E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKemer'de orman yangını---

Kemer'de orman yangını

Kemer'de orman yangını
12 Ekim 2021 - 22:15 borsagundem.com

Antalya'nın Kemer ilçesinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle geniş alana yayıldı. Ekipler yangını kontrol altına alabilmek için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor

Akşam saatlerinde Kemer ilçesine bağlı Göynük Mahallesi Üçoluk Yaylası civarındaki dağlık ve sarp alanda orman yangını çıktı.

Bölgede etkili olan rüzgar nedeniyle alevler kısa sürede geniş alana yayıldı. Antalya Orman Bölge Müdürlüğü ve Kemer Orman Şefliği ekipleri ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri müdahale için yangının olduğu alana yönlendirildi.

Ekipler, yangını kontrol altına alabilmek için yoğun çaba harcarken, günün aydınlanması ile havadan müdahale başlayacağı belirtildi. 

Kütahya'da orman yangını

 

Antalya'da yangından mağdur olan abonelerin su borcu silindi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nedim12 Ekim 2021 23:05

    Ulan Allah sız kitapsız p..ler  işiniz gücünüz bu ülkeye alçaklık yapıp bir de mazlum  zavallıya yatıyorsunuz!  Bu yangını ve diğerlerinin pek çoğunu pkk p..çlerinin çıkardığı angus takımının ise bunları görmezden gelip hayali zengin ve sermaye sahipleri düşmanlığı  yapmakta!  Hal de ürünleri çöpe  döken, İstanbul da yer işgali yapıp  değnekçilik yapan itler yine bunlar!  Madem bu itler yeminli ülke düşmanlığı yapmakta kararlısınız!  O halde sizi cehenneme göndermek farz oldu.