E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriKemal Tanca'dan konkordato başvurusu---

Kemal Tanca'dan konkordato başvurusu

Kemal Tanca'dan konkordato başvurusu
01 Kasım 2019 - 17:22 borsagundem.com

1950 yılında kurulmuş olan Kemal Tanca konkordato ilan etti. Mahkeme, konkordato talebini incelemek üzere ünlü ayakkabı markasının mali tablosunu incelemesi için bilirkişiden rapor istedi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Batık yatırımcı 01 Kasım 2019 21:35

    Halka açık olsaydı batmazdı. Borsaya açılırdı malı küçük yatırımcıya yığardı. %80-90 lık kısmına kadar borsada malı küçük yatırımcıya güzel haberler göndererek çakardı. Sonra bedelli birde yüzde yüz veya yüzde yüzelli bedelli yapardı ve böyle tekrar yatırımcıdan para toplardı. %95 kısmı elimde olsa bile %5 ilk kısım ile şirketin %85 özel hisse statüsünde deyip şirketin yine Sahibi olur ve dediği dedik gibi olurdu ve böylece sırtını borsa yatırımcısına dayar ve bizlere dayanırdı. O kalkınır küçük yatırımcı batardı. Aynen ittifak holdingde battığım gibi. Maliyetim 5,70 TL olup hisse fiyatı 3,56 TL dir. Bugün bile borsada operasyon çektiler ve ençok kaybedenlerde yer alıyor. Tabana kasar hisse verdiler. Ben batttım aman sizler batmayın kim bilir aldığım 5,70 TL fiyata ne zaman gelir. Ömür görmeye yeter mi? Bilemiyorum. Üç yıldır Konya’daki KULE ona buna satılacak diye Fason haberler geliyor. Artık umut felan kalmadı.

  • yorum 01 Kasım 2019 21:19

    Valla bu ayakkabı fiyatlandırması neye göre nasıl oluyor? Bir bilsem 750 lira etiket 480 lira indirimli hangi çağdayız ya bu ne saçma mal satmak üzülmedim alamıyor ki vatandaş ayakkabını o fiyatlar ne öyle.

  • Yakup01 Kasım 2019 19:36

    Müşteri memnuniyeti sıfır olan bir markaydı.

  • necip sosyal04 Kasım 2019 08:22

    göy bir firma. batması ıyi oldu