelli edecektir yeterki sabırlı ve mücadeleci olalım...

  • Serkan serkan 19 Ocak 2017 11:11

    Neyi bekliyorsun spk... Bu kadar küçük yatırımcının günahı senin boynuna

  • Ayber0619 Ocak 2017 11:11

    Eğer şirket çaba harcamıyor sürekli alavare delavere yaptığı müddetçe kendiside ky de zararlı çıkacaktir bu işten...Artık Ertan bey ve Zeynep hanım dizginleri eline almalılar...Selimi SBK nın elinden kurtarmalılar

  • Ss19 Ocak 2017 11:11

    Borsa gündem biz küçük yatırımcının yanında olduğu sürece bunlara aman vermiyecez bir ilki başarıp şirketteki kötü yönetimi indirip küçük yatırımcının temsilcilerini başa getirecegiz inşallah telekkürler borsa gündem

  • R.Demir19 Ocak 2017 11:09

    Borsa gundem bu paylasimda emegi gecen sizlere tesekkur ederim sizler olmasaniz kucuk yatirmiciyi duyan olmicak iyiki varsiniz.

  • tv19 Ocak 2017 11:04

    bunungibi nice şirketlervar borsadan atılan bisyönetimi sesimizi duymuyor ranlojistigin sahibi ramiiiiiiz benli çolugundan çocugundan nasıl yiycen o paraları

  • Deniz Diler19 Ocak 2017 10:56

    Yeter artık Kervn yetkilileri. Tüm mağdurlar birleşip bu yapılan uygulamalara seyirci kalmayacağız..

  • daha yolun başındasınız kervancılar :)19 Ocak 2017 10:49

    memsaya bakın 4 yıldır karışan eden yok davalar desen lastik gibi sündürüldükçe sündürülüyor :) kervancıların işi daha yeni başlıyor :)