E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriKervansaray 544.8 milyon liralık borcunu devretti---

Kervansaray 544.8 milyon liralık borcunu devretti

Kervansaray 544.8 milyon liralık borcunu devretti
03 Aralık 2019 - 20:35 borsagundem.com

Kervansaray, Aareal Bank AG'ye olan 544.8 TL (85.9 milyon euro) değerindeki borcunu, iki otelini kiraladığı Galeri Kristal'e devrettiğini duyurdu

BORSAGUNDEM.COM

Kervansaray Yatırım Holding (KERVN), Aareal Bank AG'den 2006 yılında kullandığı ve şirketin en büyük riski olarak nitelendirilen kredi borcunu devrettiğini açıkladı.

Konuyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamada, Kervansaray'ın en büyük kreditör ve alacaklısı Aareal Bank AG'ye 26 Kasım 2019 tarihi itibariyle 544.783.266,28 TL (85.898.153,05 euro) olan borcun Galeri Kristal'e devredildiği ifade edildi.

Geçtiğimiz ay grup bünyesinde bulunan Lara ve Kundu otellerini Galeri Kristal'e kiraladığını duyururan Kervansaray, daha sonra Lara Oteli'nin Antalya 6. İcra Dairesi tarafından 495.1 milyon lira bedelle satışa çıkarıldığını açıklamıştı.

Galeri Kristal Turizm İnşaat Pazarlama ve Ticaret, 2005 yılından beri turizm sektöründe faaliyet gösteren, bünyesinde Crystal Hotels, Nirvana Mediterranean Exellence ve Amara World Hotels markaları altında, Antalya Belek, Antalya Kemer, Antalya Side ve Bodrum'da olmak üzere toplam 19 tesis barındıran Türkiye'nin en büyük otel zinciri konumundaki Kilit Hospitality Group bünyesinde yer alıyor.

Kervansaray'ın KAP'a gönderdiği açıklamanın tamamı şu şekilde:

Şirketimiz ile, (15 Temmuz 2013 Tarihinde Birleşme öncesi; Bursa Otelcilik Tur. Ve Teks. San ve Tic. A.Ş., SİS Sayılgan İplik Teks. Tur. İnş. San ve Tic. A.Ş. ve garantör Sayılgan Holding A.Ş.) kreditör Aareal Bank AG arasında, 6 Temmuz 2006 tarihinde 70.000.000 Euro tutarında vadeli kredi sözleşmesi, 7 Temmuz 2006 tarihinde ise Kervansaray Lara ve Bursa Termal otelleri üzerinden 1. Dereceden ve 1. sıradan İpotek sözleşmesi akdedilmiş, geri ödeme vade tarihi olan 10 Şubat 2014 tarihi itibariyle 54.200.147,58 Euro olan borcun, ana para tutarının yalnızca 300.000 Euro'luk kısmı ödenebilmiştir. Şirketimiz aleyhine en büyük kreditör ve alacaklı sıfatıyla Aarealbank AG tarafından takibe aktarılmış alacak miktarı, 26.11.2019 tarihi itibariyle; 544.783.266,28 TL'ye (85.898.153,05 Euro) ulaşmış ve grubumuz bünyesindeki Kervansaray Lara oteli cebri icra ile satışa çıkarılarak gün alınmıştır. 02.12.2019 tarihinde Antalya 16. Noterliğinin 26.11.2019 tarih, 30964 yevmiye numaralı "Alacak Devir ve Risk Devir Sözleşmesi" ile, 85.898.153,05 Euro tutarındaki en büyük riskimizin Galeri Kristal Tur. İnş. Paz. Ve Tic. A.Ş.'ye devir ve temlik edildiği ihbaren tarafımızca tebellüğ edilmiştir.

Kervansaray'dan genel kurul ve kayyum açıklaması

Kervansaray, iki otelini kiraladı

Selim Sayılgan ve Kervansaray’ın FETÖ ilişkisi ortaya çıktı

Kervansaray hisselerinde yeni gelişme: Ertan Sayılgan yeniden hakim ortak

Kervansaray'da sahtekarlık suçlaması

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 2,03
En Yüksek: 2,07
En Düşük: 2,07
Değişim -5,14 %
FK: 0,00
PD / DD: -1,07
İşlem Hacmi 0
Toplam Adet: 0
Ağırlıklı Ort.: 2,18
YORUMLAR (48)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Koray13 Aralık 2019 11:07

    Şimdi de EZEL31 denen zat'tan seanstan önce kalkıp Kilit Grup ile Tez Tour arasındaki iflas konulu mal devirlerine ilişkin bir haberi yazmak gelmiş içinden. Biri genel kurula hazırlık adı altında hedef 90 milyon lot diyerek boşta gezen lotları topluyor, çağrıya katılımı azaltmak için, biri kalkıp ertan babasından mektup getiriyor, öbürü görüşmeleri masal diye nitelendiriyor... Daha önce de dediğim gibi, grup kendini bu adamlardan temizlemeli. Anlaşma yapılmasını gerçekten istemeyen tipler var. Senelerdir olumsuzluk pompalamak işleri olmuş baktığınız zaman. Bunları görmemek için kör olmak gerekir.

  • Koray07 Aralık 2019 11:48

    Bazıları diyorki SS ve babası niye susuyor? Susmuyor. Onların mektuplarını taşıyanlar , sözcülüğünü yapanlar artık buna cesaret edemiyor. Kuru kuruya zt'ye de saldiramiyorlar artık. Bugüne kadar nerdeydi zt, diyenler bu sorunun cevabı tabiki yanındakiler! Çağrıya katılanlar da eğer uzlaşı olursa fesih grubundakiler de memnun olacak gibi. Kalanlar da yazıp yazıp durdukları 10 lirayı beklesinler! Herzaman olduğu gibi kalabalıkları etkileme çabası. Bunlara aldırmayın.

  • Koray07 Aralık 2019 11:04

    Lara ya ederinden satılacak ya da şuan olduğu gibi kiraya verilerek kira gelirleri borca sayılacaktı. Ha bunlar olmasa idi SS eninde sonunda bodrum otel gibi larayı da yarı fiyatına da satıp hallederdi. Ben ikinci olasılığı hiç beklemiyordum ama Zt beni de şaşırttı. Şimdi ss'ciler ne diyor? Bodrumu zt sattı. Bodrum satışı davalık... Onu da kim kurtarıyor göreceğiz! Ss'ci kaç tane rumuz varsa aslında hepsi döküldü ortalığa...

  • Fesih grubuna05 Aralık 2019 23:00

    Kaptaki Son paragrafı okuyunca sanırım, fesih davasını açanlar menfaat temini edenler olarak tarifleniyor, tatilci ve beraberindekiler de gerçek hissedarlar... Görüşmeye onlarla başladıysalar, onlara mutluluklar dileriz. Bir yastıkta kocasınlar. Eğer gerçekten tatilci ve beraberindekilerle bir görüşme ise, fesih grubunu hiç merak sarmasın boşuna. Davalarında tam gaz devam etsinler. Ama eğer, fesih grubuna bir uzlaşma teklifi gelirse, bunu da karşılığını almadan kabül etmesinler.

  • Fesih Grubuna05 Aralık 2019 22:21

    Bence grup ciddi ciddi SS'nin ekibinin etkisi altında. Kimsenin temin edemeyeceği mektuplar, belgeler geliyor birilerine. Nasıl oluyorsa bu. Otellerle ilgili olarak Şirketin içinin boşaltılması görüşü tam da SS cephesinden bir bakıştır. Grubun ilk reaksiyonunun bu şekilde olması da grupta artık SS ekibinin güçlendiğini gösterir. 

  • Fesih Grubuna05 Aralık 2019 22:20

    Şirketin kap haberinde "Fesih Davası grubu ile uzlaşma görüşmelerine BAŞLANDIĞI" ifade edilmiş. "Bize gelen bir talep henüz yok" demek yerine hemen "yok görüşmüyoruz" bilmem ne diyenler çıkıyor. Halbuki şirket, "görüşüyoruz" dememiş... Belliki avukatlarına uzlaşma talimatı verilmiş. Ve Onun duyurusu yapılıyor. Yeni bir irade kararı alınmış ve o açıklanıyor. Yakında da iki taraf görüşür. Buradan fesih grubuna da sesleniyorum. Yine kanar da karşılığını almadan davanızı çekerseniz, yazıklar olsun size. Şirketin içi boşaltılıyor dediniz, halbuki tam tersi bir tablo var anlaşılan. Bakalım yarın ihale nasıl sonuçlanacak? İptal duyurusu yayınlanacak mı kap'da göreceğiz. Ha eğer otel giderse, bu kap haberinde ifade edilenler yalan beyan olur zaten. Bu kadar ap..l mı bunlar böyle açıklama yapsınlar? 

  • Dikkat05 Aralık 2019 19:39

    Lidaki'nin sorularına cevap vermeyin. Vereceğiniz cevaba göre işlem yapacak. Ya maldan çıkacak kar yeter deyip ya da biraz daha mallanacak. Size kervanzede diyerek küçümseyen hiç birine cevap vermeyin. Zaten sırtınızdan para kazanmaya gelmiş. Ey kervan yatırımcısı artık kafanı çalıştır ve ona buna kendini kullandırtma!!!! Yeter!

  • Dikkat05 Aralık 2019 19:58

    Muhtemelen avatarındaki de kendisidir. Kendini çok akıllı zannediyor...

  • Koray!05 Aralık 2019 07:17

    40 yıllık kervan yatırımcısıymışmış. Lafa bak. Oyleysen n'olacak? 40 yıllık kervan yatırımcısı ne yaptı ben söyleyeyim. Uyduruk mektupları size servis edenlere kanıp kurumları sikayeye boğdu. Anlaşma iptal olsun diye. Hadi ordan! Hadi ordan!

  • Koray!05 Aralık 2019 06:48

    Bakın şimdi hepsi ZT' Co kesilecek. Suçlu kim? Koray! Köpek bile ne demek istediginizi bir iki hareketten sonra anlayabiliyor. Ama bazıları bir şeyi 40 kere de söylesen anlamakta güçlük çekiyor. 40 yıllık kervan yatırımcısı imiş. Peh. Ama ne anladığı meçhul. Hep başkalarının yorumlarıyla yaşamışlar. Koyun gibi güdülmusler. Yine güdülecekken ucuz kurtulmuslar. Haberleri yok. Hondadan bile medet umdular.

  • KORAY!05 Aralık 2019 06:27

    Asıl siz ne ayaksiniz!!! Önce size sormalı!! Hani şirketin içi bosaltiliyordu? E babasından mektup alan size getiriyordu? Bana niye kimse mektup vermedi hiç? Siz ne ayaksınız esas??? Herzaman anlaşma detaylarını okumadan konuşup durmayın dedim. Boş boş konuşmaya devam!

  • Saykı05 Aralık 2019 00:17

    Koray sen ne ayaksın amacın nedir otelin satıldığı falan yok kira bedeli olarak kristal galeri şirketin borçlarını ödedi o kadar ayrıca Zeynep tumerin tek başına birleşme veya en büyük oteli satmak gibi önemli nitelikte karar alma hakkı yasal olarak yok genel kurulda alabilir bu tür kararı sadece.dedigim gibi otelin kira gelirleri karşılığında arrel borcu ödenmiştir ky için de şirket için de en doğrusu olmuştur.sacma sapan şeyler yazarak vatandaşın kafasını karistirma daha fazla ayrıca birşey bildiginde yok biz burda 40 yıllık kervan yatirimcisiyiz

  • KORAY!05 Aralık 2019 06:19

    Boş boş konusma! Öldü fiyatina satıldı diyen sizin gruptu. Ben de borcu ödemezse oteli galeri kristal satın alır borca sayıp, ne var bunda diyorum. Yarı yarıya alma devri artik bitti diyorum. Sen şimdi neyi durup dururken carpitmaya kalkıyorsun? Benim aylardır söylediğim noktaya geldi herkes. Ölümüne ZT düşmanlığı yaptınız da ne oldu? SS ve yandaslarinin yönlendirmeleri ile milleti her zaman yaptığınız gibi kışkırtmaya devam ettiniz. Gruba düşen şey sizin gibi adamları derhal gruptan atmak... ES nin mektubunu getiren nerede? Genel kurul da hedef 90 milyon lot diyerek Fesih grubu dışında kalan çağrıya katılmayı dusunen herkesi toplamaya çalışanlar nerde? Hani 90 milyon lot toplanacakti? Haani ss'nin parai blokelenecekti çağrı yalan olacakti? Milleti kandırdığınız yeter artık! Kalkmış aynaya bakmadan hesap soruyor. Kimlere hesap sorulacak belli aslında. Onu da grup kendi içinde yapacaktir. Sen kimsinki üstüne vazife aldin?

  • Koray04 Aralık 2019 21:05

    Bazıları diyorki, otel ederinden satılmıyor. Otelin icrada olduğunu kimse unutmasın. 1/4 fiyatına giden gayrimenkuller bile var. Dolayısıyla Kervansaray borsaya açık olduğu için, SPK ve benzeri kurumlar hemen üzerlerine çöküveriyor. İcrada gayrimenkul değerlendirilmiş ve kıymet taktiri 500 milyon TL civarında zaten yapılmış. Normal şartlarda bu gayrimenkul icrada ise, 100 milyona bile satılır gider. Ben diyorumki, 500'e satılsın, öper başıma koyarım. Ben de biliyorum icrada olmasa idi bu otelin 800, 900 milyona KAP haberi ile satılabileceğini. Öncelikle bazıları hangi dünyada yaşıyorlar ben anlamıyorum. İcrada bu otelin 1 veya 1.5 milyar TL'ye satılma imkanı var mı? Bana sorsalar değeri 1.5 milyar derim. Demekle oluyor mu herşey? Gerçeklere dönemeyenler, malesef milleti de karamsarlığa ve korkuya sürüklüyor. Şikayetse eğer, bütün kurumlara şikayet edelim.Etmeyin diyen mi var? Zannederim bazıları istiyorki, otel kalsın, SS gelsin yarı fiyatına satsın... 250 milyona... Yemezler. 

  • Koray.04 Aralık 2019 21:00

    Kervansaray Yatırım Holding'de el değiştirme 2 türlü olur. Ya ES ve SS hisselerini bir 3. kişiye devredecek ki bu beklenmiyor. Ya da Yönetim kurulu, birleşme kararı alacak ve bu kararı genel kurula götürecek. Kervansaray Yatırım Holding bünyesine, bir bütün olarak borsa dışından veya içinden bir şirket katılacak. Tabi herkesin hissesi, toplam TL değeri değişmemek üzere hisse adedi azalacak, hisse değeri ise artacaktır. Sonuçta yatırımcıların TL değeri değişmeden birleşme gerçekleşmiş olur. Ama ES ve SS'nin payları dahil çoğunlukken azınlık durumuna düşecek. Tıpki, kervan ile sis iplik'in birleşmesi gibi. Umarım böyle bir yola girilir. En azından ZT cephesinden denenmesine değer buluyorum. SS'nin çağrıyı yapmasına belliki epey bir vakit olacak. Bunun dışında sadece otelleri satın alarak, şirkete ortak olunmaz...

  • Asyabank 04 Aralık 2019 16:00

    TMSF uyuma bak neler oluyor küçük yatırımcının parasına çökme Vakıfbank ve Kervansaray örnek al. Hisseleri hazineye devredilen taşınmazlarıda devredin bu iş bitsin

  • ersan04 Aralık 2019 11:13

    kervansaray .vakıf bank.butip hiissiolan ları devlet kurtardı .bizle r devlete güvenip ASYAB h.aldık .devlet bızım .paramıza çöktü..eyyyyy.adelet.neredesın .TMSF ASYAB Hİ: HAKINDA NEDÜŞÜNÜYORSU:AÇIKLAYIN

  • Dikkat04 Aralık 2019 10:07

    ANALİZE dikkat!!!!! 35 den topladıklarını 42 den vermeye çalışıyor . Alışta 1.8 milyon lot vardı tahta işleme açılınca bekleyen lot 700 bine düştü. 300 bin de işlem oldu. Nerde 800 bin lot? Niye silin di? 3-5 kuruş arası yine trade yapıyorlar. Spek çetesi

  • Pür dikkat05 Aralık 2019 01:09

    Kardes sen ne ayaksin ya. Bunlar ky i aldatma taktikleri. 35 de ne islem oldu ki toplasin yahu.

  • Koray04 Aralık 2019 09:44

    Fesih davasıni konusuz bırakmak için bilancoyu ve borçları halletmeye karar verdiler hala anlayanadiniz mi? Zt orman bakanligini hallettigi gibi fesih davasını da halledecek. Ama SS istemiyor belliki sürsün istiyor yıllarca .

  • Bekir04 Aralık 2019 09:25

    Soyguncular.

  • salim04 Aralık 2019 09:25

    Bugün hisse uçar.

  • Koray04 Aralık 2019 09:22

    Buradaki sıkıntı kristal eğer areal ile anaparada anlaşarak borcudevraldi ise otel ucuza gider. O sebeple diğer kalan borçları da ustlenirse adil olur. Bunun için gidipgorusmeli uyarmalı kurumları. Ama mecbur da değiller elbette

  • fatıh04 Aralık 2019 09:11

    İnsanların hakkını yiyen cezasını buldu. Bu da bir oyun olabilir.

  • Serdal04 Aralık 2019 08:47

    Yanlış bilgilendirme var.Tarafımızca tebellüğ edilmiştir diyor yazıda.Yani kristal, borcu Aareal dan devr almış karşılığında da ipotek haklarını temlik almış.bu Bilgi de yazı ile kervansaray a tebliğ edilmiş.tarafımızca tebellüğ etmek gelen tebliği almak demek. Kısaca önce kiraladık kristal e sonra kristal gitti bankadan borcu devraldı.sonrasını siz düşünün

  • Koray04 Aralık 2019 09:17

    Anlamayacak birşey yok. Borç ödenmezse oteller kristalin. Yatırımcı burada diğer borclarin da kristal tarafından üstlenilmesini sağlamalı. Öyle selim kafası ile hem borç ödeme hem de otelleri verme... Eee nereye kadar? Bunun sonu katlanarak şirkete yatırımcıya dokunuyor. Muvazali yarı fiyatına devir olmasın . Bunun için kurumlara yazılmalı . Öteki türlü herşey yasal gözüküyor. Oteli yarı fiyatiba ihaleden de alabilirdi!

  • Zhl 04 Aralık 2019 08:43

    Fesih davası açan yatırımcıların hisselerinde anlaşarak topluca almışlarmıdır acaba? Ama en büyük miktar mübareklerde olduğu söyleniyor

  • Eren04 Aralık 2019 08:34

    Birde Sayılgan Holding ten Kervn ın büyük miktar alacağını tahsil etseler. Yada karşılığında bir varlığını alıp Kervn içine koysalar

  • Aydın 04 Aralık 2019 08:32

    Böle yeni ciddi girişimlere start verildiğine göre mübareklerin elindeki yüksek miktar hisseyi de anlaşarak almış olma oladılığı yüksek.

  • Papağan 04 Aralık 2019 09:18

    Papağan Timur nasıl da belli ediyorsun kendini.cunki başka hicbirsey bilmiyorsun.

  • Bilip bilmeden04 Aralık 2019 08:55

    Ne mubaregi yahu !

  • Hotel manager 04 Aralık 2019 08:20

    Umarız Crystal group lara hotelini icraadan iyi bşr fiyata şaton alır. O hotelin gerçek fiyatı en az 110 milyon Euro dur. Daha önceki yönetimlerin yaptığı işler hep ortaklık aleyhine idi. Haince, alçakça.

  • Papağan 04 Aralık 2019 08:56

    Papağan, şimdide otel müdürü mü oldun Timur!

  • Bennn04 Aralık 2019 07:07

    Ozaman uçuş başlasın?

  • Hayko04 Aralık 2019 00:11

    Ayrıca çağrı fiyatı hesaplamasini veya çağrı sürecini arrel borcunun devredilmesi veya otelin bu gruba satılacak olması etkilemez değiştirmez.cagri fiyatı çağrının doğduğu tarihe göre hesaplanacak bugün yasananlarin ehemmiyeti olmasada en azından Lara otelin 85 milyon euro + senelik 3bucuk milyon eurodan 3 yıllığına kira bedelinin alınmış olunması dolayisiyla Lara otelin günümüz değerlemesi ile 95 milyon euro edebileceğini görmüş olduk.bilancida otel 470 trilyon gözüküyordu bugün ise en az 600 trilyon ettiğini gördük.buda çağrıya kstilanlar için güzel bir ipucu

  • Koray04 Aralık 2019 06:39

    Bence icradaki bir mal için çok iyi bir fiyat. Normalde davul zurna ile satış olsa ederi 800 milyon TL. Ama işte icra olunca borçlu ve alacaklı yarı fiyatına bile razı oluyor. Benim arzum, diğer borçları da galeri kristalin üstlenmesi. Bakalım ne açıklanacak.

  • Hayko04 Aralık 2019 00:03

    Vay arkadaş çağrı fiyatı kaç çıkar acaba selim efendi bu çağrıyı yapıp bian önce şirketin başına gecmek için can atıyor olmalı üstelik çağrıya katılan sadece 24 milyon lot var böyle bedava çağrıda selim için büyük şans o yüzden selim cagriyi tamamlayamaz iddiasında bulunan kişiler ya çok mantıksız yada cagriya katılmadıklarina çok pişman olmalılar

  • Koray03 Aralık 2019 23:53

    Galeri kristal istese ihaleye girer oteli de muhtemelen 2. İhalede yarı fiyatına alırdı. Otel de uçar giderdi. Ama görünen o ki, önceden bir görüşme ve varılmış bir anlaşma var. Areala borcu ödemeden borç temlik edilemez. Galeri kristal areala borcu odedigine göre , oteli bir başkasına (yandasina) yarı fiyatına satamaz. En az ederi kadar olmalı. Kurumları da rahatsız etmecegine göre bu anlaşma yatırımcı yararinadir. Ben inanıyorum ki yakın gelecekte daha doyurucu açıklama gelecektir.

  • Hayko03 Aralık 2019 23:18

    Selim'in en kısa sürede çağrı işini bitirmesi lazım Selime kalsa yarın sabah çağrıya başlar şirket elden gidiyor selim efendiiiiii şuan değerleme in nian önce sonuçlanmasını çağrıya katılan ky kardan var k daha fazla istiyor olmalı:))

  • Koray03 Aralık 2019 23:45

    Şirketin gittiği falan yok. Sıfır borçsuz Kervansaray, gider bankadan yine kredi çeker, yine otel alır. Borçları karşılayacak gayrimenkul olduuna göre, şirketin batık olmadığı bir kez anlaşıldı. Sıfır borç ile yönetim iyi niyetli olursa çok imkanlar açılır önlerine istenirse. SS ticaret kurallarına uymak istemedi yıllarca ve pahalıya patladı ona. Nesine acıyorsunuz? İhalede belkide oteli , SS'nin yandaşı yarı fiyatına alacaktı? Bu bile engellenmiş olabilir. Biliyor muyuz bunları?

  • Koray03 Aralık 2019 23:03

    SS ile ZT arasında çok temel bir yönetim anlayışı farkı var. Birinin yönetiminde şirket hiçbir zaman borç ödememiştir. Borç katlanarak büyümüştür. Diğerinde ise borçlar peyder pey kapatılmıştır. Eğer biz, bilançoda borç geyiği görmeyeceksek, bu devasa borçlar elbette bunun gibi bir anlaşma ile ancak kapatılabilir. Otel gelirleri ile bu kadar borcu kapatmak zaten mümkün değildi. Başka ne olacaktı ki anlamıyorum. SS'nin ve babasının o meşhur mektubunu gruba servis edeni sorgulayacaksiniz. Kimdi, niyeti neydi, mektubu nasıl temin etti elbette hesap soracaksınız. SS yine kyyi kullanmak istemiştir. Bazı nickler de buna hizmet etmistir. Her zaman olduğu gibi

  • Anlaşıldı03 Aralık 2019 22:35

    Şirketin Sermaye yapısının güçlendirilmesi için borsaya kote Kervansaray Yatırım Holding ile borsa dışında Galeri Kristalin birleşmesine 1 allahın kulu itiraz etmez. SS ve YANDAŞLARI hariç... Epeydir küçük küçük nicklerin niye spam yazı yazdıkları ortaya çıktı.

  • Koray.03 Aralık 2019 22:20

    SS'nin ve babasının lotları blokeli. Oy hakları yok... Haydi ZT... Galeri Kristal ile birleşme kararı al, olağanüstü genel kurulu açıkla, SS'nin ve ES'nin lotları kuşa dönüp küçük ortak olsun.. Al bu kararı, Yatırımcı da arkanda dursun. 

  • Koray03 Aralık 2019 22:03

    Bakalım Galeri Kristal ile olan iş ilişkileri sadece bu noter ilanından mı ibaret? Bence başlangıç... Bu iş ilişkilerinden SS'nin memnun olmaması, yatırımcının hayrınadır. Bunu herkes öncelikle kafasına sokmalı. 

  • Koray03 Aralık 2019 22:02

    Eğer Galeri Kristal, borsaya açılmak istiyorsa, buyursun gelsinler. Şirketin mimli ismini de değiştirsinler, birleşme ile büyük hissedar olsunlar... SS yönetimi almadan, ZT genel kurulda birleşme kararı alsın. Eminim Yatırımcı da arkasında duracaktır. SS'nin, daha çağrı yapmasına çok vakit var. Boşuna SS'den medet ummayı bırakın. Bazı KÜÇÜK nickler çıkıp ZT düşmanlığı yaparken, SS hayranlığını saklayamadılar. Ama SS yine kaybetti. Gol yedi abiniz. Yatırımcıların arasına sızıp milleti kışkırtsanız da, millet bu kez yemeyecek kadar uyanık. Şikayetini gidip yine yapacaksa yapıyor. Kimseye niye şikayet ettiniz diyen, zaten yok! 

  • Koray03 Aralık 2019 21:58

    Şuan noter haberi ile bana göre başlangıç yapılmışa benziyor. İsterse Galeri Kristal, oteli borca sayıp üstüne alsın. Bize ne? LARA'nın bize faydası var mıydı? Tahtaya? Bilançoya? Orda SS, inek gibi yıllarca oteli sağdı. Lara gitse ne gitmese ne , ezbere SS'nin tarafında kendinize yer biçmeyin! Ohhh olsun. Herkesin aslında gönlünden geçen bir iş anlaşması belki de? Detayları anlamadan, birilerinin maşası olmayın! SS çok uğraştı ama kaybetti! Hadi şimdi yönetime gelsin... Yatırımcı ile oynayacak oyuncağı kalmadı. Birtek elindeki lotlar hariç!

  • Koray03 Aralık 2019 21:57

    Artık Aareal konusu kapanmıştır. Dolayısıyla 6 Aralıktaki ihale iptal. Yeni alacaklı, Galeri Kristal. SS'nin Bodrum otelini yarı yarıya ihaleden SBK'ya peşkeş çekmesinden farkı ne diyeceksiniz. Çok farkı var! Galeri Kristal, tüm borcu üstlenmiş, üzerine almış. Yetmemiş 3 yıllık kira bedelini de ödemiş. O kira gelirleri ile başkaca borçlar ödenmiş. Tüm işçilerin alacakları ödenmiş. Ha henüz kamuoyuna açıklanmayan başkaca iş ilişkileri varsa, onları da kısa zamanda duyarız. 

  • Fatih 03 Aralık 2019 21:25

    Yani?? Sadece borc mu gitti yoksa lara oteli de beraber mi verdiler??