E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKayıp vekil adayı yaralı ve kelepçeli bulundu---

Kayıp vekil adayı yaralı ve kelepçeli bulundu

Kayıp vekil adayı yaralı ve kelepçeli bulundu
04 Haziran 2015 - 01:20 borsagundem.com

Şanlıurfa'da 5 gündür kayıp olan bağımsız milletvekili adayı İbrahim Halil Göğüş, Gaziantep'te elleri kelepçeli ve darp edilmiş şekilde bulundu

7 Haziran'daki genel seçimlere Şanlıurfa'dan bağımsız milletvekili adayı olarak giren evli ve 2 çocuk babası İbrahim Halil Göğüş, 30 Mayıs Cumartesi günü akşam saatlerinde seçim çalışmasına katıldıktan sonra ortadan kayboldu. Yakınları telefonla aradıkları Göğüş'e ulaşamayınca seçim büroları ile akrabalarının evlerini aradı. Yapılan aramaların sonuçsuz kalması üzerine Göğüş'ün yakınlarının başvurduğu güvenlik güçleri tarafından 4 gün önce arama çalışması başlatıldı.

ELLERİ KELEPÇELİ VE DARP EDİLMİŞ HALDE BULUNDU

Gaziantep-Nizip karayolunda gece saatlerinde yoldan geçenlerin ihbarı üzerine bölgeye giden güvenlik güçleri, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce elleri plastik kelepçeyle bağlanmış halde bırakılan İbrahim Halil Göğüş'ü yaralı halde buldu. İhbar üzerine olay yerine çağırılan sağlık görevlileri tarafından ambulansla Doktor Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne götürülen Göğüş, acil serviste tedaviye alındı. Bilinci açık ve şuuru yerinde olduğu öğrenilen Göğüş'ün, ilk ifadesinde yaşadıklarını hatırlamadığını söylediği öğrenildi.

Güvenlik güçleri, hastanede gözlem altında tutulan Adıyaman'ın Besni İlçesi nüfusuna kayıtlı olan ve ailesi İzmir'de, eşi ise Japonya'da yaşayan İbrahim Halil Göğüş'ü, kim ya da kimlerin alıkoyduğunu bulmak için çalışma başlattı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)