E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKemal Kılıçdaroğlu Almanya'yı ziyaret edecek---

Kemal Kılıçdaroğlu Almanya'yı ziyaret edecek

Kemal Kılıçdaroğlu Almanya'yı ziyaret edecek
08 Aralık 2022 - 12:42 borsagundem.com

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yurt dışına gerçekleştirdiği çalışma ziyaretleri kapsamında 14-17 Aralık'ta Almanya'da bulunacak.

İlk çalışma ziyaretini 9-13 Ekim’de Amerika Birleşik Devletleri’ne (ABD) yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2 ile 4 Kasım tarihleri arasında ise İngiltere’ye gitti. ABD’de olduğu gibi Londra’da yatırım kuruluşlarının temsilcileri ve çeşitli üniversitelerden akademisyenlerle bir araya gelen Kemal Kılıçdaroğlu, Altılı Masa toplantısı nedeniyle kasım ayı sonunda yapacağı Almanya ziyaretini ise erteledi. 28 Kasım’da Altılı Masa ve 3 Aralık’ta CHP’nin vizyon belgesi tanıtım toplantılarına katılan Kemal Kılıçdaroğlu’nun, yurt dışı temasları kapsamında üçüncü ziyaretini ise 14-17 Aralık’ta Almanya’ya yapacağı bildirildi.

Kılıçdaroğlu’nun, Londra’da olduğu gibi yatırım kuruluşları ve akademi çevreleriyle görüşeceği Almanya ziyaretinde Berlin, Frankfurt ve Münih’e gitmesi bekleniyor.

Kemal Kılıçdaroğlu’na, bazı ekonomi danışmanlarının yanı sıra CHP Sözcüsü Faik Öztrak ile Genel Sekreter Selin Sayek Böke’nin de eşlik edeceği öğrenildi.

CHP’nin 'parmak boyası' teklifi reddedildi

 

CHP'li Ali Mahir Başarır hakkındaki fezleke

 

CHP heyeti Bartın'da: Bu son olsun

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.