E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinKenan Işık için Kur'an-ı Kerim dağıttılar---

Kenan Işık için Kur'an-ı Kerim dağıttılar

Kenan Işık için Kur'an-ı Kerim dağıttılar
23 Haziran 2014 - 00:46 borsagundem.com

Işık'ın tedavi gördüğü hastane önüne gelen Suriye'den Kaçış filmi ekibi "Belki bu mübarek günlerde ona dua edilir" diyerek Kur'an-ı Kerim dağıttı

Beyin kanaması nedeniyle Mart ayından beri tedavisi süren Kenan Işık’a destek olmak için, yattığı Amerikan Hastanesi önüne gelen "Suriye’den Kaçış" filmi ekibi, filmin yönetmeni Murat Uygur ve estetisyen uzman Necla Batum, hastane önünde yaptıkları açıklamadan sonra Kur'an-ı Kerim dağıttılar.

On kişilik grup adına açıklama yapan Murat Uygur; "Değerli hemşerimiz Kenan Işık 2 buçuk aydır yoğun bakımda. Büyük üzüntüyle iyileşmesini bekliyoruz. Biz sinemacılar olarak bu zorlu süreçte, bu zorlu günde yanında olmak istedik. Hayranlarına, sevenlerine Kur'an-ı Kerim vermek istedik. Belki bu mübarek günlerde dua edilir, kendisine gelir. Biz onu özledik, o ekranların kralıydı, ekranların en iyi sunucusuydu. Şimdi kendisi bizi duymuyor ama görüyordur inanıyorum" diye konuştu.

Açıklamanın ardından grup, etrafta bulunan insanlara ve yoldan geçen arabalara ellerindeki Kur'an-ı Kerim’leri dağıttı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)