E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKavcıoğlu'ndan stokçuluk açıklaması: Sanayicileri suçlamadım---

Kavcıoğlu'ndan stokçuluk açıklaması: Sanayicileri suçlamadım

Kavcıoğlu'ndan stokçuluk açıklaması: Sanayicileri suçlamadım
02 Ağustos 2022 - 23:45 borsagundem.com

Kavcıoğlu'nun sanayicilerle geçen hafta yaşadığı sert tartışmanın ardından, bugün TOBB'da bir araya geldiği reel sektör temsilcilerine "stokçulukla" ilgili sözlerinin yanlış anlaşıldığını söyledi

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, İSO’daki toplantının ardından bir kez daha reel sektör temsilcilerinin karşısına çıktı.

Kavcıoğlu, TOBB Sektör Meclislerinin müşterek toplantısının açılışında, özellikle reeskont kredilerine erişime yönelik eleştirileri, artış oranlarını vererek yanıtladı.

İstanbul Sanayi Odası’ndaki toplantıda tartışmaya konu olan sözlerine de açıklık getiren Kavcıoğlu, “Benim stokçulukla ilgili bir ima ya da suçlamam olmadı. O gün konuşmamda düşük faizle TL kredisi alıp döviz alanları kastettim. Sanayiciyi kesinlikle stokçulukla suçlamadım. 30 küsur yıldır bankacıyım stokçuluğun ne olduğunu iyi bilirim. Stokçu lafı istismar ediliyor” dedi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İlyas Ataç 03 Ağustos 2022 14:16

    Sn Kavcıya katılıyorum. Hepimiz aynı gemideyiz. Aç gözlü iş adamları yüzünden gemi su alırsa hep beraber boğuluruz.

  • xyz03 Ağustos 2022 14:48

    ilyas adam dediğinden döndü. Se neyi yaşıyorsun.

  • Ekonomist03 Ağustos 2022 14:00

    Ülkede Para ve Finans ile  Mal ve Hizmet faturaları hareketlerini büyük veri havuzunda toplayıp  işlemezseniz  ve eşleştirmezseniz ülke parasının nerde nasıl kullanıldığını döviz hareketlerinin nerde ve nasıl kullanıldığını, mal ve hizmet üretiminde kerdiler, nakit akışları, stoklar düzeyi stokçuluk, arz hareketleri, kayıt dışı vb bir çok şeyi kaçırırsınız.                                         Merkez bankasında para ve  finans hareket mevduat kullanımı vb. verisi ve kıyaslamalı  var ve BAŞKAN bir analize göre kısmen açıklmaları yorumlamaları bu temellidir. Fakat Mal ve hizmet ile de birleştirmeli eşleştirilmelidir. İŞTE O ZAMAN KİM NE HALT VE NE AMAÇ İLE  EDİYOR KABAK GİBİ  ÇIKAR VE BELGELENİR:  :D  :D  :D 

  • acacu03 Ağustos 2022 11:18

    Döndü yine bizi suçladı, ben yanlış konuşmadım, siz yanlış anladınız dedi. Ne muhteşem insanlar ki bunlar hiç hataları yok.

  • Mucise Reis : )03 Ağustos 2022 13:28

    Aynen. döndü dolaştı." Ben anlattım, siz anlamadınız YİNE SUÇLU BİZ :D  ... En sonunda Türkiye vatandaşlımı bırakıcam, Suriyeden geldim, Esad bomm boom diyip, afganistandan geldim , diyip bedava yaşıcam bu ülkede olmuyor yani :D ... Bir Baran ve Ahmet Özbir kadar karektersiz değilim :D .. Doğuştan gelen bişi var , karakter satın alınmıyor para ile :D

  • Mucise Reis ;)03 Ağustos 2022 08:35

    Sen kendini ve saçma zırva programı suçla biraz... İŞSİZLER iş beğenmiyor işsiz, gençler masa başı bilgisayarlı iş arıyor işsiz, orta halliler çalışıyor 5,500 alıyor, 1970 de tüp kuyruğu var ama şuan nankör... emekliler zaten oturdugu yerden maaş alıyor bizlere yük..., Sanayicide stokçu ve suçlu  olsun ne olacak yani :D  Tek haklı olan, KENDİLERİ  ve başarılı programları :D s

  • KILIÇ03 Ağustos 2022 08:33

    MERKEZ BANKASI DOGRULARI KONUŞTU .KAVCIOGLU SÖZÜYÜN ARKASINDAYIZ STOKÇULAR TÜRKİYEYE AYAR VERMEMELİ.

  • Cenap karabettinoğlu03 Ağustos 2022 07:35

    Şuayip bey gayet doğru anlaşıldı sözleriniz

  • 😂😂😂😂😂03 Ağustos 2022 06:01

    :))))))))))))))))

  • xyz03 Ağustos 2022 05:01

    Elindeki liste ne oldu.

  • emre03 Ağustos 2022 09:28

    yalandan kim ölmüş? ha ölüyor olsalar zaten yalandan bunların fosilleşmiş kemikleri bile kalmazdı şimdi.

  • xyz03 Ağustos 2022 04:58

    Burada MB başkanını savunanlar duyun yanlış anlaşıldım diyor. Yine savunmak için erken davrandınız. Yazık yalaka takımına.

  • Bik03 Ağustos 2022 00:23

    Tornistan.