E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKerem'i yumruklayan Marcao konuştu---

Kerem'i yumruklayan Marcao konuştu

Kerem'i yumruklayan Marcao konuştu
17 Ağustos 2021 - 19:24 borsagundem.com

Galatasaray (#GSRAY) futbolcusu Marcao, takım arkadaşı Kerem'e saldırdığı olaydan sonra suskunluğunu bozdu. Brezilyalı oyuncu, hakkında verilecek tüm kararlara razı geldiğini ifade etti.

Giresunspor maçında takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'nu yumruklayan Marcao, suskunluğunu bozdu. Marcao, Kerem ve ailesinden özür diledi. Brezilyalı oyuncu paylaştığı videoda, "G.Saraylılar beni affetmeyecek ama Kerem'den ve herkesten özür diliyorum. Hakkımda verilecek kararlara saygılıyım" ifadelerini kullandı.

"KEREM VE AİLESİNDEN ÖZÜR DİLİYORUM"

"Öncelikle Kerem'in anne ve babasından özür diliyorum. Kardeşim Kerem'den çok çok özür diliyorum. Bana güvenen, beni geliştiren başta Fatih hocam olmak üzere tüm hocalarımdan, başkanımızdan, yönetimimizden, camiamızdan ve taraftarımızdan özür diliyorum.

"BENİ AFFETMEZSİNİZ"

Dün akşam maçta yaşanan talihsiz olayla ilgili açıklama yapmak için karşınızdayım. Dün akşam maçta gördüklerinizi kolay kolay unutamayacağınızı ve beni asla affetmeyecek Galatasaraylılar olduğunu biliyorum. Çünkü bu kulübü çok yakından tanıyorum.

Son Dakika: Kerem Aktürkoğlu'nu yumruklayan Marcao özür diledi: Hakkımda verilecek tüm kararlara saygılıyım

"HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATMAK CANIMI ACITTI"

Bu, çok ağrıma gidiyor çünkü ben Galatasaray'a gelene kadar tahmin ettiğinizden daha zor durumda olan bir gençtim. Eğer beni sahiplenip bana emek vermeseydiniz kaybolabilirdim. Kaybolmama izin vermeyenleri hayal kırıklığına uğratmak da canımı acıtıyor.

"AŞKLA HİZMET ETTİM BU KULÜBE"

Asıl acısını çektiğim kırmızı kart, maç oynamama, idari ve maddi cezalardan çok bugüne kadar büyük bir aşkla hizmet verdiğim bu camiada yönetilmesi zor bir duyguyu yaşamak ve yaşatmak. Bu çok ağırıma gidiyor.

"HAKLIYKEN ÖFKEME YENİK DÜŞTÜM"

'Futbolun mahremiyeti içerisinde birçok şey yaşanır, çoğunu kendi aramızda çözeriz. Maalesef dün gece böyle olmadı. Haklı olduğumu düşündüğüm bir durumda o anki öfkeme yenik düştüm."

Terim'den Marcao ve Kerem açıklaması

 

Galatasaraylı Marcao, takım arkadaşına saldırdı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 6,59
En Yüksek: 6,63
En Düşük: 6,57
Değişim 0,30 %
FK: 0,00
PD / DD: -2,35
İşlem Hacmi 95.553.219
Toplam Adet: 14.483.419
Ağırlıklı Ort.: 6,69
ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • azılı solcu17 Ağustos 2021 21:22

    BU ÖZÜRÜN ÜSTÜNE BU YİĞİT ADAMI kaptanlık pazu bandı verilmeli ve futbolu bıraktığında GS nin başına geçirilmelidir.ayrıca T.C. vatandaşlığı da bonus olarak verilmelidir.

  • yunus17 Ağustos 2021 19:47

    Bazen olur böyle şeyler,özür diledi ise konu kapanmalı artık.