E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKemer'de orman yangını çıktı---

Kemer'de orman yangını çıktı

Kemer'de orman yangını çıktı
18 Haziran 2016 - 11:00 borsagundem.com

Antalya Kemer'de şiddetli rüzgarın etkili olduğu bölgede yangına karadan ve havadan müdahale ediliyor

Tatil cenneti Antalya'nın Kemer ilçesinde Milli Parklar alanında yangın çıktı. Şiddetli rüzgarın etkili olduğu bölgede yangına karadan ve havadan müdahale ediliyor. Antalya Orman Bölge Müdürlüğü ve Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekiplerinin katıldığı söndürme çalışmalarına bir yangın söndürme uçağı ve helikopteri de katıldı. Denizden aldığı tonlarca suyu ormanlık alanın üzerine bırakan helikopter ve uçak defalarca sorti yaptı.

Kemer'in Göynük 3 Kavşağı mevkiindeki ormanlık alanda sabah saat 07.30 sıralarında alevler yükseldi. Köylüler ve araç sürücülerinin fark ettiği duman itfaiyeye bildirildi. Henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü.Aslanbucak Mahallesi'ne doğru ilerleyen alevler ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Yangının Antalya- Kemer Karayolu'nun her iki yanında etkili olması nedeniyle trafik kontrollü bir şekilde sağlanıyor. Bölgedeki Yangın söndürme çalışmaları sürüyor.

Dün de Antalya'dan bir yangın haberi gelmişti. Çıkan yangın, havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alınmıştı. Orman yangınında 4 hektarlık alan zarar görmüştü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)