E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKaynakları kesilen FETÖ Köln'de toplantı düzenledi---

Kaynakları kesilen FETÖ Köln'de toplantı düzenledi

Kaynakları kesilen FETÖ Köln'de toplantı düzenledi
28 Haziran 2020 - 09:24 borsagundem.com

Almanya ve Avrupa’daki FETÖ’cülerin en önemli finans kaynakları ile sakladıkları önemli isimlerin birer birer ortaya çıkarılması örgütü panikletti.

Türkiye'den para kaynağı da kesilen FETÖ, zordaki şirketleri kurtarmak, yaraları sarmak ve imaj tazelemek için, Almanların koruma kalkanı altında Köln yakınlarında zirve topladı. Geçen hafta sonu yapıldığı belirtilen ve Köln'deki bir Türk restoranında yemekle biten toplantılara yaklaşık 40 kişi katıldı. Örgütün Almanya ve bazı bölge imamları da toplantıya gelirken, şüphelendikleri bazı kişiler ise özellikle bu toplantıya çağrılmadı.

Toplantıda iflasın eşiğindeki FETÖ bağlantılı şirketlerin kurtarılması için başka isimlerle aile yakınlarına devredilmesi planı ele alındı. Ayrıca yurt dışında yeni medyaya ağırlık verilmesi, bulunulan ülkelerin dini kuruluşlarıyla temasa geçilmesi, örgütün etkili olduğu camilerin artırılarak ve cemaatten para toplanması da değerlendirildi. (Ali Gülen / Sözcü)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • şaban-kara30 Haziran 2020 11:46

    fütu--bu--ne-hal--takayı--dakıp--herkesi--aldatmayı--iyi--biyorsun--sen--şetandanda--şeytansın--bu--föto--sahtekar--anarşi--eli-başsı--sen--kendin--ne--oldunu--açıkla--yüreyin-insanlığın--varsa----feto--allah--seni--ğibi--leri--insanlardan--ırak--ve--yok--etsin--işallah--amin

  • kasap nuri28 Haziran 2020 23:40

    bir maymuna tapmışlar onun dinini yaşıyorlar sonrada müslümanım diyorlar peygamberiniz amarikada havyar yerken şerefsizler cezaevinde çocukları perme perişan karılarıda emanete bırakmışlar .

  • Osman28 Haziran 2020 21:24

    Milletin kanını emdiler hala doymadılar.Yakında amerikayıada tarumar  ederler.

  • Abdullah28 Haziran 2020 18:46

    Allah Allah Fetö hala yaşıyor mu? 

  • mustafa28 Haziran 2020 16:41

    ne mallar var arkadaş chp ye bağlıyorlar bu adamı da ulen biraz ar utanmak olsun be şimdiki bakanlarınız coğu bu adam arkasında eletek öpen fotoğrafları var utanın be kansızlar...

  • Objektif29 Haziran 2020 00:01

    Bakanlar senin bakanın değil herhalde.Sen mozambik'te yaşıyorsun sanırım.

  • Mucise Reis ;)28 Haziran 2020 12:01

    KAMER GENÇ geldi aklıma. Minnetle anıyorum. youtubede vardır hale,  Kamer genç fetullah güen açıkmalası yüzüne 3 gün otoruma katılmama cezazı aldı. yıl 2009 olacak. Feto ile ilgili açık seçik herşeyi anlattı. Devlet tehdit aldında soyuluyor dedi. AKep liler dinsiz, imansız, din düşmanı dedi ve 3 gün TMBB otoruma katılmama cezası verdiler. Feto dan özür dilemesini istediler. Feto için 3 gün oturuma katılmama cezası verdiler. Orada tbmm de fetoyu savunan vekiller geldi aklıma. Ediyör youtubede video var. sansürleme bak. isnanmayan açar bakar youtubede izler. Birlikte tek tek yaşadık o günleri. şimdi Feto ile kim mücedele edecek ? Kaber genç ülke için gerçekten o yıllarda tek başına büyük mücadele vermiş. Esprili kişilikli elde deniz feneri gezen bir kişiydi. Nur içinde yatsın. Maşşarıda helal olsun, millet adamıymış gerçektende. Hakkını yerine vermek gerek .

  • AhmetK28 Haziran 2020 12:47

    Kamer genc gibi birinin vizyonundan, kalitesınden bahsetmek ha😀😀.. tuncelılısın sanırım yada oranın hakım hayat gorusunden. Kamer ın o donem derdi, bu grubun dini ve Turk kültürünü desteklediğinin sanılmasıdır. Yani onun savası Turkluk ve dine karsıydı. Simdi sizlerin( chp- hdp- ip) fetocuları korumaya calısması da ondan. Hakedene hak vermek sizin fıtratınızda olsa, en azından 1 kere RTE ye tesekkur ederdınız bu kadar hizmetine bakıp..

  • BİR DOST28 Haziran 2020 12:21

    Maaşlı Angus arkadaşım değişik niklerle yorum sayfalarını doldurmayı bırak. Bu bile senin ne kadar şeref yoksunu olduğunu gösteriyor. Bahsettiğin kişi şuan sağ olsaydı FETÖ'nün bir numaralı kankası olurdu(CHP sporlular gibi) O dönem Fetö'nün karşısında olmasının nedeni, FETÖ'nün cemaat gibi görükmesiydi.

  • e28 Haziran 2020 10:20

    Türkiyedeki siyasi ayak bitmeden, bu adam bitmez. Ben öyle düşünüyorum. siyasi ayak bir çok kişi ve kişileri büyük konumlara getirdi. burada birbirlerini ele verecekler diye hepsi birbirinden korkuyor. o bakımdan siyasi ayak ortaya çıkmıyor. siyasi ayak gizli kaldığı için, atadıkları kodamanlar ve devlet yetkililerindekilerde ortay çıkmıyor. o bakımdan hukumet değişmeden, feto raştırma komisyonu kuramayan bir meclis var. akp ve mhp araştırma komisyonunu mecliste redetti. demekki türkiyede kadroları var ve gizli hareket ediyor. ben öyle düşünüyorum. seçimlerle kişiler siyasiler değişmedne feto tehdidinin bittiğini düşünmüyorum. uyuyan bir çok adamı var diye tahmine diyorum. ortaya çıkması içinde oyumu farklı kullanıcam bu sefer.

  • BİR DOST28 Haziran 2020 12:18

    Meclisin görevinin savcılık olmadığını CHP sporlular dışında herkes biliyor. FETÖ konusunda gerçekten endişeli iseniz merak etmeyin MHP, FETÖ-CHP ilişkisi konusunda dosya hazırlayıp savcılığa verdi. Muhtemel virüs nedeni ile sekteye uğradı. Virüs biter bitmez bu dosyanın Reis'in izni ile devreye gireceğini her şeyin ortaya çıkacağını düşünüyorum.