E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKayseri'de CHP Gençlik Kolları Başkanı'na saldırı---

Kayseri'de CHP Gençlik Kolları Başkanı'na saldırı

Kayseri'de CHP Gençlik Kolları Başkanı'na saldırı
17 Aralık 2016 - 18:33 borsagundem.com

Saldırıya tepki gösterileri sürerken, CHP Kocasinan Gençlik Kolları Başkanı Doğan ve partililer kalabalık grubun saldırısına uğradı.

Kayseri'de bu sabah çarşı iznine çıkan askerlere yönelik bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıya tepki gösterileri devam ederken, Cumhuriyet Meydanı’nda CHP Kocasinan Gençlik Kolları Başkanı Cemre Doğan ve yanındaki partililer kalabalık grubun saldırısına uğradı.
Saldırganlara engel olmakta zorlanan polis, havaya ateş açarak kalabalığı dağıtmak istedi. Ancak kalabalık dağılmayınca olay yerine çağrılan Çevik Kuvvet güvenlik koridoru oluşturdu. Cemre Doğan güvenlik önlemleri altında otomobiline bindirildikten sonra kalabalık da dağıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • UZM18 Aralık 2016 11:18

    Chp ve hdp ye saldıran bu provakatörler barışa değil çatışma ortamına hizmet ediyorlar.. bu cahiller teröre hizmet ettiklerinin farkında deği mi?

  • dirilis18 Aralık 2016 01:03

    Hemen baş ustune

  • kadir ekici17 Aralık 2016 21:59

    bu saldırıları yapanlar demokrasi istemeyen cani işid terör ögütünün sempatizanlarıdır.devletin güvenlik güçleri görevini yapıp bu aşağılık canilere haddini bildirsin.