E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKayıp uçakla ilgili bomba iddia---

Kayıp uçakla ilgili bomba iddia

Kayıp uçakla ilgili bomba iddia
13 Eylül 2014 - 11:28 borsagundem.com

Kayıp Malezya uçağı hakkındaki iddiaları bir yenisi daha eklendi

8 Mart 2014'te Kuala Lumpur'dan Pekin'e gitmekte olan Malezya Havayolları'na ait uçakla bağlantı bir anda kopmuştu. Esrarengiz olaydan sonra yaklaşık 5 aydır uçaktan hiç bir haber alınamadı.

Mürettebat da dahil 239 kişinin bulunduğu uçak kaybolduğundan beri herkes uçaktan gelecek habere odaklanmış durumda. Kaybolan uçağın denize veya ıssız bir adaya düşme ihtimali üzerinde durulurken, dış basından oldukça sansasyonel bir iddia ortaya atıldı.

İddiaya göre, bugüne kadar haber alınamayan uçak uzaylılar ve uzay araçları tarafından kaçırıldı. Kaçırılma olayı üzerine uçaktan tek bir cisim bile bulunamadı.

Galactic Connection isimli internet sitesinde uzaylılarla röportaj yaptığını iddia eden şahıs, Malezya uçağını uzaylıların kaçırdığını belirtti.

"UÇAK KAZA YAPMADI, BİZ KAÇIRDIK"
Röportajda oldukça ilginç ifadelere rastlanırken, "Uçağı hiç boşuna aramayın. Ortalıkta herhangi bir kaza yok. Uçağı kaçıran biziz." şeklindeki sözler dikkat çekti. Uçaktaki herkesin güvenli bir yerde yaşamına devam ettiği ve dünya ile müzakere yapılabileceği de iddialar arasında yer aldı. Uzaylıların insanlara zarar vermek istemediği, sadece ince bir mesaj göndermek istediği de belirtildi.

Herkesin merak ettiği konu ise kayıp uçağın akıbetinin ne olacağı. Bu konuda türlü türlü senaryolar üretilirken "uzaylılar" iddiaları da dünya basınındaki yerini aldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yılmaz14 Eylül 2014 07:16

    çin uçuşa yasak bir alal ilan etmişti abd o yasağı delmek için oraya uçaklar göndermişti..onları vuramayan çin aynı hava sahasından geçen malezya uçağını vurdu ama uçak pekine gidiyordu ve içinde de çok sayıda çinli vardı...şimdi çinin kendi insanlarını bulunduğu uçağı vurduğunu nasıl açıklasınlar ?

  • eren14 Eylül 2014 04:41

    böyle bir haberi yayınlamak, haber denirse tabi, düşük maaş eseridir mi acaba, dermişim, zııııt erenköy...

  • soruyorum14 Eylül 2014 01:59

    ya yürü git dayı ya elma şekeri yalayanlar okumuyor bu haberi biz büyüdük ama sizin kafa ne alemde ayrıca ne içiyonuz

  • uzaylı13 Eylül 2014 21:52

    Toklonojık gucumuz ucagı bulmaya yetmıyo gucumuz bukadar demıyolar hayal guclerını zorluyolar (DIKKAT EDIN FAZLA ZORLAMAYIN MOTORU YAKARSINIZ):):):)::))::))::)

  • inanırım13 Eylül 2014 18:05

    doğrudur uzaylılar dünyanın ileri teknolojisini inceliyorlar uçak üzerinde yada çocuk parkına oyuncak olarak koydular uçağı

  • çakır13 Eylül 2014 15:08

    Arama Maliyeti yüksek geldi diyemiyorlar kuyruklu kuyruksuz yalan yanlış asparagas haber yapanlar kazanmaya devam ediyor işaret edilen site bile reklam kokuyor

  • dr13 Eylül 2014 13:09

    komik

  • Adem13 Eylül 2014 12:54

    Hangi dilde röportaj yapmışlar acaba?

  • :)13 Eylül 2014 12:31

    okyanus var altında kocaman.. insanoğlu okyanusların dib seviyesinde inecek teknolojiye halen sahip değil. resmi bilimsel verilere göre maksimim okyanusların %10 u aratırılabiliyor, bilimsel verilerle incelenebilmiş... yani okyanusa düşse kim bilecek kim görecek?