E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKavgayı ayırmak isteyen bölüm başkanı öldürüldü---

Kavgayı ayırmak isteyen bölüm başkanı öldürüldü

Kavgayı ayırmak isteyen bölüm başkanı öldürüldü
25 Ocak 2021 - 15:11 borsagundem.com

Mersin’in Anamur ilçesinde iki grup arasında çıkan kavgayı ayırmak isterken H.C. (29) tarafından bıçaklanan Tarsus Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Pazarlama Programı Bölüm Başkanı İbrahim Kaan Tekin (29), hayatını kaybetti.

Olay, 23 Ocak Cumartesi günü Mersin’in Anamur ilçesi Güzelyurt Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi Cerenler mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere ve iddiaya göre, Tarsus Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Pazarlama Programı Bölüm Başkanı İbrahim Kaan Tekin, ailesini ziyaret için gittiği ilçede iki grup arasındaki kavgayı ayırmaya çalıştı.

KURTARILAMADI

Bu sırada kavganın taraflarından birinin savurduğu bıçak darbeleriyle kasığından yaralanan Tekin, ambulansla kaldırıldığı Anamur Devlet Hastanesi’nde müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Bekar olan öğretim görevlisinin cenazesi yapılan otopsinin ardından dün Anamur’da toprağa verildi.

Polis ekipleri, Tekin'in ölümüne neden olan şüphelinin kimliğinin H.C. olduğunu tespit etti. Ekipler, H.C.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Meclis yoğun bir gündem ile başlıyor

 

Döviz Talimatı ne zaman ve nasıl geriler?

 

Tapuda Rüşvet Skandalı

 

İnce: Tüzüğümüzü oy birliği ile kabul ettik

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Berber Bekri 25 Ocak 2021 22:12

    Allah rahmet eylesin ülkede eğitimin kalitesi denetimi Allah'a emanet demek ki esk de yine bi katliam yaşanmıştı yazık çok yazık

  • Nedim25 Ocak 2021 15:40

    Allah rahmet eylesin!  Kardeşim ne diye karışırsın itin köpeğin kavgasına bırak yesinler birbirini.  İyi niyetli olduğun çok açık Umarım şehit sevabı alırsın!