E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKerem Kılıçdaroğlu birliğine katıldı---

Kerem Kılıçdaroğlu birliğine katıldı

Kerem Kılıçdaroğlu birliğine katıldı
15 Eylül 2017 - 17:07 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun oğlu Kerem Kılıçdaroğlu, kısa dönem askerlik hizmetini yerine getirmek üzere Sivas’a gelerek birliğine teslim oldu

Sabah saatlerinde karayolu ile Ankara’dan yola çıkan Kerem Kılıçdaroğlu, Sivas’ta CHP İl Başkanı Ulaş Karasu tarafından karşılandı. Kerem Kılıçdaroğlu’na, annesi Selvi Kılıçdaroğlu,kardeşi Zeynep Kılıçdaroğlu ile nişanlısı Mine Alşan eşlik etti.

Minibüs ile 5’inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı, General Şükrü Kanatlı Kışlası nizamiye kapasına gelen Kerem Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler buradan askeri birliğe giriş yaptı.

Kerem Kılıçdaroğlu, herhangi bir açıklama yapmadan birliğine girdi. 368’inci kısa dönem olarak askerlik hizmetini yerine getirecek olan Kerem Kılıçdaroğlu’nun 6 Ekim’de yemin edeceği öğrenildi.
Birliğine teslim olduktan sonra giriş işlemleri yapılan Kerem Kılıçdaroğlu, daha sonra askeri kamuflaj kıyafetini giydi. Bir süre yakınları ile tugayın bahçesinde sohbet eden Kerem Kılıçdaroğlu, daha sonra annesi Selvi Kılıçdaroğlu, yakınları ve nişanlısı Mina Alşan’ı, nizamiye kapısına kadar getirerek uğurladı.

İlk kez kamuflaj ile görüntülenen Kılıçdaroğlu, yakınlarının minibüs ile nizamiyeden ayrılmasının ardından birliğine döndü. Yakınları da herhangi bir açıklama yapmadı.


Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kılıçdaroğlu na bak 15 Eylül 2017 20:53

    pyd terör örütü değildir diyenin oğlu nasıl ki acaba bunlar 2019 a hazırlık aşamaları

  • herşeyleri göstermelik15 Eylül 2017 20:06

    askerlik yapıp yapmadığını, çıktığında kilosuna bakıp anlayacağız.

  • ÇAKMA TROLLER KUDURUYOR15 Eylül 2017 19:46

    YİĞİT ADAMIN YİGİT EVLADI.HELÂL OLSUN.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.

  • misafir15 Eylül 2017 19:17

    bu paralı trol yorumcuları tam ciddiye alacam, aklıma "kelle" muhabbeti geliyor. biraz yavaş dönün saçınız başınız dağılmasın.

  • The newest soldier of the new Turkey 15 Eylül 2017 18:39

    Öğrendiklerini gördüklerini babasına aktarmamasını tavsiye ederim . Zira maraton kemal hemen hepsini HDP marifeti ile FETÖ PKK DHKPC ye rapor eder . Mazaallah delikanlının da başı belaya girmesin ...

  • Helal sana15 Eylül 2017 18:08

    Koçum benim..reyizcilerin cocuklari gibi bu milletin paralarini sifirlamak icin askere gitmemezlik yapmadi...