E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKayseri şehidi son yolculuğuna uğurlandı---

Kayseri şehidi son yolculuğuna uğurlandı

Kayseri şehidi son yolculuğuna uğurlandı
18 Aralık 2016 - 15:14 borsagundem.com

Bombalı terör saldırısında şehit olan 20 yaşındaki Piyade Er Yunus Emre Duran için Ankara Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Tezkere almasına 24 gün kala şehit düşen Piyade Er Yunus Emre Duran’ın cenaze törenine, şehit yakınlarının yanı sıra Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcıları Nurettin Canikli ve Tuğrul Türkeş, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, kuvvet komutanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Şehit Piyade Er Duran için öğle namazını müteakip düzenlenen cenaze töreninde, şehit yakınları güçlükle ayakta durabildi. Cenaze namazının ardından askerlerin omuzlarında top arabasına konulan Şehit Piyade Er Yunus Emre Duran’ın naaşı, toprağa verilmek üzere Ankara’daki Karşıyaka Mezarlığı’na götürüldü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KILIÇ18 Aralık 2016 21:08

    ŞEHİT AİLELERİNİ DÜŞÜNEREK BİR KAMPANYA DÜZENLEYİP ELİMİZDEN GELDİGİNCE YARDIMCI OLSAK İYİ OLACAK ÇÜNKÜ HER ŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEKTE DOGRU OLMAZ ŞEHİT AİLELERİNİN ACISINI YÜREGİMDE HİSSEDİYORUM SAYGILARIMLA.

  • Trabzonlu18 Aralık 2016 20:51

    bir taki cenazede toplanır bir araya gelirsiniz yine, bizde kuzu kuzu izleriz sizleri kimimiz sağcı kimimiz solcu kimimiz akplı sonuçta bölmüşüz kendimizi yaptığınız siyaset saysinde öyle değilmi?

  • Trabzonlu18 Aralık 2016 15:55

    ölülerin üzerinden siyaset yapan bir ülkemi olduk artık?

  • Trabzonlu18 Aralık 2016 15:48

    bizimkiler tam komedi cenazede el elle veriyorlar siyasette el elle verseler cenazelerde el elle vermeleri kalmazlardı yaptıkları siyaset yüzünden cenaze çok olur iflas etmiş siyasetçilerin ve siyasettin fotorafı bu ise gerek