E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaHisse Öneri ListesiKervan Gıda hissesinde finansal görünüm ve tavsiye---

Kervan Gıda hissesinde finansal görünüm ve tavsiye

Kervan Gıda hissesinde finansal görünüm ve tavsiye
06 Temmuz 2021 - 12:27 borsagundem.com

İnfo Yatırım “Büyük hedefler, tatlı rekabet” başlığı ile Kervan Gıda’da “AL” tavsiyesi veriyor

İnfo Yatırım tarafından hazırlanan Kervan Gıda (#KRVGD) analizinde şirket finansal durum ve beklentilerine ek olarak hisse etkileri değerlendiriliyor. Analiz şu şekilde:

AL tavsiyesi ile takibe alıyoruz. Türkiye’nin en büyük yumuşak şekerleme üreticisi Kervan Gıda’yı AL tavsiyesi ile takibe başlıyoruz. Aralık’ta halka arzından beri %56 artış gösteren hisse senedi, BIST 100’ün %49 üstünde getiri göstermiştir. Öte yandan satışlarının %60’a yakını ihracattan gelen bir şirketin, İndirgenmiş Nakit Akımları (İNA) değerlemesinde daha düşük bir sermaye maliyetiyle değerlenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu şekilde hesapladığımız 12 aylık hedef fiyatımıza göre %28 potansiyel getiri buluyoruz.

Analizin devamında, “yüksek kapasite artışı”, “ihraç pazarlarına odaklanma”, “iyi karlılık, fakat yüksek işletme sermayesi gideri”, “Polonya’da yeni kapasite” ve “büyüme devam edebilir” başlıkları ile şirketin finansal analizi yer alıyor.

Raporun tamamını okumak için tıklayınız…

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 31,06
En Yüksek: 31,08
En Düşük: 29,62
Değişim 4,44 %
FK: 18,49
PD / DD: 3,65
İşlem Hacmi 31.821.579
Toplam Adet: 1.035.538
Ağırlıklı Ort.: 30,67
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)